The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Fan123
Banita

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2011, 21:07
Według mnie jeżeli by wykupili Cikosa albo wypożyczyli nie będzie problemu bo będziemy mieli dwóch skrajnych prawych obrońców zawsze można manewrować z nimi. Do tego LO i obrona myśle że na LE wystarczy. Co do Lameya to nie ma co na nim psów wieszać bo nikt go jeszcze nie widział z was w ostatnim czasie (fakt nie było jak go zobaczyć bo nie grał) ale zagra kilka sparingów to się okaże na co go stać w tym momencie i nie można go odrazu osądzać. Trzeba dać się mu pokazać i wtedy będziemy polemiziwać czy bedzie przydatny dla drużyny i czy się sprawdzi na początek dajcie mu zagrać jakiś mecz.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 13.06.2011, 21:11
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Cytat z Clebera: http://www.weszlo.com/news/7060

Jak to skomentujecie?
Wygląda na to,ze wolą zatrudniac po znajomości zawodników typu Branco,Boukhari czy Lamey zamiast zakontraktowac drugiego Marcelo.

A ten zawodnik,o którym mowa to Diogo Silvestre Bittencourt,zawodnik o potencjale co najmniej podobnym Marcelo.Anderlecht go wypożyczył z Sao Paulo.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 13.06.2011 o godz. 21:15.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 13.06.2011, 21:14

Jak to skomentujecie?
w kontekscie z dzisiejszm transferem poirytowalo mnie to... ;/
z 2 strony Cleber nie powinien takich historii opowiadac dziennikarza..
Odpowiedz cytując
Fan123
Banita

Stary 13.06.2011, 21:17
Tyle że taki Marcelo trafia się raz na kilka lat albo i rzadziej. Tym bardziej że był to darmowy transfer (mowa o Marcelo). Na drugiego takiego bedziemy mósieli jeszcze troche poczekać jak narazie trzeba się zadowolić tym co jest. Może jak wejdziemy do LM i się tam pokażemy będzie nas stać na kupienie takiego diamentu jak Marcelo ale już oszlifowanego ale szczeże wątpie ale trzeba mieć nadzieje.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 13.06.2011, 21:18
poczytajcie weszlo ,czy on nie byłby lepszy niz Lama?
Odpowiedz cytując
baranek
Junior Member

Stary 13.06.2011, 21:18
Możemy pogapić się w monitor, poczytać, wyrazić niezadowolenie, lub jakieś inne emocje...ale tylko tyle. Nikt z nas nie wie jak było, jest naprawdę z transferem nowego zawodnika czy słowami Clebera...Pewne jest jedno, gdybyśmy nie musieli patrzeć na każdą wydawaną złotówkę dwa razy, kadra zespołu pewnie by była skompletowana...takie moje prywatne zdanie. Pozdrawiam Wiślaków
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 13.06.2011, 21:21
Osobiście nie przekonuje mnie ten transfer. Mam nadzieje, że się mylę i nasz nowy nabytek obroni się poprzez dobrą grę. Boję się jednak, że to gracz pokroju Branco czy Boukhariego...
What's new?

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.06.2011, 21:24
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Wygląda na to,ze wolą zatrudniac po znajomości zawodników typu Branco,Boukhari czy Lamey zamiast zakontraktowac drugiego Marcelo.

A ten zawodnik,o którym mowa to Diogo Silvestre Bittencourt,zawodnik o potencjale co najmniej podobnym Marcelo.Anderlecht go wypożyczył z Sao Paulo.
I nagle teraz Stan bedzie tym złym? Jeszcze chwila i zapomnimy o tym, ze sprowadził do Krakowa najlepszego od lat bramarza, swietnego rozgrywajacego z wielka technika i napastnika, ktory w koncu mogł godnie zastapic Pawla Brozka w ataku. Nagle juz wszyscy wiedza, ze Diogo w Anderlechcie to bedzie super transfer a Lamey w Wisle to nieporozumienie. W koncu po tylu latach klub kupuje zamiast sprzedawac a dalej jest zle. Coraz bardziej mnie przekonuje to co napisal zbymak o sciaganiu wyłacznie pilkarzy darmowych - przez to Stan mogł zmienic taktyke i zaczał wyszukiwac pilkarzy odpowiadajacych jego osobie. Takiej mozliwosci nie mozna wykluczyc. Nagle jeden transfer przekresla wsrod kibicow profesjonalizm Valckxa i to jest bardzo smutne w tym wszystkim.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 13.06.2011 o godz. 21:29.
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 13.06.2011, 21:25
Coraz bardziej zastanawia mnie fakt, czy może nasz dyrektor sportowy nie kręci lodów przy pomocy Wisełki. Cenie go za kilka super transferów, ale w*urwia te kolesiostwo. Chyba wszyscy mają wrażenie, że momentami chodzi o coś więcej niż tylko "poziom sportowy".
Szkoda tego młodego z SP FC, ale...Jest on wypożyczony, a Cleber w w/w wywiadzie wspomniał, że młodzi brazylyjczycy sporo kosztują. Sami przypomnijcie sobie ile kosztuje wykupienie Riosa, który mimo osiągnięcia ma mniejsze, ew. porównywalne.
Może Stan wiedział, że Wisła nie będzie miała gotówki na wykupienie i po co miał się wygłupić?
Odpowiedz cytując
Tom Al
Member

Od: 10.2008

Stary 13.06.2011, 21:29
Z 3 strony może jednak powinien. Upublicznienie podobnych rzeczy może spowodować że trudniej będzie je powtarzać.

Przyznam że dzisiejszy dzień jest pierwszym w którym poczułem pewną rezerwę do pracy Stana i Roberta. Do tej pory mieli praktycznie nieograniczony kredyt zaufania, ich działania wydawały się mieć logikę. Kiedy jednak się człowiek dowiaduje że zatrudniono starzejącego się kopacza po licznych kontuzjach który nie poradził sobie w I lidze angielskiej a olano sprawę młodego talentu z Santosu... to trochę zaczyna się czuć dziwnie. Wiadomo, nikt nie jest nieomylny ale to pierwsza wiadomość, która stawia znak zapytania pod kątem długofalowych strategii naszej dwójki Holendrów. Oby była to wiadomość ostatnia.
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

A skąd my możemy wiedzieć jak było? Cleber może np. chciał dużej kasy dla siebie za pośrednictwo, albo klub brazylijski wycenił gościa np. na 2 mln - Clebi się obraził, wziął swoje zabawki i sobie poszedł... Dla mnie to bardzo niepofesjonalne ze strony Clebera że udziela takich wywiadów...
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Skoro Cleber im polecił dobrych piłkarzy to musiało o coś innego pójść , ale jak człowiek słyszy że miał ktoś lepszy przyjść a przyszedł człowiek kontuzja to się idzie w....ić.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 13.06.2011, 21:30

Jak to skomentujecie?
Ty wybrałeś taki fragment żeby Ci pasował, to ja wybiorę ten:
Cytat:
Wisła wskazywała ci, kogo obserwować, czy sam miałeś upatrzonych zawodników?
Różnie. Niektórych wypatrzyłem już wcześniej. Tak było z Diogo, tym chłopakiem z Anderlechtu. Kapka też go oglądał, poznał jego menedżera. No, ale skończyło się na transferze do Belgii.

A jak klub zareagował na wieść o twoim odejściu?
Basałaj się zdziwił. Pytał, co mnie do tego skłoniło. Ale mówię - nie chcę teraz wchodzić w szczegóły. Chodzi o pewne sprawy z przeszłości, które już rozwiązaliśmy. Z Basałajem nie mam żadnych problemów, to w porządku człowiek. Wolę po prostu działać jako menedżer, razem z dużą polską firmą, która będzie moim wspólnikiem i chce zainwestować w młode talenty z Polski. W przyszłości powiem, o kogo dokładnie chodzi. Ale nie jest to firma z branży piłkarskiej.
i na koniec Cleber jest naszym dyrektorem sportowym ? on będzie rozliczany z transferów ?
Ostatnio edytowane przez Luu... : 13.06.2011 o godz. 21:33.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 13.06.2011, 21:33
Angmir napisał(a):Wyświetl post
A czy idealnym rezerwowym nie był by jakiś młody polak (choićby i z ME ) albo od biedy Burliga, a nie emeryt z zagranicy którego największą zaletą jest fakt że chyba nie będzie grał w 1szym składzie (tak mówi większość z jego obrońców)
rolą rezerwowego jest to,żeby wówczas kiedy wymaga tego sytuacja wszedł na boisko i grał z pożytkiem dla zespołu a nie wchodził w 90 min lub grał w meczach bez stawki... Jeśli mam wybierać między Lamey'em a Burligą to wolę Holendra gdyż jest po prostu lepszym i bardziej doświadczonym piłkarzem... A jeśli zawodnik z pierwszego składu dozna poważnej kontuzji to do końca rundy/sezonu ma grać za niego gracz z ME?

