|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
'Dziewczyna' z Bonaki? I, że to miało śmieszne być?
Zobacz! Wszyscy leżą i nie mogą się podnieść po twoim sucharze.. ![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
http://www.malopolskatv.pl/przedpoludnie-z-wisla/ Od 11 najpierw na zywo spotkanie z Valckxem a potem prezentacja Ilieva
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Znowu jakiś "połamany weteran" z Holandii na naszym celowniku (Vennegoor of Hesselink). Mam nadzieję że pójdzie się leczyć na Cypr. Trzeba sporządzić listę wszystkich Holendrów którzy grali w ich reprezentacji żeby dziennikarzom było łatwiej pisać kolejne artykuły kogo to my nie chcemy. Już mi nie dobrze od tych "szrotów" - a to jakiś połamany obrońca z Holandii miał być (nie pamiętam nazwiska) teraz ten wiecznie leczący się Vennegoor of Hesselink.
Oczywiście jest możliwe że gość się odbuduje u nas, ale nie jest to takie pewne patrząc na jego ostatnie dokonania. Oczekuję piłkarzy w kwiecie wieku piłkarskiego jak Genkov, Melikson czy Chavez a nie zmęczonych życiem i karierą weteranów. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Co do Ilieva to wygląda na dobry ruch. Facet z charakterem, razem z Małym mogą stworzyć super skrzydła, w środku Melex z Sobolem, Wilkiem / Gargułą i mamy super pomoc
Dla mnie to raczej skrzydłowy niż napastnik, mam nadzieję że zwiększy tam rywalizację. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Hesselink to może nie RvN, ale bardzo dobry choć kontuzjogenny piłkarz, ma ,tylko, 32 lata nie 35 a na polską lige na jeden rok byłby w sam raz bo nie wierzę, że w tej lidze co to jest Ekstraklasa to by bramek nie strzelał i marketingowo byłby to dobry ruch a i pensji by pewnie jakiejś ogromnej nie chciał
Powód: Złe sformułowanie zdania
Ostatnio edytowane przez adamsubaru : 10.06.2011 o godz. 22:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Iliev juz z wygladu widac ze w kasze sobie dmuchac nie da. I dobrze tej druzynie potrzeba ludzi z agresją bo takich u nas w zasadzie nie ma procz Malego. Co do tego Van Hesselinka to chyba jakies zarty -kontuzja za kontuzja i mysli ze u nas sobie posadke ciepla znajdzie. Szukac mlodych i ambitnych a nie emerytow. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Po piersze pisz normalnie. Po drugie w Wisle jest kadrowicz. Po trzecie co Wisła miała z tego, że było duzo reprezentantów ? - LM brak.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Franciszkowi chodziło o to, że po Euro inne kluby zarobią więcej na piłkarza bo sie tam wypromują a piłkarze Wisły nie, no niech powołałby Małeckiego a wierzż, że on we Wiśle zostanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Na 2x45 minut podają, że ich źródłem są wiślackie fora, po których krążą plotki o Hesselinku i koło się zapętla ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Że połamany? W ostatnim sezonie w lidze austriackiej zagrał raptem w 5 meczach z powodu kontuzji. A młodzieniaszkiem już nie jest.
BTW Co nas obchodzi reprezentacja? Wisła a kadra to dwie różne rzeczy. Zmierzamy w stronę Arsenalu (czy tego chcemy czy nie) Ponadto brak Polaków w Wiśle trzeba rozpatrywać w kategorii czy to korzystne dla Wisły czy nie, a nie czy to korzystne dla reprezentacji polski. To nie ten wątek prowokatorze cudaku czy jak ci tam. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Bardzo się cieszę że przyszedł Iliev i mam nadzieję że sie okaże lepszy niż Kirm. Kirm mimo że statystyki miał bardzo dobre w tym sezonie to jednak był bardzo chimeryczny i psuł wiele akcji, czy też je wstrzymywał co doprowadzało mnie do szewskiej pasji. Kirm to miękki gracz, Iliev z tego co widziałem to przebojowy skurczybyk. Liczę na niego.
![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja też bym wolał młodszych i perspektywicznych, na których można zarobić. Tyle, że tacy... kosztują. A to najwyraźniej naszej "górze" już się tak bardzo nie podoba. Może wolą ściągnąć doświadczonych i tańszych, awansować do LM, tam zarobić porządną kasę i wtedy zainwestować w przyszłościowych graczy?
Jak już wcześniej pisałem, podpisywanie trzydziestoparolatków na rok/dwa nie jest sposobem na budowanie mocnych fundamentów. To ewidentnie dorywcza i krótkowzroczna polityka. Skoro my to widzimy, widzi to pewnie i nasz zarząd i sztab trenerski, więc pewnie mają coś w zanadrzu. Nie wierzę, żeby chcieli budować potęgę Wisły na bazie oddziału geriatrii... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dorze rozkminiasz . Coś czuję , że dzis moze byc wiecej pilkarzy przedstawionych bo maloposka.tv relacje preprowadza t ocos musi być ;d
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
gdzie to idzie obejrzec dzisiaj? na Orange info?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
O Chavezie to się w ten sposób nie dowiemy, bo gra w Złotym Pucharze CONCACAF, więc nawet jak podpisał, to go nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Maaskant: Prowadzimy negocjacje, Stan ma dużo roboty, finalizujemy negocjacje
Pozytywnie. Z Cikoszem się już pożegnaliśmy z tego co mówi i mamy kogoś lepszego na jego miejsce.
Ostatnio edytowane przez fialo : 11.06.2011 o godz. 10:13.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cikos nie będzie grał w Wiśle.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na pewno szukają następcy Cikosa. Kontuzje Kiew i Maora niegroźne. Twierdzi, że i tak mamy mocny zespół.
Szukają LO, PO, ŚO, ŚP i N. Będą ćwiczyć 3 różne systemy gry, każdy do zastosowania w trakcie meczu.
Ostatnio edytowane przez willow : 11.06.2011 o godz. 10:15.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maaskant własnie powiedział że potrzeba nowego piłkarza na pozycje Cikosza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Będzie to Lamey i od nowa płacz na forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie dobra wiadomość z Cikosem, ten piłkarz nigdy nie powinien znaleźć się w Wiśle Kraków, jest zwyczajnie za słaby na ten klub.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Prawy skrzydłowy jeszcze jest potrzebny. Ale to już by było za dużo dobrego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Z koferencji z Maaskantem:
- Valckx mocno negocjuje i Maaskant jest pewny, ze nowi gracze pojawiją się na czas - Iliev to bardziej skrzydłowy, który ma zwiększyć rywalizację - jeśli udac się pozyskać wszystkich, których chcą to drużyna będzie mocniejsza - potrzebujemy nowego gracza za Cikosa (może też tam grać Jaliens) - szukamy obronców: lewego, prawego i środkowego, jednego pomocnika i napastnika - Boguski i Bunoza zaczynają przygotowania od początku na 100% ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Masakra, aktualnie w kadrze mamy jednego bocznego obrońcę - Burligę. Liczyłem że Cikos zostanie chociaż na ławce...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czyli co, Slovan wysłał na niezłe szkolenie zawodnika i jeszcze dostał za to kasę? Bez sensu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|