|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dariook znów "działa" w transferowym
Zdaje sie , że już sie wykazał wystarczajaco żeby mu podziekować za uczestnictwo na forum. Najlepiej dożywotnio ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zróbcie porządek w kibicowanie na polskich stadionach bo zaczęli go rozpierdzielać gorzej niż polityczny i co gorsza nie mają zamiaru się tam przenosić.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Popieram wniosek o dożywocie ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
on chyba nie jest stąd,nie z Reymonta.u nas aż takich idiotów to mam nadzieję nie ma?
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() Popieram |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ten koleś Dariook chyba nie zna zasad udzielania się na forum http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=49913 W transferowym wypisuje bzdury nie na temat
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Szukałem w temacie: pomoc - regulamin forum ale nie znalazłem tam odpowiedzi na moje pytania, więc pytam sie tutaj:
- jak uzyskać range "senior member"? - czy obrazek w podpisie jest widoczny tylko dla osób z ta rangą? Z góry dziękuje za odpowiedz i może napisać takie informacje w regulaminie lub w miejscu gdzie można byłobyje łatwiej znaleźć (pomoc?) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
>=100 postów
raczej nie Odpowiadam z własnych doświadczeń, więc mogę się mylić, ale raczej jest tak jak napisałem Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez przemo : 30.06.2011 o godz. 16:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy da się to kurewstwo koło strzałki wyłączyć?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zgłaszam to i jutro w godzinach pracy biurowej zostanie wyłączone.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
mój osobisty apelik do modów..mianowicie proszę prześledzić temat "Polskie kluby w europejskich.." i co się rzuca w oczy? Radość, ulga, zadowolenie, że POLSKA drużyna wygrała w pucharze.
Jeśli za rok amika będzie grała i ja sobie napiszę, że "cieszy zwycięstwo poznaniaków", to nie życzę sobie bana od orła czy flamengisty, z dopiskiem, że "to forum Wisły, a nie polskiej ligi i nie można się tu cieszyć ze zwycięstwa innych drużyn". Mam rację czy nie? Albo utrzymujecie żałosny, infantylny argument, że to nie forum polskiej ligi tylko Wisły, albo idziecie krok do przodu i pozwalacie na forum docenić wysiłek każdej polskiej drużyny w Europie . Dobre wyniki polskich ekip w pucharach przekłądają się na siłę Wisły. Mówił o tym bodajże Maaskant czy Stachu, że na zachodzie kojarzą dobre występy amiki, co ułatwia negocjację z zawodnikami. Jeszcze kilka takich sukcesów polskich drużyn jak Kuchenkorz rok temu to powoli będziemy ściągać coraz głośniejsze nazwiska jak np Ljuboja. Jeśli będziemy wtapiać z Azerami i Estończykami, to... ..ach, perły przed wieprze, grochem o ściane. Rav, prosił bym cię, żebyś się wypowiedział w którą stronę chcesz ciągnąć to forum? Wolfy nie jest już modem, orzeł także, czyli jakby idzie ku lepszemu. Dać większą "włądzę" Kominkowi, Framatowi, niech się częściej udzielają a nie będzie źle. Jest shoutbox także in plus. Ale co z tym kibicowaniem polskim ekipom w pucharach? Co będzie jak będzie grałą Legia? Zastanawiałeś się nad tym? Znowu wszystko będzie zależało od widzimisie flamengisty? To jest tak żałosne, ze aż śmieszne. Co to jest Jaga? Jakaś nasza zgoda? Klub specjalnej troski? Nie lubię Jagi tak samo jak Amiki czy Legii, ale mam świadomość, że w Europie ciągniemy ten sam wózek o nazwie polska liga. To ten sam produkt, ta sama marka. Albo w tą albo w tą.. Rav daj odp.. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Chłopie, naprawdę nie widzisz różnicy między Jagiellonią a Amiką?
