The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 18:54
Dariusz napisał(a):Wyświetl post
Zróbmy ankiete co zostanie ukończone pierwsze: Rondo Ofiar Katynia czy Stadion Wisły
Sądzę że rondo tak jak @up
Odpowiedz cytując
Bartii
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.07.2011, 09:50
Wczoraj z okolic kopca widac bylo jak uruchomili telebim po stronie wschodniej

Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
biziu25
Member

Od: 08.2006

Stary 03.07.2011, 08:48
zapewne zdjęcie Patryka na nim jest;-)
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.07.2011, 16:13
WiernyWiśle napisał(a):Wyświetl post
Piszą o jednej pleksji 3 metrowej a to trochę za mało...

Powinno to wyglądać tak:
Od G3 pleksja 3 metrowa z siatką do dachu i jeszcze jedna pleksja 3 metrowa przy kresełkach na G4
Dokładnie, siatka powinna być do dachu. Nie wiem, dlaczego kluby tego nie chcą robić. Podczas oceny ryzyka na stadionie KSC (tak, byłem i widziałem), na takie pytania ubezpieczycieli kierownik obiektu pytał po co...ignorant.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.07.2011, 17:16
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, siatka powinna być do dachu. Nie wiem, dlaczego kluby tego nie chcą robić. Podczas oceny ryzyka na stadionie KSC (tak, byłem i widziałem), na takie pytania ubezpieczycieli kierownik obiektu pytał po co...ignorant.
Najlepsze że koszt takiej siaki w porównaniu z potencjalnymi szkodami znikomy.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
jarcze
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 04.07.2011, 08:12
Czy ktoś orientujący się mógłby przybliżyć sytuację bazy treningowej? Po dzisiejszej kompromitującym fragmencie tekstu w z wyborczej o psich odchodach, kwiatkach, nie narysowanych liniach i nie skoszonej trawie na boisku bocznym wypada postawić pytanie: kiedy będzie ta baza? Za 30 lat czy może jednak wcześniej?
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.07.2011, 08:21
jarcze napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś orientujący się mógłby przybliżyć sytuację bazy treningowej? Po dzisiejszej kompromitującym fragmencie tekstu w z wyborczej o psich odchodach, kwiatkach, nie narysowanych liniach i nie skoszonej trawie na boisku bocznym wypada postawić pytanie: kiedy będzie ta baza? Za 30 lat czy może jednak wcześniej?
Z drugiej strony po co nam jakas mega baza treningowa jak nie ma kto zadbac o murawe, skosic trawy ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 04.07.2011, 12:18
Przechadzałem się dziś deptakiem (ulica lepiej brzmiało) Reymana i obejrzałem na spokojnie, bez tłoku ludzi trybunę. Nie będę się pastwił nad poziomem wykonania bo już wszystko zostało powiedziane. Dwa szczegóły wpadły mi do głowy.
1. Czemu wewnątrz jest tak pusto? Olbrzymie powierzchnie, a wewnątrz tylko powietrze.
2. Wszystko ładnie opisane, tabliczki wywieszone z kierunkowskazami. Dlaczego tylko w języku polskim? Wisła to klub który może przyciągnąć także turystów, czy studentów z zagranicy. Poza ojczystym językiem także angielski by się przydał.

Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 04.07.2011, 12:27
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Przechadzałem się dziś deptakiem (ulica lepiej brzmiało) Reymana
To w tygodniu ulica jest już przejezdna (czy raczej do przejścia)?
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 04.07.2011, 12:30
już od jakiegoś czasu tak
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 04.07.2011, 17:16
Posty dotyczące wyjazdów, zbiórek, opraw, kar zostały przeniesione tutaj >>
Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 04.07.2011, 20:55
Czy na meczu ze Skonto, młyn zostanie już przeniesiony na C?
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.07.2011, 20:58
TAK.
To chyba logiczne jak na obecnym G robią sektor gości, właśnie na mecz ze Skonto.
Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 04.07.2011, 20:59
rzeczywiście, ciężko mi się dziś myśli...
Odpowiedz cytując
WiernyWiśle
Member

Od: 06.2007

Stary 04.07.2011, 23:10
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Przechadzałem się dziś deptakiem (ulica lepiej brzmiało) Reymana i obejrzałem na spokojnie, bez tłoku ludzi trybunę. Nie będę się pastwił nad poziomem wykonania bo już wszystko zostało powiedziane. Dwa szczegóły wpadły mi do głowy.
1. Czemu wewnątrz jest tak pusto? Olbrzymie powierzchnie, a wewnątrz tylko powietrze.
2. Wszystko ładnie opisane, tabliczki wywieszone z kierunkowskazami. Dlaczego tylko w języku polskim? Wisła to klub który może przyciągnąć także turystów, czy studentów z zagranicy. Poza ojczystym językiem także angielski by się przydał.
Czemu jest tak pusto? Zapewne dla tego że nie ma jeszcze operatora stadionu który tą przestrzeń zagospodaruje...
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 05.07.2011, 00:59
Ja ciągle nie rozumiem, czego wy się spodziewacie w hallach dla kibiców? Tam było, jest i będzie pusto. To jest otwarta przestrzeń, która musi pomieścić odpowiednio 4 (parter) i 8tys ludzi (2 piętro). Jedyne co tam dojdzie to kioski gastronomiczne, ale nie zajmą nowego miejsca - powierzchnia pod nie została już obita płytami gipsowymi, jeśli kioski się pojawią to płytę zastąpią rolety przeciwpożarowe, a za nimi będą lady i sam kiosk - kuchnia i zaplecze.
Jedyna powierzchnia, gdzie coś dojdzie to Strefa Kibica, w której na pierwszym piętrze będzie muzeum i sklep kluby.
Odpowiedz cytując
Wicked
Senior Member

Stary 05.07.2011, 10:53
czy na sektorze gości coś się dzieje? Jutro mnie tydzień od zdemontowania krzesełek, pojawiła się już ta 3 metrowa pleksa?
ULTRAS NOWA HUTA
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 05.07.2011, 12:11
Wczoraj lub przedwczoraj na stadionie były jakieś ćwiczenia policji. Nawet polewaczka wjechała na stadion. To tak przy okazji

A w temacie bazy treningowej taka oto opinia trenera.

Cytat:
- Chcieliśmy przez dwa dni potrenować u siebie. Czy to tak dużo? - pytał retorycznie Robert Maaskant. - Gdy wszedłem na boisko okazało się, że nie jest zwałowane, rosną na nim kwiatki, grzyby, a psy załatwiają tam swoje potrzeby. Wiem, że Wisła ma problemy z bazą treningową, ale czy nic nie dało się z tym zrobić? Gdybym o tym wiedział, sam przyszedłbym o pierwszej w nocy i przygotował boisko - dodał szkoleniowiec mistrzów Polski.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 05.07.2011 o godz. 14:32.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.07.2011, 16:01
Jak wyglada sprawa z pleksami na trybunie z Gwiazdą-czyli nowm/starym młynie.

usuną czy mamy sami to zrobic "własnoręcznie"?
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.07.2011, 16:08
Czy przy okazji organizacji sektora gości na tej trybunie zostaną zdemontowane pleksy, lub chociaż WRESZCIE wymienione te pęknięte ?
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.07.2011, 16:27
Chyba będzie trzeba zrobić akcję na facebooku: "CHCEMY USUNIĘCIA PLEKS Z MŁYNA".
A tak poważnie wątpię, żeby je zdjęli, bo to przecież zagraża bezpieczeństwu.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.07.2011, 23:45
Troche lipa z tym sektorem rodiznnym na F. Tam na gorze F gdy nie jest za cieplo i pada deszcz to troch niemilo jest. Nie wiem czy dzieciom spodoba sie stanie w przeciagu i mokniecie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 06.07.2011, 00:35
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Troche lipa z tym sektorem rodiznnym na F. Tam na gorze F gdy nie jest za cieplo i pada deszcz to troch niemilo jest. Nie wiem czy dzieciom spodoba sie stanie w przeciagu i mokniecie
Jak za młodu się zahartują to potem nie będą chorować
Tak na marginesie świetne ceny klub ustalił - podobne jak płaciliśmy w 2 lidze, kilkanaście lat temu na stadionie przypominającym Czarnobyl po awarii
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 06.07.2011, 08:33
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak za młodu się zahartują to potem nie będą chorować
Tak na marginesie świetne ceny klub ustalił - podobne jak płaciliśmy w 2 lidze, kilkanaście lat temu na stadionie przypominającym Czarnobyl po awarii;)

Super ceny - pamiętam jak w połowie lat 80-tych płaciłem aż 80 zł - i wtedy jeszcze dachu nie było
Odpowiedz cytując
Yoskie
Junior Member

Od: 11.2004

Stary 07.07.2011, 11:48
michelangelo10 napisał(a):Wyświetl post
Wisła w rękach prezydenta i radnych
INWESTYCJE. Towarzystwo Sportowe Wisła jest w trudnej sytuacji finansowej. Nadzieją na lepsze czasy byłaby budowa nowej hali. Jest na nią 8 mln euro z Unii. Ta dotacja może przepaść, jeżeli prezydent i radni do 6 lipca nie zadecydują, czy dołożą do inwestycji.
...
Czy ktos moze sie orientuje co postanowili radni? Nigdzie nie moge znalezc tej informacji a termin minal wczoraj...?
No past, no future. Only the moment.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 07.07.2011, 15:00
Byłem dziś na stadionie. Przy sektorze gości cos tam "dłubią", natomiast o ile mnie pamięc nie myli 10.07 czyli w niedzielę najbliższą miał być zakończony temat ławek rezerwowych a wyglada na kolejną obsuwę
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Stary 07.07.2011, 20:22
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._pod_stadionem
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.07.2011, 09:42
A czytać to nie łaska co kolega napisał? Już medyka można zrozumieć bo on się leczeniem zajmuje...

Adj napisał(a):Wyświetl post
Ja chyba snię./
PS Już może nie śnijcie tylko się obudźcie
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 08.07.2011 o godz. 09:46.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 08.07.2011, 09:55
Dajcie spokój, na nich jest taśma zabezpieczająca. Nikt nie byłby na tyle głupi, aby wstawić nieprzezroczyste pleksy.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 08.07.2011, 10:05
Swoją drogą ciekawe czy usuną pleksę między g4 a g5, czy kibice gości też będą rozdzieleni?

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów