|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A dlaczego ten je.... komentator nie wymienił Groznego albo Wilna ? Dlaczego nie wymieniał innych miast w których kompromitowały się nasze drużyny a było ich sporo tylko wymienił miast gdzie Wisła odpadała ?!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Zapomniał kutafon : Kiszyniów, Grozny, Soligorsk itp itd ;/ no ale cóż kompleksy mają nawet komentatorowie
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Bozydar: moze Wojtek ciszej nad ta trumna
![]() Jesli sie nie myle to Irtysz dokonal historycznego wyczynu. Pokonal w pucharach pierwszy raz rywala w dwumeczu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ktoś jest tym zaskoczony? Nie żartujcie. Tak jak pisałem już jakiś czas temu każdy awans polskiej drużyny będzie zaskoczeniem, czy to z zespołem z Azji, czy z cieniasem z Europy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Plizga to chyba powinien z buta do domu wracać, ewentualnie rowerem. Nie, nie jako kare, tylko żeby go Probież przez przypadek w żadnym innym meczu nie wystawił, bo efekty beda jak dziś.
Przed tym meczem jeden pan z Białegostoku sie strasznie na mnie obraził, że śmiałem cos powiedzieć, że Maycon się o swoje nogi potyka - jak chcesz, mozemy dalej poprowadzic rozmowe na ten temat ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
polecam http://www.google.pl/search?client=o...N&hl=pl&tab=wi ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie no ja Boża rozumiem, to my jesteśmy najlepszą i najważniejszą polską drużyną, więc dlatego wymienił właśnie nasze wpadki...
Mógł równie dobrze powiedzieć: Grozny, Zurych, Wilno, Skopje, Wiedeń, od biedy Soligorsk... ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
I pomyślcie że takie coś jak plizga dostawało powołania do kadry
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ten mecz mógł być ustawiony. Nie wierze, że takich paralitów Jaga nie potrafiła ograć. Przegrywają, a każda piłka w ataku pozycyjnym do tyłu. Sielanka, jakby było 0:3. Wszystkie podania do nikogo. Przy pierwszej setce Plizgi wg mnie gość zmienił ułożenie stopy pod sam koniec żeby nie strzelić. To ostatnie podanie do Franka też było zbyt nędzne jak na profesjonalnego pilkarza. Gruby wałek, może tak się klub dorabia ? .... go wie.
Doskonale zdaję sobie sprawę z ciotowatości polskich drużyn, ale przecież ten Irtysz nie grał choćby połowy tego co Levadia Tallin. Taki Karabach by ich zlał jak uczniaka.
Ostatnio edytowane przez tofik : 07.07.2011 o godz. 15:57.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Po tym meczu nie tyle jestem w....iony, co bardziej chce mi się śmiać z tych patałachów. To się nie mieści w głowie jak można tak kompromitować nie tylko swój klub ale cały kraj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja nawet nie wiem kto grał w Wilnie i Groznym. ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Burkhardt to miał jedno genialne podanie, które zmarnował Seratlić, bo piłkę przyjął tak jakby odbiła się od kłody drewna. W żaden sposób nie bronię Burkhardta ale to co się obrócił z gościem na plecach i zagrał przekątnie w pole karne to był majstersztyk. Jeżeli taki Plizga ma grać w reprezentacji to ja nie wróżę reprezentacji dobrej przyszłości.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To juz nie jest kompromitacja Jagielonii tylko calej polskiej pilki noznej.
Brawa tylko dla Dawida ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wilno Legia i zadymy, Grozny Lech.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Tusk i Lato wiedza czemu tak wlasnie koncza sie przygody w pucharach.... wina kibola
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Na pewno teraz padnie fala krytyki nad Jage, ale ja sadze ze wiekszosc polskich klubow by odpadl z Irtyszem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
I co mowilem? Niedowiarki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
trzeba bylo grac 2 napastnikami a nie kuwa 2 defensywnymi i bez rozgrywajacego. Plizga hahahah. Powiem wam że Mido Sidqy najlepiej zagrał choc był obronca lol.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Oczywiście, że ustawiony.
Ustawili go Masoni: http://wiadomosci.monasterujkowice.pl/?p=2348 Panowi bez jaj. Co roku jest to samo. Nakręcanie się przed meczami pucharowymi, a później płacz z ręką trzymaną w nocniku. Proponuję wrócić do porządku dziennego i oczekiwać naszej kopanej ligowej, gdzie takich Plizgów będzie na pęczki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Interesowanie się polską piłką to jest masochizm
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Na forum Jagiellonii na temat meczowy nie można się dostać z powodu obciążeń ,a szkoda bo chciałem przeczytać zanim tamten moderator zadziała ; )
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jaga ma jeszcze w obwodzie Grzelaka ( jak ten sie posklada i nie polamie znowu ) wiec sila razenia bedzie niepojeta jak Franek bedzie mial np kontuzje.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.07.2011 o godz. 16:03.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tak to jest jak wiejskie kluby biorą się za puchary... Ja mam tylko nadzieję, ze Śląsk nie da dupska...
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wy się nie napinajcie, przeczytajcie to: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,128634,...wiadomosc.html oj może być nie dobrze!!:/
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Temat meczowy i tak jest zamykany przed najazdem pokemonów więc sobie nie poczytałbyś. Po powyższych postach zamykanie takich tematów to najlepsze rozwiązanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
weszlo zeżrę Jage
![]() ![]() ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Niech to tusk zamknie wszystko w ch..j przynajmniej nie będzie więcej kompromitacji..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|