Mamy na Wiślackim forum cieszyć się z sukcesów zgody Pasów? Uważasz, że jest to normalne? Jaga to nasza dawna zgoda, do której wiele osób ma nadal spory sentyment. Co do Amiki - na 2-3 posty "ekumenicznych" narwańców dostawaliśmy po kilkanaście postów i pw forumowiczów, którym skakało ciśnienie. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam. Dzisi w dziale "Wisła Kraków" i pilka nozna" w temacie "polityka transferowa Wisły) napisalem 2 posty. W jednym z nich napisalem o Cikosie, Wasilewskim i 'pasku' na Orange Sport Info", no ale usuniecie tegoz posta jeszcze bym przezyl gdyz na koncu nazwalem "kibiców" cracovii(przykro mi nie przejdzie mi nzwa tego klubu z wielkiej litery..) parchami.. Za to w drugim napisalem "Tez jestem za ponownym sprowadzeniem Kosy. Byby dobrym zmiennikiem"
Dlaczego te 2 posty zostaly usuniete? ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Własnie czytalem i nie sadze bym zrobil cos nie tak... ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na stronie głównej jest błąd w tytule artykułu o Superpucharze, powinno być chyba neutralny narodowy, a nie naturalny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
FYI
Wybieram sobie w http://www.wislakrakow.com/forum/sho...34#post1121034 inny tryb wyświetlania niż domyślny i się sypie: "Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 65500 bytes) in /home/services/nginx/html/wislakrk/www.wislakrakow.com/forum/showthread.php on line 1275 " Potem jest problem bo nie da się wejść na forum - trzyma ustawienia, trzeba wywalić ciasteczko. Mnie to nie przeszkadza, natomiast może da się zablokować rożne tryby wyświetlania w tym temacie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Hmm, dzięki za zwrócenie uwagi.
Raczej nie da rady wyłączyć zmiany trybu dla jednego tematu. Więc albo wyłączymy tę opcję całkiem, albo zostaje wszędzie. Błąd zapewne bierze się z tego, że temat jest bardzo obszerny (ponad 1600 stron). |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Też mam takie odczucie, pytanie na ile Wam to obciąża serwer, stąd ten post.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Drogie Dzieci, idźcie do piaskownicy sypać się piaskiem, zamiast się skarżyć w tym wątku.
Z Wiślackim pozdrowieniem ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dokłądnie. Rav zrób porządek z modem, albo daj możliwość ignorowania go..
Ostatnio edytowane przez rav : 04.07.2011 o godz. 21:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem co tam bylo pisane ale nie pomyliles sie przypadkiem z tym tonem drogi flamengisto?
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja wiem. Nie pomylił się. Nic, tylko foremki dorzucić...
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Panowie postanowili sobie powyzywać się od pajaców, przy czym jeden na drugiego donosi w tym wątku. Dla mnie to jest po prostu dziecinne. Posty usuwam, nie widzę powodów dawać banów. Jak jakiś inny moderator uzna to za stosowne, proszę bardzo.
Wolałem wyśmiać takie zachowanie, niż walić kijem. PS. na pw dostaję serdeczniejsze "pozdrowienia", ale po prostu je ignoruję. Szkoda na to czasu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Usuńcie ten popieprzony temat http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8162
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
moze zostwamy 4 tematy na forum i czekajmy na to kto napisze pierwszy cos glupiego i... BAN. MOZE BYC NAPRAWDE FAJNIE.. Nie podoba sie .. nikt Cie nie zmusza do czytania.. ![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Vox populi, vox Dei
Prawda jest taka, że ten wątek zrobił się bardzo popularny. Owszem, wypada wprowadzić tam trochę porządku. Ale nie widzę powodu, żeby go usuwać. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przede wszystkim proponuję wyedytować tytuł tego wątku.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak zmiana nazwy jest odpowiednim posunieciem...
temat jest bardziej ogolny nie dotyczy tylko kibicow Wisly. wiec Co z POLSKOśCIA wśród kibiców ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|