|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lige_mistrzow/
Gdzie ten Stan widział tą jego grę w Leicester ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Oczywiste, że karnego nie ma, sędzie jednie mógł zasugerować sie tym że piłką rykoszetem jeszcze poszła w stronę lin co świadczyłoby o tym że Jamajczyk dzióbnął piłkę a Chavez go wyciął. Było jednak inaczej.
Nie zmienia to faktu że Chavez nie powinien tak interweniować. Gdyby piłka została w boisku to sędzia moim zdaniem karnego by nie podyktował.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.06.2011 o godz. 08:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
o Lameyu wypowiedź z forum Leicester:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
dobra ja kończę z tym niezadowoloniem... życzę Michaelowi jak najlepiej i niech pokaże się z dobrej strony
![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Lamey grał w tylu klubach, bo we wszystkich grał słabo (albo w ogóle). Jak ktoś jest dobry, to nie zmienia co rok klubu. Co nie znaczy, że nie może się u nas sprawdzić. Tym niemniej kolesie, którzy twierdzili że zablokowanie powrotu Baszczyńskiego było dobra decyzją mają materiał do przemyśleń. Koleś nie dość, że stary, to jeszcze do tego przez rok nie grał w piłkę. Ja osobiście zaczynam żałować Cikosa, mimo że nigdy nie byłem jego zwolennikiem. Nie. Po prostu to co napisałeś jest głupie. To, że zawodnik grał (albo po prostu był) w wielu klubach nie świadczy o jego klasie. Można raczej zadać pytanie, czemu tak często zmieniał pracodawców...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.06.2011 o godz. 10:34.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Tylko tyle, aż tyle. Cała reszta to Twoja nadinterpretacja. I nie wiem z czym miałeś kiedy rację, ale ja akurat transferami Branco i Boukhariego obciążałem Basałaja, który doprowadził kadrę w pół roku do poziomu, w którym nie mieliśmy lewego obrońcy. Po zamknięciu okienka wiadomo było, że na cuda nie ma co liczyć.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.06.2011 o godz. 11:00.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Lameyowi jednego nie można odmówić. Ma gościu doświadczenie. Rozegrał naprawdę wiele meczów w lidze Holenderskiej i Niemieckiej, grał kilkanaście meczów w Lidze Mistrzów. Co jak co ale takich zawodników potrzebujemy na TERAZ. Dlatego też ściągamy dość zaawansowanych (ale nie dziadków
) wiekowo zawodników. Przecież Stan właśnie o tym wcześniej wspominał że będziemy aplikować do składu graczy którzy gdzieś tam na wysokim poziomie się juz kiedyś ogrywali i nie posrają się w majty gdy przyjdzie im grać ze średnią drużyną europejską. Myślę że to dobra droga.Na młodzież też przyjdzie czas, spokojnie. PS. Stan Valckx od pewnych użytkowników tego forum powinien się uczyć. Może akurat teraz penetruje "googlowskiem translatorem" nasze forum. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Absolutnie nie jestem fanem in spe Lamey'a. Ściągnięcie go wydaje się co najmniej ryzykowne, choć umiem wytłumaczyć sobie założenia dla tego transferu. Natomiast żonglowanie hasłami, że dobry zawodnik klubu nie zmienia jest propaganda bez pokrycia. Cały Championship angielski to przykład na to, jak mylne to stwierdzenie. Kluby zmieniają co rundę po pół drużyny, a zawodników, którzy mają po dziesięć i więcej transferów w życiorysie jest sporo. Takie są po prostu warunki biznesowe. Zresztą są też przykłady piłkarzy z Premiership, którzy zmieniają kluby co rok (polecam prześledzić losy np Bellamy'ego czy Pennanta) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() będą z niego ludzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z oficjalnej: Jedynym piłkarzem, który nie trenował z drużyną w środę, był Rafał Boguski. Piłkarz odczuł wczorajszą wędrówkę po górach i kamienistym szlaku, dlatego przedpołudnie spędził na siłowni razem z Danielem Michalczykiem. W czwartek powinien jednak wrócić do treningu.
ten facet to chodzący uraz... czy ktoś jeszcze myśli, że ten "piłkarz" pomoże nam w przyszłym sezonie? ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
No ciężko ciężko z tym Boguskim będzie. Ale to jest swoją drogą fatum. Żeby mieć 2 zawodników (Boguski i Garguła), którzy normalnie tą ligą by rządzili niepodzielnie i żeby obaj tak skończyli, a właściwie to na dobre nie zaczęli to jest pech.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
chodząc po górach obciążą się stawy i kolana, a że Boguski jest dopiero po rehabilitacji, to po takim obciążeniu, mogło go lekko boleć.
nie dorabiajcie teorii, nie jeden z was by stękał że wszystko boli po takiej wędrówce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
I z czego rżysz?
Zajebiste ćwiczenie na mięśnie brzucha to jest. Jak masz jakieś skojarzenia to szczerze współczuje. Śmieszniejsze jest zdjęcie jak Małecki biega z chorągiewką w głowie. ![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 15.06.2011 o godz. 14:07.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
http://www.zpierwszejpilki.com.pl/bl...k-to-samo/418/
Ten fragment o Lamey'u to tak jakbym któregoś z naczelnych naszych forumowych płaczków czytał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() Ćwiczenie dobre, ale rozśmiesza lekko |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To może ja mam jakieś wypaczone poczucie humoru, bo ja w tych ćwiczeniach nic śmiesznego nie widzę. Być może przyczyną takiego stanu rzeczy jest to, że nie jestem niezaspokojonym "chłopcem" i stanowczo wole dziewczyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Co do tych ćwiczeń, to jak ktoś wyżej napisał. Są to najlepsze (wg mnie) ćwiczenia na wzmocnienie mięśni brzucha (a6w nie ma startu do nich, chociaż też jest niezła). ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Niedługo już nawet pośmiać nie będzie się można. Kabaret.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() Think Michael think ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Widze ze ten dziennikarzyna juz wyrokował ze Iliev to inawalida i emeryt a jedyna co potrafi Lamey to podawanie bidonów. A jednego i drugiego nawet na oczy nie widział . Znafca.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.06.2011 o godz. 18:30.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Ty co się czepiasz? "rżę się" jak Ty to nazywasz z czego chcę i kiedy chcę... a trzeba być kompletnym sztywniakiem takim jak Ty żeby nie dostrzec w tych ćwiczeniach niczego śmiesznego, czy dwuznacznego.. w ogóle to daj se siana by strasznie spięty jesteś...
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|