"pokaż mi swoją ławkę rezerwowych, a powiem ci, jaki masz zespół"

zakładam, że Lamey jest szykowany jako zmiennik dla skrajnych obrońców, którzy mam nadzieję jeszcze Nas zasilą tego lata... Bo jeśli to zawodnik do pierwszej jedenastki a jego zmiennikiem ma być Burliga to... niewesoło...
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.06.2011, 21:34
Luu..

a ja wybiorę ten..
Cytat:
Dlaczego odszedłeś z Wisły?
Wydarzyło się kilka spraw, o których nie chcę publicznie mówić. I nie mogę. To zostanie między mną a Basałajem.

Jak podsumujesz te kilka miesięcy w roli skauta?
Odwiedziłem kilka krajów, nawiązałem sporo kontaktów, widziałem wielu ciekawych piłkarzy. Wiśle poleciłem dwóch - 21-letniego stopera z Izraela i lewego obrońcę z Brazylii w tym samym wieku, który jeszcze w tamtym roku grał w reprezentacji U-20. Włożyłbym za niego ręce w ogień. Wisła uznała, że nie jest zainteresowana. Ok, nie ma sprawy. Ale chłopak poszedł do Anderlechtu.
Nie wiadomo o co poszło, a może RN coś namotała i wyszła kicha... przecież pisali niektórzy że po zmianach w RN można spodziewać się potrójnego liczenia złotówek..

Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.06.2011, 21:35
To jest ten zawodnik lepszy od Baszczyńskiego na lewej obronie? Ciekawie.

Nie widziałem Lameya w akcji, ale na papierze wygląda raczej mizernie. Jak na razie w moim odczuciu w transferach 0:2. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w sparingach. Póki co sceptycznie to widzę.

PS. Jest to 60 obcokrajowiec w historii sekcji piłki nożnej w Wiśle. Więcej w encyklopedii Wisły
Ostatnio edytowane przez Gordian : 13.06.2011 o godz. 21:42.

Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 13.06.2011, 21:38
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
Luu..

a ja wybiorę ten..

Nie wiadomo o co poszło, a może RN coś namotała i wyszła kicha... przecież pisali niektórzy że po zmianach w RN można spodziewać się potrójnego liczenia złotówek..
dlatego robienie awantury że Cleber polecił nam super piłkarza, a Stan sprowadził szrot jest d .... nie będę kończył.

Ja proponuje niektórym poczekać aż zobaczą efekt tego okienka na boisku. Bo jak na razie Stan zasługuje na duży kredyt zaufania.

patrz post niżej ;/
kolego JarekTSW Cleber powiedział : Kapka też go oglądał, poznał jego menedżera.
więc mogło być tak że Kapka spotkał się z tym menedżerem ten powiedział ile chcą kasy i po tym dalsza dyskusja przestała mieć racje bytu ? ..... albo prawda była zupełnie inna. Jaki sens ma wysuwanie jakiś teorii na podstawie kliku słów wywiadu?
Ostatnio edytowane przez Luu... : 13.06.2011 o godz. 21:54.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
JarekTSW
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.06.2011, 21:39
Nie dobrze się dzieję. Transfery darmowe. Za młodego obiecujacego Cikosa przychodzi kaleka. Cleber odchodzi. Nie chcemy mloziezowego reprezentanta Brazylii ktory chwile pozniej idzie do Anderlechtu...
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 13.06.2011, 21:41
sęk w tym że w Anderlechcie nie ma żadnego brazylijskiego obrońcy nawe na wypożyczeniu ;d
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 13.06.2011, 21:42
Co do Clebera i Waszego jęczenia.
Jak możecie w ogóle porównywać tego gościa do Marcelo? Nasz były obrońca to był chłopak który przez dwa sezony sporo pograł w tamtejszej ekstraklasie, mimo tego, że był bardzo młody. Ponadto jego klub rękami i nogami się zapierał, żeby nie oddać nam tego zawodnika. Bednarz się popisał i dlatego dostaliśmy taką perełkę. A Wy teraz żałujecie, że straciliśmy nie wiadomo kogo. Przecież ten chłopak co poszedł do Anderlechtu to wcale nie pograł w tej Brazylii. Rozegrał 6 meczów i to 5 lat temu (!). Taki Rios pograł wcześniej w Argentynie. Sporo w lidze, sporo w młodzieżówce i co? Przyszedł do nas i sobie nie poradził. Anderlecht wziął, bo go stać na sprawdzanie takich piłkarzy, pewnie wróci z powrotem jeszcze prędzej niż przyszedł. Co to Anderlecht jest nieomylny?
Cleber się obraził, zabrał zabawki no to go żegnamy. Bez tego wywiadu bym go bardziej żałował, ale po nim moja opinia o nim nieco się pogorszyła. Potrzebujemy doświadczonych piłkarzy, którzy gwarantują jakiś poziom. Widocznie to nie czas, by sprawdzać jakiś młodzieniaszków, zwłaszcza w eliminacjach LM.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 13.06.2011, 21:43
co to za różnica czy transfer jest darmowy czy grubą kasę? ważne żeby zawodnik dobrze grał (przykład Jirsak vs Marcelo lub Błaszczykowski). Co do Clebera to powtórzę: " Skąd my możemy wiedzieć jak było? Cleber może np. chciał dużej kasy dla siebie za pośrednictwo, albo klub brazylijski wycenił gościa np. na 2 mln - Clebi się obraził, wziął swoje zabawki i sobie poszedł... Dla mnie to bardzo niepofesjonalne ze strony Clebera że udziela takich wywiadów..."
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 13.06.2011, 21:43
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post

Czyli Stan już jest tym złym? Acha to najlepiej go wywalić na zbity ryj!!! Ciekawe co wtedy by pisały rozżalone dzieci na forum ? Co teraz Stan zatrudnia zawodników po znajomościach ? Tylko skąd on wcześniej znał Branco ? No powiedz skoro śmiesz oskarżać go o zatrudnianie ze względu na znajomości a może teraz macie taką taktykę że jak zawodnik się sprawdzi to wszystko cacy a jak niewypał to że został ściągnięty przez znajomości ? Gdyby Pareiko nie wypalił to też pewnie byś napisał że przyszedł przez znajomości ? I skąd do k.... wiesz że ten Brazylijczyk to drugi Marcelo , widziałeś go w jakimś meczu ?Czy tylko piszesz tak bo Ci się tak podoba ? Marcelo był podstawowym piłkarzem Santosu w przeciwieństwie do tego całego Diogo który na razie grywał epizody podobnie jak Burliga u nas no ale skoro Ty wiesz że to drugi Marcelo to może podejdź do Basałaja i powiedz że będziesz lepszym dyrektorem sportowym !! A może od razu idź do Realu znawco . Takich Brazylijczyków w każdym zespole z tamtej ligi jest po 15 i co każdy robi karierę ? Cleber nie jest nieomylny choć bardzo szanuję go ale po jaką ..... mówi kogo to on polecał Wiśle a kogo to nie wzięła ? Chce narobić szumu niepotrzebnego czy może ma żal że nie słuchają go na każdym kroku? Chciałbym przypomnieć że dyrektorem sportowym nie jest Cleber tylko Stan i to właśnie on razem z trenerem decydują jakiego piłkarza potrzebują a jaki nie jest im koniecznie teraz potrzebny!!!! No ale co tam , eksperci z forum znają się lepiej !!! Najlepiej wywalić Holendrów i jak to mówił Piechniczek "zatrudnić jakiegoś młodego utalentowanego Polskiego trenera który za mniejsze pieniądze zbuduje zespół oparty wyłącznie na Polakach i będzie osiągał nie mniejsze sukcesy !!! "Wtedy będziecie szczęśliwi i nie będzie ściągania piłkarz po znajomościach !!!
Ostatnio edytowane przez fanfan : 13.06.2011 o godz. 21:49.
Odpowiedz cytując
DarinhoNH
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 13.06.2011, 21:44
Nie widzieliście żadnego meczu w wykonaniu Lameya i gadacie i gadacie i narzekacie. Jak Maor przychodził czy inni też nie widzieliście jak gra. Dajcie mu czas. Zobaczmy po sparingach. To są transfery krótkoterminowe nastawione na awans do LIGI MISTRZÓW. Zarobimy pieniądze na transfery kupimy porządnych graczy w przystępnym wieku.
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.06.2011, 21:45
Polska to taki dziwny kraj gdzie jak wykorzystuje się kontakty z przeszłości (przypadek Stana) to momentalnie pojawia się podejrzenie o kolesiostwo .Stan ściągnął Lamey'a bo pamięta go z czasów jego gry w Holandii .W dodatku nie ściągnął go w ciemno bo jednak facet przechodził testy i po których to Robert określił przydatność zawodnika .Stan kiedyś powiedział , że całe życie już nawet jako piłkarz nawiązał mnóstwo kontaktów które teraz wykorzystuje .Maora ściągnął na podobnej zasadzie - czyli menago Meliksona zaproponował Stanowi tegoż zawodnika .Ale i tak według większości forumowiczów Staszek powinien wziąć do rąk najnowszego FM i tak wyszukiwać talentów .
Co do sprawy Clebera to przede wszystkim nikt na oczy nie widział oferowanego zawodnika a wszyscy rwą sobie włosy z głowy jakiż to wielki talent przeszedł Wiśle koło nosa . Od tych seryjnie zdobywanych mistrzostw niektórym się za przeproszeniem w dupach poprzewracało .Nie ma transferów - źle , są transfery - również źle bo nie ściągamy zawodników za kilka baniek bo Cupiał to sknera . Śmieszni jesteście a to forum już od jakiegoś czasu zmienia się w rynsztok .
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.06.2011, 21:52
ehh Cleber , Cleber - taka roznica co do mlokosow z Brazyli jest ze dla nas taki grajek z GKS co go podobno ogladali jest w zasiegu , mozna ogarnac temat i nic sie nie stanie jak gosc sie nie przebije - to samo Anderlecht stac na mlokosa z Brazyli by dac za niego z milion euro a jak sie nie sprawdzi to swiat sie nie zawali...(

powodzenia w nowym interesie i tyle jesli chodzi o mnie w tej sprawie...(
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.06.2011, 21:52
Jestem ciekaw jednego - ile osob odszczeka to co pisze teraz o Stanie i Lamey-u. Bo ja juz widziałem wypowiedzi osob na facebooku, ktorzy smiali sie ze sprowadzenia Pareiki czy Genkova a potem przyznawaly sie do tego, ze za wczesnie oceniły zawodnikow. Jak mozna miec pretensje o ten transfer skoro sie pierwszy raz słyszy nazwisko tego zawodnika i ocenia przez ostatni sezon, w ktorym pilkarz był kontuzjowany. Nie oceniajcie transferow Stana gdy pilkarze sciagnieci nie mieli jeszcze wielu okazji pokazac swoje umiejetnosci. Wyszla sprawa z Cleberem i juz nic sie wam nie podoba. A Brazylijczykow juz w Polscew było mnostwo i tylko paru sie sprawdziło a taki Marcelo w Polsce na prawde nie zdarza sie czesto
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 13.06.2011, 22:10
Nie lamentujmy. Nie ma ryzyka bo to transfer na jeden rok,powiedzmy sobie darmowy transfer doświadczonego zawodnika,który chociaż ostani sezon nie grał to jednak wzmocni konkurencję w obronie.Nie sprawdzi sie to do widzenia i tyle. Może jednak się odbuduje pod okiem Maaskanta,i co wtedy? I jeszcze jedno, jak zaraz Stan znajdzie jakiegoś dobrego obrońce to co ? przejdziemy z piekła do nieba w jeden dzień?
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.06.2011, 22:15
1. Póki co SV nie dał nam żadnych podstaw do tego żeby wątpić w jego profesjonalizm.
2. Lameya nigdy w akcji nie widziałem ale opinie kibiców angielskich i statystyki nie wyglądają zachęcająco.
3. W świetle punktu 2 i w kontekście rezygnacji z Cikosza i Baszcza transfer Lameya może wydawać się dziwny.
4. Biorąc jednak pod uwagę punkt 1 powyżej nie pozostaje nic innego jak czekać na pierwsze mecze i dopiero wtedy zacząć formułować bardziej zdecydowane opinie. Ale zółte światło ma prawo się palić.
5. Howgh!
Odpowiedz cytując
Fan123
Banita

Stary 13.06.2011, 22:15
To jest śmieszne co wy wypisujecie jak powiedzieli że są pieniądze na transfery to są napewno nie 6mln euro które przewijało się w mediach i na forum ale jakaś kwota jest przeznaczona na transery gotówkowe nie powiem ile bo nie wiem może nie jakieś cuda ale na sprowadzenie jednego dwóch zawodników pewnie jest. Mowa gdzieś o (1-1,2)mln euro. Za dobrego napastnika w naszym zasięgu trzeba dać przynajmniej to 500tyś bo dobrzy zawodnicy z kartą w ręku długo nie czekają na potecjalnych pracodawców...
Odpowiedz cytując
Fan123
Banita

Stary 13.06.2011, 22:19
Dlatego napisałem że bardziej widziałbym u nas Nwaogu a Nowak może nie miał rewelacyjnej rundy ale jak wystrzeli to potrafi 3brameczki w meczu strzelić i jak powiedziałeś nie można zapomnieć o jego częstych kontuzjach co wydaje sie być problemem przy checi jego zakupu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów