The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bestfan
Junior Member

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2011, 20:35
I ja jestem zdania, że Boukhari to nie był niewypał.

Jak grał to dramatu nie było.
Wisła Mistrz !!
Odpowiedz cytując
kelmaj
Member

Od: 05.2008

Stary 28.06.2011, 21:16
ItaloPolak napisał(a):Wyświetl post
Marcelo wybiera sie na mecz Wisły z RW Oberhausen.

Źródło: Facebook
Byłem na kilku meczach PSV. Marcelo wbił się do 11stki. Grał dobrze, ale pod koniec sezonu popełnił wiele błędów w obronie. Wyszło wiele złego z polskiej ligi(np. kopanie na pałe). Mam nadzieje, że w tym sezonie mu się powiedzie jak i całej drużynie Come on PSV!

Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 28.06.2011, 21:18
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Dan Petrescu zapowiada odejście z Krasnodarska... Trzy tygodnie temu stwierdził publicznie, że w drużynie nie ma odpowiedniej atosfery do pracy. Na razie Kubań (beniaminek) zajmuje 6 miejsce w lidze rosyjskiej. Jednak przegrał ostatnie 3 mecze i Petrescu zastanawia się czy w sytuacji gdy nie ma realnego wsparcia ze strony władz klubu jego praca ma sens. Niedawno odrzucił intratną ofertę z Al-Ahli za 5 mln euro za 2 lata. Tearz kusi go Lokomotiv Moskwa gdzie prezesem jest "jedyny prawdziwy facet w rosyjskiej piłce" Olga Smorodskaja. Lokomotiv dekaruje sumę 20 mln euro na tranfery
No to masz nieaktualne dane. Kubań KRASNODAR jest już 9 po 16 kolejce i ma 13 punktów straty do lidera. Ostatnio wygrali z Kazaniem na wyjeździe 0-2. Widać ,że tej drużynie nie idzie. Dan spokojnie popracuje na Kubaniu jeszcze parę lat. Miał awansować , awansował. Teraz ich celem jest miejsce premiowane udziałem w rozgrywkach europejskich. Mistrzostwo Rosji to melodia najbliższych lat. Z resztą Dan jak przychodził do Krasnodaru to wielokrotnie w wywiadach dla rosyjskich mediów lokalnych powtarzał ,że on tutaj przychodzi ,żeby budować w perspektywie lat. Z resztą jakich oni mają skład pełno noł-nejmów. Sami młodzi zawodnicy.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 28.06.2011, 21:40
Boukhari nawet pogody nie umiał przewidzieć
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.06.2011, 22:01
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
Boukhari nawet pogody nie umiał przewidzieć
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.06.2011, 22:42
Bronex napisał(a):Wyświetl post
No to masz nieaktualne dane. Kubań KRASNODAR jest już 9 po 16 kolejce i ma 13 punktów straty do lidera. Ostatnio wygrali z Kazaniem na wyjeździe 0-2. Widać ,że tej drużynie nie idzie. Dan spokojnie popracuje na Kubaniu jeszcze parę lat. Miał awansować , awansował. Teraz ich celem jest miejsce premiowane udziałem w rozgrywkach europejskich. Mistrzostwo Rosji to melodia najbliższych lat. Z resztą Dan jak przychodził do Krasnodaru to wielokrotnie w wywiadach dla rosyjskich mediów lokalnych powtarzał ,że on tutaj przychodzi ,żeby budować w perspektywie lat. Z resztą jakich oni mają skład pełno noł-nejmów. Sami młodzi zawodnicy.
Kuban jest na 6 miejscu. Na 9 miejscu jest FK Krasnodar, a to całkiem inny klub (tyle, że z tego samego miasta). Biorąc pod uwage, że według bukmacherów Kuban był jednym z najsłabszych zespołów w lidze, a na forach w analizach sami Rosjanie dawali im w zapowiedziach walke o miejsca 10-14 (przy zaznaczeniu że największą zaletą jest trener) wydaje mi się, że jest to wynik ponad stan.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.06.2011, 22:49
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Może gdzieś przechodzi. Nie wyglądał na zadowolonego, że wraca do ligi słowackiej.

Przeciez sam Cikos mowil ze na Slowacjii nie ma takie zaintersowania,kibicow itd jak w Polsce...

sam bym nie byl zadowolony

Zycze mu wszytskiego dobrego w Slovanie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.06.2011, 22:56
Przecież Cikos niedawno w wywiadzie mówił coś o kontuzji, której doznał podczas ciężkich treningów, więc to prawdopodobnie jest przyczyną jego absencji w sparingu.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 28.06.2011, 22:57
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
wydaje mi się, że jest to wynik ponad stan.
Bo to jest wynik ponad stan.Kuban od 4 lat nieudolnie próbował utrzymać się w lidze i było to tak że najpierw awans, potem od razu spadek, kolejny awans i od razu spadek.
Dan znów z nimi awansował i jak na razie jest zdecydowanie bliżej pucharów niż miejsc zagrożonych spadkiem więc nie sądze by ktokolwiek miał jakieś ale co do jego pracy, natomiast nie zdziwił bym się gdyby to on miał 'ale'.

Już poprzedni sezon to była katorga bo ponoć oprócz kosmicznych odległości i anomalii temperaturowo-pogodowej, to stan infrastruktury w ich 2 lidze to tragedia
Wiadomo Rosja kraj niebywałych kontrastów i też tak jest w futbolu.Po drugie ten Kuban to chyba 'lekko' gangsterski klub i tu nawet nie chodzi o kasę nie wiadomo skąd bo jej aż tak wiele nie ma a metody.nie wiem jak to się skończyło ale 2 grajków napisało skargę do uefy że albo ich pobito albo grożono poprzetrącaniem kończyn , by zgodzili się na rozwiązanie kontraktu - co zrobili
Z kasą też nie jest tak różowo jak obiecano.Jedynie 2 transfery za konkretną gotówkę(2 i 4 mln euro0 które u nas robią wrażenie a tam nie szczególnie, no i wschodnia mentalność
Ale można powiedzieć że wiedziały gały co brały, chociaż Petrescu musiał szybko decydować bo właściciel Unirei postanowił zamknąć interes po zarobieniu wielkiej kasy z LM - więc trzeba było stamtąd spieprzać jak najszybciej.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 30.06.2011, 09:34
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Ko...wiadomosc.html
coś czuję,że w przyszłym sezonie zobaczymy go na boiskach ekstraklasy
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 30.06.2011, 10:01
Konkurs - jaki portal jako pierwszy poda info, że Kosowski przymierzany do Wisły?
Odpowiedz cytując
Bąbel
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.06.2011, 10:44
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Konkurs - jaki portal jako pierwszy poda info, że Kosowski przymierzany do Wisły?
stawiam przekręt sportowy
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 30.06.2011, 12:01
Nourdin Boukhari obchodzi dziś swoje 31 urodziny. Życzę mu z całego serca powrotu do formy i jeszcze kilku lat udanej kariery.

Bramki w derbach nigdy nie zapomnę.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 30.06.2011, 15:32
Jak wyglaa sprawa z rysiem CZ. ? Był zawieszony a nie zwolniony , a potem temat przycichł...
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.06.2011, 16:06
było info, że już nie pracuje dla Wisły o ile pamietam
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.06.2011, 16:54
Petrescu w Lokomotivie Moskwa ?
http://www.futbol.pl/artykul/104474.html
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 30.06.2011, 20:11
Frankowski zdał maturę dzisiaj!
Gratulacje
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.06.2011, 20:24
jeszcze niech z Jagiellonią dziś wygra, bo mi kończą kupon
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 30.06.2011, 20:33
Arek Głowacki znowu złapał kontuzje i podobno to coś poważnego .. :/
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 30.06.2011, 22:11
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Arek Głowacki znowu złapał kontuzje i podobno to coś poważnego .. :/
Ależ ten chłopak ma pecha... akurat, jak zaczął wskakiwać do składu na Euro...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.06.2011, 23:03
Czy ja wiem, czy pech. Taki organizm. Ten zawodnik był podatny na kontuzje, tu o pechu mówić raczej nie można.
Szkoda, bo był jednym z najlepszych na swojej pozycji w Polsce.
Odpowiedz cytując
Bąbel
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.06.2011, 23:15
Jedyny, klasowy, polski, środkowy obrońca na reprezentacje...
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 30.06.2011, 23:17
skeba napisał(a):Wyświetl post
Czy ja wiem, czy pech. Taki organizm. Ten zawodnik był podatny na kontuzje, tu o pechu mówić raczej nie można.
Szkoda, bo był jednym z najlepszych na swojej pozycji w Polsce.
Głowacki to profesor - klasa naprawdę silna Europejska - głupio zrobił ze odszedł - u nas już było widać że odpowienio przystosował treningi do swojego organizmu - jakby nie było ostatnie 2 lata bez kontuzji - sam mówił że juz zna swój organizm i wie jak trenować .
W Turcji wiadomo - musiał zasuwać na treningach to kontuzje wróciły...
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 30.06.2011, 23:49
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Głowacki to profesor - klasa naprawdę silna Europejska - głupio zrobił ze odszedł - u nas już było widać że odpowienio przystosował treningi do swojego organizmu - jakby nie było ostatnie 2 lata bez kontuzji - sam mówił że juz zna swój organizm i wie jak trenować .
W Turcji wiadomo - musiał zasuwać na treningach to kontuzje wróciły...
skończ!!!

a ni ja a ni ty, nawet sam Arek nie wie co by było z Głową dziś w Krakowie. równie dobrze mógł rozegrać w Wiśle jeszcze 2 mecze i skończyć karierę przez jakąś kontuzje. Casus Clebera coś ci przypomina a przypomne że Cleber był nie zniszczalny..
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 01.07.2011, 00:02
wiertar napisał(a):Wyświetl post
skończ!!!

a ni ja a ni ty, nawet sam Arek nie wie co by było z Głową dziś w Krakowie. równie dobrze mógł rozegrać w Wiśle jeszcze 2 mecze i skończyć karierę przez jakąś kontuzje. Casus Clebera coś ci przypomina a przypomne że Cleber był nie zniszczalny..
Akurat tutaj podbiję koleżkę.
Arek dostawał u nas dodatkowy dzień wolny, co okazało się zbawienne w kontekście jego częstych kontuzji. W Turcji oczywiście nikt mu dał taryfy ulgowej, efekty widać.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 01.07.2011, 00:17
hmm no to widze że mamy wtyki w Trabzonie... wydaje mi się że klub z takim budżetem ma opieke medyczną ma najwyższym poziomie i dobrze wiedzą na co mogą danemu zawodnikowi pozwolić.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
kolend
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.07.2011, 08:20
Bąbel napisał(a):Wyświetl post
Jedyny, klasowy, polski, środkowy obrońca na reprezentacje...
ale przez ciągłe mniejsze lub większe kontuzje na reprezentacje nie może dojechać, a jak kilka lat temu grał, to zawalał... ot widać taka jego klątwa, pech czy cokolwiek
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 01.07.2011, 08:41
Tylko po co Sivakov Zenitowi...
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.07.2011, 08:42
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Sivakov chce do Zenita
http://www.futbolnews.pl/informacje/...etersburg.html
Dziwna sprawa. W Włoszech wie,że nie wygra rywalizacji a miałoby mu się to udać w Zenicie?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
majkipolska
Junior Member

Od: 02.2006

Stary 02.07.2011, 07:27
Na onet.pl podali za Przegladem Sportowym, ze Kamil Kosowski podpisze roczny kontrakt z GKS Belchatow
Ostatnio edytowane przez majkipolska : 02.07.2011 o godz. 07:31.
XI Nie obiecuj.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów