|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pewnie tak właśnie było. Inna sprawa, że nie słyszałem, aby scout jakiegoś klubu był jednocześnie managerem zawodników. I wydaje mi się, że od początku to nie miało prawa wypalić. Clebi Niech zajmie się swoim biznesem i proponuje zawodników Wiśle i innym a może ktoś kogoś u Niego kupi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Skauci czesto mają kontakty lub są pozatrudniani w agencjach menadzerskich. Przykład? Olędzki - jest skautem Chelsea i agentem piłkarskim. ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A ma też własny biznes i firmę czy dorabia przy okazji? Bo mi się wydaje że u Clebera to ta kwestia zaważyła, że jednak chce sam na siebie robić i mieć z tego zyski jako Jego agencja managerska. Fakty zatrudnienia lub posiadania nie neguję. Chodzi mi raczej o bycie właścicielem.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
wywiad (video) z trenerem Maaskantem http://tsw.com.pl/news/Maaskant-Zrob...ego-video-1033
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co do Cikosa:
Uważam że jest to piłkarz który nie gwarantuje nam poziomu na eliminację ligi mistrzów.Grał słabo w defensywie, jego gra była chaotyczna.Nadrabiał to wszystko walką i tylko tyle.Nie będę po nim płakał bo jak wspominałem na LM jest to zawodnik słaby.Pożegnałbym też Dragana ,który też nie spełnia oczekiwań.Z obrony jedynie do gry nadaje się Chavez.Kew to narazie zagadka bo niby ma doświadczenie ale na boisku nie błyszczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Chrisman i co w związku z tym? Jego figura jest dla Ciebie podniecająca, masz jakiś fetysz na tym punkcie, czy o co zasadniczo chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jedno jest pewne - człowiek wielkiego formatu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mięsień piwny ;d
Sobolewski już nie te ruchy z tego co widze na filmikach z obozu. Jakoś tak ociężale sie porusza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jak widać tatrzańskie niedźwiedzie już nie śpią
Swoją drogą piękny widokowo szlak - Suche Czuby, Goryczkowe... ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
dobry gansta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam. Dlaczego trener bramkarzy został gości z Lecha, Paweł Primel, a nie zostawiliśmy na tym stanowisku Mucharskiego, klub powinien otaczać się w sztabie swoimi ludźmi, były zawodnikami, ludźmi dla których Wisła coś znaczy, a nie bierzemy gościa z Poznania o bardzo wątpliwych umiejętnościach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
A Primel to doskonały fachowiec, chwalony i w Odrze i w Amice, za jego kadencji Kotorowski jakimś cudem z kompletnego przeciętniaka stał się wiodącym bramkarzem w Ekstraklasie. Zresztą opinie na forum Amicii mówią wszystko - ziemniaki są bardzo rozczarowani. Odchodzi bo podobno nie mógł się porozumieć z Marią. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Jego gadka o sercu w kształcie Białej Gwiazdy to zwykła puca, bo kto w Polsce nie chciałby pracować w takim klubie jak Wisła.. a Primel był wolnym transferem a nie ściągniętym z Lecha
Ostatnio edytowane przez CH. : 23.06.2011 o godz. 15:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
zawodnik zza granicy źle bo czemu nie Polak? Przecież tylu chłopaków biega po boiskach. jak z Polski to czemu nie związany z Wisłą? Tylu wychowanków przecież mamy ! Jak już wychowanek to czemu nie w wieku 20 lat warty kij wie ile i grający jak Messi. Polska to jednak niewiarygodny zaścianek mentalny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Primel, to czasem nie ten który uciekał kiedyś przed naszymi kibicami podczas meczu z Odrą na Reymonta w 97 ?
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Na moje Primel zrobił bardzo dobrą robotę w Poznaniu. Wypromował Buricia, który przez moment bronił kapitalnie. Potem Bakero zaczął mieszać wstawił Kotorowskiego, który też był w dobrej formie.
Lech miał dwóch bramkarzy dobrze dysponowanych. Zresztą polecam zobaczyć forum Amikorza, płaczą że oddali jednego z najlepszy trenerów GK w lidzę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS.Zrobić z Kotora bramkarza chyba nie wielu by potrafiło, także raczej jest dobry w tym fachu.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
To w takim razie już nie będzie Borkowego, czy tam Kołtoniowego: KOOTOROOOOOOOOWSKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko PAREEEEEEEEEEEIKOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Online |
|
|
|
JLB
Offline |
|
|
Nie wiem jakie Wy macie odczucia ale mnie Stan Valckx wygląda na gościa, który lubi ( i potrafi ) wypić spore ilości gorzały.
![]() Może w tym tkwi sekret jego sukcesów transferowych. |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Haha - coś w tym jest.
Z drugiej strony Kapka też tak wygląda i jakoś szczególnych sukcesów transferowych nie osiągnął. Widocznie każdy dyrektor sportowy musi być dobry w tym "fachu" To by tłumaczyło dlaczego taki Jóźwiak zajmuje się transferami w Legii. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Być może Kapka nigdy nie dopił od końca a Stan to stara chochla
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Stan jeszcze troche a by mogl grasc w Avatarze bez makijarzu
Moze Kapka pije nie te alkohole co trzeba ![]() ![]()
FAKT : - Ruud van Nistelrooy "Nie zagram w Wiśle bo trzymam kredens"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
MI on nie pasuje raczej na pijoka
Mam kumpla totalnego abstynenta, który ma podobna cere. Gosc wystarczy ze mocna kawe wypije i czerwony na ryju jak indyk Ale oczywiscie moge sie mylic.![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|