|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Z dwoma środkowymi defensywnymi pomocnikami to my możemy ale w lidze polskiej powalczyć a nie w Europie.
Potrzeba nam ofensywnego rozgrywającego który będzie wiedział co z piłką zrobić a nie tylko do tyłu grać. ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie istniejemy w meczu z 4 zespołem ligi rumuńskiej.I my myślimy o europoejskich pucharach
Aha i nie gadajcie,że Rapid jest na innym etapie przygotowań,bo gre w europejskich pucharach zaczynają miesiąc później niż my.Więc to my powinniśmy byc w tym meczu lepiej przygotowani fizycznie niż oni.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 06.07.2011 o godz. 15:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dokładnie , miałem to samo napisać . Brakuje nam w tym meczu takiego kreatywnego środkowego pomocnika który grałby w parze z defensywnym pomocnikiem i kierował naszą grą . Typ takiego piłkarza jak ,np. Sahin czyli taki który i w defensywie walczy , i w ofensywie dużo potrafi . Oczywiście nie twierdzę ,że Maor nie wywiązuje się ze swoich zadań ponieważ gra dobrze w tym meczu , jest aktywny jednak w tyle też potrzebujemy kogoś kto potrafi rozegrać.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 06.07.2011 o godz. 15:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Chciałem przypomnieć, że to jest SPARING!!!!!!!!!!On służy do TRENOWANIA różnych wariantów, piłkarzy, schematów.strategi!!!!
Co prawda sama gra wygląda łagodnie mówiąc tragicznie, ale przypominam, że to sparing.Piłkarzy będziemy rozliczać z gry o punkty a nie za gry sparingowe.Gdyby tak było to Polonia Warszawa wygrała by ten sezon w cuglach ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Faktycznie Rapid sobie trenuje strzały
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mistrza już mamy na LM czekamy!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Natomiast my trenujemy wariant na mecze z drużyną z Rygi.
Jednakże, by nie włączać się w ogólną falę narzekań, proponuję optymistyczne spojrzenie na naszą grę. Wystarczy przyjąć perspektywę sztabu trenerskiego Skonta Ryga. Wtedy wygląda to całkiem obiecująco. ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak wyłączanie forum na czas meczu z godzinnym poślizgiem to dobry pomysł.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
w tym meczu , to Sobolewski i Wilk OUT , podac do tyłu to ja tez umiem , nam potrzeba 3 Meliksonów.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 06.07.2011 o godz. 15:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 06.07.2011 o godz. 16:00.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zgadzam się
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja wiem że to tylko sparing, ale Palijć i Wilk grają katastrofalnie, zero myślenia. Szczególnie ten drugi - raz po raz oddaje piłkę rywalom.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Dobra dzieci, płaczcie sobie dalej.Pózniej tutaj wejde i się pośmieje ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Najlepiej wyzywać wszystkich od dzieci i rżnąć eksperta. Nagle za 3 tygodnie Wisła zmiażdży swojego rywala fizycznie i będzie grała niesamowitą piłkę. Ale sorry ty jesteś ekspertem w każdym calu i wchodzisz tu tylko żeby się pośmiać z dzieci. Jak tak lubisz dzieci, to sobie spraw swoje i będziesz się mógł śmiać, albo wychowasz je w innym duchu i będzie tak mądre jak tato.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ciężko się to ogląda, szczególnie naszą grę w obronie. Pablo84, sparing sparingiem, ale strategii to ja tu żadnej nie widzę. Zastanawiało mnie wcześniej czy dobrym pomysłem jest rozgrywanie dwóch sparingów w tygodniu poprzedzającym mecz pucharowy i to co oglądam utwierdza mnie w przekonaniu, że raczej nie.
....na ligę mistrzów czekamy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ponieważ nie graliśmy z nimi sparingu.Graliśmy z nimi w pucharach
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ale to były mecze pucharowe, to jest sparing, wnioski i oceny będziemy wystawiać za tydzień.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
No ale ....a , skoro się przygotowują od paru tygodni nie mieli prawie urlopów , to jakiś postęp musi być , no nie ? Na razie jest wielka BEZNADZIEJA , zero zgrania , zero akcji , obrony jak nie było tak nie ma , jest wielkie dno , i tak to widzę po tym meczu , może w następnych będzie lepiej moze...
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nawet nie chce myśleć o kolejnej kompromitacji, a z tego co widzę to nie będzie o nią trudno
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010