|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Temat meczowy, albo forum w ogóle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
I dawać jakąś godzinkę między wyłączeniem shoutboxa a włączeniem forum.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy mogę któregoś moderatora prosić o 4 tygodniowego bana? Mam sesję i muszę się uczyć. Nie może mnie forum kusić...
Mówię poważnie. z góry dziękuję ![]() edit: czemu pod nikiem mam napisane "schodowicze'05" ? ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 06.06.2011 o godz. 19:19.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dlaczego wiadomość/odpowiedz/post ma mieć 10 znaków?
Nawet jeśli ktoś chce wstawić tylko buźkę zakaz obejdzie bez problemu. Nie można tego zmienić na 1 znak? 30 sekund roboty. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
moim zdaniem właśnie po to aby nie wypisywać durnych emotów tylko zdania (przynajmniej) proste
![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
", a taką " ....."Nie raz musiałem dodawać kropki do posta mimo tego, że nie wstawiałem "mordki" Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czy można zrobić coś z tą durną reklamą koło kursora myszy na główne stronie? Strasznie w....ia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
OK, pośmialiśmy się z kosmity Hanysa, ale wydaję mi się, że najwyższy czas to podczyścić.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Podstawowa zasada każdego forum brzmi: nie karmić trolla! Od tego jest przycisk ignoruj. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, będzie coś robione z shoutboxem?
#edit. Że będzie normalnie włączony.
Ostatnio edytowane przez Cinek1906 : 11.06.2011 o godz. 21:33.
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co masz na myśli?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Panowie moderatorzy czy mógłbym się dowiedzieć od którego z was otrzymałem bana? Bo za co to zostało mi wyjaśnione.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cicha prośba do moderatorów. Wakacje się zbliżają, niektórym już chyba oceny powystawiali, bo za dużo czasu mają. Zwracajcie nowym uwagę, a jak nie to banujcie, bo robią jednym słowem burdel, a na uwagi próbują kozaczyć. Abstrahuję od zawartości merytorycznej niektórych postów, ale pojawiło się kilku nowych, którzy nie stosują interpunkcji, że o zasadach ortografii nie wspomnę. Sam "miszczem" w tym wszystkim nie jestem, staram się nawet tych postów nie rozczytywać, ale na litość - niektóre po prostu kłują w oczy. Przy wielu okazjach wypomina się, że forumowicze swoją postawą tutaj reprezentują kibiców Wisły, więc prosiłbym w takim razie o reakcję.
Edit: Widzę, że już Mod się odezwał tam, gdzie trzeba. Mam nadzieję, że podziała.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 12.06.2011 o godz. 22:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Proszę o wyczyszczenie transferowego.
Prosiłbym też o zwrócenie uwagi wszystkim kumatym, którzy co 2 post wspominają o pokemonach/szkołach. Nie ma potrzeby się wyzywać ani zaśmiecać temat swoimi przemyśleniami na temat nowych. Takie posty nic nie wnoszą do tematu, spam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
ja od tego forum nie oczekuję już wysokiego poziomu merytorycznego, zostawmy też ortografię, nie przejmujmy się składnią, ale proszę - oszczędźcie nam takich postów, które nie noszę ze sobą żadnej treści, a pytania w nich zawarte pozbawione są jakiegokolwiek sensu. Tyle się teraz o mówi o czasach świetności dawnego forum, jeszcze więcej o upadku dzisiejszej strony. Dajcie nam choć namiastkę tego co było dawniej, czyli jako takiego porządku. Gdybym ja był modem, ten i jemu podobni dostawaliby bardzo długie bany, miesięczna, roczne, nawet dożywotnie. Bo każdy na początku popełniał błędy, ale ojcowski bicz musi dosięgnąć niesfornego syna i wyrobić w nim mężczyznę. Dziękuję i wnioskuję o moderatora ![]() Pozdrawiam ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Uważam że Shoutbox powinien być umieszczony pod forum bo przeszkadza z niego korzystać i trzeba przewijać stronę aby sie dostać do wszystkich tematów.
EDIT: Da sie ograniczyć wymiaru shoutboxa na szerokość?
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 20.06.2011 o godz. 11:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czy w zwiazku ze zmiana nazwy tematu gdybym był... na plotki transferowe
i rozszrzeniem tego co jest w tym temacie akceptowalne jest szansa na bardziej restrykcyjne moderowanie tematu polityka transferowa Niejaki Dariook produkuje 5 postów na godzinie a co jeden to na wyzszym poziomie merytorycznym o znajomosci jezyka polskiego z litosci nie wspominajac ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
100 % poparcia bridgeburner.
Naprawdę zróbcie porządek z Junior Memberami, bo naprawdę siara. Rozumiem, że ktoś może zrobić błąd raz czy drugi, źle sklecić zdanie etc. Ale do jasnej cholery - jak ktoś napierdala posty jak oszalały, robiąc przy tym trzydzieści błędów w każdym, a coś takiego jak składnia zdania w języku polskim dla takiego delikwenta nie istnieje - to tego nie można tolerować. Dać jednemu z drugim bana, niech sobie trochę odpocznie od forum, przeczyta jakąkolwiek książkę, będzie to wielki pożytek i dla niego i dla nas. Ale czego tu się spodziewać jak średni wynik egzaminu gimnazjalnego w tym kraju to 25 na 50 punktów... blanco napisał(a):
Ostatnio edytowane przez fialo : 22.06.2011 o godz. 22:45.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fialo, dlatego mówię, dajmy ich wszyscy do ignorowanych i po kłopocie , nikt nie będzie pokemonów cytował. To odnosi się także do innych tematów, ja ogólnie nie czytam polityki transferowej bo boje się,że IQ mi spadnie..
Moderatorzy tego nie ogarną , nie ma chuja we wsi , gehenna. Społeczeństwo jest coraz głupsze i wyraźnie widać to nawet na forum klubu piłkarskiego. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przyłączam się do prośby bridgerunnera, kilka banów za "działalność" w temacie polityka transferowa należy się od zaraz.
Blanco, ogarnięcie problemu jest trudne, ale to wcale nie znaczy, że nie można próbować z nim walczyć. Jakoś prowadzącym forum Lecha czy Legii udało się położyć kres zalewowi nowych użytkowników, którzy ze względu na wakacyjną przerwę od szkoły postanawiają umilić pozostałym czytelnikom forum życie. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Chciałem tylko zauważyć, że bany już zostały rozdane. I niestety - obok typowych pokemonów, zarejestrowanych przed paroma dniami - są też na tej liście forumowicze z kilkuletnim stażem.
I to jest o wiele większy problem. Chcecie lepszego forum? Zacznijcie od siebie. Po pierwsze, sugerowana w tym wątku opcja ignoruj. Po drugie, zgłaszanie wątku do adminów. W przypadkach ekstremalnych - na pw. ale koniecznie z podaniem linka. Po trzecie - samemu też trzeba się stosować do zasad obowiązujących na forum... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przydałoby się pokasować ten burdel - >> http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=8092&page=16
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bardzo prosze niech ktos ogarnie to towarzystwo bo to jest naprawde przykre..
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...47#post1116247 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie - będzie dzisiaj włączony SB w czasie meczu z Liteksem?
// właśnie widziałem, ale dzięki za odpowiedź ![]() Powód: ..
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 25.06.2011 o godz. 13:47.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Będzie, na FB podano informację, że koło godziny 16.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Gdzie zostały przeniesione posty a'propos Wianków z tematu "To i owo na luziku" ?
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
gwiazda19061 napisał(a):
Dzięki, nie zwróciłem uwagi czego dotyczył post nad moim. Rozumiem że dalej wciskamy ludziom kit że w Krakowie jest super a za rogiem czyhają na nas legioniści ... ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|