|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie ma żadnego przejmowania współczynników.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
3 runda i play-off losowane są osobno,losowanie 3 rundy odbędzie się 15 lipca,bodajże o 12 w Nyonie.
![]() Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez baro1995 : 22.06.2011 o godz. 14:26.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No dobra ale odpadają rozstawieni w IV rundzie, my jesteśmy wówczas rozstawieni i wpadamy na tych, którzy są rozpędzeni wypieprzeniem europejskiego średniaka z burtę pucharów. Wolę trafić na coś co nas nie doceni, niż na klubik będący w gazie :]
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Przechodzimy Skonto, w III Rundzie gramy z Ekranas i również przechodzimy a w IV rundzie trafiamy na Bate Borysow i ogrywamy białorusinów i jest Champions League
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
leci właśnie mecz Liepājas metalurgs (3 miejsce w lidze) - Skonto
http://sportacentrs.com/sportacentrs...talurgs_fc_sko
Ostatnio edytowane przez CH. : 22.06.2011 o godz. 16:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem tak oglądałem 20 min,więcej się nie dało,poziom jest po prostu zatrważający,prawdę mówiąc lepiej mi się oglądało 1 ligę jak grał np. Łks z Flotą.To upewniło mnie jedynie w przekonaniu,że to ogórasy,które po prostu z marszu musimy przejść i to w sposób budzący respekt,liczę,że wynik dwumeczu będzie o conajmniej 5 wyższy po stronie Wisły.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Bez przesady, aż tacy dramatyczni to oni nie są. Tempo meczu było dość niskie, a atmosfera na trybunach jak na stypie, ale technicznie i taktycznie Skonto wyglądało przyzwoicie. Nasza liga doświadczyła gorszych spotkań. Nie ma co się napinać.
Dla mnie największym szokiem była jakość transmisji. O powtórkach albo nawet zegarze (!!!) można zapomnieć. Dobrze, że chociaż wynik łaskawie pokazywali.
Ostatnio edytowane przez jova : 22.06.2011 o godz. 18:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tak nawiasem, wygrali 1:0. Od 4 meczy są niepokonani.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Poziom Polskiej 1 ligi - dolnych rejonów 1 ligi - Taka Nieciecza, góra GKS Katowice. czy Ruch Radzionków - co nie znaczy że ten Ruch Radzionków nie może nas upokorzyć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Technicznie i taktycznie to ten mecz przypominał mi szlagiery typu Polonia Bytom-Arka albo Cracovia z 1 rundy bez Ntibizonkizy.Jakość była jaka była i nie ma czego więcej się spodziewać po pół-profesjonalnej 9 DRUŻYNOWEJ lidze,i powiem szczerze jeżeli ktoś obawiał się Skonto... Wpadki z ubiegłych lat nie mają prawa się powtórzyć,chociażby ze względu na to,że mamy świetnego trenera,zamiast się osłabić wzmacniamy się,przygotowanie będzie bardzo dobre,nikt rywala nie zlekceważy.Czekam na ten mecz i licze,że na Reymonta rozniesiemy ich przynajmniej 5 do 0
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
100% zgody,prawda trzeba uważać i nie można zlekceważyć ani odpuścić,bo jeden 1 ligowiec nie muszę chyba przypominać nazwy sprawił nam nie miłą niespodziankę.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Juz same slowa Maaskanta o przeciwniku wszystko mowia i mozna byc pewnym, ze lekcewazenia rywala nie bedzie, nikt nie odpusci i bedzie biegał na maxa przez 90 minut
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Jeśli teraz np Dinamo odpadnie to w 3 rundzie, jeszcze 3 rywali musi odpaść. Jakby teraz dwa zespoły odpadły byłoby już super. Żaden z zespołów rozstawionych nie trafił na totalnych amatorów jak np(W owcze, san marino) więc losowanie było dobre. A z tą przepaścią aż tak bardzo dużej nie ma. Np taka Skonto Ryga odpadła w zeszłym roku z Portadown, średniakiem z ligi Irlandii północnej a takie Linfield jak do tej pory w Irlandii Północnej komplet zwycięstw, wcale Bate Borisow nie musi mieć łatwej przeprawy. Tak samo zespoły z Bałkanów(Albania, Macedonia, BiH) oczywiście słabsze od przeciwników ale też będą walczyć i może jakaś niespodzianka się trafić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie to, żebym uważał że nasza ekstraklasa jest cudowna, ale po obejrzeniu skrótu meczu naszego przyszłego rywala dochodzę do wniosku iż prezentuje on poziom podwórkowy... jeżeli z nimi wtopimy będziemy ostatnimi frajerami, tyle... w ogóle cała otoczka tego ekhm "widowiska" liczba osób na stadionie, "doping"? a raczej jego brak, to wszystko pozostawia wiele do życzenia...
Kibic - tu masz skrót http://www.lff.lv/lv/virsliga/fixtur.../lap2/match59/
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 22.06.2011 o godz. 21:21.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdzie jest jakiś skrót?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.lff.lv/lv/virsliga/fixtur.../lap2/match59/
długo się ładuje bo dużo osób teraz tam zagląda ( to liga Łotewska i normalnie taki skrót łotewskich kibiców ogląda 100 osób, wystarczy wrzucić na naszą stronę i przeciążenie), ale szczerze nic nie tracicie..przejrzałem 90% skrótu i jedyne co się rzuca w oczy to strzały na pałę zza pola karnego, słabe i większośc po ziemi gdzieś obok bramki. wygląda to tak : podanie od kolegi = od razu strzał na pałę, wybicie piłki przez rywala pod nogi przeciwnika = od razu strzał na pałę itd.. żadnych akcji, żadnej wymiany podań, widocznej taktyki..
Ostatnio edytowane przez CH. : 22.06.2011 o godz. 21:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy to z moim internetem jest coś nie tak, ale filmik ładuje mi się pół wieku już chyba...
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No mnie też się ładuje i ładuje....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ten sam problem.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Z 40 min się ładowało co najmniej
A poza tym dopiero po strzelonej bramce załapałem, że Skonto było na niebiesko |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Chryste Panie wy ogladaliscie skrot/mecz Skonto?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Normalna rzecz.A ze za duzo my sie nie dowiedzieli z tych trzech i pół minuty to juz inna sprawa.
Ostatnio edytowane przez KaRaSTSW : 22.06.2011 o godz. 23:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedynym wnioskiem po obejrzeniu tego skrótu jest to że jak ich nie przejdziemy to Basałaj powinien zawodników wystawić na allegro.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Do tych co oglądali mecz - grał tam w ataku Skonto ten Brazylijczyk Junior?Pytam bo to ich gość zdecydowanie nr 1 a ponoć pojechał na testy do Cottbus ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czekam z niecierpliwością na rewanż ze Skonto,i liczę,że z naszym dopingiem wygramy różnicą bramkową większą niż 5,i musimy tak wygrać,żeby przyszli rywale poczuli respekt i żeby gracze uwierzyli,że Liga Mistrzów jest dla nas,bo jeżeli byśmy się męczyli ze Skonto,to możemy liczyć na co najwyżej LE.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Junior rozegrał całe spotkanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Skonto to tylko przystawka ,rozgrzewka przed prawdziwa walka o LM.
Poziom meczu ,trybuny....nie wyglada to atrakcyjnie,ale na Lotwie pilka nozna chyba zbyt popularna nie jest, ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|