|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ale czajcie jakie kursy na Jage. 1.20-1.25 ;o pogrom musi byc wg bukmacherow.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
hejka mam ważne pytanko czy oprócz polsatu sport extra i polsatu futbol meczyk gdzieś można zobaczyć? oczywiście nie wliczam w to netu, mam cyfrę może na jakimś kanale będzie ktoś może wie? dzięki z góry za info
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tylko tam można zobaczyć.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A linka do transmisji nikt nie ma?
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Na meczyki.pl jest tak olektv, levytv, Hit-tv, LTV, InwazjaSportu, LeoMessi i DRHtv3 i teraz pytanie na której stronie idzie jako tako obejrzec mecz przy dosc słabym łączu 1,3mb
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Drhtv
12345 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Stawiam na remis 1 : 1 i zwyciestwo gospodarzy w rewanzu. Egzotyczny rywal zaskoczy Jage dobrym przygotowaniem fizycznym i technika(takie beda tlumaczenia po meczu)
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Widzę, że twoja wypowiedź jest taka jak nick
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak Probierz nie będzie próbował zaskoczyć taktyką i wystawi wszystko co ma najmocniejszego w przodzie to przejadą dzisiaj Irytysz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Irtysz Pawłodar ? jakby Jaga zagrała tak jak całą jesień to powinna ich rozjechać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Banga - Karabach 2
Daugava - Tromso 2 Aalesund - Neth 1 Jaga - Irtysz 1 Wejdzie ? ;D ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Na papierze Ci powinno to wejsc.Swego czasu jak jeszcze grałem to puchary zawsze omijałem,rzadko zdarzal sie dzien zeby nie było jakiejs niespodzianki.. A co do Jagi to licze dzis na 3,4-0 i spokojna podroz na wyjazd ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A jak nie wejdzie to stracisz 2 zł ?
Dowiesz się po zakończeniu czy kuponik Ci siądzie, któż to ma wiedzieć jakie będą wyniki? Jaga powinna wygrać. Jeśli odpowiednio się zmotywują i nie zlekceważą przeciwnika. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Frankowski ogolnie jest szykowany na ostatnie 10-15 minut w kazdym meczu w tym sezonie, z tego co czytalem na forum Jagi (Smuda sie wypowiadał). Dlatego tez mysle ze max 1-0, a pewnie 1-1.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Dlatego obawiam się że dziś do listy drużyn które będą się źle kojarzyć kibicom w Polsce, dopiszemy Irtysz Pavlodar.. Popatrzcie jak kursy lecą w dół na remis i wygrana Irtyszu.... ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() Kurcze, ludzie zamiast uczyć sie na cudzych błędach to pracują na swoje |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Z tym poziomem sportowym w naszje pilce to jest dokladnie tak samo jak z chuliganstwem na stadionach. Zatrzymalismy sie w ubieglym wieku. Lansuje sie obraz stadionow pelnych chuliganow - lata 90 i tak samo jesli chodzi o poziom sportowy zostalismy w tamtym wieku, sadzimy, ze bedzie tak jak kiedys, ze sobie z marszu ogramy kluby, ktore sa teoretycznie od nas slabsze.
troche sie czasy zmienily i teraz kluby z Polski to sa takie same cieniasy jak kluby z Kazachstanu czy innej Gruzji. Juz ich z marszu 5:0 nie ogramy ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A kto tam wie co gra ten Irtysz.....
nikt ich nie widzial,nikt o nich nic nie slyszal,ja bym Jadze polecał uwazac... no i mam nadzieje ze nie maja u siebie w sztabie kogos jak nasz swego czasu Janas. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
http://www.stopstream.tv/ch2.html
Polecam tą stronkę, nigdy jeszcze mnie nie zawiedli, 0 lagów, jakość nie naganna ![]() #Edit. Kibice Jage poniosą do zwycięstwa 3:0 ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Podobno kluby w Kazachstanie wyprzedzają już nasze finansowo - trochę sie dziwiłem zejest w tym Irytszu sporo nazwisk piłkarzy z Europejskich i wcale nie tak bardzo anonimowych.
Na razie pewnie jeszcze te fundusze na poziom tak bardzo się njie przekładają ale za 5 lat myślę że dogonią Europę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bo Ci tak Probierz powiedział?
A no musiał powiedzieć bo po meczu w razie wpadki ktoś będzie sobie to właśnie tak tłumaczył "Probierz mówił że już wyprzedzają nas finansowo, że jacyś piłkarze z europy tam grają, niemożliwe, to jednak nie są laiki, za 5 lat dorównają Rosyjskiej lidze, nie jest zle po tej przegranej, Probierz mówił że to kozaki z taką mamoną że w pale się nie mieści, a ich właściciel ściąga graczy z europy" I co z tego że sporo piłkarzy z europy ? w Polskiej 3 lidze grają zawodnicy z Brazylii czy Hiszpanii.. nawet w A klasie tacy się znajdą, i co to ma do rzeczy. Mistrz Kazachstanu http://www.transfermarkt.co.uk/en/to...ein_10481.html cały skład warty prawie tyle ile bezużyteczny Garguła w Wiśle. A to że jacyś właściciele klubów w Kazachstanie mają sporo kasy to swoją droga tylko to też nie ma nic do rzeczy. Cupiał mógłby kupić cały klub Manchesteru United i jeszcze zostałoby mu na królewską emeryturę. A przecież nie daje po 20 mln euro na jeden transfer, także tego nie można łączyć.
Ostatnio edytowane przez CH. : 30.06.2011 o godz. 19:44.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Alez Irtysz cisnie Jagiellonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Męczarnie tak jak się spodziewałem. W następnych rundach będzie tylko gorzej. Tyczy się to wszystkich polskich zespołów. Oby któryś przeszedł choć jedną rundę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gdzie Ci Kazachowie cisna Jage ? chyba innny mecz ogladasz. narazie kopanina i nic wiecej.
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Irtysz w 10, ciekawe jak sytuacja rozwinie się teraz?
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panowie widzieliście tę sytuację tak samo faulował bramkarz Irtysza jak Sergiej i nic!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|