|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
I Tobie ten "smok" Interu się podoba? Działa na Ciebie ten cały "marketing"? No nic, jestem chyba strasznym konserwatystą...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Reszte wrzuce pozniej, w koncu dzis niedziela, trzeba odpoczac ![]() Btw; chcialbym miec znow 17 lat ^^ Pozdrawiam. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Gust jest kwestią indywidualną jednak osobiście widzę że projekt Maratończyka cieszy się dużym entuzjazmem. Wszystko idzie do przodu, kluby co roku zmieniają koszulki, dodają jakieś udziwnienia po to by kosić kasę. A jak widać wiele osób już tutaj deklaruję się na taką koszulkę.
Nie zachowujmy się jakbyśmy siedzieli 30 lat w jaskini. Bo po co kupować inny wzór koszulki skoro on praktycznie nie rożni się niczym od starego modelu ?
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.06.2011 o godz. 12:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja nie lubię jakiś udziwnień na koszulkach typu smok (STĄD...........DOTĄD). Minimalizm w formie. Czerwona koszulka, może być biały kołnierzyk i Biała Gwiazda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ta wielka BiałaGwiazda do mnie aż tak nie przemawia ale ludzie, nie obrażajmy gustu innych ludzi. Sam osobiście lubię czarne kolory i się napaliłem na te czarne koszulki. A mógłby zrobić ktoś wariację czarnej koszulki i tej białej gwiazdy wielkiej?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To może coś w ten deseń ?
![]() za bazę posłużył wzór nowych koszulek adidasa dla reprezentacji Rosji |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mi się w ogóle nie podobają.
Wyglądają strasznie kiczowato. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
pytanie mógłby ktoś sprawdzić jakby wygląd ten trykot ze smokiem w roli głównej(obok)w barwach Wisły
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 12.06.2011 o godz. 13:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
w sumie smok kojarzy sie z Krakowem więc nie byłby głupi pomysł gdyby trzecim strojem meczowym była koszulka z białą gwiazdą na piersi i ze smokiem po boku w roli głównej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ludzie, wasze projekty są naprawdę super ale adidas i tak nic takiego nam nie wymyśli, da jakiś zwykły swój krój, choć chciałbym się mylić.
![]()
FAN z Wielkopolski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Nie są to moje wzory, Wstawił je Przemek na facebooka. Osobiście uważam, że są najlepsze i godne porządnego przemyślenia ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Waż swoje słowa chłystku...
Również uważam te propozycje za godne rozważenia.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 12.06.2011 o godz. 14:02.
|
|
|
|
prądnik biały
Od: 12.2004
Offline |
|
|
daj spokój serek, nie przegadasz dzieciakom. teraz widzę, że jeden gimbus powyżej chce lansować koszulkę ze smokiem, inny widzi koszulki Wisły ze złotymi paskami, o zgrozo! ;o świat stanął na głowie. gdzie są k.... prawdziwi kibice, mężczyźni, przywiązani do tradycji, nie do sukcesów, blichtru, zapalniczek i kubków spod znaku telefoniki? gdzie?! wszędzie tylko wyżelowane chudzinki z pryszczami, prężące się na facebookowych fotach.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
to wiadomo kiedy będzie prezentacja nowych trykotów
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Znalazłem coś takiego: http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:S-n1wH3mHQcJ:bi.gazeta.pl/im/ekstraftp/2010_07/reg_strojow_meczowych2010_2011.doc+ekstraklasa+reg ulamin+stroj%C3%B3w&hl=pl&gl=pl&pid=bl&srcid=ADGEE SiKgka7KdY8UW9XP58gYj924guqF2iFZtOjasbplUJOUaQh6b6 g1IiElBQGf-E1HoBrKLTqVUZFXXADRnnhx0vCw3QGiX8Srtx3k6-Gzfw97tI5nZ-PdHxP0ASannJ8cdfU1Rks&sig=AHIEtbRhT2ELVy-jknKiA_yMCDvAVR7pnQ&pli=1
naszym projektantom może się przydać ![]()
Co jest takiego szczególnego w atmosferze na stadionie Wisły?
- To, że kibice cały czas dopingują. Cały czas krzyczą i wspierają, nawet gdy drużynie nie idzie. Maor Melikson |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tej koszulki z wielką tandetną gwiazdą wzorem z tomeksowych podrób Adidasa czy Nike, nawet komentować nie zamierzam.
Bardziej przerażający dla mnie jest fakt, że nikt niezaproponował jakiegokolwiek wzóru koszulki z białą gwiazdą na piersi a nie z tym odpustowym logo S.S.A? Jak myślicie?Co jest ważniejsze i co bardziej skusi kibiców?Jakiś rożowy,złoty smok na obcisłym trykocie, czy biała gwiazda na piersi z okazji 105 rocznicy założenia klubu? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Muszę Cię rozcarować Pablo - ja dzisiaj się dowiedziałem, że 90 % normalnych woli smoka na obcisłym trykocie...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Mi osobiscie bardziej sie podoba BG, ale nic nie poradzimy na to ze klub sie z nami kibicami nie utozsamia i nie ma mozliwosci by zmienili logo z SSA na BG:(
Ostatnio edytowane przez Maratonczyk : 12.06.2011 o godz. 15:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
To nie smok tylko wąż - il biscione - symbol występujący we włoskiej heraldyce, w tym w herbie Mediolanu i od lat symbol kojarzony z Interem. Zostawcie to w spokoju - koszulka oryginalna, czy się komuś podoba to już kwestia gustu. Natomiast dla Wisły taki wzór nie miałby najmniejszego sensu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jakkolwiek byśmy nie chcieli "udziwniać" kompromis pomiędzy BG a logo SA, to pamiętajmy, że Biała Gwiazda, raczej zawsze musi być cała biała a nie w odcieniach innych lub w konturach linii i w tym kierunku realizujmy ten kompromis, bo nie jesteśmy ani czerwoną ani niebieską ani jakąkolwiek inną, niż wyłącznie Białą Gwiazdą.
Po co to napinać się z krytyką pomysłów innych Do tych, którzy tak odwołują się do "fanatycznej" tradycji, polecam post Gordiana, gdzie powołuje się na przedwojenne wzorce koszukek, jakże bardziej "udziwnione", niż te proponowane tutaj ( poziome pasy np.). Tak więc Wisła, to nie tylko komunistyczny TS i nie wszyscy tęsknią do komuny pod jakimkolwiek powodem. Ja neguje dosłownie wszystko co komunistyczne i chętnie bazuje na wzorcach przedwojennych. Z obecną postkomuną w życiu i myśleniu zbyt wielu Polaków i kibiców Wisły także, raczej się nie identyfikuję, stąd absolutnie uznaje barwy w kolejności Czerwono-Biało-Niebieskie i nie wyśmiewam propozycji kompromisów BG z logo SA na koszulkach, bo lepsze to niż nic. Jak być może kiedyś w odległej przyszłości, postkomuna minie wreszcie w tym kraju, może zdążę i doczekam się szacunku do tradycji w 100% wydaniu i we wszystkich aspektach życia w Polsce, choć wątpię raczej w taki scenariusz. Za dużo u nas tęskniących za komuną, świadomie lub nie. To bez znaczenia. Właśnie dlatego bardziej liczę na młodzież, niż na pokolenia zarażone komuną i dlatego wierzę w ich przyszłość opartą o tradycję niekomunistyczną, wybraną tym razem przez nich świadomie.
Ostatnio edytowane przez kot : 12.06.2011 o godz. 18:18.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze Adidas zrobi nam jakies nizle koszulki
Ale jakies specjalnie dla nas ;p A nie wzięte z jakiegos szablonu klubów z poprzednich lat... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No to kolejny zestaw koszulek, ode mnie tym razem. Dlaczego gwiazda? Ano dla tego, że wciąż wierzę! Jeżeli klub nie potrafi sobie poradzić i wypracować kompromisu, to ja spróbuje. Samej BG nie można zastrzec, ale można zastrzec znak zrobiony z białej gwiazdy, podpisu pod nią '1906 Wisła Kraków'. W różnych konfiguracjach. Oczywiście wyklucza to 'gołą' BG na piersi, ale podpis chyba nikomu by nie wadził. Myślę, że poniższe koszulki całkiem ładnie się prezentują, a podpis całkiem ładnie się komponuje. Poczytałem trochę publikacji na temat znaków towarowych i myślę, że takie rozwiązanie miałoby naprawdę sens.
![]() Powód: rarara!
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 12.06.2011 o godz. 23:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to jest po prostu cudo
![]()
FAN z Wielkopolski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
powiem tak, naprawdę niezłe
problem w tym, że jak na adidas, to chyba zbyt nowatorskie rozwiazania |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie, wszelkie personalne wycieczki załatwiajcie na PRIV.
Dziękuje. Swoją drogą wonski_eNHa 2 wersja koszulki bardzo dobra( wyjazdówka świetna), zresztą rękawy we wszystkich koszulkach już takie mistrzowskie (LM) p.s Czerwona domówka jakby była z tymi promieniami też ładnie by wyglądała. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
wonski_eNHa nieźle to wykombinowałeś, dobrze by było gdyby ktoś w klubie to podchwycił, a logo SA może być na spodenkach
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 12.06.2011 o godz. 20:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |