The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2011, 23:38
Nie oceniając TVP która była żenuą na na maksa sama walka była ok.

Jak większość mówiła już przed walką - Haye jest świetny przed kamerami - na ringu niestety parówka. Styl walki taki sam jak z Walujewem - skakać, uciekać i co jakiś czas zaatakować ale całkowicie bez przekonania.

Jeśli gość ma zdobyć pasy mistrzowskie to musi coś pokazać a nie tylko uniki - Kliczko zrobił swoje - kilka ciosów siadło naprawdę soczyście. Jestem pełen szacunku jak na taki wzrost i masę potrafi się poruszać tak szybko, już nie mówiąc o szybkości wyprowadzania uderzenia.

Jak koledzy powyżej napisali - klękanie i unikanie przez to wymiany ciosów poniżej krytyki - powinien dostać więcej niż jedno upomnienie bo robił to z premedytacją.

Ok, na razie kilka tygodni przerwy i Szpila
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 02.07.2011, 23:39
I bardzo dobrze, że wygrał Kliczko. Klasa ponad pajacowaniem. Boks ponad czekaniem na jeden fartowny strzał.
No i uciszył tych pijanych idiotów z Anglii, którzy nawet przy wejściach się nie potrafili zachować i naskakiwali kamerzyste jakby 1szy raz kamere w życiu widzieli.
..
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.07.2011, 23:42
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co pokaze Adamek we wrzesniowej walce. Oby mial inny sposob jak ucieczka, tarzanie sie po ringu i zadawanie sporadycznie ciosow z doskoku
Jaki inny

sposób? Myślisz o czymś takim,co uskutecznił Chaplin w jednej z burlesek,czyli podkowa w rękawicy?
Odpowiedz cytując
Zed_is_dead
Member

Od: 11.2009

Stary 02.07.2011, 23:46
Boks rzadko ogladam, dlatego powiem szczerze, ze mnie szlag trafial przez te reklamy bo sie czegos takiego nie spodzeiwalem. Moze i to normalne obecnie, ale to nie zmienia faktu, odbieraja bardzo duzo przyjemnosci z ogladania. Nie bylo powtorek, nie bylo widac zawodnikow przerwach, kiedy to najlepiej chyba ocenic ktory z nich bardziej odczuwa to spotkanie.
Po drugie bardzo mnie ciekawi jaka jest skutecznosc reklamy puszczanej w takich momentach. Mnie osobiscie ona wyprowadzala z rownowagi i na pewno bardziej oddalila niz przyblizyla do reklamowanych produktow.
Ostatnio edytowane przez Zed_is_dead : 03.07.2011 o godz. 00:13.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.07.2011, 00:04
Transmisja do du*y
Komentatorzy do du*y
Pajacowanie Haye do du*y
Walka... średnia :/
Ale cieszę się, że wygrał Kliczko
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.07.2011, 00:07
Zed_is_dead napisał(a):Wyświetl post
Boks zadko ogladam, dlatego powiem szczerze, ze mnie szlag trafial przez te reklamy bo sie czegos takiego nie spodzeiwalem. Moze i to normalne obecnie, ale to nie zmienia faktu, odbieraja bardzo duzo przyjemnosci z ogladania. Nie bylo powtorek, nie bylo widac zawodnikow przerwach, kiedy to najlepiej chyba ocenic ktory z nich bardziej odczuwa to spotkanie.
Po drugie bardzo mnie ciekawi jaka jest skutecznosc reklamy puszczanej w takich momentach. Mnie osobiscie ona wyprowadzala z rownowagi i na pewno bardziej oddalila niz przyblizyla do reklamowanych produktow.
Dokładnie, to tak jak na meczu piłki sędzia gwizda spalonego i leci reklama i nie wiesz czy dobrze gwizdnął czy nie.Tu nie można było w ogóle ocenić czy ciosy były tylko konkretne 'w kamerze' czy w rzeczywistości.
Żenada po całości, jak widać coś się zmieniło bo swego czasu TVP nie mogło pokazywać reklam w trakcie transmisji.Jak widać to do kogo ta telewizja aktualnie nie należy to jest chujnia i nie wińcie tu jakiś militariów, gdyby ktokolwiek dał więcej to by był

A co do walki to walka z gatunku - mogło być zdecydowanie gorzej ale mogło być lepiej.Gorzej czyli szybkie KO, macanka czy walka w stylu gdzie większość czasu bokserzy są przytuleni do siebie.
Mogło być też lepiej - Haye, taki kozak a w sumie zrobił niewiele by tą walkę wygrać,Kliczko zapowiadał że zemści się za te wszystkie obelgi a zadowolił się 'nudną wygraną'

Z dwóch tych postaw należy oczywiście skrytykować postawę tego pierwszego.On żeby wygrać musiał by sporo zaryzykować a tego nie zrobił, zamiast zrobić wszystko by wygrać, on zrobił wszystko by nie dostać grubego w.......u.

