The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2011, 12:08
W TYM MIEJSCU BYŁA MOJA OPINIA NA TEMAT USERA, KTÓREGO POST ZACYTOWAŁ 'Pablo84', NA TEMAT 'tego jak to jak to koszulki Wisły wyglądają rodem z pipidówy, kiedy mają Białą Gwiazdę na koszulce. A jak nowocześnie i ultra profesjonalnie kiedy jest logo.' Niestety post 'Pablo84' został usunięty. Więc Zibi nie ma co robić ze mnie tego, który ma jedynie słuszną opinię. Pozdro 'zibi 2000'.

Tymczasem dalej włazimy, kto nie kliknął 'lubie to', nie rozpowszechnił wśród znajomych, nie wysłał maila - teraz to robi. Niema opier**nia się!

Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 23.06.2011 o godz. 18:36.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 23.06.2011, 12:37
Dlaczego skasowaliście mi posta?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
MrÓwA_1906
ULTRA WISŁA

Od: 11.2002

Stary 23.06.2011, 12:57
kolejne media piszą o fb akcji
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/k...33-1--1-d.html

kogo jeszcze nie ma niech się dołącza!
http://www.facebook.com/Chcemy.przyw...Bialej.Gwiazdy

już prawie 4.000
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 23.06.2011, 14:24
Darkh napisał(a):Wyświetl post
aha nie będzie to żaden Partizan, ani jak wzór który ma syn Pareiki,... ktoś puścił plotę i bezsensownie powtarzacie... powtórzę: Wonski_eNHa w jednym swoim projekcie jest blisko

Kurde, jak tylko w jednym to lipton straszny bo trzy z czterech kompletów wonskiego były wysmienite. Osobiście stawiam na ten błękit.

Ale zajebiscie by było jakby chodziło o te czarne stroje. I jeszcze prezentacja pod koniec sierpnia w moje urodziny i kupuje sobie taką koszulkę jako pierwszy
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.06.2011, 15:35
wujekWojtek Darkh napisał, że koszulki będą podobne do tej po prawej
Odpowiedz cytując
Skimciol
Member

Od: 05.2011

Stary 23.06.2011, 15:49
a skąd Drakh ma te info
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 23.06.2011, 16:00
To w takim razie

Łeeeeeeeeeeee. Nothin special
Odpowiedz cytując
Krakow-Berlin
Junior Member

Stary 23.06.2011, 16:41
Te koszulki byli super, ale w ostanim sezonie. Benfica Lizbona takie podobne miala!

http://www.footballshirtculture.com/...all-shirt.html
Odpowiedz cytując
zibi2000
Member

Od: 05.2004

Stary 23.06.2011, 17:13
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
^^ Nie ma co komentować, karierowicz, kreator dobrego smaku. Widać z wielkiego miasta... Mecenas sportu.
Aż by się chciało przytulić i ciach.... szyja w bok i wózeczek... Pan roślinka.
Toś się sam popisał dobrym smakiem. Sędzia się znalazł... Ja rozumiem, że niektórzy pieprzą takie bzdury, że ciężko je znieść, ale tekst taki jak powyżej zajeżdża totalitaryzmem: "kto nie myśli po mojejmu tego zap******ić". Ogarnij się człowieku, bo życzenie komuś kalectwa nawet za najgłupsze poglądy nie świadczy o Tobie najlepiej.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.06.2011, 17:25
Osobiście nie przepadam za takimi kołnierzykami
wole takie coś http://i51.tinypic.com/2eywfps.jpg
Ostatnio edytowane przez CH. : 23.06.2011 o godz. 17:30.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 23.06.2011, 18:14
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/zdjecia/366/032.jpg

Dla mnie to ten wzór był najlepszy. Nike plus Biała Gwiazda. Później dla mnie Umbro już nigdy nie nawiązało poziomem do tych strojów.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
krzys1906
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 24.06.2011, 10:47
Facebookowa akcja była reklamowana na forum Śląska i Lechii? bo podejrzewam, że z chęcią by nas wspomogli.
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 24.06.2011, 22:19
Zostaje nam tylko czekać, że tym razem Adidas się postara i nie oleje nas prezentując jakieś badziewie za 200 ileś złotych
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Stary 24.06.2011, 23:14
ale macie problem , ja jebe - cza bylo manifestacje robic w 1998....

teraz dajcie se siana i pozwolcie skupic sie na walce o LM decydenta , nie dosc ze protest bo pojebanego mamy premiera i nie wiadomo co bedzie to jeszcze sami se wymyslamy problemy ...

sam mam koszulke z logo SSA , mam tez koszulke jeszcze z unimilem oraz z obchodow 100-lecia - nie robi mi zadnej roznicy ktora mam na sobie , w kazdej jednej czuje w sobie dume ze jestem czescia tego klubu...(
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 24.06.2011, 23:17
Jesli tobie nie robi to roznicy to poprostu sie nie wypowiadaj i tyle. Dla nas to ma znaczenie.
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 24.06.2011, 23:32
Mi tam w zasadzie "nowe" logo też się podoba.. ale uważam, że powinna być jednak możliwość albo nabycia koszulki z gwiazdą, albo chociaż próba umieszczenia jej w innym miejscu na klubowym trykocie :}
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.06.2011, 23:47
Niektórzy z was mam wrażenie, że zapominają, że Białą Gwiazdę nosimy przede wszystkim w sercu, a nie na koszulce.

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 25.06.2011, 00:48
Donki napisał(a):Wyświetl post
Jesli tobie nie robi to roznicy to poprostu sie nie wypowiadaj i tyle. Dla nas to ma znaczenie.
Dokładnie...
Nie rozumiem tego typu wypowiedzi.Jaki one mają cel?Mają w....ić, poinformować, oświecić?
Ale nie, lepiej bądźmy cicho bo po co Cupiała denerwować lub Basałaja tuż przed Ligą mistrzów....

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 25.06.2011, 03:10
wojtole14 napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy z was mam wrażenie, że zapominają, że Białą Gwiazdę nosimy przede wszystkim w sercu, a nie na koszulce.
dokładnie.
długo zastanawiałem się czy dołączyć do tej akcji czy nie.. i dalej mam mieszane uczucie.
jednak uważam że powinna być biała gwiazda na koszulce do sprzedaży i koszulki z herbem... po sezonie dwóch dział marketingu i my wszyscy będziemy mogli ocenić które "sprzedają" się lepiej oraz klub powinien zarobić więcej gdyż "każdy znajdzie coś dla siebie", wybór powinien być !
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 25.06.2011, 08:47
Lukaszenka na Białorusi stwierdził że jemu podoba się inna flaga i historyczną ma w du.pie. Jemu podobaja się kolory czerwony i zielone a dodatkowo ozdobnicze hafry dodają elegancji.

A historyczna flaga ? Zbyt podobna do flagi Polski i za bardzo pospolita, prosta.

Pozdrowienia dla CMSNero, marian3a, wojtole14. Orzeł w koronie czy bez to dla nich bez róznicy. Polska czy Rosja czy Niemcy też większej im różnicy nie robi. Dopasują się do sytuacji. Na konfidentów i wspołpracowników nadają się idealnie.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 25.06.2011, 09:01
marian3a napisał(a):Wyświetl post
dokładnie.
długo zastanawiałem się czy dołączyć do tej akcji czy nie.. i dalej mam mieszane uczucie.
jednak uważam że powinna być biała gwiazda na koszulce do sprzedaży i koszulki z herbem... po sezonie dwóch dział marketingu i my wszyscy będziemy mogli ocenić które "sprzedają" się lepiej oraz klub powinien zarobić więcej gdyż "każdy znajdzie coś dla siebie", wybór powinien być !
Ile Ty masz ....a lat? Biała Gwiazda to ponad 100-letnia historia, tradycja Wisły. To nie znaczek, który ma być mierzony wartością sprzedanych koszulek. Skąd Wy się bierzecie? Stado takich muflonów bez wartości zalewa nam Reymonta...
Odpowiedz cytując
rikut1906TSW
Member

Od: 01.2010

Stary 25.06.2011, 09:03
Adidas rozwiązał umowę z Wisłą
OD następnego sezonu naszym głównym sponsorem nie jest żadne , nike itp tylko BIEDRONKA
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 25.06.2011, 09:15
rikut1906TSW napisał(a):Wyświetl post
Adidas rozwiązał umowę z Wisłą
OD następnego sezonu naszym głównym sponsorem nie jest żadne , nike itp tylko BIEDRONKA
Rozumiem że nie masz zadania domowego na poniedziałek ale żeby takie brednie wypisywać ? Włącz konsole i tak się wykaż.
Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 25.06.2011, 09:57
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem że nie masz zadania domowego na poniedziałek ale żeby takie brednie wypisywać ? Włącz konsole i tak się wykaż.
Musze Cie zmartwić. Zaczęły się wakacje i takich postów przez najbliższe dwa miesiąc będziemy mieli mnóstwo
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Stary 25.06.2011, 11:36
W zasadzie to niepotrzebnie napisalem na ten temat - jest mi to poniekat obojetne a zarazem oczywiscie mi nie przeszkadza , jesli mialbym pogadac na argumenty to tylko na zywo , a dlaczego - ano dlatego ze mam dziwne wrazenie ze tu na forum czesto dyskutuje sie z ludzmi ery SSA ktorzy gdzies cos uslyszeli i tak juz teraz mowia , bo naprawde trudno dyskutowac z kims co mial 8-10 czy nawet 12 lat w 1998 - szkoda tez od osoby ktora Biala Gwiazde widziala tylko w necie bym sluchal ze jestem konfidentem... przykre i tyle
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 25.06.2011, 11:49
Muszę Cię zmartwić kolego reprezentujący pokolenie Neo. Twój nick nawet o tym świadczy ....

W 1998 miałem 21 lat. I co z tego ? Dalej twierdzisz że swoją wiedzę posiadam z netu jak Ty ? Na meczu Wisły byłem (sam, bez rodziców) w wieku 11 lat. I musiałem dotrzeć z Nowej Huty. Wiem że dla Ciebie to niepojęte bo twój swiat to gry komputerowe i net. Zajnij się swoim wirtualnym światem gier bo w tym temacie możesz wykazać się zapewnie większą wiedzą ode mnie.
I powtórzę. Nie masz kręgosłupa moralnego. Zacytuję Ciebie.. Nic Ci nie przeszkadza i wszytko jest Ci obojętne .... zwisa ci. Więc sorry o czym tu gadać.
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Stary 25.06.2011, 14:04
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Muszę Cię zmartwić kolego reprezentujący pokolenie Neo. Twój nick nawet o tym świadczy ....

W 1998 miałem 21 lat. I co z tego ? Dalej twierdzisz że swoją wiedzę posiadam z netu jak Ty ? Na meczu Wisły byłem (sam, bez rodziców) w wieku 11 lat. I musiałem dotrzeć z Nowej Huty. Wiem że dla Ciebie to niepojęte bo twój swiat to gry komputerowe i net. Zajnij się swoim wirtualnym światem gier bo w tym temacie możesz wykazać się zapewnie większą wiedzą ode mnie.
I powtórzę. Nie masz kręgosłupa moralnego. Zacytuję Ciebie.. Nic Ci nie przeszkadza i wszytko jest Ci obojętne .... zwisa ci. Więc sorry o czym tu gadać.
amen - nic dodac , nic ujac - takie posty najdobitniej swiadcza o poziomie inteligencji piszacego - gratuluje , jako pierwszy wstepujesz do moich...ignorowanych
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 25.06.2011, 14:19
czy leci z nami moderator ?
.....
Odpowiedz cytując
Misha[Pl]
Member

Od: 07.2006

Stary 25.06.2011, 14:24
Powrót BG na koszulkach jest całkowicie nierealny.
Ale może wyjściem z tej sytuacji byłoby umieszczenie BG na koszulce wyjazdowej. W ten sposów klub zachowałby swoje logo na podstawowym komplecie strojów (a to właśnie koszulki domowe są najczęściej prezentowane w mediach), a kibice mogliby nosić koszulki z logiem historycznym. Takie rozwiązanie jest stosowane np. w Marsylii (inny herb na koszulkach domowych i wyjazdowych).
Odpowiedz cytując
WiernyWiśle
Member

Od: 06.2007

Stary 25.06.2011, 15:23
Misha[Pl] napisał(a):Wyświetl post
Powrót BG na koszulkach jest całkowicie nierealny.
Ale może wyjściem z tej sytuacji byłoby umieszczenie BG na koszulce wyjazdowej. W ten sposów klub zachowałby swoje logo na podstawowym komplecie strojów (a to właśnie koszulki domowe są najczęściej prezentowane w mediach), a kibice mogliby nosić koszulki z logiem historycznym. Takie rozwiązanie jest stosowane np. w Marsylii (inny herb na koszulkach domowych i wyjazdowych).
W Marsylii? Możesz to poprzeć jakimiś dowodami? Bo jak ja sprawdzałem to mają takie samo logo na obu koszulkach ale mogę się mylić.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów