|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Przemyśl dobrze czy na pewno chcesz tego Tysona. Jeśli kochasz boks - może wytatuuj sobie rękawice albo coś innego związanego z boksem/sportami walki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zdecydowanie tyson, kocham ten sport, dlatego chciałbym zrobić sobie jego portret
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Bardzo dobre studio z przystępnymi cenami jest w budynku Korony. Studio jest nowe ale tatuatorka robi świetne prace. Polecam!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Specjalnie po to sie zarejestrowałes by zrobic reklame?
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 12.07.2011 o godz. 20:40.
![]()
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() Team America Rulezzz :cool:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyszła pora na drugi tatuaż
![]() Macie jakieś pomysły na Wiślacki wzór? Jak nic ciekawego nie znajdę to się skończy na gwieździe na piersi ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Pitbull ( Motyw z bransoletek i flagi Wierność ) na piesi może ?
Powód: piersi *
Ostatnio edytowane przez boczek : 10.07.2011 o godz. 21:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A zapomniałem dodać - coś na drugie ramię. Bo na prawym gwiazda (jak w awatarze)
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
a w którym miejscu dokładnnie masz gwiazdę ? Bo jakoś z tego avatara mało można odczytać gdzie dokładnie.
Co nie zmienia faktu że na pierś Pitbulla ( Wierny jak pies ) . A na drugim ramieniu, chociaż nie wiem w którym miejscu ( a może nadgarstek wewnętrzna część - TS - gotykiem ? ) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No na ramieniu
Tak mniej więcej na środku.O pitbullu myslałem na drugie ramię właśnie bo na piersi chciałem gwiazdę jak na koszulkach ![]() Wszelkie widoczne części ciała typu nadgarstki, łydki, szyja odpadają. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Na pierś najlepsza opcja herb TS w wieńcu laurowym
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() Jeszcze lepsza opcja wg mnie to motyw z koszulek wiślaccy patrioci na piersi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jeszcze do poprawy .... ale na razie tak to wygląda ..
sorry za słaba jakość fotki http://imageshack.us/photo/my-images/687/obraztg.jpg/
Ostatnio edytowane przez ..:::P-L-A-C-H-O:::.. : 17.07.2011 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Witam
Zamierzam zrobić sobie tatuaż na wewnetrznej czesci przedramienia.Jakiś patriotyczny napis. POLSKA lub Bog Honor Ojczyzna Macie jakies ciekawe propozycje lub zdjecia podobnych tatuazy? Licze na wasze opinie ![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ma jakieś znaczenie gwiazda na łokciu ,takie coś jak ma Stilic ? przeszukałem pół neta i żadnej wzmianki.. orientuje się ktoś ?
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 25.07.2011 o godz. 20:21.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Nie doszukuj się symboliki w każdym tatuażu. Ludzie często robią sobie tatuaże ze względów estetycznych, czyli bo po prostu im się podoba jak wyglądają. I tak jest w przypadku gwiazdy na łokciu Stilicia, czy każdego innego nie- Wiślaka.
Chociaż oczywiście dla niektórych posiadaczy takiego tatuażu może on coś oznaczać, jednak "definicji" nie ma.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 25.07.2011 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
tak wiem bo posiadam już dwa,ale usłyszałem gdzieś mimochodem,że posiada jakieś znaczenie.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://imageshack.us/photo/my-images...uazewzory.jpg/
Witam. Mam pare pytan, który z tych wzorów jest waszym zdaniem ładniejszy? Osobiscie jestem bardziej przekonany do "dwojki", ale chcialbym poznac zdanie innych . Jak to jest z cwiczeniem na silce gdy ma sie tatuaz, rozmazuje sie, są duże roztepy czy po prostu noga(chodzi o tatto na lydke) rosnie a tatuaz jest ciagle o tych samych wymiarach? I ile moze kosztowac taki tatuaz(chodzi o cene orientacyjna )?Z gory dzieki za pomoc ![]() ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jesli juz pytasz o zdanie to oba wzory są słabiutkie
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
matys masz tutaj co nieco o gwiazdkach : http://answers.yahoo.com/question/in...8140324AAlyzqL
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
dlaczego tak uwazasz?
Powód: blad
Ostatnio edytowane przez Wiślak709 : 17.09.2011 o godz. 13:03.
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie rób sobie takiego tatuażu. Jeśli kiedyś wsiąkniesz w temat i zaczniesz interesować się nim na poważnie, to będziesz żałował takich prymitywnych tribali. A przynajmniej tak jest w 90%. Poszukaj wzoru, który byłby wyzwaniem dla tatuatora. Takiego, którym będziesz mógł się pochwalić przed znawcami tematu, a nie przed dziewczynami z gimnazjum.
![]() Co do ćwiczeń, to jeśli nie planujesz zwiększyć masy dwukrotnie, to nie masz się czego bać. ![]() |
|
|