|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Za oficjalną. Panowie, kto nie kupił jeszcze to jazda, niech będzie komplet!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Rzecznik Wisły Ochalik w Orange Sport Info sprzed kilku minut: W sprzedaży zostało jeszcze około 1300 biletów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Taka dygresja odnośnie cen biletów. Zauważyłem m.in podczas rozmowy z wieloma znajomymi którzy poszli właśnie na C. To że tam byli, to nie daltego że, klub im zrobił niespodzianke i mogli wpaść, ale to że klub im zrobił niespodziankę, bo były bilety po 25zł. To nie to, że wszyscy chcieli zobaczyć fete (szczególnie że było wiadomo jak będzie wyglądać), ale to że były przystępne ceny. Między innymi to sprawiło że w 2 dni niecałe potrafiono sprzedać tyle biletów. To też pokazuje, jak mniej więcej powinny wyglądać ceny przy całym obiekcie. Nie oszukujmy się, masa ludzi przychodziłaby częściej, gdyby bilety były za takie pieniądze, sam znam dosłownie kilkanaście.
Na stadion chodzą luzie głównie młodzi, a oni musza patrzeć na finanse. Jasne ktoś powie, że co za problem zarobić 2-3 stówy na karnet i iść na G. OK ma rację, ale nie każdy jest fanatykiem, nie każdy z młodych idzie dopingować i nie każdy też będzie chodził na wszystkie mecze. Tak więc trzeba też myśleć o tym mniej "wiernych" . Jak w przyszłym sezonie będzie mniej więcej tak, możemy być spokojni o frekwencje. W przeciwnym wypadku max 15 tys co mecz. (o ile będzie jakaś trybuna otwarta...)
Ostatnio edytowane przez zdzichu411 : 30.05.2011 o godz. 09:09.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wiadomo już coś o karnetach na jesień 2011? Rozchodzi mi się o to kiedy będą w sprzedaży;d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak będzie coś wiadomo to na pewno zostaniemy o tym wszyscy poinformowani na stronie oficjalnej naszego klubu.
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wiadomo jest tyle, że karnety będą prawdopodobnie już od czerwca w sprzedaży.Wszystko zależy jednak od tego, kiedy rozegramy pierwszy mecz o LM u siebie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A po co wam karnety? Zamkną stadion i pieniądze pójdą w błoto... zal kasy..
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak zwrócą... hahaha chłopie zejdź na ziemię
Zamkną ci stadion na kilka kolejek to bedziesz miał darmowe wejście... do toalety pod stadionem.![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Sprzedaż karnetów na tą rundę spadnie z prostej przyczyny, kiedyś kupowało się abonament na rundę a jak coś wypadło to się dawało komuś ze znajomych karnet i na niego wchodził. Przez te ostatnie cyrki ze sprawdzaniem dowodów nie ma sensu kupować jeśli się nie ma pewności czy się będzie na każdym spotkaniu. Na Wiśle w każdym meczu byłby komplet gdyby ruszyła wkońcu SPRZEDAŻ INTERNETOWA! Ale nie u nas najlepiej jest obwieszać słupy naszymi groźnie wyglądającymi kopaczami. I nie piszcie ,że sprzedaż online nie jest możliwa dopóki nie otworzą całego stadionu bo to jest śmieszne! Bilety przez neta można kupić w wielu biedniejszych i mniej rozwiniętych(czy napewno?) klubach!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tym bardziej ze stadion duży i bilet można kupić bez problemu... jeszcze jak dojdzie internet to wogóle luz. Kupowanie karnetów teraz nie opłaca się jak nigdy. Nie dosć ze nie mozesz komus go dać, jak Ciebie nie bedzie to nie mozesz sam np zmienic miejsca tylko na jedną runde jestes przykuty do jednego sektora. Już nie mówie o Tuskach itd.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No właśnie, jak dojdzie internet... Widzisz co na razie robią, więc szybko bym na to nie liczył.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Bede w Polsce w dniach kiedy Wisla bedzie grala swoj mecz rewanzowy z Skonto. Zakladajac, ze mecz bez przeszkod odbedzie sie przy R22, czy bede mial jakies trudnosci zakupienia biletu jako "obcokrajowiec"? W sensie, ze nie posiadam zadnego dokumentu tozsamosci z Polski, a jedynie paszport/prawo jazdy z USA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Możliwe że będzie nawet 3-4 tysiące biletów na mecz z wyjazdowy z Rygą .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja tez bede w PL w lipcu i jesli bedziemy grali 19-go to tez bede chcial wpasc na mecz.(20-go niestety juz nie dam rady :( )
Mam polski paszport ale w nim nie ma adresu zameldowania i mam angielskie prawko a w nim angielski adres. Czy da sie wyrobic karte kibica/kupic bilet jesli sie nie ma dokumentu z meldunkiem w Polsce ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://bp.wisla.krakow.pl/files/wnio...kibica2011.pdf
northrop - 6. W przypadku obcokrajowców, którzy nie posiadają numeru PESEL wymagane jest wypełnienie wniosku w części 1b bouli76 - jeśli masz PESEL bilet kupisz bez problemu, kartę też zapewne wyrobisz. ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bodajże podobnie było z Szawle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tam mniej biletów byłobo i stadion mniejszy, ale dokupić można bylo na miejscu.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Przedstawiciele naszego klubu kontaktowali się już z działaczami Skonto Ryga w sprawie biletów dla kibiców Wisły. Wedle informacji jaką otrzymaliśmy możliwe jest iż dostaniemy kilka tysięcy biletów, być może nawet 3- 4 tysiące. Na razie wszystko jest w trakcie ustalania i pertraktacji, informacje na bieżąco będą ukazywać się na naszej stronie SKWK.
Ostatnio edytowane przez heoij : 21.06.2011 o godz. 18:19.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Czy są jakieś informacje na temat zorganizowanego wyjazdu czy na własną ręke?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Prawdopodobnie będzie organizowany wyjazd, śledź stronę SKWK tam będzie info na pewno.
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Panowie, ze Skonto szykuje mi się pierwsza wizyta na nowym stadionie, od której chciałbym zacząć już regularne odwiedziny "nowego" Reymonta. Mam jednak kilka pytań, a z klubem (czy raczej osobami tam pracującymi) ciężko mi się porozumieć
![]() Na oficjalnej wyczytałem, że aby zamówić karnet muszę mieć wyrobioną KK, a jak jest z biletami? Jeśli nie mam Karty nie mogę kupić biletu na mecz ze Skonto? Druga sprawa to zakup biletu przez osoby trzecie - czy ktoś kto posiada moje dane, pesel (ew. KK) może zakupić więcej niż jedną wejściówkę, np. dla mnie i kilku znajomych? ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Możesz kupić bilet bez kart kibica.
2. Tak może, chyba że będą to bilety ulgowe, wtedy mogą chcieć od osoby co kupuje legitymacje osób dla których będą te bilety ulgowe. (chyba, że masz kk, wtedy legitymacja nie potrzebna) ed. wislacki, blanco. a racja, zapomniałem o tym, że teraz będzie KK wymagane, mój błąd.
Ostatnio edytowane przez jabadabaryba : 27.06.2011 o godz. 12:17.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
wislacki, bilet na pojedyńczy mecz możesz kupić bez karty kibica, dostajesz normalny papierowy.
Aby kupić karnet musisz mieć wyrobioną kartę kibica. Jedna osoba może kupić biletów ile chce, jeśli tylko posiada ich dane. Co do karty kibica to polecam jej wyrobienie, trwa to 5 minut, kosztuje 10zł, a wiele w życiu ułatwia ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Nie wiem czy kupisz bilet bez KK na LM, ale w zeszlym sezonie mozna bylo kupic bez problemu na ekstraklase. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
orientuje się ktoś czy można "zmienić" miejsce po wykupieniu karnetu? kupię z kumplem karnet to będziemy obok siebie ale mam też sporą grupę znajomych, którzy nie kupią karnetu, ale dość często bywają na meczach. Jest szansa na to, żeby pójść na mecz razem z nimi? Np moje karnetowe miejsce wraca do puli "normalnej" sprzedaży a ja na karnet biorę miejsce obok kumpli. Pewnie średnie szanse na coś takiego?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Dzięki za odpowiedzi, ale dalej jestem w kropce, odnieście się teraz do odpowiedzi jaką otrzymałem od Wisły:
Cytat:
E: Dzięki blanco, muszę kombinować inaczej Powód: TSW
Ostatnio edytowane przez wislacki : 27.06.2011 o godz. 12:27.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
||
|