The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2011, 12:35
szymon_k napisał(a):Wyświetl post
Skoro twierdząco piszesz, że to nie są nowe koszulki meczowe Wisły to jakie będą Widziałeś je?!? Jeśli tak to opisz jak wyglądają, chętnie się wszyscy dowiemy. Jak nie to co Ty jakiś prorok jesteś Ja moje stwierdzenia i domniemania popieram tym co zobaczyłem na zdjęciach na oficjalnej. (nowy strój Pareiki)
Darkh napisał cofnij się pare stron wcześniej to się dowiesz, koszulka ma być podobna do tej z projektu wonski_eNHa z kołnierzykiem
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.07.2011, 12:58
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie... Była mowa że pierwszy sezon od podpisania umowy z Adidasem gramy w standardowych... Na kolejne dwa sezony Wisła ma dostać dedykowane wzory...
pokaż mi info oficjalne

ja nie wiem, czego Wy się spodziewaliście, że adidas nas jak Real potraktuje?
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 11.07.2011, 13:14
w sumie powinien. promujemy ich marke lokalnie.
Odpowiedz cytując
szymon_k
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 11.07.2011, 13:34
A kim przepraszam jest ten Darkh, że wie jakie będą koszulki? Pytam bo nie rozumiem... Skąd wiecie, że akurat on ma rację?
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 11.07.2011, 14:06
A kim Ty jesteś, że już wiesz jakie będą nasze koszulki?
Nowy poziom trollowania tutaj, narzekanie jeszcze przed zobaczeniem produktu.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.07.2011, 14:11
szymon_k napisał(a):Wyświetl post
A kim przepraszam jest ten Darkh, że wie jakie będą koszulki? Pytam bo nie rozumiem... Skąd wiecie, że akurat on ma rację?
nie musisz krzyczeć, nie martw się, na naszych monitorach widać jeszcze tekst bez pogrubienia...
Odpowiedz cytując
Samuelson
Member

Od: 10.2010

Stary 11.07.2011, 14:26
@szymon_k, zachowujesz się dzieciak. Na razie nie ma powodów do narzekań. Jeśli to co mówi Darkh jest prawdą, to nasze nowe koszulki będą całkiem znośne.
Czy nowy krój zostanie zaprezentowany po dwumeczu ze Skonto? Czy może jeszcze przed rewanżem w Krakowie?
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.07.2011, 14:29
Przecież Pareiko już wystąpił w takim trykocie jaki pokazał (tu) szymon_k więc wydaje się to przynajmniej trochę prawdopodobne. Bo chyba nikt nie zaprzeczy, że strój w którym wybiegł Pareiko fizycznie istnieje i został wykonany przez Adidasa dla Wisły Może Adidas wyprodukował np. 3 podglądowe komplety z których Wisła mogła sobie coś wybrać? A jeśli przygotowali dla Wisły tylko jeden model to siłą rzeczy musi to być ten komplet w którym się pokazał Pareiko. Bo przecież Pareiko sam dla siebie nie zamówił tego kompletu u Adidasa dla własnej zachcianki

No ale jak będzie na 100% powinniśmy się dowiedzieć już niedługo Nie ma co się denerwować Mi w sumie podobają się obie wersje.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 11.07.2011 o godz. 14:32.
Odpowiedz cytując
boczek
Banita

Od: 06.2011

Stary 11.07.2011, 14:33
Panowie mam takie pytanie, bo parę razy zajrzałem tutaj do tego tematu i różne osoby różne projekty wklejały.
Pomyślałem sobie, spoko - każdy w wolnym czasie się czymś zajmuje. To że w dziale vlepki ktoś wrzucił jakiś projekt, nie oznacza że taka vlepka będzie wydana.

A jak jest z tymi koszulkami ? Bo jakoś nie chce mi się czytać Waszych kłótni, ale jest jakaś podjęta decyzją że w sezonie 2011 / 2012 mają być nowe koszulki ?

Od roku mamy adidasa i co ? Co sezon ma nowy wzór wychodzić ? Nie rozumiem tego zamieszania. Wyjaśnijcie mi ocb .

Dzięki
Odpowiedz cytując
Samuelson
Member

Od: 10.2010

Stary 11.07.2011, 14:58
Podziwiam niektórych ludzi, zamiast samemu na własną rękę poszukać odpowiedzi, to sami żebrzą na forum.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_trzy_lata/

"Obecnie trwają już prace nad przygotowaniem koszulki, zaprojektowanej specjalnie dla pierwszej drużyny Białej Gwiazdy. „Jesteśmy już po wstępnych rozmowach. Przedstawiliśmy nasze sugestie i pomysły dotyczące wyglądu oraz kolorystyki koszulek. W nich piłkarze Wisły będą grali od przyszłego sezonu” – dodaje Rafał Smalcerz."

Po prostu na ten sezon co był dostaliśmy "standardowy" krój, w nadchodzącym sezonie mamy otrzymać strój specjalnie przygotowany dla Wisły - na 2 następne lata.
A może mi się tylko wydaje, ale bramkarze mają inne krój niż piłkarze z pola?
Odpowiedz cytując
Natalia_TSW
Junior Member

Od: 04.2007

Stary 11.07.2011, 15:50
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0298335247.jpg w meczu z Litexem Pareiko mial inny krój koszulki niż z Rapidem
"Biała Gwiazda na niebie się mieni,
Tak powstaje Wisły znak.
Jej kibice są niezwyciężeni,
Boi się nas cały świat''
Odpowiedz cytując
boczek
Banita

Od: 06.2011

Stary 11.07.2011, 17:13
Natalia_TSW napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0298335247.jpg w meczu z Litexem Pareiko mial inny krój koszulki niż z Rapidem
i chu. ?

Bramkarze zawsze mają inne zestawy.
Odpowiedz cytując
rikut1906TSW
Member

Od: 01.2010

Stary 11.07.2011, 17:16
Widzieliście nowe stroje Śląska ?
Bardzo fajny krój
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 11.07.2011, 17:20
rikut1906TSW napisał(a):Wyświetl post
Bardzo fajny krój
Mi się nie podobają..jak zresztą wszystkie koszulki pumy.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 11.07.2011, 17:27
boczek napisał(a):Wyświetl post
i chu. ?

Bramkarze zawsze mają inne zestawy.
ogarnij troche slownictwo pozatym dobrze kolezanka mowi, bo wczesniej niektorzy gadali ze koszulka Pareiki to taki wzor jaki mamy miec na ten sezon a to jest dowód na to że on gra w koszulkach zrobionych dla siebie ;p co do koszulek slaska to jak kolega wyzej nie przepadam za ta marka i wzorami ich koszulek..
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Stary 11.07.2011, 17:35
rikut1906TSW napisał(a):Wyświetl post
Bardzo fajny krój
To to co w zeszłym sezonie miał tottenham?
Tak mnie zawsze intrygowało, czemu w zeszłym sezonie Śląsk miał ten wzór co Amica 2 sez temu ?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.07.2011, 17:51
o co chodzi z biało czerwoną flagą na koszulce i spodenkach?
oczywiscie chodzi mi o koszulki WKSu
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 11.07.2011, 19:09
To samo o co chodziło z zeszłym roku w Amice. Śląsk reprezentuje Nasz kraj i dlatego ma też na koszulkach Naszą flagę.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.07.2011, 20:02
Św. Mikołaj napisał(a):Wyświetl post
To to co w zeszłym sezonie miał tottenham?
Nie dokładnie. Ten pasek na nogawce był w Tottenhamie na przeciwnej nodze niż jest w Śląsku (taki mały niuansik). Nie zmienia to faktu, że wzór jest przedni.
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Stary 11.07.2011, 20:10
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
To samo o co chodziło z zeszłym roku w Amice. Śląsk reprezentuje Nasz kraj i dlatego ma też na koszulkach Naszą flagę.
A nasz wielki zarząd nie wpadł żeby też zrobić coś takiego? Czyli my nie jesteśmy polskim zespołem?
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 11.07.2011, 20:23
my nie musimy udowadniac ze jestesmy Polskim zespolem, wiec mnie bardziej martwi brak Bialej Gwiazdy na piersi niz Polskiej flagi..
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Stary 11.07.2011, 20:30
Mam nadzieję, że nasz zarząd nie wpadł na pomysł umieszczenia polskiej flagi na koszulce. Śląsk, Amica POZnan* powinny mieć flagę Polski na koszulce. Niech obcy wiedzą, że Wrocław i Poznan są polskie. Wisła tego nie potrzebuje (tylko nie reagujcie z byt ostro).

Stroje bramkarzy mają się nijak do strojów zawodników z pola. Bramkarze mogą mieć inny krój stroju nawet co pół roku, ważne jest, żeby marka się zgadzała.

Dziwne jest przystąpienie do pierwszego oficjalnego meczu w sezonie w strojach z poprzedniego sezonu, niech to znaczy, że klub dopina formalności z głównym sponsorem i prezentację koszulek zrobi w jednym czasie z zaprezentowaniem nowego sponsora.

//btw Szkoda, że większości kibiców nie zależy na BG na koszulce...
Odpowiedz cytując
Natalia_TSW
Junior Member

Od: 04.2007

Stary 11.07.2011, 20:38
Wydaje mi się ze dla "elity" tworzone śa unikatowe stroje tzn., że każdy klub czy to Real, Barca, ManU mają dla siebie stworzony dany krój, którego inny klub nie bedzie miał. Natomiast kluby mniej medialne i znane mają masówki. Dla porownania koszulki od Pumy:
1. Burnley http://www.footballshirtculture.com/...ll-shirt-a.png
2. Motherwell http://www.footballshirtculture.com/...a-home-kit.jpg
"Biała Gwiazda na niebie się mieni,
Tak powstaje Wisły znak.
Jej kibice są niezwyciężeni,
Boi się nas cały świat''
Odpowiedz cytując
szymon_k
Junior Member

Stary 12.07.2011, 08:32
Cytat:
A kim Ty jesteś, że już wiesz jakie będą nasze koszulki?
Nowy poziom trollowania tutaj, narzekanie jeszcze przed zobaczeniem produktu.
Jestem zwykłym kibicem i nie piszę tutaj jakie będą koszulki tylko na podstawie zdjęć Pareiki domniemywam nowych stroi. Nie narzekam tylko piszę swoją opinie, że był bym zawiedziony gdybyśmy mieli ww. stroje. Trolowania nie będę komentował... P.S.: Dalej nie wiem kim jest Darkh, że ma taką siłę perswazji, ale też chcę wierzyć, że rzeczywiście to co pisze o koszulkach jest prawdą i będa zajebiste.
Cytat:
nie musisz krzyczeć, nie martw się, na naszych monitorach widać jeszcze tekst bez pogrubienia...
Masz rację pogrubienie jest zbędne...
[/QUOTE]@szymon_k, zachowujesz się dzieciak. Na razie nie ma powodów do narzekań. Jeśli to co mówi Darkh jest prawdą, to nasze nowe koszulki będą całkiem znośne.
Czy nowy krój zostanie zaprezentowany po dwumeczu ze Skonto? Czy może jeszcze przed rewanżem w Krakowie? [/QUOTE] Być może zachowuje się jak narzekający dzieciak, ale poprostu nie podoba mi się ww. strój i chciał bym DEDYKOWANEGO stroju dla Wisły. Taki jak nam obiecano rok temu, a nie jakąś masową buc*we...
Odpowiedz cytując
szymon_k
Junior Member

Stary 12.07.2011, 08:33
tenzen napisał(a):Wyświetl post
przecież pareiko już wystąpił w takim trykocie jaki pokazał (tu) szymon_k więc wydaje się to przynajmniej trochę prawdopodobne. Bo chyba nikt nie zaprzeczy, że strój w którym wybiegł pareiko fizycznie istnieje i został wykonany przez adidasa dla wisły może adidas wyprodukował np. 3 podglądowe komplety z których wisła mogła sobie coś wybrać? A jeśli przygotowali dla wisły tylko jeden model to siłą rzeczy musi to być ten komplet w którym się pokazał pareiko. Bo przecież pareiko sam dla siebie nie zamówił tego kompletu u adidasa dla własnej zachcianki

no ale jak będzie na 100% powinniśmy się dowiedzieć już niedługo nie ma co się denerwować mi w sumie podobają się obie wersje.
dzięki za zrozumienie
Odpowiedz cytując
WiernyWiśle
Member

Stary 12.07.2011, 10:02
Dlaczego od razu robicie problem z koszulek dla bramkarza?! Zawsze grają w masówkach! (Chyba tylko Real i Hiszpania są inaczej traktowani)

Pareiko:

Neuer:

Jak by ktoś nie widział to jest ten sam model

A tu Reina:

. Bramkarzy praktycznie wszędzie traktuje się masowo... A szansa na to że piłkarze z pola będą mieć takie same stroje jak bramkarz są zajeb.... małe
Ostatnio edytowane przez WiernyWiśle : 12.07.2011 o godz. 10:04.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 12.07.2011, 10:18
a ta czarna bluza Sergieja to on w niej bronił jakies mecze w lidze ?
Bo ja pamiętam tylko żółtą i tą dwukolorową taką.

Dark cos pisał ze "bedzie" koszulka w stylu retro, moze chodzi o model podobny do tego jaki miało Schalke .... dlaczego tak? Bluza bramkarza identyczna, do tego ten dzieciak pareiko jest .....w modelu koszulki jaki Schalke miało na wyjazdy.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
WiernyWiśle
Member

Stary 12.07.2011, 10:26
Na 100% ci nie powiem czy bronił w niej w lidze ale wydaje mi się że tak.
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Stary 12.07.2011, 10:55

Z allegro, bluza Jovanicia tylko tutaj jakoś ten herb źle przyszyty
Odpowiedz cytując
szymon_k
Junior Member

Stary 12.07.2011, 11:51
Z tego co pamiętam, rok temu podczas występów Wisły w Pucharach była akcja, że mieliśmy cały strój w kolorze czerwonym gdzie normalnie powinna być czerwona koszulka, białe spodenki i getry. Wtedy kiedy pojawiły się pytania dlaczego tak jest, mówiono, że przed rozpoczęciem kwalifikacji zostały błędnie zgłoszone stroje tzn. całe czerwone i do końca edycji Pucharowej Wisła musiała tak grać... Zmierzam do tego, że jeśli rok temu był obowiązek zgłoszenia strojów do UEFA to i w tym roku chyba też tak jest, co za tym idzie, że Wisła powinna grać ze Skonto w nowych strojach. Co o tym myślicie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów