|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
zapewne zdjęcie Patryka na nim jest;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Najlepsze że koszt takiej siaki w porównaniu z potencjalnymi szkodami znikomy.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Przechadzałem się dziś deptakiem (ulica lepiej brzmiało) Reymana i obejrzałem na spokojnie, bez tłoku ludzi trybunę. Nie będę się pastwił nad poziomem wykonania bo już wszystko zostało powiedziane. Dwa szczegóły wpadły mi do głowy.
1. Czemu wewnątrz jest tak pusto? Olbrzymie powierzchnie, a wewnątrz tylko powietrze. 2. Wszystko ładnie opisane, tabliczki wywieszone z kierunkowskazami. Dlaczego tylko w języku polskim? Wisła to klub który może przyciągnąć także turystów, czy studentów z zagranicy. Poza ojczystym językiem także angielski by się przydał. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
już od jakiegoś czasu tak
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Posty dotyczące wyjazdów, zbiórek, opraw, kar zostały przeniesione tutaj >>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czy na meczu ze Skonto, młyn zostanie już przeniesiony na C?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
TAK.
To chyba logiczne jak na obecnym G robią sektor gości, właśnie na mecz ze Skonto. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
rzeczywiście, ciężko mi się dziś myśli...
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ja ciągle nie rozumiem, czego wy się spodziewacie w hallach dla kibiców? Tam było, jest i będzie pusto. To jest otwarta przestrzeń, która musi pomieścić odpowiednio 4 (parter) i 8tys ludzi (2 piętro). Jedyne co tam dojdzie to kioski gastronomiczne, ale nie zajmą nowego miejsca - powierzchnia pod nie została już obita płytami gipsowymi, jeśli kioski się pojawią to płytę zastąpią rolety przeciwpożarowe, a za nimi będą lady i sam kiosk - kuchnia i zaplecze.
Jedyna powierzchnia, gdzie coś dojdzie to Strefa Kibica, w której na pierwszym piętrze będzie muzeum i sklep kluby. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy na sektorze gości coś się dzieje? Jutro mnie tydzień od zdemontowania krzesełek, pojawiła się już ta 3 metrowa pleksa?
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wczoraj lub przedwczoraj na stadionie były jakieś ćwiczenia policji. Nawet polewaczka wjechała na stadion. To tak przy okazji
![]() A w temacie bazy treningowej taka oto opinia trenera. Cytat:
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 05.07.2011 o godz. 14:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak wyglada sprawa z pleksami na trybunie z Gwiazdą-czyli nowm/starym młynie.
usuną czy mamy sami to zrobic "własnoręcznie"? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy przy okazji organizacji sektora gości na tej trybunie zostaną zdemontowane pleksy, lub chociaż WRESZCIE wymienione te pęknięte ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Chyba będzie trzeba zrobić akcję na facebooku: "CHCEMY USUNIĘCIA PLEKS Z MŁYNA".
A tak poważnie wątpię, żeby je zdjęli, bo to przecież zagraża bezpieczeństwu. ![]() ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Troche lipa z tym sektorem rodiznnym na F. Tam na gorze F gdy nie jest za cieplo i pada deszcz to troch niemilo jest. Nie wiem czy dzieciom spodoba sie stanie w przeciagu i mokniecie
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Tak na marginesie świetne ceny klub ustalił - podobne jak płaciliśmy w 2 lidze, kilkanaście lat temu na stadionie przypominającym Czarnobyl po awarii ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Super ceny - pamiętam jak w połowie lat 80-tych płaciłem aż 80 zł - i wtedy jeszcze dachu nie było ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
No past, no future. Only the moment.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Byłem dziś na stadionie. Przy sektorze gości cos tam "dłubią", natomiast o ile mnie pamięc nie myli 10.07 czyli w niedzielę najbliższą miał być zakończony temat ławek rezerwowych a wyglada na kolejną obsuwę
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A czytać to nie łaska co kolega napisał? Już medyka można zrozumieć bo on się leczeniem zajmuje...
PS Już może nie śnijcie tylko się obudźcie
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 08.07.2011 o godz. 09:46.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Dajcie spokój, na nich jest taśma zabezpieczająca. Nikt nie byłby na tyle głupi, aby wstawić nieprzezroczyste pleksy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Swoją drogą ciekawe czy usuną pleksę między g4 a g5, czy kibice gości też będą rozdzieleni?
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|