The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2011, 15:53
A dlaczego ten je.... komentator nie wymienił Groznego albo Wilna ? Dlaczego nie wymieniał innych miast w których kompromitowały się nasze drużyny a było ich sporo tylko wymienił miast gdzie Wisła odpadała ?!!!!
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 07.07.2011, 15:53
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Pokazał tylko swoje uprzedzenia do Wisły. Jakby to tylko Wisła odpadała z pucharów
Zapomniał kutafon : Kiszyniów, Grozny, Soligorsk itp itd ;/ no ale cóż kompleksy mają nawet komentatorowie
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 07.07.2011, 15:54
Bozydar: moze Wojtek ciszej nad ta trumna

Jesli sie nie myle to Irtysz dokonal historycznego wyczynu. Pokonal w pucharach pierwszy raz rywala w dwumeczu
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ktoś jest tym zaskoczony? Nie żartujcie. Tak jak pisałem już jakiś czas temu każdy awans polskiej drużyny będzie zaskoczeniem, czy to z zespołem z Azji, czy z cieniasem z Europy.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

szczepek19 napisał(a):Wyświetl post
Plizga no prze ch*j MVP Meczu
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Plizga to chyba powinien z buta do domu wracać, ewentualnie rowerem. Nie, nie jako kare, tylko żeby go Probież przez przypadek w żadnym innym meczu nie wystawił, bo efekty beda jak dziś.

Przed tym meczem jeden pan z Białegostoku sie strasznie na mnie obraził, że śmiałem cos powiedzieć, że Maycon się o swoje nogi potyka - jak chcesz, mozemy dalej poprowadzic rozmowe na ten temat
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Owszem, ale masz świadomość o kim mówimy? o Kazachstanie, nie Włoszech, Hiszpanii nawet Belgii, Serbii czy Cyprze, mówimy o Kazachstanie, gdzie mają J.E.D.E.N stadion, reszta to pola i łąki. Taki Plizga zarabia pewnie więcej niż połowa Irtyszu no co by nie pisać! To jest dramat!:/
W żaden sposób nie chcę tłumaczyć porażki Jagi, bo to niewątpliwa kompromitacja ale czas skończyć z polskim mysleniem o pastuchach ze wschodu:

polecam http://www.google.pl/search?client=o...N&hl=pl&tab=wi
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Nie no ja Boża rozumiem, to my jesteśmy najlepszą i najważniejszą polską drużyną, więc dlatego wymienił właśnie nasze wpadki...

Mógł równie dobrze powiedzieć: Grozny, Zurych, Wilno, Skopje, Wiedeń, od biedy Soligorsk...
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

I pomyślcie że takie coś jak plizga dostawało powołania do kadry
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ten mecz mógł być ustawiony. Nie wierze, że takich paralitów Jaga nie potrafiła ograć. Przegrywają, a każda piłka w ataku pozycyjnym do tyłu. Sielanka, jakby było 0:3. Wszystkie podania do nikogo. Przy pierwszej setce Plizgi wg mnie gość zmienił ułożenie stopy pod sam koniec żeby nie strzelić. To ostatnie podanie do Franka też było zbyt nędzne jak na profesjonalnego pilkarza. Gruby wałek, może tak się klub dorabia ? .... go wie.
Doskonale zdaję sobie sprawę z ciotowatości polskich drużyn, ale przecież ten Irtysz nie grał choćby połowy tego co Levadia Tallin. Taki Karabach by ich zlał jak uczniaka.
Ostatnio edytowane przez tofik : 07.07.2011 o godz. 15:57.
..
Odpowiedz cytując
GrandmasterB
Member

Od: 11.2010

Stary 07.07.2011, 15:55
Po tym meczu nie tyle jestem w....iony, co bardziej chce mi się śmiać z tych patałachów. To się nie mieści w głowie jak można tak kompromitować nie tylko swój klub ale cały kraj.
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.07.2011, 15:55
fanfan napisał(a):Wyświetl post
A dlaczego ten je.... komentator nie wymienił Groznego albo Wilna ? Dlaczego nie wymieniał innych miast w których kompromitowały się nasze drużyny a było ich sporo tylko wymienił miast gdzie Wisła odpadała ?!!!!
Bo nasze kompromitacje były najgłośniejsze i wszyscy je pamiętają?

Ja nawet nie wiem kto grał w Wilnie i Groznym.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 07.07.2011, 15:56
Burkhardt to miał jedno genialne podanie, które zmarnował Seratlić, bo piłkę przyjął tak jakby odbiła się od kłody drewna. W żaden sposób nie bronię Burkhardta ale to co się obrócił z gościem na plecach i zagrał przekątnie w pole karne to był majstersztyk. Jeżeli taki Plizga ma grać w reprezentacji to ja nie wróżę reprezentacji dobrej przyszłości.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Matti88
Member

Od: 05.2011

Stary 07.07.2011, 15:56
To juz nie jest kompromitacja Jagielonii tylko calej polskiej pilki noznej.

Brawa tylko dla Dawida ;D
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.07.2011, 15:57
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Bo nasze kompromitacje były najgłośniejsze i wszyscy je pamiętają?

Ja nawet nie wiem kto grał w Wilnie i Groznym.
Wilno Legia i zadymy, Grozny Lech.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.07.2011, 15:58
tofik napisał(a):Wyświetl post
Ten mecz mógł być ustawiony. Nie wierze, że takich paralitów Jaga nie potrafiła ograć. Przegrywają, a każda piłka w ataku pozycyjnym do tyłu. Wszystkie podania do nikogo. Przy pierwszej setce Plizgi wg mnie gość zmienił ułożenie stopy pod sam koniec żeby nie strzelić. To ostatnie podanie do Franka też było zbyt nędzne jak na profesjonalnego pilkarza. Gruby wałek, może tak się klub dorabia ? .... go wie.
Doskonale zdaję sobie sprawę z ciotowatości polskich drużyn, ale przecież ten Irtysz nie grał choćby połowy tego co Levadia Tallin. Taki Karabach by ich zlał jak uczniaka.
A Plizga to nie ten skorumpowany,moze chlopcy obstawili przegrana u buka i teraz skoszą kaskę
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 07.07.2011, 15:59
Tusk i Lato wiedza czemu tak wlasnie koncza sie przygody w pucharach.... wina kibola

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
GaoFeng
Senior Member

Od: 08.2008

coni napisał(a):Wyświetl post
Taki własnie jest poziom Polskiej piłki nożnej. Brak dobrych trenerów, co za tym idzie zawodników a takze bazy szkoleniowej. I wyniki sa jakie są. Do tego należy dodać polskie " jakos to będzie' i zero ambicji i walki na boisku i mamy kompromitacje co roku....
Myslisz ze jak wybuduja nowoczesna baze szkoleniowa z 10 boiskami itp. to nagle nam sie pilkarze jak np. Rooney, Robben, Iniesta czy Schweinsteiger znajda? Problemem jest przede wszystkim zle i przestarzale wyksztalcenie trenerow w Polsce, nie tylko juniorskich. Sam PZPN moze tylko stwarzac warunki ramowe (nowoczesne wyksztalcenie trenerow, wprowadzic Ekstraklasy dla juniorow starszych i mlodszych zeby byla by wieksza rywalizacja, np. 4 ligi à 16 druzyn jak dawne trzecie ligi, itp.), ale kluby sa odpowiedzialni za wyksztalcenie mlodych pilkarzy! W innych krajach najmlodsi juz trenuja 3 razy w tygodniu, a od 13 czy 14 roku zycia nawet 4 razy: od 6 do 13 lat trenuja wylacznie koordynacje, techniki, taktyki i jeszcze raz techniki. Pozniej do tego dochodza jeszcze elementy fizyczne.

Na pewno teraz padnie fala krytyki nad Jage, ale ja sadze ze wiekszosc polskich klubow by odpadl z Irtyszem...
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

I co mowilem? Niedowiarki . Taki jest poziom polskiej pilki. Jaga w niektorych momentach tego spotkania byla calkowicie zdominowana. Gralo tez 11 na 11, a nie tak jak w pierwszym meczu, ktory niektorym zaciemnil obraz. Pogrzeb polskiej pilki trwa, a finalem bedzie EURO 2012. KOMPROMITACJA. Teraz czas na Slask i pogrom z Dundee(bo tak najpewniej bedzie w Szkocji, gdzie wroclawianie zostana zabiegani).
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

trzeba bylo grac 2 napastnikami a nie kuwa 2 defensywnymi i bez rozgrywajacego. Plizga hahahah. Powiem wam że Mido Sidqy najlepiej zagrał choc był obronca lol.

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 07.07.2011, 16:00
tofik napisał(a):Wyświetl post
Ten mecz mógł być ustawiony.
Oczywiście, że ustawiony.

Ustawili go Masoni:
http://wiadomosci.monasterujkowice.pl/?p=2348

Panowi bez jaj. Co roku jest to samo. Nakręcanie się przed meczami pucharowymi, a później płacz z ręką trzymaną w nocniku. Proponuję wrócić do porządku dziennego i oczekiwać naszej kopanej ligowej, gdzie takich Plizgów będzie na pęczki.
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Interesowanie się polską piłką to jest masochizm
Odpowiedz cytując
Kamil17ABG
Member

Od: 01.2011

Na forum Jagiellonii na temat meczowy nie można się dostać z powodu obciążeń ,a szkoda bo chciałem przeczytać zanim tamten moderator zadziała ; )
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 07.07.2011, 16:01
Jaga ma jeszcze w obwodzie Grzelaka ( jak ten sie posklada i nie polamie znowu ) wiec sila razenia bedzie niepojeta jak Franek bedzie mial np kontuzje.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.07.2011 o godz. 16:03.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 07.07.2011, 16:02
Tak to jest jak wiejskie kluby biorą się za puchary... Ja mam tylko nadzieję, ze Śląsk nie da dupska...
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 07.07.2011, 16:03
Wy się nie napinajcie, przeczytajcie to: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,128634,...wiadomosc.html oj może być nie dobrze!!:/
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.07.2011, 16:04
Kamil17ABG napisał(a):Wyświetl post
Na forum Jagiellonii na temat meczowy nie można się dostać z powodu obciążeń ,a szkoda bo chciałem przeczytać zanim tamten moderator zadziała ; )
Temat meczowy i tak jest zamykany przed najazdem pokemonów więc sobie nie poczytałbyś. Po powyższych postach zamykanie takich tematów to najlepsze rozwiązanie.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 07.07.2011, 16:09
weszlo zeżrę Jage
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.07.2011, 16:10
Niech to tusk zamknie wszystko w ch..j przynajmniej nie będzie więcej kompromitacji..
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 07.07.2011, 16:11
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że ustawiony.

Ustawili go Masoni:
http://wiadomosci.monasterujkowice.pl/?p=2348

Panowi bez jaj. Co roku jest to samo. Nakręcanie się przed meczami pucharowymi, a później płacz z ręką trzymaną w nocniku. Proponuję wrócić do porządku dziennego i oczekiwać naszej kopanej ligowej, gdzie takich Plizgów będzie na pęczki.
No dopuszczam też wersję, że są ogórkami. Napisalem mógł, widzac te popisy jak kilkukrotne nie trafienie łatwej sytuacji. Albo gdy nadaża się szansa do zagrania prostopadłej do Franka, gość tłucze z całej siły byle ta piłka nie doszła gdzie trzeba, Nie jest łatwo uwierzyć, że taki przeciwnik jest ponad siły Jagi.
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów