|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
obroncy Adu sie znalezli jakby to piłkarz Wisły był, albo Polak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak już walicie porównania z transfermarkt to ja proponuje tego Pana za darmo:
http://www.transfermarkt.de/de/irene...ler_16951.html wartość 7 mln euro |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Hehe Irek " urwało mi nogę " Jeleń
![]() A tak na poważnie dobry napadzior tylko że nie dla nas PENSJA. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Może ktoś wie ile tak mniej więcej wynosi jego pensja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
ok 700 tys eur jesli nie wiecej
Powód: ce śpię
Ostatnio edytowane przez crate digger : 24.06.2011 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja się dziwie że go wtedy z Płocka nie wyciągneliśmy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
prędzej gość zakonczy kariere z powodu kontuzji niz wroci do polski. juz ma 30 lat.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja uważam, że jeśli Jeleń nie wziąłby dużo to można go brać, nawet jako zmiennika tym bardziej jeśli awansujemy do fazy grupowej. A co do Kirma, to ja bym go nie ruszał, bo jest zajebisty, zwłaszcza poprzedni sezon mu wyszedł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak sie dowiedziałem ,że
Charles Uchenna Nwaogu z Floty odszedł za 100tys E. to myślałem ze padne... taka okazja.. nawet jakby był potencjalnie w naszym zespole 3 napastnikiem ( 1) Gienek , 2) Ktoś nowy , 3) Nwogu to by takiej kasy nie bylo szkoda.. młody , krół strzelców .. a mogłby się okazać strzałem w 10-tke. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nwaogu chciał wyjechać z Polski.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
nie wierze ze jakby dostał propozyje od mistrza polski , który bd walczył o Lige Mistrzów to by jej nie przyjąl...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ILE?!!!! 30 lat? To ktoś taki ma siłe jeszcze chodzić, nie mówiąc już o bieganiu za piłką?Przecież to już istna geriatria.Najlepiej ulżyć mu w cierpieniu i przeprowadzić eutanazję, bo pewnie dla starucha życie to istna droga krzyżowa.Jak się nie zgodzi na euranzję to w kaftan i do domu opieki społecznej!
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nawet gdyby Jeleń się prosił o przyjście do nas to bez sensu jest branie gościa który praktycznie jest już wrakiem. Wiek nie ma znaczenia jeśli zawodnik jest zdrowy a w przypadku Jelenia ja myślę ,że on już nie odnajdzie formy. Gość jest jedną wielką kontuzją niestety
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rzadko udzielam się w tym temacie ale jeśli naprawdę istniałby temat oddania Garguły do Lechii - http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=25350 to dobrze by było jednocześnie zapytać Gdańszczan o Traore. Przede wszystkim jest to zawodnik bardzo uniwersalny i myślę, że w taktyce Maaskanta szybko znalazłby miejsce dla siebie, a poza tym wiemy mniej więcej czego się po nim spodziewać, bo w Ekstraklasie już trochę meczów zagrał. Poza tym sam mówił ostatnio w wywiadach, że chętnie odszedłby do klubu, który gra w europejskich pucharach. Wisła to kryterium spełnia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
on jest nominalnie LS, Kirm, Iliev, Nunez |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Traore gra LS,PS,N, czasami nawet grał ŚN.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako ofensywny pomocnik może grać zarówno po lewej, prawej, jak i w środku. W ataku Kafarski wystawił go bodajże przeciwko Lechowi i wtedy Traore strzelił dwa gole.
http://www.transfermarkt.de/de/abdou...ler_42941.html Moim zdaniem ciekawy piłkarz, do tego zaledwie 22-letni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czepiasz się słówek. Gdybym nie uważał, że to zawodnik, który może coś wnieść do drużyny od zaraz a do tego jest w naszym zasięgu, to nie umieszczałbym go w tym temacie, tyle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Chyba masz krótką pamięć jeśli o Frankowskiego chodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pamiętam tylko dwie jego poważne kontuzje (2002r kiedy zastąpił go Kuźba) i dopiero w 2007 w Tenerife. Odkąd jest w Jadze nie pamiętam zeby był kontuzjowany.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeleń u nas? Wg mnie byłby to świetny ruch dynamika szybość, idealny na podmęczonych rywali no i Polak
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Więc... ma zapewne taką markę, że gdzieś tam dostanie te 700 czy nawet milion euro za sezon. Ale przypuśćmy, że jednak bardzo chce być blisko domu (Cieszyn) i godzi się na grę w Wiśle za jedyne 400-500 i potem rozkłada się na 1/3 czy pół sezonu i strzela np. 5 goli za tą kasę. Biznes jak diabli... Poza tym wydawałoby się, że opieka medyczna we Francji jest jednak lepsza niż u nas, a mimo to IJ sypie się tam co chwilę, co więc byłoby w Polsce? Sp..kręgosłup to nie są żarty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ej, jeśli mowa o Jeleniu, to lepiej by tacy zawodnicy jak on nie przychodzili do nas. Lepszy już Iliev...
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|