|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
"Nie ma juz od dobrych trzech godzin
"No niezbyt ,bo po 15stej jeszcze były ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Aktualna forma... W łeb od Podbeskidzia, wygrana, w łeb, remis z przedostatnią drużyną... Przeciwnik bez wygranej na wiosnę w lidze. Spodziewana jest przez kogo? Zanim otworzycie w klubie szampany to popatrzcie na drugą część stadionu którą już za chwilę dobrze by było jakoś zapełnić. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Im ceny niższe tym wiecej młodych fanatycznych, którzy nie będą siedzieć gwizdać jak nie idzie i narzekać na wszystko do okoła. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Bilety na G sie skończyły.. A jest szansa by dostać karnet? Została może jakaś pula dla ''przyszłych karnetowiczów'' ?
![]()
TYLKO WISŁA
udzd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jka nie ma biletów to nie ma karnetów. Jeden bilet/karnet=jedno krzesełko. Zatem to oczywsite. Ponadto karnety były tylko do meczu z Jagą. Karnety to chyba tylko na E i może na D i F są dostępne.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W tym temacie również zamieszczam informację:
Nie ma biletów na sektor G! W poniedziałek skończyły się bilety na sektor G na mecz Wisły Kraków z Jagiellonią Białystok. Sprzedanych zostało już 5100 wejściówek na niedzielny mecz. Oprócz biletów na sektor G nie ma także wejściówek na sektory D21, D22 i F21. Do zakupienia są jeszcze ostatnie bilety na sektory D22 i D25 – na nie do nabycia jest jeszcze po kilkanaście biletów. Kończą się także wejściówki na sektory E12, E13, E14, E23 E24 oraz sektor rodzinny E11. Wszystkich chętnych do zakupu biletów na niedzielny mecz zapraszamy do Strefy Kibica. Zainteresowanie wejściówkami na mecz z Jagiellonią nie słabnie, dlatego nie warto odkładać kupowania wejściówek na ostatnią chwilę, ponieważ może ich zabraknąć. Wszystkie informacje na temat sprzedaży można znaleźć w tym miejscu. Za www.wisla.krakow.pl ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W jednym zdaniu piszą że nie ma na D22 a w drugim że jeszcze są
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ostatnie 3 tys biletów do kas
![]() ![]() Jesteśmy Dumą Tego Miasta
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Witam! Na ostatnim meczu z Jagiellonią miałem problem z wejściem na karnet. Czytnik wogóle nie reagował i ochroniarz po sprawdzeniu naklejki na KK wpuścił mnie "na przycisk". Czy ktoś z Was miał podobny problem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie i nie znam nikogo kto miałby podobny. Dziwna sprawa , możliwe ,że karta jest uszkodzona i magnetyzm nie działa
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Dwa ostatnie mecze nie mogę wejść normalnie bo czytnik nie reaguje. Mam bilety z FC, wszyscy wchodzą normalnie (karty) a tylko u mnie strajkuje. W tym tyg. jadę po pracy to reklamować. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2011
Offline |
|
|
ja tez miałem problem z karta ale po jakims czasie juz działało dobrze
w kasie mi powiedzieli ze duzo tych problemów mają z kartami |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Dziwne. A próbowałeś czymś przeczyścić tę kartę? Może to coś pomoże ale w sumie nie wiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zrobiliby karty chipowe i czytniki do tego bo to jest teraz na topie, nawet dowody będą miały chipy i byłaby pewnie możliwość wrzucenia wszystkiego na dowód (KK, KKM) a tak to psuje się to i nie działa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W sierpniu będę jechał pierwszy raz na Wisłę, jeżeli się uda to na IV rundę el. LM
Ktoś może napisać na ile przed meczem można kupić bilety i w jakiej cenie mogą być na mecze pucharowe? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
znajomy też miał problem z kartą - karnetem , na Jage ledwo co wszedł, a na Polonii w ogóle nie zadziałało. Kupowaliśmy ok. 10 karnetów, a tylko jemu tak działa (nie działa)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Na IV rundę el. LM to przed meczem może już nie być biletów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A doświadczony kibic?
Tak czy siak dzięki za wszystkie informacje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Musisz śledzić oficjalną
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tym sezonie na ekstraklase zaczeli sprzedawac tak tydzien z groszami przed meczem, ale nie wiem jak bedzie na puchary
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak.30.000 ludzi rzuci się oglądac Skonto Ryga
Niewykluczone zamieszki pod kasami.Szpitale zwiększą obsady dyżurów i przygotują dodatkowe lóżka dla rannych ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
BTW--startujemy już z naniższego pułapu chyba jaki sie da...Dziękuję polskiej piłce za te emocje.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie do bywalców sektora E, chciałbym zabrać na mecz starszą osobę po 70-ce, jaki sektor możecie doradzić dla takiej osoby? Chodzę na młyn więc zwyczaje sektora E są mi obce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś informacje odnośnie karnetów na nowy sezon?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Naprawdę najlepsze miejsce do oglądania stadionu Oczywiście według mnie ![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wiem, że zawsze trzeba czekać na oficjalny komunikat w tej sprawie, ale w jakich cenach były bilety 2 lata temu na mecze z Levadią, a jakich spodziewać się teraz? Co prawda spotkanie było grane na Hutniku, więc może się różnić o kilkanaście złotych. A na meczu ze Skonto muszę być
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|