|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
http://downloader.com.pl/ ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
WISŁA !!!
To MY !!! ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
http://www.aena.es/csee/Satellite/Home/es/
nie działa mi, a może Wam też ? Anglojęzyczna witryna tego lotniska. Tak więc jak ktoś zna hiszpański, albo mu działa, to niech poda mi linka, albo godzinę o której ląduje na tym lotnisku samolot z Katowic - Pyrzowic w dniu dzisiejszym. To bardzo ważne ! ![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
znalazłem taką stronkę która na żywo pokazuje Ci gdzie jest dany samolot; http://www.flightstats.com/go/Airpor...DF5A.web4:8009 Ale tego o który mi chodzi nie ma na mapie.... Ile leci samolot z Katowic na Teneryfę ![]()
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jaka drużyna seniorów A klasa w Krakowie gra bardziej młodymi chłopakami ?
I jest dobra atmosfera
Ostatnio edytowane przez wieczor : 19.06.2011 o godz. 08:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
leci się ok 5 godzin, chyba, że są międzylądowania to nawet do 7
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jaki polecacie lap-top taki do 2000 PLN w miarę dobry (najlepiej najlepszy) ktorym mozna sie pobawic... zeby jakies dobre gry na nim w miare sprawnie chodziły, zeby mial glosniki wbudowane tez w miare... no i zeby bateria żyla chociaz chwile... no i najwazniejsze - zeby sie nie psuł ;D
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
wystarczy ze raz nacisne alectrldel, ale moge tylko sie wylogować. Wcześniej juz po wystąpieniu awarii np. dodałem sobie nowy profil głowny a ten aktualny ograniczyłem. Po ponownym właczeniu komputer tamtego profilu NOWEGO nie ma w ogole a stary został zmieniony na profil z ograniczeniami. Nie moge zrobic nic, co restart komputera to wszystkie dane tracie nic mi nie zapisuje czy to przeglądarka czy gg czy cokolwiek innego. Moze jakis program naprawiacz czy ki fiks ? (w panelu sterowania moge tylko zmeinci hasło aktualengo profilu.?) "Chcesz utworzyć dla kogoś konto użytkownika? Zadanie to może wykonać wyłącznie administrator komputera. Jeśli chcesz utworzyć nowe konto, poproś o pomoc osobę, która ma konto administratora. Wydrukuj ten tema" ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
mieszka ktos moze w NAWOJOWEJ GORZE kolo KRZESZOWIC ,prosil bym o priv ,mam tam interes?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Wbij na konto równoważne z kontem Admina W tym celu : 1. Uruchamiamy cmd.exe (Start uruchom wpisujemy cmd.exe) 2. W oknie które nam wyskoczy wpisujemy (" at xxx /interactive cmd.exe " - bez cudzysłowiów,gdzie xxx to godzina, którą mamy teraz na zegarku + 1 lub 2 minuty) 3. Po upływie czasu, wyskoczy nam nowe okno, nie zamykamy go. 4. Teraz włączamy Menadzer Zadań (ctr+alt+del) i wybieramy Explorer.exe i dajemy na zakończ proces. 5. W otwartym oknie które wyskoczyło w punkcie 3 wpisujemy "explorer.exe" i jeśli poszło wszystko zgodnie z planem, to będziemy zalogowani na koncie System :] A jeśli nie to wbij w tryb awaryjny i spróbuj coś podziałać. XP już nie mam, to wiecej nie pomogę |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() bo jak zaloguje sie na koncie administratora to co wtedy? E: moze to będzie jakas pomoc. Mój profil załóżmy nazywa sie -M- / teraz jak wchodze na dysk to powstały 2 profile tymczasowe np. TEMP.KOWALSKI-DFEE9A. jak sie loguje na cmd to ten własnei profil jest aktywny ? jak je ...wywalic ? E2: punkt 2 robię i wyskakuje odmowa dostępu.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 19.06.2011 o godz. 14:29.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie wazne w sumie
bo na koncu i tak nie moze załadowac ustawien osobistych i tutaj lezy cały problem ;/ ![]()
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was orientuje sie czy najpierw powinien powiedziec dzień dobry mężczyzna do kobiety czy na odwrót ? Czy nie ma to znaczenia ? Zakładając że są w tym samym wieku oczywiście.Bo wiem że najpierw ręke powinna wyciągnac kobieta na przywitanie.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.06.2011 o godz. 18:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ma ktoś jakieś ciekawe tapety z białą gwiazdą? Nie herb itp tylko biała gwiazda
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mężczyzna do kobiety biorąc pod uwagę wiek stanowisko pozycję zawodową itp.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cześć.
Orientuje się ktoś dlaczego nie dochodzą do mnie mms-y? Do tej pory wszystko działało bez zarzutu, ale dziś miałem dostać dwa zdjęcia i do tej pory nic mi nie przyszło. Wiadomości były wysyłane z Plusa do Play'a. Dzięki za odpowiedź. Pozdro! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Member
Offline |
|
I być może omyłkowo wcisnąłeś jakiś przycisk ( np zielona słuchawkę ) zamiast OK i nie skonfigurowało Ci WAP-u. Czyli prostu nie łączy Cię z internetem żeby pobrać te MMS-y. Alle zapytaj kolegę / koleżankę czy ma w wysłanych te MMS-y. Bo może u niej/ niego coś nie działa ? ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaakceptowałem te ustawienia. I mms dochodziły. Możliwe, że jest jakieś przeciążenie sieci? Ewentualnie czy ma wpływ na to fakt, że założyłem blokadę transferu danych poza Play.
Mms są u nadawcy w wiadomościach wysłanych... ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Member
Offline |
|
wiesz co, blokadę masz, ale na transfer poza play tak ? Też mam play`a, nie korzystam z tego, ale spróbuj wyłączyć tę blokadę. Na playmobile.pl możesz to zrobić. Ale w ciągu 24 h Ci to dezaktywują. A Ty chcesz mieć pewnie na teraz ;-). Ale zrób tak, wyłącz , odczekaj parę godzin i poproś nadawcę aby raz jeszcze wysłał Ci te mms-y. Bo nagle , bo wyłączeniu tej blokady nie pojawią CI się. One " nie wiszą " w przestworzach tylko przepadły. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak właśnie zrobiłem. Trzeba będzie poczekać
Dzięki za info!Pozdro! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Z jakiego meczu jest to zdjęcie? Cały czas wydaje mi się, że z Wisła-Real, ale nie jestem pewny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzy pytanka:
1- Gdzie w krk mógłbym zakupić naszyjnik "nieśmiertelnik", ew. z możliwością wygrawerowania czegoś? 2- Czy w krk znajduje się firmowy sklep converse, w którym mógłbym kupić coś oprócz obuwia? W paru filmach zauważyłem świetne t-shirty z długim rękawem ![]() 3- Dobra firma/firmy kapeluszów i butów kowbojskich? ![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 19.06.2011 o godz. 23:33.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Chce ktoś zaproszenie na pt? jakby co priv
![]()
Ddf
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
witam
zna ktoś jakieś dobre gokarty w krakowie? sprawdzone, że warto tam iść i pojeździć pozdr. ![]()
Blue is the colour, football is the game...
Stamford Bridge Fulham Road London SW6 1HS Wielka Brytania |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Pod hotelem forum. Wpis można uważać jako kontrowersyjny, ponieważ to jedyne miejsce do tej pory, gdzie jeździłem gokartem ![]() Bodajże 20zł za 8 minut jazdy. Cytat:
![]() I kolejne pytanie- gdzie kupić puszkę czarnego spray'u?
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 20.06.2011 o godz. 00:08.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
||
|
|
Member
Offline |
|
1) http://allegro.pl/grawerowany-niesmi...654898876.html [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]MGDF Bartłomiej Muzykiewicz Wadowicka 8a 30-415 Kraków 4) sklep CHROM - wchodzisz przez bramę i podwórko na Sławkowskiej [/FONT][/FONT][/FONT] ![]()
|
|