|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Cytat z http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Bosmana "Ponadto uznano, że skoro pracownicy państw członkowskich mają być zgodnie z traktatami traktowani bez różnicy obywatelstwa, to kluby czy federacje piłkarskie nie mogą wprowadzać klauzul ograniczających liczbę obcokrajowców w klubach; dotyczy to jednak tylko obywateli Unii." Jak źle mówię to mnie poprawcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to Osman podpisał.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie chodzi o to czy się interesujemy czy nie,mieli spełniac 4 warunki i spełniają
Koniec tematu. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A jakby Wawrzyniaka sprowadzic to sprawa z LO bylaby zalatwiona dobry zawodnik i z tego co wiem jeszcze nie podpisal kontraktu z Legia wiec jest do wziecia za darmo a doswiadczenie w LM ma pamietam go z wystepow w Panathinaikosie w grupie LM i dobrze gral. Gosc ma jaja i dobrze gra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Z góry przepraszam za OT. Mam nadzieję, że moderator mimo wszystko wybaczy. Kto pisze wegłóg i rzeby nie ma prawa pisać o polakach w składzie, ....a.
Powód: mam nadzieję, że każdy zrozumie ironię w "polakach"
Ostatnio edytowane przez whistar : 11.06.2011 o godz. 22:34.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Śmiej się śmiej. Zobacz tylko ile Wisła gdy miała większość Polaków w składzie wywalczała podczas meczu rzutów rożnych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie bierzesz po uwagę że nie chce grać w Wiśle? To, że My kogoś chcemy nic nie znaczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
apropos Sobiecha to można po-sondować jego wykup ale nie teraz. W tym momencie JW nie zejdzie poniżej 1mln Euro (co nawiasem mówiąc dla mnie jest kwotą absurdalną za takiego zawodnika).Jest możliwość, że się trafi koś zza granicy kto tę bańkę już teraz wyłoży, ale w to szczerze wątpię. Jednakowoż za pół roku jak Sobiech przesiedzi na trybunach całą rundę ( o ile wcześniej nie zmięknie i zgodzi się na nowe warunki umowy wracając do składu) będzie można go wyciągnąć za 3/4 tej kwoty i tak z każdą rundą cena polonijnego banity będzie sukcesywnie spadać. Także nie ma się co na niego napalać teraz, ale wziąć pod uwagę w kontekście przyszłości można (oczywiście za rozsądną cenę).
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() Nie tylko LO ale LM a nawet N-K - wszystko było by załatwione , łącznie z autostradami i widocznością w naszych skyboxach![]() Do tego mielibyśmy dobrego przewodnika po tajnikach dopingu a wiadomo że jak nie posmarujesz to nie pojedziesz |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gosciu jakos taki Mutu byl chyba z piec razy zawieszany za doping i za narkotyki a gra nie w takim klubie jak Wisla tylko lepszym i gral w lepszych z tego co wiem. I nie opowiadaj takich glupot to jest dobry zawodnim i na dodateg z karta w reku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie podkradajcie nam Koksa, bo splajtują w W-wie sprzedawcy odżywek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Znaczy, UE zakazuje robić jakiekolwiek ograniczenia względem obywatelii Unii. Ale jeśli federacja piłkarska wprowadzi przepis, że w pierwszym składzie musi być tylu a tylu wychowanków to nie ma bata, Unia nie może się już do niczego przyczepić. Tylko nie pamiętam kto jest wychowankiem w świetle prawa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czyli Grosicki też byłby zły i won od Wisły bo hazardzista ?
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez baro1995 : 11.06.2011 o godz. 22:47.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No i Chavez nasz - kontrakt ten dedykuję wszystkim płaczącym nad polityką transferową Wisły jak i również dziennikarzom ,,sportowym"
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 11.06.2011 o godz. 23:20.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jestem mega zadowolony z Chaveza, podpsiał kontrakt będac w USA
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A tak apropo Chaveza, Wisła nie może go sciągnąć z tego pucharu ? Jeszcze chłopak sobie coś nie daj Boże zrobi i zostaniemy na el.LM z Kowalskim...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
to jest oficjalny turniej FIFA więc za Chiny go nie ściągną... nie ma takiej opcji
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to fajnie, że zakończyła się saga pt. "Nowy kontrakt Chaveza". Co by nie mówić, to po samej ilości artykułów prasowych trzeba stwierdzić, że jego agent sporo namieszał w tej kwestii - przydałoby mu się więcej ostrych i pełnych pasji kazań Osmana
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przyda nam się Chavez na najbliższe 5 lat, bo to solidny obrońca nawet na warunki pucharowe. Niech tylko skończy z tymi wślizgami dwoma nogami... ;D
Powód: literówki ;)
Ostatnio edytowane przez czesiu : 12.06.2011 o godz. 03:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Do tego Chave"S'...A o tą "solidność" względem europucharów trochę się obawiam. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|