The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JarekTSW
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2011, 18:05
A co ma mówić. Dano mi jakies grosze na sprowadzenie 6 zawodników? To chyba jest logiczne, że kasy nie ma. W Lidze + Extra mówił, że ma listę zawodników na każdą pozycję, których obserwował przez pół roku? To teraz wytlumacz gdzie takiego Lameya obserwował?

Stan miał swoją listę , ale dowiedział się , że nie ma kasy i musi improwizować i stąd Lamey i Diaz
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.06.2011, 18:05
przecież Wisła musi dołożyć kase do stadionu, mowi sie o 6 mln zlotych
wiec pewnie z tego powodu jest mniejszy budzet na transfery

Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.06.2011, 18:06
Przypomnijcie sobie okienko transferowe dwa lata temu, lepsze nastroje? : )
Odpowiedz cytując
Adrio
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2010

Stary 29.06.2011, 18:10
JarekTSW napisał(a):Wyświetl post
A co ma mówić. Dano mi jakies grosze na sprowadzenie 6 zawodników? To chyba jest logiczne, że kasy nie ma. W Lidze + Extra mówił, że ma listę zawodników na każdą pozycję, których obserwował przez pół roku? To teraz wytlumacz gdzie takiego Lameya obserwował?

Stan miał swoją listę , ale dowiedział się , że nie ma kasy i musi improwizować i stąd Lamey i Diaz

Jak przychodził do klubu to chyba gadał z Cupiałem i wiedział czego się mógł spodziewać. Przecież nie pomyślał o przychodzę do Polskiego M. City albo Realu to ściągnę zawodników za grube miliony Euro... Już w ziemie przeprowadzali transfery to chociażby po nich mogli określić swoje możliwości transferowe. Na forum widzę, że jest dużo osób które z pewnością godnie zastąpiły by i trenera i SV.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 29.06.2011, 18:11
Gadanie o tym czy jest kasa na transfery nie ma sensu , Stan NA PEWNO miał wypatrzonych zawodników , ale Budowa i koszty stadionu przekreśla tą listę , dlatego Lamey i Diaz. Dlatego w tym roku tak ważne jest wejście Wisły do grupy LE lub LM.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 29.06.2011, 18:12
heh cos smierdzi laczac to ze sprawa Clebera ktory sam powiedzial ze podsowal pilkarza a zostal zignorowany..
Ciekawe czy sie Stan spotkal ze skautami chociaz raz w tym roku
Nie chce szukac sensacji ale Dijaz to transfer na poziomie Bednarza nie Holendra ..
Mam nadzieje ze wszyscy ktorzy doszli do druzyny spelnia oczekiwania trenejro i Nasze.
Odpowiedz cytując
JarekTSW
Senior Member

Stary 29.06.2011, 18:14
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Gadanie o tym czy jest kasa na transfery nie ma sensu , Stan NA PEWNO miał wypatrzonych zawodników , ale Budowa i koszty stadionu przekreśla tą listę , dlatego Lamey i Diaz. Dlatego w tym roku tak ważne jest wejście Wisły do grupy LE lub LM.
Dokładnie. Także jakaś gadka, że Stan nie przygotował się do okienka jest bzdurą.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.06.2011, 18:15
jak nie ma kasy Stan to z czego ma sciagnac, mial liste zawodnikow, na kazda pozycje po 3-4 zawodnikow tak jak mowil
pewnie mial kase obiecana, ale wyszly jaja z stadionem, trzeba dolozyc kilka milionow , wiec musi brac zawodnikow z nizszych pozycji

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 29.06.2011, 18:21
Niech przyjdzie ten Andre Alves za milion euro to sie skonczy lamentowanie czy jest kasa na transfery (i jaka) czy nie.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.06.2011, 18:23
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Niech przyjdzie ten Andre Alves za milion euro to sie skonczy lamentowanie czy jest kasa na transfery (i jaka) czy nie.
Szczerze to za taką kasę wolałbym już Sobiecha...
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.06.2011, 18:25
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Szczerze to za taką kasę wolałbym już Sobiecha...
bez chwili zastanowienia.
Odpowiedz cytując
kmb
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 29.06.2011, 18:45
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Przypomnijcie sobie okienko transferowe dwa lata temu, lepsze nastroje? : )
O tym samym myslałem, 2, 3 lata wstecz slyszeliśmy że bedą wzmocnienia jak przejdziemy do dalszych etapów pucharów itd.

