|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak myślicie - dużo by chciał taki Charisteas?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
R.Carlos chyba odejdzie z Machaczkały po tym incydencie a My szukamy kogoś na lewą obrone
http://www.youtube.com/watch?v=j4sab...layer_embedded |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Carlos ostatnio grywa nie tylko na lewej ale i na srodku pomocy, technike wciaz ma wysmienitą ;p
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Ch*j z transferami nie chcą to nie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Dać im 250k i ze dwóch ogórków (np. Łobo) Taki napastnik Wiśle by się przydał bez wątpienia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Takiemu pontonowi zatonięcie raczej nie grozi
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No ale nie zapominaj kto SV zatrudnił,więc gdyby nie Boguś Stana by u nas nie było.No niestety Basałaj słowny co do terminów nigdy nie był,ja też jestem zdania,że lepiej podać termin późniejszy,ale w 100% pewny niż podawać jeden potem przesuwać i znowu bo to profesjonalne niestety nie jest. Niby tam nasze nowe gwiazdy już w klubie fotki z koszulkami robiły.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
baro1995, ma racje, bez Basałaja ni Stana, ni Roberta by z nami nie było , ale coś się wydłużyło z transferami, to już płacz, jaki to Bogdan zły i niesłowny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
może coś nie poszło, tak jak z Meliksonem i dlatego już nie chcieli nic powiedzieć.
Meliksona jak szybko oglosili że na testy przyleciał a tydzień czekaliśmy aby podpisali kontrakt. Wszystko się wyjaśni, lepiej żeby się nie śpieszyli. dajmy im czas ![]() ![]()
FAN z Wielkopolski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czyli plotki staly sie faktem - a takie marudzenie było, ze jeszcze nie zostali podpisani
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ten jest słaby, pownien byc Despotovic
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z Mainz to chyba nie ma konkurowac tam kontrakty są na poziomie 500-600 tyś € za sezon.
Tak jak było rok temu z Djurovskim z Vojvodiny,wybrał Metallurga Donieck. Despotovic za wiele tych ofert nie ma bo ma już 29 lat ale nam by sie przydał |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
a gdyby tak ponownie zainteresować się Robakiem, jeśli wróci do Widzewa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Popieram za jakieś 600 tyś euro może by go oddali - sam osobiście wolał bym młodszego gracza, ale myślę że ten cały Despotovic lepszy nie był, a 800 tyś za niego chcieli. Ogólnie myślę że Widzew na pewno puścił by Robaka tylko jest jedno ale - Robak byłby dostępny najwcześniej w sierpniu albo dopiero zimą bo wiadomo jże sprawy z turkami szybko się nie rozwiążą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Kowalski 5-tym stoperem,to mi się podoba.Jeszcze dobrze Łobo do Jagi wytransferować i git
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To jak jesteśmy przy Despetovicu to info od lolka jest takie że zachowuje się jak dziewica.. raz chcę, raz nie chcę, rozkapryszone dziecko. Z dala od takich piłkarzy. Stan zresztą mówił że szuka też piłkarzy którzy mają równo pod kopułą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
A co do Łobo to jeszcze zobaczycie bedzie wymiatał tak gdzie go przygarną. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Stan kiedyś powiedział, że Robak był dwa razy droższy od Genkowa, więc żeby się go opłacało, musieliby obniżyć cenę 5 razy
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
no tak, ale w tym momencie w Widzewie cierpią na brak pieniędzy (nigdy ich za wiele nie mieli), poza tym - jeśli wróci do nich Robak to nie wiem czy on będzie zainteresowany grą w Widzewie, skoro łyknął już trochę innego, lepszego? świata - jeśli zechcą go puścić za 500-600 tys euro - brałbym go.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kilku ciekawych zawonikow z MS U-17:
-Keven Aleman Kanadyjczyk, lewonozny "attacking midfielder", bardzo dobra technika, szybki, dobry dribbling i obecnie wolny zawodnik -Victorien Angban defenywny pomocnik (blad na transfermarkt), dobra technika, dobry przeglad pola i wygrywa wielu pojedynkow defensywnych, gra obecnie dla Stade d'Abidjan -Drissa Diarrassouba szybki i bardzo dobrze wyksztalcony skrzydlowy, gracz Ivoire Academie Skroty wszytkich meczow mozna ogladac tutaj, a mecze na zywo na Eurosporcie. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A może Smolarek ?
Podobno "nie jest zainteresowany" graniem w Poloni, jest doswiadczony, ostatnio w niezlej formie no i Polak ![]()
"Domyśl się, że rzeczy nie układały się ...
To niedługo zniknie i będzie daleko, daleko stąd. Kiedy duże drogi rozpadają się, i myślisz, że uczucie pozostanie, Musisz skądś zacząć Ja będę w tym miejscu! " |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|