|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/l...ch-wpadek.html
w linku nie ma wielkich ciekawostek, ale zawsze do poczytania krkgiba no luz żółwik i pzdr ze Lwówka |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
przeciez Diaz jest na wzmocnienie rywalizacji a Jovanovic bedzie grał na lewej.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Co do Lamey'a, który też gdzieś tam rykoszetem oberwał: Tak Was do tej pory Stan zawodził? Takie w zimie chujowe transfery porobił? To może weźcie jeden z drugim pod uwagę, że jednak facet zna się na piłce trochę lepiej od Was i trochę lepiej od Was potrafi ocenić potencjał zawodnika. Zamiast myśleć w stylu "Co temu Stanowi odwaliło, że takiego gościa ściągnął. Przecież on jest do dupy." pomyślcie "Wydawało mi się, że koleś jest do dupy, ale może jednak coś w nim jest, skoro Stan uznał, że warto go ściągnąć?". Co do kolejnych transferów, to zróbcie sobie lepiej herbatki i cierpliwie poczekajcie, bo sztab zapowiedział wprost, że transfery na dniach będą. I jestem dziwnie pewien, że nie będzie to Diaz ani inny grajek, który się już u nas nie sprawdził.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 20.06.2011 o godz. 09:45.
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jakby się chciało komuś zrobić listę piłkarzy, którzy mieli by do nas trafić w tym okienku według forumwisly, to już chyba pełną 18 meczową mielibyśmy, więc ja bym się tak tym Diazem nie jarał - może im się w końcu uda puścić dobre info z nim, bo jak na razie o Ilievie i Lameyu wcale jako pierwsi nie pisali...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dla mnie mógłby przyjść bo to zawodnik który może obsadzić kilka pozycji. Pewnie już nie musiałby się aklimatyzować bo zna Kraków. Jednak według mnie zawsze najlepiej sobie radził jako defensywny pomocnik. Przyjąłbym go z otwartymi ramionami tylko jako ten drugi na kilku pozycjach bo był mocno swego czasu nie doceniany. Jeśli jednak miałby być tym pierwszym na lewej obronie to spodziewam się kogoś lepszego. Swoją drogą to trochę śmieszne że Stan mówi ile wyjeżdził i meczy obejrzał by wzmocniać nas Lameyem który cały sezon nie grał i Diazem którego wszyscy już znają i też połowe sezonu chyba się leczył.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 20.06.2011 o godz. 09:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, to wyjdzie na to że Valckx ma anioła stróża w naszym klubie. Bo nie wierzę w to, że to ten obrońca obserwowany od dawna, doświadczony, szybki i w ogóle zajebisty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
E tam - nie znacie się. Przecież Diaz to na pewno ten wspominany na forum zbymaka pomocnik, latynoski turbo kozak, kopia Meliksona
Poważnie pisząc - jeśli prawdą okaże się powrót Juniora do Wisły niestety nadal zostajemy bez lewego obrońcy. Jak wspominano już wcześniej, Diaz może grać na różnych pozycjach. Szkoda tylko, że na lewej obronie gra najgorzej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Jak sobie przeglądniesz temat, to zobaczysz, że wzmianka o Diazie pojawia się po raz pierwszy 18 czerwca w zacytowanym przeze mnie kretyńskim poście. W ten sam dzień go zresztą wrzuciłem do "Łapu-capu". Możesz tam zajrzeć, jak nie chce Ci się tutaj grzebać. Następnie, 19 czerwca pojawił się wrzucony przez Ciebie artykuł. Jak dla mnie oczywisty "fakt medialny". ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Jak dla mnie to raczej bzdura z tym Diazem, może żeby odwrócić wzrok od rzeczywistego transferu podpisanego w najbliższych dniach (Jovanovic, Stefanovic, Despotic?). I do cholery jasnej! Nie płaczcie tak. To jest już tak żałosne i irytujące, że aż ciężko mi to opisać. Jeszcze się najważniejsze zgrupowanie nie zaczęło (zaczyna się pojutrze), a wy już wieszacie psy na Stanie, a przede wszystkim- na jego transferach. To z jaką krytyką spotkało się sprowadzenie Lameya było dla mnie niezrozumiałe. Oczywiście, chłop w ostatnim sezonie nie grał, ale w poprzednich grał dość regularnie, co więcej w klubach, o których większość polskich piłkarzy może pomarzyć, nie mówiąc o... Cikosu. Szansę powodzenia tego transferu zwiększa fakt, że Valckx zna tego zawodnika dość dobrze, więc wie na co go stać. Poza tym- doświadczenie. Bardzo ważny czynnik, którego Cikos nie posiadał w ogóle. Nie wiem dlaczego, bo sam entuzjastą początkowo Lameya nie byłem, ale sądzę, że będzie to bardzo pożyteczny zawodnik. Wystarczy spojrzeć z kim musiał rywalizować w Leicester (konkretny gość) i dość łatwo wytłumaczyć, dlaczego nie grał. Kontuzje to też jakiś fakt medialny. Najlepiej absurd tego forum pokazuje podejście do Cikosa. Przez cały sezon był on cieniasem, słabym taktycznie i technicznie, nie mający pojęcia o grze na obronie. Kiedy się go pozbyliśmy i nie zdecydowaliśmy się go wykupić za milion złotych, nagle jest to młody, dynamicznie rozwijający się obrońca. Ale co ja tam wiem, pewnie ten post znów zaginie wśród tych wszystkich irytujących i często absurdalnych wypowiedzi. Dokładnie tak jak posty wielu inteligentnych i racjonalnych użytkowników, których pozdrawiam . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jeżeli w najbliższych dniach przyjdzie 4 zawodników (mam nadzieję na takie nazwiska: Jovanovic, Stevanovic i Despotovic), a wśród tych nazwisk będzie Junior Diaz - niech i tak będzie, lepiej mieć Diaza niż nie mieć nikogo!
Czekajmy cierpliwie, jestem przekonany, że w tym tygodniu wszystko się wyjaśni i liczę na prezentacje nowych zawodników no i będziemy mieli kocioł bałkański w drużynie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z ust mi to wyjąłeś...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
aaaaaaaa
człowiek chaos powraca |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pewnie któryś z pismaków poczytał to, o czym dyskutujemy na forum i nabazgrał artykulik. Kolejny fakt medialny.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jakaś gazeta rzuciła hasło DIAZ i już połowa forum w płacz. Jesteście chłopami czy babami ? Transfery to nie bułka z masłem na sniadanie to czesto mozolna robota zależna od różnych czynników. Valckx nie jest w tym fachu od wczoraj więc wie na czym polegają negocjacje czy zatrudnienie jakiegoś piłkarza. Wisła to nie fabryka kasy czy klub szejków z Emiratów Arabskich . Nawet gdyby tak było to i tak nie kupilibysmy Messiego czy Ronaldo. Wisła moim zdaniem powinna zatrudniać młodszych piłkarzy , głodnych sukcesów . Nie za dużą kasę ale własnie szukać takich za powiedzmy 400 czy 500 tys. euro bo na takich nas na pewno stać . Jestem pewien że Wisła wzmocni kadrę na el.LM bo po prostu musi to zrobić chcąc coś wskórać i nie odpaść z byle kim . Pozdro!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Niestety, ale w moim odczuciu zainteresowanie Valcxa takimi zawodnikami jak Diaz świadczy o tym, że z tymi jego kontaktami na całym świecie nie jest aż tak różowo. Diaz na lewej stronie obrony w el. LM? Będzie ciekawie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nagle każda gazeta po 5 minutach od poprzedniej dochodzi do informacji czy nawet dociera do informacji że Wisła czy inny klub interesuje się nowym zawodnikiem<okok>
ciekawe dlaczemu<mysli><lol> Mam nadzieję ze jak by przyszli Ci serbowie o których mowa to czy się nie zrobi lekki sajgon. Myślę jednak że to profesjonaliści ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...sc-klubow.html
niezłe jaja jak to prawda ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
my mamy 40% jego wartośći, za dużo to nie zarobimy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zawsze coś by było
Ten zawodnik to mam nadzieję lewy obrońca z Jagi i skończą się wtedy te ploty z Diazem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A nie my 60% a Platense 40% przypadkiem?
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jakby Platense poczekało ze sprzedażą Osmana do tego turnieju to by sobie zbili na nim trochę więcej kasy, ale to ich problem. Chavez jest nasz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chavez jest nasz!Ten piłkarz do nas należy!Nie damy nikomu, nikomu nie damy, bo Chavez do nas należy!
Tak myślałem, że po tym turnieju będzie większe zainteresowanie Chavezem i ucieszyłem się, że Wisła podpisała z nim kontrakt jeszcze przed tymi bardziej prestiżowymi występami w Golden Cup - potem byłoby trudniej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Ja bym sie cieszyl jakby Diaz wrocil - facet moze i byl nieco chaotyczny w obronie ale trzeba powiedziec, ze wynikalo to z tego ze nie zawsze mial wsparcie od pomocnika. Natomiast to co u diaza zawsze mi sie podobalo to dobry drybling, dosrodkowania i gra glowa. wiadomo, ze to nie byl i nigdy nie bedzie R. Carlos ale jest solidnym obronca.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|