Pozmieniało sie?
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 29.06.2011, 18:48
Fajnie. Zawsze lubiłem Diaza, i uważam, że to bardzo solidne uzupełnienie składu. Mimo, że to oczywiście człowiek chaos
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.06.2011, 18:49
http://www.dailymotion.com/video/xbb...io-nunez_sport
Czy to jest na pewno ten sam piłkarz, który jest u nas? Bo na filmiku wydaje się nieco wyższy niż na zdjęciach ze zgrupowania...
Z góry dzięki i sorry jak było

Oldpara
, no właśnie, uzupełnienie... a miały być wzmocnienia ehh ale dobra, ja na razie się nie wypowiadam. Poczekamy, zobaczymy
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 29.06.2011 o godz. 18:51.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 29.06.2011, 18:50
Sorry.
Do usunięcia.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

qchar90 napisał(a):Wyświetl post
jak nie ma kasy Stan to z czego ma sciagnac, mial liste zawodnikow, na kazda pozycje po 3-4 zawodnikow tak jak mowil
pewnie mial kase obiecana, ale wyszly jaja z stadionem, trzeba dolozyc kilka milionow , wiec musi brac zawodnikow z nizszych pozycji
Tu nie ma czego tłumaczyć, ani płakać. Normalka w Wiśle, kasy przed pucharami nigdy nie było i nie ma. Bo skąd niby ?
..
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Ja ogladałem mecze Concacaf w ktorych spisywal sie dobrze.
Ja oglądałem mecz z Hondurasem, gdzie Junior przez 45 minut nie dotknął piłki i został przez trenera zmieniony.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 29.06.2011, 18:53
Ja widziałem go raz przy piłce, wtedy jak go Chavez pięknie zrównał z ziemią
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 29.06.2011, 18:56
Mnie bardzo cieszy powrót Diaza. Mimo wcześniejszych zapowiedzi, że Nunez to pomocnik, myślę, że będzie wystawiany z biegiem czasu na lewej obronie. Diaz jak będzie zdrowy, to myślę, że będzie ulubieńcem Maaskanta. Nie oszukujmy się. Zapier.. za trzech i nie boi się odpowiedzialności. Jako nieliczny, gdy drużynie nie idzie bierze grę na swoje barki i stara się wnieść coś pozytywnego. Nigdy nie gra na alibi. Ruchy ma jakby ślamazarne, trochę chaotyczny, ale każdemu przeciwnikowi skutecznie utrudni życie. Oczywiście lewa strona obrony, przy szybkim przeciwniku na pomocy to nigdy nie kończyło się dobrze. Jego pozycja to defensywny pomocnik. Bardzo dobry ruch Wisły. Lepszy od Sivakova. Byle udało się go za rok wykupić..

Skłąd wg. mnie będzie wyglądał teraz tak:
Pareiko
Nunez-Chavez-Jaliens(Bunoza)-Jovanović
Kirm(Iliev)-Diaz(Wilk)-Sobol-Melikson-Małecki
Genkov

Bardzo dużo obiecuję sobie po Nunezie. Do Lameya jakoś trudno mnie przekonać. Ilieva podejrzewam, że będzie można ocenić po dwóch meczach(zaangażowanie). Jovanović albo będzie naprawdę zajebisty albo utonie w głębokich rezerwach na..5lat.
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Stary 29.06.2011, 19:08
Rany boskie Diaz w Wiśle masakra. Za pierwszym razem był słaby a teraz to już w ogóle. Na słabsze drużyny pokroju Korony, Cracovii, czy Widzewa pewnie wystarczy ale na puchary to za mało. Jak na razie mamy 3 nowych zawodników i dwóch prawie mamy.

Na papierze to okienko nie zachwyca (mówię o trzech pewnych transferach) zobaczymy jak zaczną grać o stawkę.

PS: Orientuje się ktoś czemu kontrakty z Nunezem i Jovanovićem nie zostały jeszcze podpisane?
Ostatnio edytowane przez Gordian : 29.06.2011 o godz. 19:11.

Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.06.2011, 19:08
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Fajnie. Zawsze lubiłem Diaza, i uważam, że to bardzo solidne uzupełnienie składu. Mimo, że to oczywiście człowiek chaos
Ja mam nadzieję ze jadnak więcej chaosu wprowadzi do gry przeciwnika

Nie podoba mi sie tylko wyporzyczenie - pokazuje to ze Diaz jest zapchajdziurą na ten sezon a potem z powrotem wraca do Belgii. Nikt nie oszukuje sie ze Diaz to na stałe tylko taka prowizorka - to znie fajnie świadczy o scoutingu i transferach.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 29.06.2011, 19:12
Haha jak ktoś zobaczy mój profil i policzy ile razy byłem w........ na diaza Za te jego straty piłki i podawanie do przeciwnika,za te zagrania w kosmos

I teraz wraca Oby odmieniony

Po Mariuszu Pawełku był według mnie drugim największym zagrożeniem dla naszej drużyny

Ale co by o nim złego nie mówić w ofensywie całkiem nieźle sobie radził
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 29.06.2011 o godz. 19:20.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
LUKAS
Junior Member

Stary 29.06.2011, 19:17
Diaz to dobry pomysł na chwile bo za rok będzie znowu kłopot:( i szukanie nowego zawodnika. Ciekawe czy Diaz wygra rywalizacje o miejsce w pierwszej 11.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 29.06.2011, 19:58
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Rany boskie Diaz w Wiśle masakra. Za pierwszym razem był słaby a teraz to już w ogóle. Na słabsze drużyny pokroju Korony, Cracovii, czy Widzewa pewnie wystarczy ale na puchary to za mało. Jak na razie mamy 3 nowych zawodników i dwóch prawie mamy.

Na papierze to okienko nie zachwyca (mówię o trzech pewnych transferach) zobaczymy jak zaczną grać o stawkę.

PS: Orientuje się ktoś czemu kontrakty z Nunezem i Jovanovićem nie zostały jeszcze podpisane?

Zastanawiam sie co sie z Toba dzialo jak Wisla zajela 8 miejsce w lidze...
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 29.06.2011, 20:03
Diaz nada się do gry w pucharze Polski Ewentualnie jak złapie nas jakaś plaga kontuzji. Czy ja dobrze pamiętam, że Skorża próbował go na pozycji defensywnego pomocnika? Wtedy byłby zmiennikiem dla Sobola dla duetu Sobol - Wilk.
Odpowiedz cytując
wojteqs80
Member

Stary 29.06.2011, 20:05
Nie wiem dlaczego tylu osobą nie podoba się Diaz , gdy był zawodnikiem Wisły stanowił jej mocny punkt. Jest groźny przy stałych fragmentach ma niezły strzał z dystansu zawsze jest to alternatywa dla Paljicia .
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 29.06.2011, 20:07
Sezon jest długi i będziemy grać- oby jak najdłużej -w kilku rozgrywkach równocześnie, więc powrót Diaza witam z radością. Co nie znaczy, że nie wolałbym kogoś lepszego na lewą obronę. No ale przynajmniej jest jakaś alternatywa dla Dragana.

Nie ma co załamywać rąk - jeszcze tylko napastnik i będzie całkiem dobrze. Ludzie - koniec czerwca a kadra prawie skompletowana
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Stary 29.06.2011, 20:12
dlatego ze Diaz to krok wstecz a nie do przodu.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.06.2011, 20:14
Dlatego, że przychodzi grać na lewą obrona
gdzie sie zupełnie nie sprawdzał
Jak sobie przypome jak go Peszko w któryms meczu objeżdżał to... brrr....
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 29.06.2011, 20:16
Diaz to żaden lewy obrońca. Niektórzy mają słąbą pamięć albo są kibicami od miesiąca. Mecz z Lechem był jednym z niewielu gdy Diaz grał na lewej obronie. Zagrał tragicznie. Powinien dostać z 3 czerwone wtedy. Robili go wszyscy. Gdy grał w środku nie było źle, ale na BOGA TO NIE JEST LO!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów