|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
podobnie jak wcześniej..wszyscy łapią co ktoś wymyśli napisze i już się nakręca spirala ..wystarczy przypomnieć RvN...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bzdura w mediach.sam moge napisaĆ artykuŁ typu:szaŁachowski w wiŚle?albo coŚ takiego!ja dalej czekam na oficjalne info i tyle!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20244
to chyba nie jest tak źle... Jak to prawda można by było przeprowadzić konieczne wzmocnienia mimo problemów ze stadionem... a Jak chodzi o te prezentacje to jedna osoba na forum napisała , że Smok Wiślacki z FB tak napisał. Okazało się, że to żaden wiślacki Smok nie jest |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Heh, to może będzie narzucona odgórnie przez Cupiała zgoda z Zagłębiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dziś piątek, jutro piłkarze zaczynają przygotowania. Od razu nie mówię że narzekam na brak transferów, ale klub powinien już coś ogarnąć i chodź jednego grajka nam przedstawić. Im wcześniej tym lepiej dla trenera.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze ta nowa informacja Honduraskich mediow o wykupieniu Chaveza to prawda.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ivica Iliev piłkarzem Wisły Kraków
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Oby telenowela z Osmanem sie skonczyla,bo Onetowi konczą sie ligi do ktorych mozna by go jescze upchnąć....
Teraz ciekawe co dalej,bo potrzeby mamy,a ten sklad na puchary jest za cenki. Mysle ze Stan ma jakich kandydatow ,bo z tym co jest to nawet grupa LE jest wątpliwa. P.S Jedne kroczek juz jest-Iliev nasz ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 10.06.2011 o godz. 18:37.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czy przyszedł jako konkurencja dla Gienka czy dla Kirma i Małego?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Napisali że pokażą go jeszcze na specjalnej konferencji w sobotę.
To może przyjdzie do nas jeszcze jakiś grajek w ten weekend . Albo nawet 4 obrońców ..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To będzie spore wzmocnienie. Zawodnik ograny, szybki, przebojowy do tego skuteczny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla Kirma chyba mnie sie zdaje oraz moze alternatywa na wypadek abstencji Genka?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Typuje go jako alternatywe dla Kirma - bo Patryk jak dla mnie jest nie do ruszenia. Mały chyba sam siebie moze posadzic na lawce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W oczekiwaniu na oficjalne potwierdzenie Ivicy w Wiśle (o czym od wczoraj trąbi serbska prasa) poczytałem kilka stron tamtejszego forum. Ogólnie ton wypowiedzi jest taki, że szkoda, że odchodzi, że mógłby pograć jeszcze rok lub dwa. Takie wypowiedzi kibiców rokują dobrze, aczkolwiek oczywiście nie są żadną gwarancją dobrej gry Ivicy w Wiśle. Gorzej by było, gdyby ton wypowiedzi był w stylu, dzieki za wszystko, ale Twój czas już minął.
Ps. Może to nie tutaj, ale serbska prasa pisze, ze Partizan zagiął parol na naczelnego nurka ekstraklasy, ale, tu cytat z tłumacza google "Legion hamuje Radovic"
Ostatnio edytowane przez Elefant : 10.06.2011 o godz. 18:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Świetny skrzydłowy i niezły napastnik, należy się cieszyć, że wreszcie potwierdzili ten transfer.
Czekam na więcej. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=4ILKzoJEPJ8
chyba będą z niego ludzie Oby się szybko wkomponował, powodzenia! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
p.s.
grecki (koine) tatuaż na prawej ręce: lew ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jest promyczek słońca
Oby to był tylko początek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak jak myślałem , czekamy na więcej
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje, że Mały nie będzie mieć tyle odwagi, aby po nim jeździć jak po np. Kirmie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
||
![]() Ludzie z charakterni są nam potrzebni. |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może nie będzie musiał. Mam nadzieję, że Iliev okaże się wzmocnieniem. Potrzeba nam siły przebicia z przodu. Tak samo jak jakości w defensywie. Zdecydowanie czas na jakieś nowe nazwiska na bokach obrony.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co juz zdazyl powiedziec,raczej czuje sie lewo-skrzydlowym ,lub cofnietym napastnikem-co do koncepcjii Genkova na szpicy zapowiada to rozne warianty gry do wymyslenia dla Maaskanta.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 10.06.2011 o godz. 20:00.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciekawi mnie Kirm na środku, mam nadzieję że w jakimiś sparingu Maaskant go tam ustawi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Maskaant często podkreśla że ceni sobie uniwersalnych piłkarzy nie przywiązanych do konkretnej pozycji więc można się spodziewać że takich będziemy sprowadzac.
Ale spokojnie panowie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...isle_i_krakow/
wywiad z Ivica wyglada na to ze to pozycja Kirma/Maleckiego |
|