|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wisła jak Gołota.Flora zastosowała pressing...Trzeci kolejny mecz i szybko stracona bramka.Chyba już w Rydze dobrze wiedzą,że na Wiśle trzeba ostro siąść...tak jak na Gołocie w pierwszej rundzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Nam poprostu nie służy powietrze w Estonii
a tak na poważnie jeżeli Wisła dziś przegra mecz to przestanie byc wesoło. Boje się o morale zespołu :/![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No to mozemy sobie wyobrazic jak ten mecz wyglada - tak jak z Podbeskidziem, Gornikiem czy ostatnio z Rapidem.
Do tego pewnie krycie na radar (Jaliens?) przy rzucie roznym, zamieszanie w polu karnym i gol. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Wisła szybciej rozgrywa piłkę, ale Iliev niedokładnie dogrywa w środek pola
Dwójkowa akcja Ilieva i Boguskiego, w finale której zabrakło trochę dokładności. O mało co, a Biton przez przypadek miałby dobrą okazję, ale koniec końców bramkarz Flory połapał się, o co chodzi Biton głową zgrywa piłkę do Ilieva, ale nie dość dokładnie, by Ivica to przejął. Futbolówka trafia do bramkarza Flory, ale on, naciskany przez Wiślaków, wybija piłkę w aut Przechwyt Bunozy i Gordan rusza z piłką. Zagrywa do Garguły, ale niedokładnie Brak zgrania widoczny , w tym meczu tak jak z Rapidem. 1:1. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W latach 2000-2005 ta Flora dostała by od Wisły 7-8 do zera, w tym 5-0 do przerwy.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Podziwiam Pana Cupiała,że płaci takie pieniądze takim amatorom, gość ma niesamowite luźne podejście do życia, On naprawdę musi kochać Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ej przecież wymienilismy całą druzynę :/ Znow nam się amatorzy popadli ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Iliev znów nawala 200% sytuację jak z Rapidem. Dobrze, że to tylko sparing
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro "moczy" się w sparingu, to tym bardziej będzie się "moczył" w meczach o stawkę.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
W tej florze grają sami estończycy a jak wiadomo to wybitnie piłkarski naród.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Rezerwami gramy nie jest źle ;D uważam że będzie dobrze
Mam dobre przeczucia co do tego sezonu naszej walki w Pucharach ;P |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Kij tam ze strzelaniem bramek, ale jak byle jaka drużyna potrafi nam strzelać na zawołanie to co my chcemy od Jagiellonii. Swoją drogą to Wisła po obozie w Holandi do Wisły z przed obozu się nie umywa, ciekawe czy "świeżość" przyjdzie na Rygę czy jednak dopiero po odpadnięciu z pucharów. Ale to koniec zaniepokojenia - teraz wszystko w nogach piłkarzy - ze Skonto ma być ogień w oczach i pod nogami. PS. Ciekawy jestem czy takiego rezultatu spodziewał się Maskant jak desygnował ten "rezerwowy" skład.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 08.07.2011 o godz. 20:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Więc jaki związek ten sparing może mieć z meczem ze Skonto? ŻADEN. Tak dla niektórych - przypomnijcie sobie wyniki sparingów z zimy. PS. Swoją drogą taki wynik z Levadią dałby nam awans ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To, że ze sparingów nie ma co wyciągać zbyt daleko idących wniosków nie znaczy, że powinno się ciągle usprawiedliwiać słabość piłkarzy grających w polskich zespołach różnymi czynnikami zewnętrznymi (podróże, okres przygotowawczy itp.). Główną przyczyną ich słabej gry jest po prostu brak umiejętności.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Żart? Ale się uśmiałem!Nie da się czytać tego co tu wypisujecie.
W zimie też sparingi nie zachwycały. Jeśli ktoś myśli, ze polski klub stać w tym momencie na pojechanie Łotyszy, Estończyków czy Azerów 8::0 to ma zaburzony obraz rzeczywistości. Rożnicę się zatarły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Polski klub ale tylko z nazwy.
W każdym razie zapowiada się walka na całego ze Skonto. Oby się nasi dopasowali i też walczyli. Wtedy jakaś szansa jest. No i ciekawy jestem jak po tych przygotowaniach będą fizycznie wyglądać. To zawsze była bolączka, startowanie zupełnie bez formy z ciężkimi nogami. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Przypominam tylko że Skorża remisował, czy nawet wygrywał na sparingach z drużynami pokroju Kopenhagi, Szachtara Doniec, Dyanama Kijvów czy klubami rosyjskimi.
Skończyło się Levadią i tym że może poza jego debiutanckim sezonem, druzyna miała zazwyczaj niezbyt udany start w lidze. |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wynik wynikiem, ale popatrzcie:
Pareiko, Chavez, Jaliens, Paljic, Lamey (w miejsce Cikosa), Melikson, Sobolewski, Wilk, Małecki, Kirm, Genkov. I się okazuje, że cała zeszłoroczna pierwsza jedenastka (poza Małym) była na piwie. Nie pamiętam sytuacji w której moglibyśmy sobie pozwolić aż na takie roszady nadal posiadając w miarę silną drużynę na boisku. Jak nie zdobędziemy mistrzostwa w październiku to ja nie wiem co tu jest grane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
[QUOTE]http://www.90minut.pl/liga/0/liga4389.html 9 pierwszych meczów- 8 wygranych, 1 remis i dopiero porażka z Lechem w 10 kolejce. http://www.90minut.pl/liga/0/liga3782.html W tym sezonie już gorzej. Po 10 kolejkach 2 porażki w tym 2 prestiżowe, co z resztą jest specjalnością Skorży. Remis w derbach też nie jest świetnym wynikiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Na szczęście takich pokemonów i napinaczy jak angmir mam jako Ignorowany , jeśli nie którzy nie chcą sie w....iać radze zrobić to co ja
Jeśli Kirm będzie grał taką lipę to Iliev spokojnie go zastąpi. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |