|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://stadionwroclaw.pl/pl/imprezy/...s/items/2.html
Radze się pośpieszyć, biletów nie zostało już dużo. ![]()
Wisła rządzi, Wisła radzi, Wisła nigdy Cię nie zdradzi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Walka Szpili
http://www.youtube.com/watch?v=XAn_BJuq6n4 ![]()
Henryk Reyman - Szacunek na wieki, wzór do naśladowania.
O moja Wisełko nie zdradzę Cię O moja Wisełko nie zdradzę Cię Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Szacunek dla Szpili, ma charakter, poniżej link do wypowiedzi po walce:
http://www.youtube.com/watch?v=rlnF5lc2yA8 Szpilka zadaje kłam teoriom, że wszyscy bokserzy nie potrafią sklecić 2 zdań. Brawo Szpila ! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Na stronie tvp jest napisane, że w sobote o 22.50 będzie transmisja boksu z Hamburga, czy to może być walka Kliczko z Heyem ? Czas i miejsce się zgadza, ale aż mi się nie chce wierzyć, że publiczna wykupiła transmisje tej walki...
No to jestem w szoku Powód: ;
Ostatnio edytowane przez przemo : 27.06.2011 o godz. 14:16.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zgadza sie, TVP bedzie transmitowac walke Kliczko z Hayem.
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie, Mateusz Rzadkosz występujący pod naszymi barwami, jest naszym kibicem? W sensie chodzi na Wisłe? Bo z tego co słyszałem chłopak z Gliwic pochodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=oiy8t...mbedded#at=190
mam nadzieje że Kliczko porządnie zleje tego pajaca Haye ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
zaje***ta akcja z napisaną 50-tką na dłoni Kliczko |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A ja tam mam nadzieje, że Hayek wygra. Strasznie nie podoba mi sie boks w wykonaniu Kliczki.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zapraszam na Historię Wisły....Można poczytać o wielu dobrych bokserach,którzy reprezentowali Białą Gwiazdę..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja za to mam nadzieję, że Kliczko zamknie mordę w końcu temu pajacowi.
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To prawda, w sobotę oglądamy galę z Hamburga. Liczę, że tym razem walka będzie ciekawa, bo aż czuć tę nienawiść między nimi.
Donki, to prawda, że boks Kliczków to głównie punktowanie lewym prostym i klincze, nudny styl i to bardzo. Ale Haye też nie porywa niczym specjalnym i pewnie przegra, choć wolałbym mimo wszystko jego zwycięstwo. Tym bardziej, że nie widać na horyzoncie nikogo kto mógłby braci pokonać (może Helenius ale to melodia przyszłości póki co) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Powód: m
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 27.06.2011 o godz. 22:18.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
brylant17 - czy ja napisałem, że Hayek wygra ? Ja tylko chciałbym aby wygrał
A w boksie wszystko jest mozliwe, wiec zobaczymy jak to bedzie.
Ostatnio edytowane przez Donki : 27.06.2011 o godz. 22:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Też jestem za Hayem bo z braci wole starszego ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
On pochodzi z gór ale mieszka w Krakowie. Trenuje normalnie na Wiśle. Z tego co się orientuje to on nie chodzi na mecze piłkarskie. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jutro wielkie wydarzenie jeżeli chodzi o wage ciężką którego nie było już od dobru paru lat czyli walka Kliczko vs Haye. Szczerze jestem za Hayem bo lubie tego typa na przekór większości, lubie jego pewność i to że powiedzmy dzięki niemu te konferencje i inne sprawy nie są bezpłciowe jak to ma miejsce i będzie miało przed walką Adamek Kliczko. Także Haye jedziesz z tym nudnym człowiekiem, niech szczeny poopadają
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ktos pokazuje ta walke w PL ?
kiedys Canal+ mial prawa do walk Kliczkow ale nie widze tego w programie ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kliczko mu mordke sklepie że aż miło , cwaniaczek Haye mocny w gębie , zobaczymy czy po walce będzie taki wygadany.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Na TVP HD idzie wczesniej gala bo od 20.20 chyba.
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Online |
|
|
Kibicowanie Haye'owi to tak jakby trzymać kciuki za Amicę czy parchy. Nawet Adamek w wywiadzie kilka dni temu powiedział że czarny za bardzo krzyczy i robi za dużo szumu zamiast się skupić na walce ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gówno prawda, Haye dużo krzyczy ale i co z tego? Dużo krzyczał swego czasu Muhammad Ali (Haye to jednak nie ten poziom) i co, źle że krzyczał?
A Adamek to żadna wyrocznia w HW póki co |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Online |
|
|
Perfekcyjne porównanie Alego do Haye'a
![]() Ten drugi zwłaszcza dużo osiągnął - między innymi pierwsze miejsce w sprincie po ringu podczas walki z Walujewem ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Porównanie może lekko nietrafne - co do umiejętności ale Alemu to też się gęba nie zamykała
![]() Dla mnie to w ogóle taki teatrzyk z 2 stron, by podkręcić śrubę i sprzedać tą walkę jak najlepiej.Oby sama walka nie była napompowanym balonem który pęknie z hukiem.A komu kibicuje?Mam tu dylemat.Z jednej strony marzy mi się by ktoś w końcu tych Kliczków sklepał, z drugiej ten Haye wygląda na takiego co za bardzo wczuł się w rolę - taki medialny pajac a nie mam przekonania że za tym idzie poziom jak u Alego(to tak delikatnie ujmując - bardziej chodzi mi o to czy on w ogóle będzie w stanie jakkolwiek Kliczce zagrozić).Szczególnie że ta jego ostatnia walka to wyglądała na gruby wałNiech będzie tak że Kliczko skopie go po ryju ale porządnie a nasz Adamek wygra z drugim bratem Choć niestety wszystko wskazuje na to że obaj bracia będą nadal rządzić.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 02.07.2011 o godz. 00:41.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja bym tak szybko Haye'a nie skreślał. Wład moim zdaniem ma słabą szczenę czego nie widać ze słabymi zawodnikami, których obija za kasę. Ja obstawiam przewrotnie wygraną na punty Włada, ale z jego liczeniem w czasie walki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ciekawe kto będzie komentował
Przyzwyczaiłem się do komentatorów co komentują walki Adamka za oceanem.![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A ktos w ogole zwraca uwage na to, co mowia bokserzy? Mnie to kompletnie nie interesuja, bo jedni maja cos z glowa lub maja ja pusta, a inni robia to pod publiczke. Jesli chodzi o umiejetnosci czysto bokserskie, to Kliczko powinien szybko rozprawic sie z Hayem. Obaj to przecietniacy, ale David to taki bardziej klaun i "showman"...niewiele poza tym
. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Bez przesady, być może aktualny poziom ciężkiej nie jest zbyt wysoki ale nazywanie ich przeciętniakami to przesada. Prawda jest taka że aktualnie tylko Haye ma szanse wygrać z którymś z Kliczków. Adamkowi nie daje zbyt dużych szans bo ma za słaby cios, a na punkty nie wygra. Haye ma zajebisty balans, szybkość i mocne uderzenie ale czy to wystarczy?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|