|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mój wujek ma syna rocznik 2004 który nie posiada jeszcze, żadnego dokumentu tożsamości a takowy jest wymagany. Wie ktoś może co w takiej sytuacji? Łapie się jeszcze jako dziecko do lat 6?
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
wydaje mi sie, że już niestety nie, wiec pozostaje wyrobic karte kibica i kupic karnet ulgowy. Chyba, że wygląda jakoś młodo to może da sie go "przemycić" przez bramki
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy wystarczające jest przekazanie mojej Karty Kibica, by ktoś inny kupił mi karnet na nową rundę, czy muszę to zrobić osobiście, lub przekazać jeszcze jakiś dokument?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dla wszystkich ktorzy jeszcze nie wyrobili KK a w najblizszym czasie planuja nadrobic zaleglosci to uczulam aby wraz z wypelnionym podaniem o wyrobienie karty kibica miec ze soba jakis dokument w ktorym jest potwierdzony wasz Pesel (ksiazeczka zdrowia,paszport,dowod tymczasowy),gdyz ja mialem takie szczescie ze dzisiaj w kasie trafilem na mila Pania i obeszlo sie bez takiego dokumentu jednakze jesli ktos nie bedzie mial na tyle szczescia to odejdzie z kwitkiem i nie wyrobi . To tyle taka mala uwaga mam nadzieje ze bedzie pomocna
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie wiem po co to piszesz jak w formularzu który sie wypełnia pisze grubymi literami co trzeba mieć przy sobie. To chyba każdy sie orientuje co musi zabrać ze sobą, no a jak ty zapomniałeś dokumentu to już wszystko świadczy o tobie że nie umiesz doczytać pewnych punktów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Kibic wiecej osob czyta forum niz regulamin wiec dobrxe xe cos takiego napisal
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie. Zabieram kumpla na jego pierwszy mecz, ma bilet tylko problem w tym czy na LM wpuszczą go bez Karty Kibica? Bo czytałem trochę i jedni mówią że bez KK nie wpuszczają a inni że spoko.
![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak udało Ci się kupić bilet na jego dane, to znaczy że karta nie jest potrzebna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Ok wielkie dzięki
![]() ![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Moze to glupie pytanie ale - kto ostatnio wyrabial sobie karte kibica? Duzo ludzi przychodzi by wyrabiac karte i czy dlugo sie czeka w kolejce? Wybieram sie jutro i jestem ciekawy. I najwazniejsze - czy karte kibica wyrobia mi od razu czy bede jeszcze raz musiał jechac do Krakowa? A jezeli to drugie to czy jest mozliwosc by karte wysłali mi pocztą? Nie chciałbym 100 razy jezdzic bo nie mam czasu w tygodniu
Edit: Dobra dzieki - tyle chciałem wiedziec
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 14.07.2011 o godz. 17:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Z tego co wiem, kolejek tam nie ma żadnych. Kto chciał kartę, już dawno sobie taką wyrobił. Cały proces wyrabiania trwa maksymalnie 5 minut, więc nie ma się czym martwić :}
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mozna wiec zapomniec o zabraniu kogos na mecz - no chyba, ze przyjdzie sie kilka godz. wczesniej - wyrobi karte i odstoi w kolejce po bilet.
W zadnym cywilizowanym kraju nie ma takich cyrkow - kupuje bilet przez neta, lece i wchodze na mecz bez zadnego plastikowego gowna z zapisanym kodem DNA. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
a tak wg to ciekawe kiedy będzie ta sprzedaż biletów przez neta, na potwierdzeniu przy wyrobieniu karty pisało mi że będzie dostępna wkrótce
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
W zamysle KK miała byc udogodnieniem - sprzedaż przez neta itp. W rzeczywistości okazała sie kolejnym niewypałem i tylko komplikuje życie.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli sprzedaż internetowa, o ile kiedyś będzie, to powinna wyglądać następująco: zamawiam, płacę i przez internet mi jakimś cudem nabijają bilet na kartę? wydaję mi się to niemożliwe, ale nie znam się zbytnio na tym, więc mogę się mylić.Druga kwestia, co z turystami, obcokrajowcami, osobami bez kk, tymi którzy w ostatniej chwili zjawiali się z biletem na meczu, oni już nie obejrzą bez kk meczu?
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Z drugiej strony wyrobienie tek karty to pryszcz i jeśli komuś zależy to poświęci 5 minut by wydrukować i wypełnić wniosek. Wysupła 10 złotych odmawiając sobie jednego kebaba, 2-3 piwek, paczki fajek czy czegoś i znajdzie godzinkę czasu by podjechać na R22 i wyrobić ten plastik.
Pokolenie malkontentów i konsumentów jego mać ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jednym słowem parodia jak się chce kogoś zabrać na mecz np ze studiów, którzy chodzą raz na jakiś czas - proponuje jeszcze dzień przed meczem pojawić się na najbliższym komisariacie i potwierdzić przybycie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
I skoro już będzie obowiązkowa to może przestaną sprawdzać na kołowrotkach też dowody, bo jakoś jak pies cię spisuje to nie żąda paszportu aby zobaczyć czy dowód jest prawdziwy. tylko u nas takie jaja odstawiają. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
A tak w ogóle to na Legii od dwóch seozonów bodajże to jest, a be zproblemu 20 tysięcy na mecz wpadało.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 21.07.2011 o godz. 11:17.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ktoś przychodzi godzinę przed meczem zanim zrobi kartę i kupi bilet to mu przynajmniej 2h zejdzie nie licząc kolejki do wejścia na stadion.
A teraz powiedz po co komuś KK skoro przyjedzie TYLKO na jeden mecz przy okazji. dlaczego ma płacić dodatkową kasę za jakieś karty? Bo nie jest chyba tak że jedna KK obowiązuje na wszystkich stadionach prawda? A co jak ktoś najpierw wyrobi u nas a z tydzień pojedzie na Górnika? to tam tez ma dać znowu dodatkową dyszkę? Ktoś miał dobre układy i przeforsował to durne prawo. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Sam bilet będzie również miał formę dokumentu do wydrukowania, który wsuwasz w szczelinę w kołowrotku. I to wszystko - bez zbędnego 'nabijania' na kartę. Historia kupionych biletów jest powiązana z peselem w systemie. Drugie pytanie - bez kk nie kupisz biletu, wiec nie będzie sytuacji, że pojawi sie ktoś z biletem a bez karty kibica. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
z nabijaniem na karte jeśli kupi się przez internet to nie ma problemu bo mi w tamtym sezonie bilet kupił kuzyn w kasie nie mając podczas kupowania mojej KK a wydrukowali mu tylko potwierdzenie i bilet miałem nabity
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To dziwne, bo jak chciałem kupić tak znajomemu to miła Pani w kasie mnie poinformowała, że bez fizycznego posiadania jego KK nie kupie biletu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dobrze Ci powiedziała.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A jeżeli chcę iśc na mecz Śląska we Wrocławiu a posiadam KK Wisły? To co muszę wyrobić KK Śląska? Chłopaki w innym temacie pisali, że niby nie da się posiadać dwóch KK kibica innych klubów, więc jakie jest rozwiązanie? Chyba, że w zamyśle jest to ogólnopolska karta, bo przecież są na niej moje dane i biore odpowiedzialność na siebie.
![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Budują centralną bazę kibiców.
W takim razie jeśli miałaby być ogólnopolska karta kibica to po co są klubowe? ![]() |
|
|