|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Golański znowu do wzięcia. Do rywalizacji z Lameyem w sam raz ; )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Pytam w tym temacie, bo żaden z tematów nie pasuje do mojego pytania.
Czy w środę będę mógł bez problemowo wyrobić sobie kartę kibica? I ile koszt takiej karty wynosi? E: Kurcze, nie szukałem dokładnie jak widać. Dzięki za informacje.
Ostatnio edytowane przez Piotson : 04.07.2011 o godz. 21:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Oczywiście. A czemu by nie
![]() Koszt wyrobienia Karty Kibica to 10 zł. edit: jak nie pasuje jak pasuje.... http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=4354&page=10
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 04.07.2011 o godz. 21:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
River Plate spadło do drugiej ligi argentyńskiej.Większośc grajków prawdopodobnie będzie chciała odejsc,gdyż gra w drugiej lidze nikomu się nie widzi.
Oto kilku ciekawszych zawodników do wyciągnięcia: Daniel Vega - bramkarz,27 lat,rozegrał w przeciągu 4 lat ponad 50 spotkań dla River Roberto Pereyra - bardzo szybki skrzydłowy i dobry drybler,20 lat Erik Lamela - ofensywny pomocnik,19 lat,wielki talent,młodzieżowy reprezentant Argentyny Rogelio Funes Mori - napastnik,20 lat,duży talent,młodzieżowy reprezentant Argentyny |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Erik Lamela, Rogelio Funes Mori - Stan jest dobry, ale nie jest cudotwórcą. Temat się niedawno nazywał 'transferowe science-fiction' ale przy tych nazwiskach można zostawić tylko 'fiction'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Lamela, jego prezes sobie krzyknął za niego 20 mln euro, europejskich euro
Jeżeli jest ktoś do wyciągnięcia z RiverPlate, to na pewno nie te dwa rodzynki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Po spadku River tacy zawodnicy bez problemow znajda zatrudnienie czy to w innych argentynskich klubach czy nawet brazylijskich. A europejskie tez nie omieszkaja nie skorzystac na spadku River Plate. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ale już Roberto Pereyra nie wiem czy taki nieosiągalny ... Chyba że znów wyjedziemy z wypożyczeniem...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie wypożyczenie nie byłoby takie złe. Wypożyczamy go na rok, a po roku jak River Plate wróci do ekstraklasy Pereyra wraca, albo zostaje u nas, ale to by wymagało dużego sukcesu w europejskich pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja wiem że wypożyczenie nie takie złe, ale River Plate musiało by być głupie wypożyczając jednego z lepszych zawodników i osłabiając sie przed walką o awans..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to czemu te super talenty nie dały utrzymania?
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
natomiast hiszpański zaciąg Legii miałem wrażenie, że odbył się na zasadzie - Trzeciak i Urban pwoiązani z Hiszpanią, to ściągamy chłopaków - na pewno wciągną ligę nosem. Swoją ocenę opieram na podstawie zimowego okienka, gdzie zamiast Robaka za milion euro ściągnięto Genkowa za połowę tej kwoty, o innych już nie wspomnę ;-) ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Może jednak trochę więcej szacunku dla naszego wychowanka i dwukrotnego króla strzelców? Paweł ideałem nie jest, ale jak na polskie warunki to dobry napastnik i nie miałbym nic przeciwko, żeby wrócił i rywalizował z Genkovem. A pewnie w niektórych sytuacjach mogliby grać razem, bo to jednak troche inne typy napastników. Inna sprawa, że w obecnym okienku nie ma szans na jego powrót, a sam Paweł na pewno nie będzie chciał wracać do Polski po pół roku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
C.Ronaldo to jeden z dwóch najlepszych piłkarzy na świecie ale w tym roku zdobył tylko dla Realu Puchar Króla. Czemu tak mało skoro jest taki dobry ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
W lidze argentyńskiej jest system że spadają zespoły z najgorszą średnią punktów w ostatnich kilku latach. Więc nie spadł tylko przez obecne talenty, tylko też przez takie talenty jak ubóstwiany tutaj na forum Andres Rios, który najwięcej grał wtedy kiedy River zajął ostatnie miejsce w lidze.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Śląsk dopiero jakiego kupuje snajpera
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ale szczerze mówiąc, to nie sądzę, żeby doszło do takiego wypożyczenia. Chociaż miałoby to swoje zalety, bo właściwie wiemy już czego się po Pawle możemy spodziewać, no i zawsze to jeden Polak w składzie więcej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozumiem, że można nie lubić CR za jego zachowanie i PR, sam za nim nie przepadam, ale statsy to on ma kosmiczne. W samym Realu 89 meczów, 86 bramek i 20 asyst. W sumie 412 meczów, 209 goli i 81 asyst.
![]() Rozumiem Twój post Feniks, ale tak chciałem przytoczyć tutaj tą statystykę, bo jest fenomenalna |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak, króla Jupiler League, który całą swoją dotychczasową karierę spędził w jednym z najsłabszych holenderskich zespołów, a w Eredivisie strzelił raptem 11 bramek? Oczywiście, życzę kibicom Śląska, żeby im się sprawdził i żeby podniósł poziom naszej ligi... ale skończmy bredzić o mega napastniku z drugiej ligi holenderskiej...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tzn ze jak jakis klub cos wygra tzn ze ma 30 pikarzy swiatowej klasy? A ten klub co wygral mniej, tzn ze wszyscy slabsi? Nie moze byc 10 dobrych a 1 slaby?
To wg Ciebie Pinto jest lepszy od Ronaldo, bo ten wygral LM i La Liga, a Ronaldo tylko CDR.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Od razu podkreślam, że proszę tego posta potraktować z przymrużeniem oka, ale jestem ciekawy jakby ten piłkarz sprawdził się w zespole Wisły, ale nie w futsalu lecz w piłce nożnej. Drybler / technik z niego nawet niezły:
http://www.wisla.tv/?v=259
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 05.07.2011 o godz. 19:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]()
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Co do Pinto to tak tak właśnie uważam. Bo chociaż Ronaldo ma kosmiczne statystyki (które zresztą świetnie wujekWojtek przytoczył) i jest wyśmienitym zawodnikiem to jednak uważam, że nie potrafi grać w kolektywie i tylko śrubuje własne osiągnięcia i cały zespół jest ustawiany pod Niego. Ale to tylko moje zdanie. Do samego Ronaldo nic nie mam bo grał w moim ManUTD więc go lubię, chociaż czasami za dużo płacze. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Naprawdę wypada się zastanowić zanim przeniesiecie poziom onetowych dyskusji na forum. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|