|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 12.2010
Offline |
|
|
A może Irka to by było super wzmocnieie napadu
Ireneusz Jeleń nie może znaleźć klubu 06.07.2011 http://naszsport.iq24.pl/default.asp...7&temat=112798 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
@bkl
W tym linku co podałeś są zawarte trzy kluczowe słowa, które wykluczają możliwość pozyskania Jelenia przez Wisłę - są to wygórowane żądania finansowe (jeżeli jest za drogi dla kilkakrotnie bogatszych francuskich klubów to co dopiero dla Wisły?). Poza tym nie specjalnie mi się uśmiecha wiecznie kontuzjowany zawodnik z najwyższym kontraktem w drużynie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dudu podpisany
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Uwielbiam takie wymadrzanie sie
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Gil Blumstein - miał iść do Legii , przechodzi testy w Cracovii
ciekawe czy będzie to drugi Melikson, bo tak o nim Piszą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Styka, dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
koleżko, po pierwsze nie wymądrzałem się, tylko odniosłem się do wypowiedzi tych co już "widzieli" jako potencjalne nasze wzmocnienia, zwykłe pytanie z lekko nutka ironii, a po drugie, gdybyś uważnie czytał temat, odniosłem się do tego, że nie wiedziałem jaki system rozgrywek panuje w Argentynie i podziękowałem za to koledze, który mi to wyjaśnił(przyczyny spadku River)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JAk nie wiesz to po co sie udzielasz? Moze najpierw wypadaloby sie rozeznac w temacie? Jak wiadomo, nie tylko obecny sklad River przylozyl reke do spadku klubu. Ale po co to wiedziec, lepiej klepnac "to czemu te super talenty nie dały utrzymania?" i robic za kozaka. Bez urazy. Po prostu nie lubie czegos takiego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wporzadku. Rozumiem, nie kazdy wie i jest to zupelnie naturalne. Chodzi mi tylko o to, ze jak nie wie to czemu pisze tak jakby wiedzial? I tyle. Proponuje zakonczyc ten OT.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
na pewno |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
teraz każdego Izraelitę będą porównywać do Meliksona. Ale szczytem było jak na legia.net przeczytałem artykuł
"Maor Legii lepszy od Maora Wisły". Nie wiem jaki as dziennikarstwa to pisał, ale wyraźnie widać po nim jakieś kompleksy i zazdrość. To tak jakbym ja powiedział że moje BMW, które oglądałem w salonie jest lepsze niż Audi, którym jeździ mój kumpel |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I czy będzie lepszy niż Bruno Mezenga... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Seratlic
Pejovic Kupisz jeśli byłaby promocja po pucharach i udało by się ogarnąć ich 3 za +/- 600-700k byłoby świetnym interesem, Seratlica im zostawić na pół roku jeszcze, Paljic niech idzie na LP choć tam nie pogra, a Pejovic z Diazem niech rywalizują, Kupisz też mógłby Małego spokojnie na końcówki zmieniać |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Plizga, dopiero kupiony, bardzo bardzo wątpię że by go tak od razu puścili.
Btw. Za ile on przyszedł do Jagi? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
to jak Plizge chcecie to moze jeszcze burkharda jako stałęgo wykonawce stałych fragmentów
))P.S. mam nadzieję ze to o Plizdze to była ironia |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od kompromitacji Jagi minelo raptem pare godzin a wy juz widzicie paru nieudacznikow z Bialegostoku w Wisle.:/
Nie po to oczyszczano sklad Wisly z "kompromiturowiczow" by sciagac ich z Jagiellonii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
jesteśmy w plotkach i propozycjach a wam mało dupa nie popęka, a najwięcej dogadania jak zawsze 04.2011, 05.2011, 06.2011 sami wytrawni
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
oglądam mecz Boliwia - Kostaryka i bardzo na plus wyróżnia się ten chłopak:
http://www.soccerway.com/players/joel-campbell/102896/ Joel Nathaniel Campbell, rocznik 92 edit: no i bramkę sieknął ![]()
Ostatnio edytowane przez krkgiba : 08.07.2011 o godz. 01:01.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
TOMEK 11 a co to za rożnica kto kiedy dołączył do forum
|
|