|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Też chętnie zobaczę..;P
Jaga spokojnie da radę , nastawią się na kontrę i ich wypunktują. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Irtysz Pawłodar - Jagiellonia Białystok, Polsat Sport, godz. 15.00
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jaga na wyjazdach jest słaba. Mam nadzieje że Burkhardt nie wyjdzie w składzie, a Frankowski sie wykuruje i pogra choć 60-70 minut. Przypomnijcie mi jak ktos wie - z kim zagra ewentualnie Jaga w 2 rundzie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Banac Erewan lub Olimpi Rustawi, które Legia rozwaliła w 2009/2010 3-0(chociaż przy 0-0 w pierwszym meczu Olimpi mialo w Warszawie... karnego, tak więc bekowo było
)/1-0. Pierwszy mecz wygrali Gruzini w Armenii 1-0.![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Edit. Sory to jednak 1 i ta sama drużyna w tym roku się przemianowali.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 07.07.2011 o godz. 00:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mam przeczucie, ze jutro pierwsza polska druzyna pozegna sie z pucharami...znajac zycie, to pilkarze Jagi po 20 minutach beda oddychali rekawami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widomo jaka jest piłka, ale o ile Kazachowie przez tydzień czasu nie nauczyli się grać w piłkę to nie ma szans żeby Jaga odpadła. Choć muszą szybko strzelić bramkę żeby rozwiać marzenia miejscowych. Bo wiadom w drugiej połowie przay stanie 0-0 albo przy jakimś przypadkowym farfoclu dla przeciwnika, nawet podawacze piłek będą przeciwko Jadze. Ja "przeczuwam" dwa warianty 1-1 po nerwówce w końcówce, jeżeli nie strzelą gola do 60 minuty, a jeżeli strzelą gola przed 60tą to 3-0 dla Jagi. I biorę tutaj pełną odpowiedzialnosc za awans Jagi w Pawłodarze (jak Maciej Skorża ;p ) Jak przegram przez tydzień czasu nie będę pisał o sile naszej ligi i rodzimych piłkarzy No dobra tyle nie wytrzymam ale przez 3 dni...
Ostatnio edytowane przez Angmir : 07.07.2011 o godz. 01:34.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Powiem szczerze, średnia motywacja dla chłopaków z Białego. A w trudnym momencie meczu takie coś na pewno nie będzie stymulowało do dalszego wysiłku. Po co się starać, skoro znowu mamy jechać w azjatyckie stepy? I dla klubu kolejny kosztowny wydatek. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Franek lowca bramek, oby dzis strzelil bo bez jego goli nie wierze w Jage.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tylko panowie dzis spokojnie bez euforii,bo ostatnio ktos sie pucował ze sie cieszymy z Jagi a z Legii już nie wolno.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jakby ktoś miał link do transmisji na sopcascie to proszę o wklejenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja pamiętam nasz mecz w Azerbejdżanie gdzie po 25 minutach jak pokazali na zbliżeniu Sobola to spocony był jakby to była dogrywka...
DO BOJU JAGA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Channel - 65059
Na Sopcascie, tylko, że narazie siatka idzie ._. ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
Ddf
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
na Soccer-Live kanal rumunski Sopcasta jest w rzeczywistosci Polsatem Sport
Minelo 10 minut i wiecej z gry ma Irtysz. Bramkarza i tego zawodnika z Bulgarii to wzieli chyba z lapanki. Bramkarz piastkuje pilke ktora mogl zlapac a napastnik (?) strzelil z 5 metrow z glowy w bok
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.07.2011 o godz. 14:22.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ten, ten. Z tego chaosu który prezentuje Irtysz, zaraz cos strzeli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bardzo chaotyczny ten mecz, jakby obie drużyny nie miały taktyki (zwłaszcza Irtysz)
![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Moze poza jedna akcja Jagi w pierwszych 10 minutach wiekszosc akcji dziala sie na polowie Bialostocczan. Inny mecz ogladalismy
? Kopia sie po czole i gdyby Irtysz umial podawac a nie slac pilke na zapalenie pluc gdzies do przodu to Jaga mialaby wiekszy problem.W tej chwili tez Jaga nic nie gra a Irtysz potrafi podejsc na 20 metr wiec radze wlaczyc tv a nie spac ![]() 1:0
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.07.2011 o godz. 14:35.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale kopanina hehe, zęby bolą.
Edit: No i Alibaba bramke strzelił ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No i dziekuje,
Smiech na salio i dwójka.
Ostatnio edytowane przez kpn : 07.07.2011 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
O matko, może Jaga zacznie grać teraz..
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Tragedia... dokładnie, może teraz się obudzą...
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z taką taktyką (a raczej jej brakiem) dzida do przodu przy wietrze na równej murawie to ja nie wiem co oni chcą osiągnąć.
Zaczyna się niestety "pokaz" polskich drużyn w euro pucharach. Chociaż mam nadzieję, że Jaga to odrobi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba teraz Frankowski dostaje zastrzyk jak dla słonia i na druga połowę wejdzie na boisko, bo inaczej to kompromitacja.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No to chyba koniec marzeń o rgze z kontry - teraz trzeba po prostu zacząć grać a nie kopać się po głowach...
Chłopaki jak przyjmują piłkę to im odskakuje na 3 metry - Łobo przydałby im się bezapelacyjnie ;-) ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|