Tak na marginesie to ja absolutnie nie widzę Adamka, którego lubię i szanuje, przed tą walką miałem jakieś obiekcje ale po to widzę że nichuja.Tomek nie ma możliwości na znokautowanie Kliczki a to jedyna szansa na wygraną, a może ma ale musiał by zaryzykować ciężkim nokautem a znając go - nie zrobi tego , więc co najwyżej przegra na punkty
Wiem że to drugi klon a i nie powinno się tak pisać(odbierając szansę dobremu bokserowi)ale nie widzę tego i to nie dla tego że Tomek jest słabszym bokserem a dlatego że Kliczko góruje warunkami a pięściarzem gorszym nie jest więc warunki wygrają.

Gdzie oczywiście to jest boks - jeden dobry cios gdzie rywal akurat będzie szedł do przodu i do widzenia ale tylko tak widzę szanse Adamka na wygraną.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 03.07.2011, 00:23
Adamek obawiam się, że nawet nie napocznie Vitalia. Zostanie wypunktowany po łbie bo walczy bardziej "straightforward" od Haye'a.
Pizza face(bo walczy odważniej) i gruba kasa na koncie. O to w tym wszystkim Góralowi chodzi.
..
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.07.2011, 00:33
Cytat:
Jaki inny

sposób? Myślisz o czymś takim,co uskutecznił Chaplin w jednej z burlesek,czyli podkowa w rękawicy?
Myslalem raczej o tym zeby Adamek nie przewracal sie 2 razy w rundzie na deski i zeby zaprezentowal wiecej wymian ciosow od Hayea i zadawąl ciosy seriami.
Oczywiscie ciezko walczy sie z takimi kolosami, ktorzy sa szybcy jak na takie warunki i maja wielki zasieg ramion. No ale chyba skoro juz dochodzi do walki typu Kliczko - Haye/Adamek i skoro jest to sport to wszystko sie moze zdarzyc i jakos mozna podejsc braci Kliczko. Ja licze na szybkosc Adamka i wlasnie na te ciosy bite seriami bo jak go bedzie tak prztykal jak Haye to nic z tego nie bedzie. Ciosu nokautujacego Tomek nie ma wiec raczej taka mozliwosc walki trzeba wykluczyc. Raczej musi punktowac tak jak wypunktowal Aureole. I chociaz wydaje sie to absurdalne zeby pokonal Mistrza na punkty no to chyba innej opcji nie ma? Skoro wiemy, ze go nie znokautuje to pozostaje punktowanie. A tutaj kto wie, moze jesli bedzie 12 rund zapieprzal jak motorek, punktowal celnie to bedzie niespodizanka - chociaz tutaj gore bierze serce niz rozum i fajnie zyc nadzieja.

Haye wagi ciezkiej nie zawojowal. Gdyby walczyl tak jak szczeka przed walka to by bylo dobrze. A tymczasem gosciu nic wielkiego w tej wadze nie pokazuje. Nastawia sie na punktowanie w stylu zadam jeden cios i uciekam. Do tego zdobyl mistrzostwo po wąlku z Walujewem, takze za dobrze to chyba wspominany nie bedzie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.07.2011, 00:52
Walka dla mnie jedna z lepszych w ostatnich kilku latach z gatunku tych "o coś". Przynajmniej nie zasnąłem .

Wiem za to jedno. Boks umiera. Nie ma tego czegoś, tego .......nięcia, emocji, tego żeby powiedzieć WOW to było to. W takim MMA jest potężny potencjał i sądzę że w ciągu dekady stanie się dyscypliną nr.1 w sportach walki.

Boks nie ma mordercy, showmana, takiego dzisiejszego Tysona. Ma Kliczków którzy prezentują boks inspirowany taktyką Mourinho i całą resztę bezradną w starciu z nimi. Brak ludzi z jajami, liczy się wynik a nie to aby dać show.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.07.2011, 00:58
Co za wies .zeby bydło z Anglii rzucało sie na kamery w momencie wyjscia Haye'a.No zenada zeby tego nie zabezpieczyc.

A walka ok,Haye czekal na jeden cios ale sie nie doczekal.Kliczko wygral jak najberdzie zasluzenie ,gratulacje
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.07.2011, 01:02
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Ma Kliczków którzy prezentują boks inspirowany taktyką Mourinho i całą resztę bezradną w starciu z nimi..
hyhy - dokładnie , jest 2 ukraińskich Mourinho a nie ma żadnej Barcelony.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.07.2011, 01:05
za długie ręce ma Kliczko, miał cały czas prawie Haya na dystans.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 03.07.2011, 01:14
Długie ręce to będzie miał dopiero Vitek. Ciekaw jest min jeleni, którzy jadą do Wrocławia i liczą, że Adamek powalczy
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.07.2011, 01:19
Babiarz w studio mówi że teraz Krzysztof DIABEŁ Włodarczyk idzie komentować... Diabeł Szatan Miotał nim jak szatan...

A Szczęsny (chyba się tak ten komentator zwie) mówi że zaraz usłyszymy najbardziej znany tekst Let's get ready for rumble. Dwa razy to powtarza. Chłopa słucha cała polska a oni gościa co o boksie wie tyle że jak biją lewą to się mówi lewa a jak prawą to prawa, dają do komentarza.

Jedyny plus dla TVP to to że kupili tą walkę. Reszta jest milczeniem.

Boks potrzebuje Barcelony, tak podsumuje ten wieczór. TVP potrzebuje komentatorów.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 03.07.2011, 01:24
Jezus ten komentator był chyba z kawy i herbaty wzięty. I te jego ahhh, ojj. Brakowalo tylko, żeby dodał "ale urwał, ale to było dobre"
Diablo ok, ale mógł więcej niuansów od strony technicznej wyjaśnić widzowi.
Ostatnio edytowane przez tofik : 03.07.2011 o godz. 01:27.
..
Odpowiedz cytując
Kamell
Banita

Od: 12.2007

Stary 03.07.2011, 02:11
Niestety... Czeka nas kolejnych następnych pare lat nudnego boksu w wykonaniu braci Kliczko. Według mnie Haye się pokazał z bardzo dobrej stronie, i należy mu się mimo wszystko szacunek. Przegrał zasłużenie, ale według mnie punktacja i tak zawyżona dla Kliczki. Dla mnie całkiem dobra walka, i tylko ze względu na anglika, bo ten nudny ukrainiec nic nie pokazał. Drewno z długimi łapami. Żal ze Haye nie zaryzykował bo mógłby wygrać przed czasem, bo Władek przy sporym natarciu Haye zachowywał się jak dziecko we mgle. We wrześniu będzie podobnie, tylko źe Adamka balans ciałem nie umywa się do tego co prezentuje Haye więc myśle ze Vitek go trafi soczyście i będzie po walce. Najgorsze jest to że nie ma NIKOGO aktualnie kto mogłby tym nudziarzom te pasy wziąść. Prawda jest taka że dzięki Hayowi ta walka miała emocje, i była ciekawe. zyło się nią.
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 03.07.2011, 07:49
Piszecie że na (chyba) TVP1 były reklamy, to jestem jeszcze w stanie zrozumieć - wiadomo rynek itp. Ale żeby kur** na TVP Sport reklamy puszczać to już jest przegięcie. Człowiek płaci za cyfrówkę włącza kanał sportowy i jeszcze reklamy.

Co do samej walki to Haye pajacował z tym przewracaniem się i ogólnie. Kliczko był lepszy i wygrał proste.
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.07.2011, 07:58
Szopka. Kiedyś to był boks, z przyjemnością siadało się za małolata z ojcem i czekało do późna. Teraz pół godziny wychodzenia na ring, jakieś spektakle. Ochrona nie mogąca odpędzić fanów. Nuda.
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.07.2011, 09:43
Walka nie była zła ale mimo wszystko brakowało jakiś soczystych ciosów po których jeden bądz drugi poleciałby na deski. Aktualnie waga ciężka stała się nudna i brakuje takich bokserów jak Holyfield który miał .......nięcie, silną psychikę i nie bał się walczyć z najlepszymi. Oby Szpilka za rok/dwa rozruszał tą wagę i odebrał pasy Kliczkom.
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 03.07.2011, 09:49
Jedyne co trzeba przyznać Haye to, że jest piekielnie szybki i ten balans ciałem miał jak Roy za najlepszych lat. Za mało ryzykował bo jak atakował to faktycznie Kliczko nie potrafił się bronić.
Adamkowi będzie ciężko, nie jest tak szybki jak Haye i zbiera więcej ciosów.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.07.2011, 09:56
Haye jest załosny - czytalem co mowił po walce:
- 3 tygodnie temu na treningu złamalem sobie palec u nogi przez co nie mogłem sie swobodnie poruszac
- miałem tez problemy z ręką

Nie wiem po co on w ogole podchodził do walki z Kliczką - chyba tylko by sie wygłupic.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 03.07.2011 o godz. 10:01.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 03.07.2011, 10:05
A mnie się wydaje, że po to, by zgarnąć kasę.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 03.07.2011, 10:17
Mi się walka podobała. Wiadomo, że jak nie było ostrego j**cia i knock-outu, to wrażenie nie jest tak mocne. Ale tempo było bardzo duże, przygotowanie fizyczne obu - odlot. Tu mieliśmy do czynienia z prawdziwymi sportowcami walczącymi w ringu, a nie jakieś żarty Pudziana, który oddycha rękawami po jednej rundzie.

Haye obrał chyba jedyną możliwą taktykę na Kliczkę, choć spodziewałem się, że bardziej zaatakuje na początku. Ale Kliczko go zaskoczył, to on miał inicjatywę niemal przez cały czas. Ze dwa-trzy razy jak Ukrainiec włączył prawą rękę, to byłem pewien, że Haye nie miał prawa się podnieść. Dopiero w powtórkach okazywało się, że Haye'owi udawało się skutecznie uciec. Trzeba przyznać, że balans ciałem, wygimnastykowanie, refleks Angola... niesamowite.

Obserwując szybkość obu panów nie widzę większych szans Adamka na powalczenie, czy z Kliczką, czy z Haye'm. Choć zaznaczam, że w kwestiach boksu jestem laikiem.

Po walce chyba obaj mają poczucie niedosytu. Haye, wiadomo - przegrał i to przegrał zasłużenie. Kliczko z kolei zapowiedział knock-out w 50 walce, zależało mu, by ukarać Haye'a za to, jak ten się zachowywał, ale mu się nie udało. Nie był w stanie, Haye był za dobry, by posłać go na deski czystym strzałem. Po jednym mocnym uderzeniu świetnym balansem udawało mi się uniknąć drugiego.

Komentatorzy mocno śmieszni... Co wyprowadzona ręka do ciosu, oni się jarali, że trafił. A połowa z tego szła w powietrze lub na gardę.

* * *

Za te reklamy w przerwach TVP powinna dostać solidną karę, nadawcy państwowemu, zbierającemu abonament nie wolno tak robić. Już TVN jedną rozprawę z nimi wygrał za reklamy w środku jakiegoś "szoł", które było sztucznie dzielone na części, nawet napisy końcowe wrzucali, żeby było, że to dwa programy są. Ciekawe, jak teraz będą się tłumaczyli.

Można to było zrobić sprytniej - niech by te militaria wjeżdżały na 1/3 ekranu, ale bez dźwięku (najwyżej z jakimś "swooshem"), na 10 sekund. Brakowało powtórek w przerwach i zbliżeń na to co mówią trenerzy do zawodników.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 03.07.2011, 11:25
Świetnie wszystko zostało podsumowane przez rava. Dodam tylko od siebie tyle, że Haye to był ostatni bokser w obecnej HW, który miał choć cień szansy na wygraną, a nawet na znokautowanie któregoś z braci Kliczko. Walka we wrześniu nie ma większego znaczenia, bo jej wynik jest z góry znany, a nas czeka kolejne 3-4 lata hegemonii Ukraińców.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 03.07.2011, 11:45
Zaden z nich nie wytrzymalby 3 rund z Tysonem(przed odsiadka).

Co do Adamka, to tez ma minimalne szanse, ale licze przede wszystkim na jego walecznosc i sile woli...to troche inny bokser pod wzgledem charakterologicznym od Haye'a.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.07.2011, 12:06
Jeszcze wieksze pretensje mieli w Wielkiej Brytyanii - tutaj wsciekaliscie sie, ze tyle reklam lecialo a tam chociaz zapłacili 15 funtow za transmisje to walki Kliczko - Haye nie zobaczyli w domu
http://sport.onet.pl/boks/kibice-wsc...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 03.07.2011, 12:34
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Zaden z nich nie wytrzymalby 3 rund z Tysonem(przed odsiadka).
I to jest chyba najtrafniejszy komentarz po tej Walce. Coś czuję, że Mike w dobrej formie wyszedłby do ringu z nimi dwoma na raz i nie byłby bez szans

Kliczko był wczoraj do trafienia, tylko pajacykowi z Anglii zabrakło jaj. Czego ja się jednak spodziewałem? Że po tych wszystkich śmiesznych przedstawieniach Heya chłopak wyjdzie i zaryzykuje? Nic z tego, David obrał najprostszą taktykę, chciał dotrwać do końca i liczył, że siądzie mu jeden cios. Po co więc była ta śmieszna szopka przed walką, te groźby, straszne miny? Nie lubię takich aktorów.

Zresztą, jakiego dobrego boksera pokonał Haye, żeby mówić o nim jako o wielkim mistrzu? Adamek ma na rozkładzie dużo lepszych zawodników. Proponuję też niektórym porównującym poruszanie się w ringu Anglika do Roya Jonesa oglądnięcie kilku starych walk Amerykanina. Haye nawet nie zbliżył się do jego poziomu...

Jeszcze słówko o Adamku - większych szans w starciu z Kliczką nie widzę, zapewne jednak będziemy oglądali ciekawszy pojedynek. Adamek nie będzie robił cyrku przed walką tylko spróbuje naprawdę powalczyć. Jeśli nie przegra przez ciężki nokaut (bo taki scenariusz mocno zahamuje jego karierę) chciałbym zobaczyć jego walkę z Hayem, tam byłoby na co patrzeć.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 03.07.2011, 13:45
Kamell napisał(a):Wyświetl post
Niestety... Czeka nas kolejnych następnych pare lat nudnego boksu w wykonaniu braci Kliczko. Według mnie Haye się pokazał z bardzo dobrej stronie, i należy mu się mimo wszystko szacunek. Przegrał zasłużenie, ale według mnie punktacja i tak zawyżona dla Kliczki. Dla mnie całkiem dobra walka, i tylko ze względu na anglika, bo ten nudny ukrainiec nic nie pokazał. Drewno z długimi łapami. Żal ze Haye nie zaryzykował bo mógłby wygrać przed czasem, bo Władek przy sporym natarciu Haye zachowywał się jak dziecko we mgle. We wrześniu będzie podobnie, tylko źe Adamka balans ciałem nie umywa się do tego co prezentuje Haye więc myśle ze Vitek go trafi soczyście i będzie po walce. Najgorsze jest to że nie ma NIKOGO aktualnie kto mogłby tym nudziarzom te pasy wziąść. Prawda jest taka że dzięki Hayowi ta walka miała emocje, i była ciekawe. zyło się nią.
To chyba różne walki oglądaliśmy. Szacunek dla brytola? Za co? Za to, że jedyną taktyką jaką miał na walkę, to ruszyć szybko z pięściami i przed kontratakiem padać na kolana? Śmieszny był i tyle.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
Kamell
Banita

Od: 12.2007

Stary 03.07.2011, 14:15
to wytłumacz mi jak miał z tym yebanym drewnem walczyć, jak nie doskokami? Kliczko klinczował, ściągał go na dół jak był w opałach. szczerze mówiąc sam Heya jakoś zbytnio nie lubie ale Ci dwaj ukraincy to mnie do szału doprowadzają, mam nadzieje że ktoś wkoncu się znajdzie aby wziąść pasy tym nudnym zawodnikom w ringu jak i poza, niszczą wagę ciężką, fajną atmosfere stworzył Haye przed walką i tylko tyle z tej walki w sumie.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 03.07.2011, 14:21
walka nudna.
jeszcze jakby chociaż rundy trwały po 5 minut, a nie ze 2 minuty skakają i ostatnie 15 sekund w końcu niby zaczyna sie coś dziać i na TVPhd ten jebany pies co runda.
W studio przemek babiarz idz pan w ch** do tanca na lodzie a nie do boksu.

jak ja nie lubie tej naszej publicznej żenującej telewizji
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów