The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2011, 11:20
Bardzo proszę o powstrzymanie się i nie wypuszczenia w świat plotek typu: słyszałem, że X ma przyjść do Wisły bo na pewnym forum tak napisali, bo kolega mojego kolegi mi powiedział... itp.

Wszelkiego rodzaju personalne wycieczki załatwiać na PRIV.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
sebastian1727
Banita

Od: 06.2011

Stary 14.06.2011, 11:22
Niedawno w sport raporcie na Orange Sport Info był wywiad z Maaskantem z Zakopanego i mówił na temat Lameya że to bardzo utalentowany i bardzo dobry zawodnik ( jak 31 latek może być utalentowany ) , powiedział jeszcze że ze względu na pieniądze nie na każdego mogą sobie pozwolić( pewnie Cupiał nie da kasy na transfery ) jak go spytali o Lameya żę nie grał prawie wcale ostatni sezon to Maaskant powiedział że po to tu jest żeby wrócił do formy i pełen dyspozycji fizycznej i że w razie potrzeby może zagrać również jako środkowy obrońca, jest szybki, dobrze gra głową.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 14.06.2011, 11:30
Gdzie przeczytaliscie, ze za Cikosa trzeba bylo dac 250tys. euro? Z tego co patrzyłem co pisano na wielu stronach mowa była o 350tys euro. Jezeli Maaskant mowi prawde o bardzo małych pieniadzach na transfery to nie oczekujmy kolejnych Meliksonow czy Chavezow. Najwidoczniej dostali ultimatum - albo Cikos albo Chavez i zdecydowali sie na Osmana. Tego wykluczyc nie mozna
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 14.06.2011, 11:33
KRAKÓW Temp.: 21 °C
Ciśn.: 1010 hPa
Wiatr: 10 km/h
Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 0.0 mm
Jak widać piękna pogoda nie za ciepło nie za zimno można w piłkę pograć, można się z dziewczyną umówić, można żonę do kina wziąć. Szkoda marnować dnia przy kompie upierając się, że Stan to wspaniały/nieodpowiedzialny pracownik WK a Lamey to największa porażka/ perspektywiczny gracz - szczególnie gdy udowadnia się to po raz 15
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 14.06.2011, 11:33
sebastian1727 napisał(a):Wyświetl post
mówił na temat Lameya że to bardzo utalentowany i bardzo dobry zawodnik ( jak 31 latek może być utalentowany ) .
A co ma talent do wieku? Czy talent zanika wprost proporcjonalnie do nabytego wieku?
Czy Michelangelo jak miał np 40 lat nie był utalenowany? Czy Messi w wieku 30 lat zatraci swój talent?
Zrozum że utalentowany nie znaczy młody.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.06.2011, 11:34
sebastian1727 napisał(a):Wyświetl post
Niedawno w sport raporcie na Orange Sport Info był wywiad z Maaskantem z Zakopanego i mówił na temat Lameya że to bardzo utalentowany i bardzo dobry zawodnik ( jak 31 latek może być utalentowany ) , powiedział jeszcze że ze względu na pieniądze nie na każdego mogą sobie pozwolić( pewnie Cupiał nie da kasy na transfery ) jak go spytali o Lameya żę nie grał prawie wcale ostatni sezon to Maaskant powiedział że po to tu jest żeby wrócił do formy i pełen dyspozycji fizycznej i że w razie potrzeby może zagrać również jako środkowy obrońca, jest szybki, dobrze gra głową.
Zajebiscie , wiecznie nie ma kasy jest szansa wejsc do LM przy dobrym trenerze i DS , ale nie , wiecznie jakies ciecia , ino darmowy zawodnicy , czasy Skorzy sie przypominaja. Robert i Stan nie maja jak rozwinac skrzydel , nie pomyslcie ze placze , ale na dzien dzisiejszy nie wyglada to ciekawie.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 14.06.2011, 11:35
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Niechodzi mi o to zeby szastac nazwiskami bo jesli juz zawyzajac porownamy Kube do Meliksona to napewno znajdzie sie odpowiednik dla Genkova czy Pareiki. Poprostu Stan to zaden czarodziej i jesli inni by mieli troszke kasy do wydania napewno nie byli by gorsi.
Głupoty gadasz. W Legii mieli przed ubiegłym sezonem bardzo duże pieniądze i co ? Kogo takiego pozyskali ? Vrdoljaka za którego przepłacili ? Ciekawe co byś mówił gdyby taki Jóźwiak byłby u nas dyrektorem sportowym i odpowiadał za transfery ? Stan wg mnie jest najlepszym dyrektorem w erze Cupiała i efekty jego pracy są widoczne ! Gdyby miał większy budżet transferowy miałby większy komfort pracy i mógłby pozwolić sobie na wykupienie takiego Cikosa a tak pewnie ma nieco ręce związane i dlatego musi decydować się na takich piłkarzy jak Lamey który może okazać się wzmocnieniem. Sytuacja z Chavezem gdzie Platense wg nieoficjalnych informacji ma dostać 60 % z następnego transferu też wskazuje na to że mamy ograniczone możliwości finansowe i przez to te ciężki negocjacje i dawanie takich klauzul żeby przekonać inny klub . Być może jakieś fundusze są przygotowane na transfery w tym okienku ale z pewnością nie są to duże kwoty a pewnie wolą je przeznaczyć na ,np. dobrego napastnika którego za darmo się nie znajdzie w przeciwieństwie do prawego obrońcy .
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.06.2011, 11:42
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Jak widać piękna pogoda nie za ciepło nie za zimno można w piłkę pograć, można się z dziewczyną umówić, można żonę do kina wziąć. Szkoda marnować dnia przy kompie upierając się, że Stan to wspaniały/nieodpowiedzialny pracownik WK a Lamey to największa porażka/ perspektywiczny gracz - szczególnie gdy udowadnia się to po raz 15
Niektórzy muszą w robocie siedzieć, a nie ma za bardzo co robić w niej
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 14.06.2011, 11:44
Jeśli chodzi o dotychczasowe transfery: Iliev - ciekawe uzupełnienie składu, Lamey - wielka niewiadoma. Nie wiadomo, w jakiej jest formie. Nie wiadomo czy jest uzupełnieniem składu czy jest przymierzany jako podstawowy prawy obrońca. Pożyjemy - zobaczymy. W jego przypadku wielkim optymistą nie jestem - fajnie jak za pół roku będę pozytywnie zaskoczony.
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 14.06.2011 o godz. 17:54.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.06.2011, 11:45
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Gdyby miał większy budżet transferowy miałby większy komfort pracy i mógłby pozwolić sobie na wykupienie takiego Cikosa
Gdyby miał większy budżet to na pewno nie interesowałby się Cikosem, tylko kimś znacznie lepszym. I skąd wiesz, że właśnie nie jest tak w tej chwili?

