|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
http://www.malopolskatv.pl/18-06-mks...-wisla-krakow/ - być może będzie transmisja ze sławkowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dobór przeciwników na plus, i Flora i Genk startują w elm LM. Wypadałoby wygrać 1sze spotkanie, by zmierzyć sie w finale z Genkiem. Ciekawe jak byśmy wypadli na ich tle.
Ostatnio edytowane przez tofik : 17.06.2011 o godz. 12:59.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wiadomo co z tą transmisją ze sparingu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a nie łaska zobaczyć kilka postów wyżej na stronę małopolska.tv "A teraz najważniejsze Małopolska.TV będzie w Sławkowie. Postaramy się zrealizować transmisję na żywo z tego spotkania, jednak gwarancji dać nie możemy. Według naszych informacji zasięg mobilnego internetu w okolicy stadionu w Sławkowie jest zbyt niski by można to spotkanie transmitować. Postaramy się jednak znaleźć jakieś alternatywne rozwiązanie. Szanse na powodzenie naszej próby oceniamy uczciwie na 20%. Gdyby transmisji nie udało się zrealizować na stronie naszej e-telewizji pojawi się retransmisja całego spotkania." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Skład jest juz na oficjalnej, Melikson chyba jest jeszcze oszczedzany, Pareiko, Genkov i Kirm odpoczywaja a Bogus chyba nie jest jeszcze w 100% sprawny by grac - oczywiscie Lamey i Iliev od 1 minuty - fajnie byłoby jednak zobaczyc ich w akcji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Boguski nie wytrzymał chodzenia po górach więc dostał kilka dni odpoczynku co nie napawa optymizmem . Jeśli nie przepracuje dobrze okresu przygotowawczego to możemy zapomnieć w tej rundzie o dobrze grającym Rafale w barwach Wisły .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ktoś coś więcej o tym Stanku, co gra dzisiaj jest w stanie napisać?
z profili na 90minut rzuca sie tylko w oczy ze w ubieglym sezonie nie pogral sobie za duzo.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak komuś się nudzi to polecam jednym okiem zerkać na shoutbox na MalopolskaTV , dawno takiej pokemoniady nie widziałem. DumaMiastaKrakowa osiągnął absolutny szczyt.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo teraz na naszym SB jest lepiej? Jedyny plus, że teraz to się odbywa na SB i szybko zniknie, niż jakby miało wisieć w jakimś temacie meczowym.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurde nawet nie zauważyłem,że u nas też jest SB , to rzeczywiście tłumaczy tą ciszę w tym temacie.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Świetna sprawa - będzie spokój w meczowym, będzie mniej płaczów w transferowym.
Kiedy będą treningi w Krakowie? Bo to chyba jedyna opcja, żeby przekonać się jak grają nowe nabytki w najbliższym czasie ![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To jest dobry pomysł. Zostawić SB na stałe i spokój na forum pewny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Garguła jako kapitan Wisły to bardzo niesmaczny żart...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Meczyk na rozbieganie...myslalem, ze to moze chociaz III liga, a tu sie okazuje, ze A-klasa ;-). W takim przypadku moze do 15 goli uda sie dobic
? Ciekawe, jak Slawkow prezentowal sie w tych rozgrywkach |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak oglądałem kilka skrótów z meczów MESY to zwróciłem uwagę na jego technikę. Z tego co patrzyłem to zaczął grać bodajże pod koniec sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
szybko się zgrali
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Jestem dobrych myśli.
Melikson wracaj do zdrowia! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
z relacji na oficjalnej stronie :
"Korzystając z tego, że na boisku jest spokojnie, napiszemy Wam, że dzisiejszy mecz mógł się nie odbyć. Ktoś ukradł jedną z bramek, pociął na kawałki i wrzucił do kanału obok stadioniku MKS-u. Żeby uratować sytuację, rano osoby z klubu przeniosły bramkę z boiska treningowego na główne i przyspawali w miejsce ukradzionej." ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Ktoś nie chciał dopuścić do rozegrania tego meczu. Pewnie jakiś spisek! A może rząd? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() '' Ja .......e , gdzie ja jestem'' ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Rozwaliło mnie to zdjęcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Cupiał się w Sławkowie urodził to musiał przyjechać
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Melikson jest zdrowy , po prostu odpoczywa
Bardzo dobrze zrobił klub odpuszczając paru zawodnikom udział w tym sparingu . Co prawda zawodnicy Sławkowa za bardzo nas nie kopali , ale szkoda zamęczyc piłkarzy którzy praktycznie nie mieli urlopu . Pierwszym poważnym sparingiem będzie spotkanie z Litexem za tydzień . Drużna na tym samym etapie przygotowań , nasz potencjalny rywal w III rundzie eliminacji . Moim zdaniem najważniejszy dwumecz tego sezonu . Jeśli drużyna pewnie wygra to spotkanie to na pewno morale wzrośnie , a i kibice powinni zacząć bardziej wierzyć we własną drużyne . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chciałem zauważyć, że Maaskant był nieco zawiedziony postawą Małeckiego w dzisiejszym sparingu:
„Przed meczem powiedziałem Patrykowi, żeby strzelił osiem goli. Strzelił sześć bramek, więc nie można powiedzieć, że jest w świetnej formie” ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...la_skrot_meczu
Zawodnik z numerem "27" to Adrian Stanek? Bo bardzo ładnie prezentował się na prawej pomocy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Podobnie korzystnie zaprezentował się Michał Chrapek (nr 14) Mam nadzieję, że będą oni dostawać więcej szans od Maaskanta, bo potencjał jest. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Parę amatorskich zdjęć z trybuny
![]() Wyrażam zgodę na umieszczenie zdjęć na głównej stronie TWSD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karny Małeckiego ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Retransmisja, a więc pełne 90 minut z meczu w Sławkowie - http://www.malopolskatv.pl/retransmi...wkow-wisla-09/
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|