|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Wszystko idzie naprawdę sprawnie ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
kolejki sa taki na ok 15 minut stania max
wiec spokojnie![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy została juz uregulowana sprawa odstapienia komus swojego karnetu, bo jak bylem kolo 20.02 to Pani powiedziała że jeszcze kombinują jak to rozwiązac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam, napiszę tutaj, jeżeli już było to bardzo przepraszam, ale akurat nie mam czasów sprawdzać: czy ktoś wie kiedy mają wprowadzić tą sprzedaż biletów przez internet, bo nie będę specjalnie pisał nigdzie... z góry dziękuję
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Narazie nikt nic nie wie. Sa pogloski ale nieoficjalne. A to mowia Panie ktore sie zajmuja wydawaniem KK/biletow ze od meczu z Widzewem (no ale chyba juz po ptokach skoro od dzis normalna sprzedaz), a to ze moze od Jagi, a to ze moze pozniej albo od przyszlego sezonu. Jednym slowem trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i oczekiwac na informacje oficjalna od klubu. I juz sie cieszyc ze zostalo raptem kilka meczow gdzie nie kupi sie biletu przez neta- no bo na nastepny sezon ta sprzedaz chyba juz bedziena 100%
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy istnieje możliwość wyrobienia karty kibica przed samym meczem? Czy wtedy jest to w ogólę zamknięte?
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jest taka możliwość.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Godziny otwarcia Strefy Kibica mogą ulegać zmianie w dni, w które Wisła Kraków będzie rozgrywała mecze na swoim stadionie. Aby uniknąć kolejek, prosimy też o wyrabianie nowych Kart Kibica w inne dni niż te, w których rozgrywane są spotkania ligowe i pucharowe na stadionie przy Reymonta 22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za odpowiedzi.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wiecie może czy nasza karta jest nowowprowadzaną kartą Ekstraklasy (karty systemu ESTIS)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
nie jest .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
znalazłem karte kibica PAWŁA SZ. rocznik 89. jak cos to priv
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Witam
czy będzie możliwość wyrobienia karty kibica 2 maja? i czy będzie można już wtedy kupić bilet na mecz z lechem? bardzo zależy mi na odpowiedzi. Thx![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mozliwosc wyrobienia karty kibica raczej bedziesz miał możliwość, ale z kupieniem biletu na lecha to już raczej znikome szanse.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno nasze karty nie są tymi które chce mieć ekstraklasa, a po dzisiejszej wypowiedzi Tuska zanosi się na to że od przyszłego sezonu kartę musi mieć każdy i na każdym stadionie te same. Ciekawe jak to u nas będzie. Znowu wymiana od początku?
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam mam pytanie. Nie skonczylem jeszcze 18 lat a chce wyrobic katre kibica. Mam formularz a w nim mam wypelnic pole 1a i 2
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie tutaj...
Powód: zły temat
Ostatnio edytowane przez alterego : 27.05.2011 o godz. 09:51.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Temat KaRTA Kibica? wiec pisze o karcie kibica jesli jest zly temat to prosze o przekierowanie na dobry
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już Ci mówię jak to wygląda.Wypełniasz tylko część 1a, zaznaczasz ten kwadrat że przeczytałeś wszystko i podpisujesz się.(Poniżej 1b).Drugą część wypełnia któryś z Twoich rodziców.To tyle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
edit: sorry, nie zauważyłem odpowiedzi, post do kasacji. Powód: asdasdsfa
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 27.05.2011 o godz. 15:41.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja mam pytanko co do meczów pucharowych, czy bedzie potrzebna karta kibica do tych meczów?
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Witam mam pytanie.
Nie mam 18 lat, jadę wyrobić sobie kartę w środę. Mógłby ktoś opisać mi w skrócie, jak te formularze wyglądają? I czy w moim przypadku wymagany jest podpis opiekuna czy wystarczy "kogoś" z rodziny? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tak, jest wymagany podpis rodzica lub opiekuna prawnego.
Tu masz wniosek o KK http://bp.wisla.krakow.pl/files/wnio...kibica2011.pdf |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
@Piotson
http://bp.wisla.krakow.pl/files/wnio...kibica2011.pdf - wniosek wygląda tak teoretycznie musi to być rodzic a praktycznie tego nie sprawdzają pod warunkiem że przyjdziesz już zwypełnionym formularzem i nie pamiętam ale chyba potrzebny jest jeszcze jakiś dokument w którym jest wypisany PESEL ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czyli jak przyjadę z wujkiem to wyrobię sobie kartę bez problemu? Bo on nie jest moim prawnym opiekunem.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
najlepiej by było jakbyś wydrukował ten formularz i dał wypełnić go rodzicom bo w sumie teraz przez jaśnie nam panującego mogą to lepiej sprawdzać
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja sam sobie podpisałem, a osoba która to wyrabia nawet nie odwróciła formularza na drugą stronę, tam gdzie jest własnie to co wypełnia opiekun.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Ja wydrukowałem sobie w domu , a mój kolega zapomniał i wypełnił sobie sam nawet tam gdzie opiekun ma uzupełnić i żeby się nie kapnęli ja mu podpisałem i jest git . Tak że myślę że spokojnie sobie poradzisz ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
OK.
Dzięki wszystkim. Wykupuję niedługo karnet. I widzimy się na R22! ![]() |
|
|