Skończcie narzekać...
Cytat:
Jeśli chodzi o dotychczasowe transfery: Illev - ciekawe uzupełnienie składu
HAHAHAHAHA!
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.06.2011, 11:46
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Sorry za OF.
W szkole czlowiek siedzi i nie ma zbytnio co do roboty , od czasu do czasu sie na szluga wyjdzie i tyle

Co transferow za fri , ok niech sa , ale zeby ci zawodnicy grali ostatni sezon na jakims tam poziomie , mam nadzieje ze zawodnik pokroju Lamey sie juz nie zdarzy.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 14.06.2011, 11:52
Zastanówcie się za nimi napiszecie posta, czy naprawdę wnosi on coś do tematu Polityka transferowa Wisły Kraków.

Dziękuje.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.06.2011, 11:58
Z wywiadu z naszym nowym bogiem prawej strony

Michael Lamey napisał(a):
„Kiedy grałem w PSV, pracował tam też Stan Valckx. Widział moją grę w Leicester, wyraził zainteresowanie moją osobą. Rozpoczęliśmy rozmowy i teraz jestem tutaj. Można powiedzieć, że to dzięki niemu będę grał dla Wisły”
Dalej nie widzicie tu pewnej zależności ? Jak sam piłkarz przyznał, że gdyby nie Valcx by go tu nie było. Nie podoba mi się robienie z Wisły prywatnego folwarku pana Valcxa. To będzie nasz podstawowy prawy obrońca, z nim będziemy walczyć o LM. Z gościem, o którym kibice średniaka Championship mówią, że nie nadaje się do pielęgnowania trawy. Aha, i może przypomnicie mi za co Stan został wyrzucony z PSV?

Jeszcze jedno. Jak Valcx mógł go obserwować jak on w Leicester w ogóle nie grał, a jak grał to w pierwszej połówce sezonu, jeszcze na jesienie. Więc to jest kolejna, mówiąc eufemistycznie, "nieścisłość".

Coraz bardziej śmierdzi ta cała historia wg mnie. A Lameyowi to by się przydało zrzucić z 5 kg przed 'bitwą o Ligę Mistrzów'.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Austerlitz
Member

Od: 11.2007

Stary 14.06.2011, 12:02
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
polaczmy Legie,Lecha,Polonie i Wisle w jeden team finansowany przez Cupiala,Wojciechowskiego,Rutkowskiego i ITI a nie bedziemy mogli konkurowac dalej z tym sredniakiem europejskim... na rynku transferowym...(

http://www.igol.pl/article,30593.html

ludzie ogarnijcie sie - jak pogramy ze 3-4-5 sezonow w LM to przeskoczymy na kolejny level i zawodnicy beda kosztowali x3,4 a perelki x6,7 a i bedzie cala masa chetnych chcacych grac dla nas .
Debilny artykół. Przeca mistrzem Belgii jest Standard Liege . A Lukaku to cienias coraz większy z roku na rok. 30 milionów to oni mogą chcieć ale za całą swoją drużynę .

"Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą."
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.06.2011, 12:05
fialo napisał(a):Wyświetl post
Z wywiadu z naszym nowym bogiem prawej strony

Dalej nie widzicie tu pewnej zależności ? Jak sam piłkarz przyznał, że gdyby nie Valcx by go tu nie było. Nie podoba mi się robienie z Wisły prywatnego folwarku pana Valcxa. To będzie nasz podstawowy prawy obrońca, z nim będziemy walczyć o LM. Z gościem, o którym kibice średniaka Championship mówią, że nie nadaje się do pielęgnowania trawy. Aha, i może przypomnicie mi za co Stan został wyrzucony z PSV?

Jeszcze jedno. Jak Valcx mógł go obserwować jak on w Leicester w ogóle nie grał, a jak grał to w pierwszej połówce sezonu, jeszcze na jesienie. Więc to jest kolejna, mówiąc eufemistycznie, "nieścisłość".

Coraz bardziej śmierdzi ta cała historia wg mnie. A Lameyowi to by się przydało zrzucić z 5 kg przed 'bitwą o Ligę Mistrzów'.
Ci sami ludzie którzy to pisali twierdzą teraz, że w Polsce je się ludzi, że jesteśmy rasistami i że Lamey będzie miał z powodu koloru skóry ciężkie życie.

Mógł go obserwować w rezerwach. Wygląda na to że Stan cenił wyżej Baszcza jednak jestem wstanie uwierzyć w to, że poszła decyzja z góry. Gdyby były pieniądze Stan pewnie nie działałby tak desperacko a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ich po prostu nie ma.

Zaczyna się teraz tzw "łapanka" bo o wzmocnieniu składu mowy już nie ma trzeba po prostu załatać dziury.

Stan z Robertem trochę się nie zgrali bo niby obaj odrzucili kandydaturę Baszcza z tego względu że mają Jaliensa który może grać na prawej i stoperze tak samo jak Marcin. A dzisiaj Robert podkreśla to że wzięli Lameya bo może grać na prawej obronie oraz na środku. O co tu chodzi ?
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.06.2011 o godz. 12:19.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 14.06.2011, 12:10
Robert Maaskant - Lamey to pilkarz, na ktorego nas w chwili obecnej stac. Teraz juz chyba wiemy dlaczego nie zdecydowano sie na wykupienie Cikosa tylko brano Lameya za darmo wiec mozna spokojnie powiedziec, ze ten transfer został dokonany z przymusu. Powinnismy sie cieszyc, ze przynajmniej na Chaveza sie kasa znalazła
Powód: edycja+dopiska
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 14.06.2011 o godz. 12:30.
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 14.06.2011, 12:13
fialo napisał(a):Wyświetl post

Dalej nie widzicie tu pewnej zależności ? Jak sam piłkarz przyznał, że gdyby nie Valcx by go tu nie było. .
Tak samo mozna napisać że gdyby nie SV to nie byłoby z nami Meliksona, Genkova, Pereiki.
Naprawde nie rozumiem tego narzekania na Lameta podczas gdy nie zagrał u nas ani jednego meczu
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.06.2011, 12:17
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Robert Maaskant - Lamey to pilkarz, na ktorego nas w chwili obecnej stac. Teraz juz chyba wiemy dlaczego nie zdecydowano sie na wykupienie Cikosa tylko brano Lameya za darmo. Powinnismy sie cieszyc, ze przynajmniej Chavez zostaje.
w sumie to mnie nie dziwi że nie ma pieniędzy na transfery gotówkowe.Legia,Lech też nie sprowadzają za pieniądze póki co nikogo w tym okienku.Widac bieda
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 14.06.2011, 12:24
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Tak samo mozna napisać że gdyby nie SV to nie byłoby z nami Meliksona, Genkova, Pereiki.
Naprawde nie rozumiem tego narzekania na Lameta podczas gdy nie zagrał u nas ani jednego meczu
Bo to Polska bo trzeba narzekać i tyle, polityka transferowa jest spójna od razu było wiadomo że tylko takie transfery będą do Wisły tanio albo za darmo. I jak do tej pory jesteśmy na plusie. Przypominam

Pareiko był za stary
Melikson za młody no i jak by był donry to już grał by w Europie
Genkov miał sezon konia ale u nas był już król strzelców z Bułgari i nic z tego nie byłó
Jaliens za stary

I tak dalej i tak dalej

Liczę że Lamey będzie solidnym przeciętnym grajkiem z kondycją z Anglii, nie liczę na fajerwerki ma być po prostu dobrze.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.06.2011, 12:30
Robert Maaskant - Lamey to pilkarz, na ktorego nas w chwili obecnej stac. Teraz juz chyba wiemy dlaczego nie zdecydowano sie na wykupienie Cikosa tylko brano Lameya za darmo. Powinnismy sie cieszyc, ze przynajmniej Chavez zostaje.
Weź szklankę zimnej wody i oblej sobie nią głowę. Ludzie - poczekajmy. Przypuszczam, że jeszcze w tym tygodniu będą jakieś transfery. Wtedy ocenimy, na ile nas stać, kto przychodzi, jak gra etc. Zobaczymy, co Ci piłkarze będą sobą prezentować. Lamey na ligę polską pewnie starczy - nie będzie rewelacji, ale starczy. A może jest ściśle określony budżet i chcą do wysokości budżetu zakupić piłkarzy, których nam bardziej brakuje? Np. środkowa pomoc, gdzie jednego klasowego grajka nam brak. Poczekajmy - Wy z jednej wypowiedzi Maaskanta zrobicie "z igły widły". Idźcie na basen! Albo na piwo...
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.06.2011, 12:30
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie może nawet ściągać 2 swoich znajomych z PSV co okienko jeżeli oprócz tego nadal będzie ściągał graczy na poziomie Meliksona, Pareiki, Genkova. Jaliens anonimem nie jest. Lamey gdyby nie ostatni sezon to wszyscy by się zachwycali, że do nas przechodzi. Wielu tu liczy na Boguskiego, czy Gargułę, a ile w ostatnich sezonach grali? Woleliście jak ściągaliśmy Kryszałowicza, Chiacu, Radovanovicia? A może transfery za czasów Kasperczaka? Jeden transfer ryzykowny, a tak facet robi kawał dobrej roboty, więc może czas zacząć mu ufać?
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 14.06.2011, 12:31
Cytat:
„Jest to bardzo doświadczony zawodnik, szybki, silny. Gra dobrze w powietrzu” – ocenił Lameya trener Maaskant. „To kompletny piłkarz. W tym momencie nie mamy czasu na poszukiwanie kogoś, kto jeszcze musi się uczyć, dlatego postawiliśmy na takiego doświadczonego obrońcę jak Michael”
I myślę że tu jest sedno sprawy. Zawodnik pokroju Cikosza może się ogrywać w Młodej Ekstraklasie. Do ELM potrzeba nam kogoś "na już". I miejmy nadzieję ze taki będzie Lamey. Skończmy już narzekać.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 14.06.2011, 12:31
Ja jestem zdania, że należy poczekać z oceną naszego nowego obrońcy, z prostej przyczyny jeszcze nie tak dawno, niektórzy obwieszczali, że Genkov to drugi Christov choć chłopak wtedy nie rozegrał dla nas ani jednego meczu. Jaki miał wkład w zdobycie MP dobrze wiemy, bo parę ważnych bramek dla nas strzelił.

Wiadomo, patrząc na statystyki można mieć zdanie, że ostatnio mu nie szło w lidze angielskiej, mało spotkań, na wiosnę nawet nie powąchał murawy.
Możliwości jest parę:

- lata świetności ma już za sobą,
- liga angielska to liga do której się nie nadaje,
- nie był ulubieńcem trenera.

Nie można powiedzieć na dzień dzisiejszy czy jest on wzmocnieniem naszego składu czy też nie, bo nikt z nas nie widział go jeszcze w akcji w Wiśle.
Doświadczenie posiada, bo i grał w Holandii, Niemczech, Anglii i to w dobrych zespołach.
Poza tym, podpisaliśmy z nim kontrakt tylko na rok, więc nie robiłbym z tego tak wielkiej tragedii nie jest to drugi Łobo, który miał wysokie zarobki i długi kontrakt.

Na dzień dzisiejszy ma u mnie czystą kartkę - wstępnej oceny mogę dokonać, po treningach z zespołem, po jakimś meczu sparingowym.

Mam tylko cichą nadzieję, że faktycznie będzie lepszy od Erika.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 14.06.2011, 12:35
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Możliwości jest parę:

- lata świetności ma już za sobą,
- liga angielska to liga do której się nie nadaje,
- nie był ulubieńcem trenera.
- nie mieścił się w podstawowym składzie.
Ja bym też to wziął pod uwagę. Konkurencja tam jest ogromna, nie to co w Polsce.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

podszywacz napisał(a):Wyświetl post
I myślę że tu jest sedno sprawy. Zawodnik pokroju Cikosza może się ogrywać w Młodej Ekstraklasie. Do ELM potrzeba nam kogoś "na już". I miejmy nadzieję ze taki będzie Lamey. Skończmy już narzekać.
Sedno sprawy jest również w Twojej wypowiedzi. Czego my mamy szukać w ELM z takimi zawodnikami w składzie ?
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Możemy sobie wklejać jak chcecie kto co powiedział:
„Jest to bardzo doświadczony zawodnik, szybki, silny. Gra dobrze w powietrzu” – ocenił obrońcę trener Maaskant. „To kompletny piłkarz. W tym momencie nie mamy czasu na poszukiwanie kogoś, kto jeszcze musi się uczyć, dlatego postawiliśmy na takiego doświadczonego obrońcę jak Michael” – dodał.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._i_meliksonem/

Najlepsze jest to, że u Nas na forum jeszcze nie zdarzyło się żeby wszyscy byli zadowolenie z transferu. Co raz jest to samo: Melikson, Chavez, Kirm itd...
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.06.2011, 12:37
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
- nie mieścił się w podstawowym składzie.
Ja bym też to wziął pod uwagę. Konkurencja tam jest ogromna, nie to co w Polsce.
Poza tym ilu zawodników Wisły poradziłoby sobie w Championship?
Odpowiedz cytując
Nosalka
Member

Od: 03.2008

Stary 14.06.2011, 12:41
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Najlepsze jest to, że u Nas na forum jeszcze nie zdarzyło się żeby wszyscy byli zadowolenie z transferu. Co raz jest to samo: Melikson, Chavez, Kirm itd...
Urok tego forum Tutaj Gerrard byłby za stary, Messi za niski, Drogba za wolny...
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 14.06.2011, 12:44
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Sedno sprawy jest również w Twojej wypowiedzi. Czego my mamy szukać w ELM z takimi zawodnikami w składzie ?
A kto Ci obiecywał awans do LM? Kto zapłaci kilka milionów Euro na porządne transfery? Masz, to daj! Jest kryzys jest taka polityka właściciela i z tym sie trzeba pogodzić. Czy kwestią sprowadzenia klasowego gracza są wyłącznie pieniądze czy może niechęć głośnych nazwisk do grania w buraczanej, zaściankowej lidze? Wisła musi zaistnieć w Europie tym czym ma, marka "Wisła" musi być znana w Europie aby budować drużynę na znanych nazwiskach i zarabiać duże pieniądze.

Zwierze napisał(a):Wyświetl post
I tym pięknym zdaniem zakończył bym dyskusję i zamknął ten wątek do zamknięcia okna transferowego.
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 14.06.2011 o godz. 12:47.
Odpowiedz cytując
filip123
Member

Od: 07.2010

Stary 14.06.2011, 12:48
Jedno jest pewno sprowadzajac takich piłkarzy Pan Cupiał nie ma na co liczyć że wejda do LM .I jesli nie sięgnie głębiej do kieszeni jak JW z polonii to lepiej niech sprzeda Wisłę komuś kto w nia zainwestuje i sprowadzi wartosciowych piłkarzy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów