The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2011, 19:47
mhl_pl napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to głównym problemem jest to, że obecna ekipa rządząca chce trzymać wszystkich kibiców na smyczy, mamy mówić takim głosem jak miłościwie nam panujący Donald, jego kompan Michnik i cała zgraja która depta polskość i patriotyzm uznając to za obciach skoro jesteśmy w UE. Ja się nie godzę na to co próbują nam wmówić- że warto chodzić na marsze tolerancji, że pedałom i zboczeńcom trzeba dawać prawo do związków partnerskich itd itp. Kibice poprzez swoje patriotyczne postawy stanowią zagrożenie dla w/w wartości GW I TVNu stąd atak na Nas.
Ogólnie trochę mieszasz postawy patriotyczne z tolerancją idąc Twoim tokiem myślenia to 3/4 UE jest juz niepatriotyczna a z obserwacji własnych nie zauważyłem .
Inna sprawa ,że każdy ma praow to wyrazania własnych opinii i żaden rzad ani Tuska ani Kaczyńskiego nie ma prawa mówić co inni mają robić .
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów