|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dawidowski, Garguła, Jeleń - piękna trójca
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
@1q2 - nie martw się, nawet przez myśl mi nie przeszło, byśmy byli w stanie kontraktować Jelenia. Ale podstawą zdroworozsądkowego myślenia w tym temacie(choć są to nawet tylko propozycje transferowe) powinna być też kontuzjogenność piłkarza. Jeleń zbyt często łapie kontuzje, może jest dobry, ale jego kontuzje zdarzają się zbyt często. I jak pisał kibic1928 - więcej łamag na Reymonta(czego przykładem jest w/w "piękna trójca") nie chcemy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A ja bym tam jednak albo postawił na wychowanków (jeśli chodzi o pozycję napastnika i zmienika Genkova) lub sprowadził dwóch-trzech młodych, zdolnych zawodników z niższejpolskiej ligi. Jeżeli się nie sprawdzą, to zawsze można wystawić kogoś na tej pozycji z grona Kirm, Małecki Boguski, Iliev lub poczekać do zimowego okienka transferowego... ale jeżeli ktoś z młodych wypali, to mamy czym się cieszyć na długie lata ;D
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Wydaje mi sie, ze powinnismy unikac sciagania zawodnikow, ktorzy maja notoryczne klopoty ze zdrowiem i to bez wzgledu na to jaka klase by prezentowali. Jelen owszem, bylby duzym wzmocnieniem tylko, ze on sie czesciej leczy niz gra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
myślę że nasz poziom, 30.06.2011
http://www.transfermarkt.de/en/mike-...eler_4521.html http://www.transfermarkt.de/en/olivi...ler_31773.html http://www.transfermarkt.de/en/ludov...ler_39913.html http://www.transfermarkt.de/en/anton...ler_35578.html http://www.transfermarkt.de/en/tim-d...ler_13406.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taa de Cler i te 2 francuzy Nasz poziom
może za parę lat. Al nie przeczę fajnie było by mieć Tima na LO |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzi Ci o Kew?
Rozumiem że teraz każdy Holender po 30 to będzie 2 Kew? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja nie rozumiem o co Ci chodziło w tamtym poście
O to że de Cler nie dla Nas? To jest jednak dalej podstawowy obronca Feye. Jaliens był rezerwowym.
Ostatnio edytowane przez Kibic1928 : 25.06.2011 o godz. 10:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Według mnie jednak zbyt pochopnie rezygnujemy z Krzyśka Mączyńskiego. Nie wiem, może mają racje w sztabie szkoleniowym i nie jest to zawodnik o potencjale na Wisłę Kraków, w ŁKS-ie rzadko go oglądałem ale pamiętam, że miał papiery na grę, kiedy jeszcze w Pucharze Ekstraklasy wychodził w pierwszym zespole.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mączyński to byłby nasz 7 w kolejności zawodnik do środka...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja bym się zainteresował mimo wszystko Micanskim na pół roku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2
10znaków |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Biorąc pod uwagę, że Garguła może wkrótce opuścić klub, a i tak przydatność Łukasza jest niewielka i patrząc z perspektywy wieku Radka Sobolewskiego uważam, że mógłby dostać szansę, bo z całej tej Wiślackiej młodzieży chyba miał największy potencjał swego czasu, przynajmniej patrząc z perspektywy laika śledzącego poczynania młodych piłkarzy Wisły Kraków od święta. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro temat Brzmi : "Plotki oraz wasze propozycje dotyczące transferów" to moja propozycja jest taka Guła do Lechii do nas Traore i dopłacić np. 600k Łobo do Groclinu do nas Sobiech i dopłacić np. 600k do Widzewa Jirsak i Kowal a do nas Dudu i każda pozycja obstawiona co myślicie ? aha i jak ktoś napisze że dwóch środkowych pomocników sie pozbędziemy to nikt nie zostanie to zobczcie ilu my ich mamy : Sobol,Czarek,Melex,Nunez,Brud,Mączyński,Chrapek od biedy może grać jako OP Traore więc mamy ich naprawde dużo i trzeba dawać szanse młodym
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jeżeli daje rade w ŁKS-ie będąc tam podstawowym zawodnikiem, strzela bramki a o asystach nie wspomnę bo ma ich dużo, to na pewno poradził by sobie jako zmiennik a może z czasem podstawowy zawodnik u Nas.
Tak samo jest z Nalepą środkowy obrońca od -poprawcie mnie jeśli się mylę- dobrych kilku lat powoływany od najmłodszych reprezentacji Polski i cieszący się dobrymi opiniami, a My dajemy "wiecznemu" talentowi Kowalskiemu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Co do Jirsaka to nie skreślałbym go. W ważnych meczach często dobrze się prezentował, notował asysty i strzelał bramki. Kontrakt kończy mu się za rok.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 25.06.2011 o godz. 12:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A Nalepa jedną nogą w Ruchu. poczekajmy od poniedziałku to sie wyjaśni ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Micansky do Wisły na pół roku z opcją pierwokupu, to byłoby coś. Micansky wymiatał w Zagłębiu na najwyższym poziomie. W Niemczech go nie chcą, a on sam zapewne odszedłby do Mistrza Polski, z perspektywą gry w Europejskich Pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nie wiem zależy jak to Wisła rozegra JW mówił już różne rzeczy np. że nie sprzeda Mierzeja Turcy rzucili 5 mln i już Mierzej w Turcji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member