|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie filmy najbardziej lubicie oglądać? | |||
| Zdecydowanie nowości |
|
216 | 34,18% |
| Stare klasyki - do nowości nie mam zaufania |
|
35 | 5,54% |
| Raczej starsze,ale czasem i nowościami nie pogardze |
|
201 | 31,80% |
| Obojętnie jakie - żeby tylko była okazja się piwka napić |
|
88 | 13,92% |
| Jakie mi znajomi polecą |
|
72 | 11,39% |
| Nie lubie oglądać filmów |
|
20 | 3,16% |
| Głosujących: 632. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
Dla Tych którym podobał się Dług - polecam Lincz.
Temat i środowisko inne, ale problem ten sam. Mocny, poruszający film. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Co do Kac Vegas to najfajniejsze są zdjęcia na końcu i głównie wtedy ludzie wybuchali śmiechem. A tak to szału nie ma.
. O widze, że juz ktos o tym wspomniał. Oglądał ktoś Super 8? Powód: xzxz
Ostatnio edytowane przez Pawel.Busko : 24.06.2011 o godz. 11:33.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Szczerze mowiac to nie wiem co ludzie widza w Kac Vegas..nie podobal mi sie..
Ja moge polecic: Skazanie, Uprowadzona,Prawo zemsty,Pozdrowienia z Paryza ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Trailer filmu dokumentalnego o kibicach który ma się ukazać 29 czerwca z Gazetą Polską :
http://www.youtube.com/watch?v=N1X9zq3Rwog http://vod.gazetapolska.pl/226-donal...zypominaja-sie ![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Piracie z Karaibów 4 - 5/10, strasznie słaba cześć.. nie wiem czy mieliście podobne odczucie oglądając ten film w 3d ale dużo strasznie ciemnych scen było. I tylko kilka momentów z trójwymiarem. Praktycznie film w 2d ze wstawkami jakimiś z 3d.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kac Vegas 2 - dobra komedia, podobna do pierwszej częsci, także jak komuś sie podobało to i 2 cześć sie spodoba. 8/10
Skazani na Shawshank - pooglądalem w końcu i musze powiedzieć że świetny film. Bardzo mi się podobał więc spokojnie mogę go ocenic na 9/10 Oprócz tego ogladąlem jeszcze pare komedii: dorwać byłą, fujary na tropie, duże dzieci, jak złamać 10 przykazań, wybuchowa para. Nic specjalnego, chociaz jak komuś się strasznie nudzi to może pierwsze 2 i ostatni film poogladać. |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
Faktycznie słabiutkie 3d. Spodziewałem się o wiele więcej po tej produkcji. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ten film jest majstersztykiem 10/10. Nie bez powodu jest oceniony najwyżej na filmwebie. Jest to pozycja którą powinien obejrzeć każdy, kto ogląda filmy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przypadkowo w sumie zawitałem w tym temacie, więc jak już jestem to też polecę jeden tytuł. "Never Back Down" to film, który ostatnio bardzo, ale to bardzo przypadł mi do gustu .
![]() ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Unknown / Tozsamosc (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1401152/ Bardzo dobry film, warty ogladniecia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie tylko ciekawi, dlaczego często ludzie mylą skazani na shawshank z 8 milą.
Shawshank to o tym bankierze, który pracował jako księgowy dla jednego z kierowników więzienia, a sam później spieprzył przez ścieki, a 8 mila o niesłusznie skazanym murzynie (zabójstwo 2 białych dziewczynek) czyż nie? ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś może film o DJ'u, który wylądował w jakiejś placówce dla niezrównoważonych?
Kilka m-cy temu oglądałem go na Canal +, ale za Chiny nie jestem w stanie sobie przypomnieć tytułu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Kac Vegas mi się osobiście bardzo podobał momentami lepsze jak I ale szkoda trochę że w sumie zaczyna się tak samo hehe
![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Obejrzałem dzisiaj Super 8 i mogę śmiało polecić. Co prawda, fanom Transformersów i innych 3d_hocków_klocków do gustu pewnie nie przypadnie, to wszystkim którzy tęsknią za kinem robionym z rozmachem, ale i niosącym treść - na pewno.
Świetna gra dzieciaków i Kyle'a Chandlera. Świetna reżyseria J.J. Abramsa. Czułem się jak wtedy, gdy pierwszy raz oglądałem E.T. - wessało w ekran. Aha i nie wychodźcie przy napisach, warto zostać ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Polski film - Lincz. Naprawdę konkretny, polecam!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
"Nad morzem" (2009)
"Nad morzem" to debiut pełnometrażowy młodego meksykańskiego reżysera Pedra Gonzáleza-Rubio, który wcześniej skupiał się na ekologii i tworzył dokumenty o przyrodzie. Film, który został uznany za jeden z najciekawszych meksykańskich filmów 2009 roku, zaciera granicę pomiędzy klasycznym filmem fabularnym a dokumentalnym. Bohaterowie to prawdziwy ojciec i syn, nawet ich imiona nie zostały zmienione. Natan ma pięć lat. Jest synem Meksykanina i Włoszki, którzy decydują się na rozwód. – Ci ludzie nie mieli ze sobą nic wspólnego, nie chcieli egzystować w swoich światach, dlatego każde z nich wróciło do siebie. Tutaj namiastka filmu http://oognet.pl/content/details/846 ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Melancholia Larsa Von Triera. kto trawi ambitne kino - polecam !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
"W lepszym świecie" - Christian wraca do Danii po śmierci matki. Jest pełen buntu i nie lubi ludzi, którzy dają za wygraną. Jego ojciec przegrał, pozwalając umrzeć żonie. Rodzice Eliasa są w separacji, ojciec jeździ regularnie do Afryki, gdzie w dramatycznych warunkach pracuje w szpitalu dla uchodźców. Ojciec Eliasa to mięczak – pozwolił się spoliczkować nieznajomemu mężczyźnie. Życie przytłacza, więc Christian myśli tylko o zemście. Elias, zbyt spokojny i wrażliwy, jeszcze nie ma na nią pomysłu. Kiedy chłopcy zasiądą razem w szkolnej ławie, losy obu rodzin splotą się nieodwracalnie, a dziecięca niewinność nabierze zupełnie nowego znaczenia. Przemoc, zbrodnia i kłamstwo przykryte cienką warstwą miłości to nierzadko świat, w którym przyszło żyć dorosłym. W rzeczywistości dalekiej od ideału swojego miejsca szukają również dzieci. Kiedy relacje dorosłych są napięte do granic wytrzymałości, to właśnie dzieci szukają wyjścia z psychicznej pułapki. Chcą sprawiedliwości, od której zaczynają się wojny. Susanne Bier, duńska reżyserka, przekonała do siebie polskich widzów takimi filmami jak „Tuż po weselu”, „Bracia” oraz „Otwarte serca”. "W lepszym świecie" jest jej jedenastym filmem. http://oognet.pl/content/details/855
Polecam ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Passione
http://www.filmweb.pl/film/Passione-2010-584989 Vedi/senti Napoli e puoi muori. La Musica Napoletana - inna niż wszystkie, odkrywa duszę wyjątkowego miasta jakim jest Neapol. W tle Vesuvio, architektura, slumsy, skutery i przede wszystkim wyjątkowi ludzie. Oraz obraz Boskiego Diego ![]() Jak ktoś lubi muzyczne kino i odkrywanie ciekawych zakątków świata to polecam.
Ostatnio edytowane przez Ela : 05.09.2011 o godz. 06:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mógłby ktoś polecić krwawe horrory z torturami?
![]() TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mówisz, masz.
http://en.wikipedia.org/wiki/Guinea_Pig_(film_series) Nie wiem, czy dokładnie o coś takiego Ci chodziło, ale możesz zerknąć. Smacznego! ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co 2. weekend na kaluzy. 90 minut tortur z bolem wyrywanych na zywca zebow.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Srpski Film (strasznie chore rozkminy), Human Centipede (mało tortur ale zryte), cała saga Guinea Pig
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|