|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chyba się prezes wygadał o Bitonie
Oby wypaliło.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Bogdan się nieźle wygadał
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Prezes wymienił Chaveza, Lameya, Ilieva, Bitona, Diaza i Nuneza a co z Jovanovicem?Mam nadzieję, że tylko sobie zapomniał i zostanie podpisany...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ok ale Chavez, Lamey i Iliev też już są podpisani a o nich wspomniał. Liczy się konsekwencja;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Od transferów prezes ma Stana Valckxa, a od liczenia nikogo, bo Wilczka zwolnili jeśli dobrze kojarze. Mógł się pomylić.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jovanovic sie juz wygadal ze podpisal wstepna umowe a oficjalnie podpisze z Nunezem na konferencji po obozie w Holandii ;P
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
podbijam..
zależy kogo..wpisz sobie Nunez przykładowo vvvvvvvv.
Ostatnio edytowane przez Antystenes : 30.06.2011 o godz. 20:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
^^^^
Naprawde tak ciezko jest wejsc na YouTube i imie wpisac? http://www.youtube.com/watch?v=au9425uEjro |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pewnie zapomniał o Jovanoviciu , mając w pamięci jego poprzednie wywiady można stwierdzić ,że to nic nowego.
Ja mam nadzieję ,że w naszym klubie nie będzie myślenia " musi być Liga Mistrzów " i w razie nieawansowania do fazy grupowej tych rozgrywek nie zostanie ,np. zwolniony trener albo sprzedani najlepsi piłkarze by " ratować budżet" a drużyna tym samym zostanie poważnie osłabiona przed dalszą częścią sezonu ! Gdyby właściciel wydał jakieś 6 - 8 mln euro na wzmocnienia to wtedy mógłby wymagać awansu do LM ale teraz My nie mamy na tyle mocnej drużyny żeby wymagać od niej awansu do fazy grupowej LM ! My to możemy osiągnąć a nie musimy !!! I w razie W. nie powinno być niszczone to co zostało zbudowane przez ostatni rok tak jak to już bywało w naszym klubie tylko drużyna powinna być dalej cierpliwie i rozsądnie budowana według wcześniej nakreślonego planu - tylko w taki sposób możemy zbudować solidny zespół którym będziemy mogli się pochwalić w Europie!
Ostatnio edytowane przez fanfan : 30.06.2011 o godz. 20:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Biton to podobny typ napastnika do Genkova?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
od liczenia jest człowiek cięcie
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Jeśli Wam się wydaje, że w polskiej lidze Biton będzie miał tyle miejsca, takich drewnianych obrońców za przeciwników i takich serdecznie kulawych bramkarzy, jak na tym youtubie, to macie racje.
Wydaje Wam się. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No tak, przecież w polskiej lidze grają obrońcy klasy Puyola, Subotica i Lucio.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Na pewno liga Izraelska, czy Belgijska - przerasta naszą i to nie ulega wątpliwości |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Biton chyba na prawdę musi być bardzo blisko
Raczej Basałaj nie walnął by takiej gafy by przypadkiem wygadać się o zawodniku z którym prowadzone są trudne negocjacje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tylko gorzej będzie jak przez to wygadanie Prezesa transfer pójdzie się jeb.. :/ nie zdziwiłbym się .
Stan stara się za wszelką cenę wszystko zachować w tajemnicy i mówi wprost że rzucanie nazwiskami może zaszkodzić ewentualnemu transferowi a nagle Pan Basałaj oświadcza wszystkim we wiadomościach sportowych z kim to chcemy podpisać kontrakty dziwne trochę ale zobaczymy co z tego wyjdzie no chyba że Ci zawodnicy są już zaklepani . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie no oczywiście, gość regularnie strzelał bramki w lidze izraelskiej i najsłabszej drużynie ligi belgijskiej gdzie nie miał zapewne wielu sytuacji to tym bardziej powinien strzelać w naszej lidze.Jeżeli komuś na prawdę przyszłoby do głowy krytykowanie tego transferu to powinien zmienić psychoterapeutę...
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Przecież media za granicą nie śledzą, co się dzieje w TVP 1 i nagle nie zarzucą sieci na niego, bo jak Wisła się nim interesuje - to musi być dobry, proszę was. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ile Biton strzelił bramek w lidze belgijskiej? 5? To tak w kwestii regularnego strzelania. Gdyby strzelał regularnie to nie byłoby tematu Bitona w Wiśle. Co nie znaczy że u nas nie błyśnie
![]() A Diaz to dobry pomysł, waleczny przecinak sprawdzony w Wiśle się przyda. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
||
....a niektorym to sie nie dogodzi. Bilans Bitona z minionego sezonu (liczac jesien w lidze izraelskiej i wiosne w belgijskiej): 27 spotkan - 17 bramek. Bilans co najmniej przyzwoity. Bramki strzelac umie a tego powinnismy oczekiwac od napastnika.
Jesienia w lidze izraelskiej w 15 meczach 12 bramek. To tak w kwestii regularnego strzelania.
Ostatnio edytowane przez River : 30.06.2011 o godz. 20:50.
|
||
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Nigdzie nie krytykuje tego transferu, zwracam uwagę na różnice w pewnych uwarunkowaniach między naszą ligą a izraelską. Odsyłam również do pewnej wypowiedzi Maora który stwierdził, że w Izraelu gra się łatwiej i ma się więcej miejsca na boisku. A Bitonowi życzę jak najlepiej, o ile do nas trafi. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Biton to całkiem ciekawy zawodnik. Myślę, że naturalny zastępca i następca Genkova. Tylko mam nadzieję, że za Bitona zapłacimy wreszcie i będzie nasz, a nie że będziemy go wypożyczali.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czasami odnoszę wrażenie że nawet jakby do nas przyszedł Raul to zaczęłoby się narzekanie że za stary i wypalony.... ludzie jest czerwiec i są wzmocnienia kadra prawie gotowa trochę optymizmu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale co z tym Jovanoviciem... niedopowiedzenie, zakupiony czy rzeczywiście fiask?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
myslałem ze jeden starszy brat w wierze wystarczy..........................
![]()
derr
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|