The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2011, 21:23
Cytat:
Opanujcie sie. Ktos sam zaczal "moze w koncu nie bedzie kompromitacji" wiec kto sie napina?
Niejako zostałem wywołany do tablicy. Tak, napisałem że może nie będzie kompromitacji, bo ostatnie Wasze osiągnięcie w pucharach to zdemolowanie Wilna. Jednak wbrew pozorom nie był to jakiś przytyk specjalnie do Legii, po prostu oceniam na trzeźwo 2 dobre transfery, liczę na dwa kolejne i mam nadzieję że się nie skompromitujecie w pucharach. Mało tego, ktoś słusznie zauważył że gra w europejskich pucharach to nagroda za miejsce w tabeli. Więc to że nie graliście w pucharach też o czymś świadczy.

*O, nie wiedziałem że tak często graliście Czyli po polsku - szybki w....... i do domu.

Nigdzie nie napisałem, że Wisła zamiatała ostatnimi laty w pucharach, że każdy się nas boi, że już jesteśmy w LM. Tematu Wisły w powyższym poście nie poruszałem, wiadomym jest że jedynie Lech grał coś ostatnimi laty. W związku z powyższym stwierdzenie że się może nie skompromitujecie w pucharach obejmuje wszystkie Polskie drużyny. Na razie 2 dobre transfery w waszym wykonaniu które minimalizują ew. wpadkę w pucharach. Zobaczymy co dalej.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 15.06.2011 o godz. 21:28.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów