|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No, właśnie dlatego jest nas prawie 10 razy więcej
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
To tak gwoli scislosci jesli Twoje porownanie ma miec rece i nogi. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
W ten sposób będziecie naprawdę wyjątkowi i wprowadzicie nowe standardy w ruchu kibicowskim. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Uwaga, bomba transferowa....tylko testy ale drzyjcie bo to bedzie szok...
El Hadji Matar Gueye na testach w Legii W niedzielę o godzinie 9:10 do Wiednia przyleciał senegalski ofensywny pomocnik El Hadji Matar Gueye. Zawodnik Wisły Płock będzie testowany przez Legię Warszawa podczas zgrupowania w Windischgarsten. Piłkarz w marcu bieżącego roku trafił do Polski. Wcześniej reprezentował barwy rodzimego ASC Mbaxaan de Thies. W barwach "Nafciarzy" El Hadji Matar Gueye zagrał w piętanstu spotkaniach. Senegalczyk urodził się 7 czerwca 1987 roku. Ma 180 centymetrów wzrostu i waży 72 kilogramy. Pomocni wystąpił w towarzyskim spotkaniu Legii Warszawa z Wisłą Płock rozegranym 1 lipca przy Łazienkowskiej. Umieram ze smiechu ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
na papierze bardzo dobry transfer
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Każdy musi mieć swojego "Betona"
![]() ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba Asfalta
No i co z tym żydem w Legii?Przechodzi czy nie?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 10.07.2011 o godz. 11:41.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nikt tego nie wie. Pewnie nie. Skorza chcial tego murzyna wiec go ma na testach, co innego ze u Nas testy przechodzi 1 na 100. Podobno ten murzynek to nie taki ogoras i od czasow Jelenia w Plocku nikt lepszy nie gral. Oczywiscie to pewnie poziom 1 albo 2 ligi wiec mam nadzieje ze Mackowi sie odwidzi... Ten to jest niereformowalny...
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie ma się co śmiać.
Przypomnę tylko, że już Mierzejewski z Płocka trafił do ekstraklasy i też byli tacy co mowili że nie poradzi sobie na najwyższym szczeblu. Jak zwykle wszystko zweryfikuje boisko ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Peszko zresztą też.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Olisadebe odpalony z Lechii. Na zgrupowanie dojechał Sotirović. Kafarski sobie z Nim poradzi,i mysle że będzie On dużym wzmocnieniem Lechijnej taktyki 4-3-3.
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Zobaczymy czy sobie z nim poradzi. Obys mial racje
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Kafarski z Sotirovicem? Poradzi sobie? Obstawiam, że tam do "mordobicia" dojdzie tak nie dalej jak za miesiąc
dwa zaaa trudne charaktery, nie ma bata. |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Duży optymizm przemawia przez kolegów z Gdańska jeśli chodzi o Sotirovića
![]() Jedyna możliwość to taka że sam Vuk zauważył że nie będzie miał gdzie grać i trochę przystopuje w Gdańsku. Bo piłkarz to dobry (lepszy od Buvala) Problemem jest tyko jego głowa. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja akurat optymistą co do niego nie jestem ale mówie chciałbym się mylić.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Emmanuel Olisadebe nie będzie grał w Lechii
Emmanuel Olisadebe nie zostanie piłkarzem Lechii Gdańsk. Były reprezentant Polski otrzymał ofertę z innego klubu i postanowił z niej skorzystać - poinformował trener gdańskiej drużyny Tomasz Kafarski. Olisadebe, mimo wcześniejszych zapowiedzi, nie dojechał dziś na zgrupowanie Lechii do Opalenicy i nie będzie już dłużej testowany. http://www.90minut.pl/news/161/news1...-w-Lechii.html Choć jedna dobra wiadomość ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ze spokojem i uśmiechem patrze na ruchy kadrowe w Polonii. Tak się właśnie zastanawiam, co ten Wojciechowski ma w głowie? Co prawda sprytnie zabrał piłkarzom 20% zarobków i sprzedał za niesamowitą kwotę Mierzejewskiego, ale to by było na tyle. Nie wiem, jak on w ogóle może liczyć na mistrzostwo. Oddał swoich najlepszych piłkarzy tj. właśnie Adriana, Sobiecha, Ebiego i Gołębiewskiego. Ci piłkarze strzelili przecież zdecydowaną większość bramek dla Polonii i byli jej najlepszymi zawodnikami. Posprzedawał ich, naściągał graczy z Górnika i co on sobie myśli, że z 7 drużyny w lidze z której odeszli najlepsi ofensywni piłkarze, nagle zaczną walczyć o mistrzostwo? Nie wiem co ten ich prezes ma w głowie, przecież on nie może być taki naiwny i myśleć, że ci kopacze których naściągał mogą mu dać mistrzostwo. No ale to nie nasz problem i w sumie dobrze, że tak się dzieję, bo gdyby pan Józef miał jakiś rozsądnych doradców to moglibyśmy mieć poważnego konkurenta do tytułu, a tak to możemy spać spokojnie
.![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
HIT Transferowy? ? ?
Ben Starosta testowany w Lechu Do zgrupowania Lecha Poznań w niemieckim Miesbach dołączył obrońca Ben Starosta. Starosta ma 24 lata. Zdecydowaną większość kariery spędził w drużynach z niższych lig angielskich. W polskiej Ekstraklasie zaliczył 11 występów w barwach Lechii Gdańsk w rundzie jesiennej sezonu 2008/09. Ostatnio występował w australijskim Dandenong Thunder SC. http://www.90minut.pl/news/161/news1...y-w-Lechu.html Widze, że w POZnaniu także, się bardzo mocno "wzmacniają".
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 10.07.2011 o godz. 15:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Oczywiście że hit!!
Może do tego zaliczy debiucik w kadrze narodowej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Liczył że będzie w Polsce gwiazdą a tu suprize ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno pojechał do Warszawy. Może powrót do Polonii?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
a skąd masz taką informacje ? A jesli już jest w W-wa zapewne chodzi o Okęcie.
Surprize? Zarówno trener jak i piłkarz wiedzieli że tak może sie historia potoczyć Kociewiak - podobno to podobno tamto. 90minut napisał(a):
E: w takim razie podaj mi rozpiske treningów, jak bede nidlugo na Kaszubach to z chęcia podjade na jakiś. Trenują ile razy dziennie? E2 : to u Was co wyjazd są zmieniane terminy treningów ?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.07.2011 o godz. 17:39.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od Gienka z monopolowego, a tak na poważnie to dostał podobno oferte z innego klubu, a do Warszawy pojechał załatwiac jakieś sprawy niby rodzinne. Oczywiście w ten inny klub trudno uwierzyć (pewnie musieli coś ściemnić żeby nie powiedziec, że to głupi pomysł był zapraszając go na testy) a Ty szprotson zobacz co to znaczy żart
. Krzyż mu na droge ważnie, że nie będzie grał w Gdańsku.* to pogrubione to dla Ciebie tak żebys może wszystkich rozumów do końca nie pozjadał ![]() Edit: No chyba naturalne prawda? Co to za filozofia iść i popatrzec na trening I druzyny? Może Cie zaskocze ale nie ja jeden chodze czasem oglądać treningi Lechii ![]() Do 15 lipca drużyna jest w Opalenicy, jaki będzie rozkład zajęć po obozie tego jeszcze nie wiem, jak sie dowiem moge Ci podać Edit no 2: Grałeś kiedyś w piłke? Jeśli grałeś to wiesz, że zajęcia są różnie prowadzone, terningi moga być raz dziennie, dwa albo i trzy... Czasem mogą być dwa dziennie w tym jeden na siłowni, sali, a drugi na boisku etc. etc. A to już raczej trener planuje wraz ze sztabem szkoleniowym. Prawda? A tak to często przed południem można na trening trafić.
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 10.07.2011 o godz. 17:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mariusz Sacha bardzo blisko Podbeskidzia Bielsko Biała.
http://www.90minut.pl/news/161/news1...beskidzia.html Wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale to ciekawe posunięcie ze strony działaczy "Górali". Ja Sachę z solidnych występów w sezonie 2009/2010. Rozwój jego kariery zatrzymały kontuzję... w sezonie 10/11 na boisku pojawił się w zaledwie 9 spotkaniach, w których nie zdobył ani bramki, ani asysty. Co do Niedzielana - Czeka go miłe powitanie przy R22 Takich rzeczy się nie robi - tak samo jako były piłkarz Górnika nie powinien przechodzić do Ruchu Chorzów, tak jako były piłkarz Wisły nie powinien wzmacniać Cracovii. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
szprotson
Nie każdy tak jak Ty jest fanem wiekowego Olisadebe. Nie dziwię się Gdańszczanom ze go nie chcą. Ja też bym go nie chciał w Wiśle (Tak jak nie byłem zwolennikiem Żurawskiego czy powrotu Clebera z Rosji). Lechia nie gra w pucharach, po co ma inwestować w starych "dziadów" ogranych w Europie? Kontrakt pewnie by chciał za 10 młodych kopaczy. Po co im to? To My mamy zespół na 1 sezon (pucharowy). Co za rok jak nie wejdziemy do pucharów? Zostaniemy z wielkimi kontraktami wiekowych Lameya, Iliewa, Jaliensa itd których nikt nie kupi, a oni nigdzie nie odejdą bo już ich nikt nie będzie chciał. Po co Lechia ma iść tą drogą? Nie stoją pod ścianą jak My - albo teraz albo.... Lepiej inwestować na ich miejscu w bardziej perspektywicznych piłkarzy (wg mnie). ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|