|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Temat już był wałkowany. Jeśli kluby się dogadają, to zawodnik może dołączyć do drużyny wcześniej aby z nimi trenować. Ale oficjalny mecz będzie mógł zagrać dopiero po 1 lipca...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
z fb:
"Za chwilę będzie małe BUM, które oznaczać będzie koniec pewnej bardzo długiej sagi" |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Grigorie i Galamaz dolecieli?
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zdzisław Kapka odchodzi z Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to z pewnością chodzi o Chaveza...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gimenez w końcu dotarł !!!
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ejne_piec_lat/ Wreszcie dobra decyzja...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Załatwili Chaveza. Całe szczęście, bo już myślałem że i środkowego obrońcę trzeba będzie szukać
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No to jeszcze powinno być sześć transferów: prawy, środkowy i lewy obrońca, środkowy pomocnik, skrzydłowy i napastnik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
wyłazi z ciebie Polactwo i szukanie minusów na siłę. Stan widać jego przydatnosc sportową ocenił pozytywnie, ja probuje znaleźć motywy dla których nie musi byc to zły zakup, a gra Lameya pałętaniem się po boisku a'la Branco.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ja cieszyłbym się gdyby przyszedł ten długo ocziekiwany lewy obrońca i napastnik...![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie super wiadomość, że już oficjalnie podpisali Osmana na pięć lat. Dla mnie osobiście to będzie ostoja Naszej defensywy z Jaliensem!
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Bramkarze: Pareiko, Jovanić, Kurto Boczni obrońcy: Lamey, Paljić Stoperzy: Chavez, Jaliens, Bunoza Defensywni pomocnicy: Sobolewski, Wilk Środkowi pomocnicy: Jirsak Rozgrywający: Melikson, Garguła Skrzydłowi: Małecki, Kirm, Iliev Napastnicy: Genkow, Boguski. Plus tacy piłkarze jak Kowalski, Burliga, Brud i z ME. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś widział Mączyńskiego w ŁKS? Warto mu dać szansę?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
czyli zbymak zapowiedzi moze sobie włozyc miedzy bajki
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 15.06.2011 o godz. 11:30.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
W sumie siedzę na tym forum od 2 lat i czytam, stronę odwiedzam regularnie od 3-4 lat ale ten temat mnie tak wkurza, że postanowiłem się po tylu latach zarejestrować...
Czyżby te osoby które tutaj tak płaczą zapomniały o 2 bardzo ważnych rzeczach? Otóż do 01.07.2011 nie można przeprowadzać transferów gotówkowych, do tej daty Wisła nie może przedstawić nowych piłkarzy choćby byli zakontraktowani! A jeśli nie podpisali żadnego kontraktu to nie można zdradzać z kim się rozmawia po to aby ktoś nie przebił oferty stąd cisza na linii Wisła-Media Druga to związana z pierwszą: otóż przychodzą do nas teraz zawodnicy z karta w ręku ponieważ oficjalne do 01.07 NIE wolno ściągać innych. Okienko transferowe otwiera się za 2 tygodnie a wy płaczecie, że sciągamy graczy za darmo... no tak bo innych nam po prostu teraz NIE WOLNO.... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 15.06.2011 o godz. 11:33.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ale po co ogłaszać jak np zapinane są ostatnie szczegóły? żeby utrudnić sobie zakontraktowanie? przecież to byłoby działanie na szkodę klubu... Poczekajcie na pewno będą wzmocnienia.....
Co do Klicha to nie Wolfsburg się wygadał a sam Klich i prezesi Cracovii |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Napisałeś, że nie wolno przeprowadzać transferów gotówkowych do 1 lipca, co jest nieprawdą. Ogłosić podpisanie kontraktu można w każdej chwili. W Anglii, czy w Hiszpanii było już kilkanaście gotówkowych transferów, więc przestań pisać bzdury.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Goetze przeszedł do realu za pare ładnych mln euro w połowie maja klub może przeprowadzić transfer na pół roku przed jego wejściem w życie , tak też było u nas gdy Kuba przechodził do BVB latem , a zimą zostały już podpisane papiery |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Ostatni przyklad Genkov - tez chlop mial z wami ciezko na poczatku na szczescie dosc szybko pozamykal usta krytykom. Dwie rzeczy ktore mnie nastawiaja optymistycznie co do jego osoby (oczywiscie jesli bedzie zdrowy) to to ze jednak podczas swojej kariery gral na poziomie o ktorym 99,5% naszych ligowcow moze pomarzyc oraz to ze bedzie z zespolem przez caly okres przygotowawczy ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ja żałuję, że Cikosa nie wykupili. Liczę na dobrą grę Lamya, ale jakby się nie sprawdził albo po prostu nie wkomponowałby się szybko do drużyny (patrz Jaliens) to zawsze mógłby do składu wskoczyć Erik, po którym wiemy czego się spodziewać. Tym bardziej, że na prawdę z biegiem czasu grał coraz lepiej. rozmawiałem z nim przed meczem z Legią i on strasznie chciał zostać w Krakowie. Poza tym Słowacy są w cenie w Europie, więc jakby pograł trochę w pucharach to na pewno sprzedałoby się go za więcej niż było zapisane w umowie wypożyczenia.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|

|