The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jacula
Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2011, 21:27
a co liczycie że kogoś Wisła kupći? miało być że do 10 czerwca mają zrobić transfery i podać wielkie nazwiska...a tu jutro jest już 10 i co wielka kicha ? w sobotę pierwszy trening i pózniej LM i ponowna bedzie kompromitacja jak od strzału odpadniemy z LM ? jak z Karabachem ..ale co tak robią z druzyną jak budują stadion ..to się nie dziwcie że mamy taką poltykę a nie inną
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 09.06.2011, 21:34
jacula napisał(a):Wyświetl post
a co liczycie że kogoś Wisła kupći? miało być że do 10 czerwca mają zrobić transfery i podać wielkie nazwiska...a tu jutro jest już 10 i co wielka kicha ? w sobotę pierwszy trening i pózniej LM i ponowna bedzie kompromitacja jak od strzału odpadniemy z LM ? jak z Karabachem ..ale co tak robią z druzyną jak budują stadion ..to się nie dziwcie że mamy taką poltykę a nie inną
Przestańcie k.... płakać tylko dajcie czas ludziom na działania !
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.06.2011, 21:55
PotiWisla napisał(a):Wyświetl post
Przestańcie k.... płakać tylko dajcie czas ludziom na działania !
Ja sądzę, że nikt by nie płakał, gdyby Ci ludzie nie strzelali sobie w pięty podawaniem nierealnych terminów. Było wiadome, że nie uda im się tego dotrzymać, ale oni uporczywie w wywiadach powtarzali tę regułkę.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.06.2011, 22:27
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20126

szkoda ze wypowiedzi sprzed 17 dni nijak sie maja do rzeczywistości

jutro jest 10 , mam nadzieję że jakis dziennikarz "dorwie " Basałaja i niech nas chociaz poinformują np "finalizacja transferów trwa dłużej niz przypuszczaliśmy , wszystkie transfery chcemy zaklepać do 20 "

lubie słuchac konkretów i takie też wypowiedzi padły ponad 2 tygodnie temu , można powiedzieć chcieli dobrze wyszło jak zawsze .

z tego co się orientuję miała byc końcem tego tygodnia ( sobota , piątek ) konferencja zapowiadając przygotowania do sezonu ( nie wiem czy nawet nie rav cos wspominał ) , ktos cos wie na ten temat ?
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.06.2011, 22:30
Ja tam o transfery to nie mam pretensji bo wiadomo żbyło że to co Wisła chce to nie ma nic do rzeczy

Transfery na początku okienka to może robić Real Madryt czy Chealse, a jak dobry piłkarz dostaje nawet dobrą oferte z Wisły to i tak czeka ile może, a nuż ktoś tą oferte przebije, albo znajdzie się ciekawszy klub. Więc "na teraz" to ściągnąć można:

Albo Ogórka co jest zadowolony ze ktokolwiek go chce
Albo przez wydanie gigantycznych sum, rozwiewając wszelkie wątpliwości piłkarza (i managera)

Mnie tylko wku^^^ że znowu przed eliminacjami rozje^^^ sami sobie obrone. Co roku jest to samo i nikt nie wyciąga wniosków.

Wisła to największa sknera w lidze - już w najsłabszych klubach chętniej wydaje się jakieś tam zaskurniaki, u nas zawsze liczy się na cud że największe gwiazdy zgodza się do nas przejść za darmo i grać też będą za darmo - pewnie że czasem znajdzie sie tak perełkę, szkoda tylko że najpierw trzeba ją odsiać z fury łajna i to w trakcie meczów o awans do Ligi Mistrzów...
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.06.2011, 22:34
Nie płaczcie już, i tak pasujemy do tej Ligi Mistrzów jak świnia do siodła...

Oczywiście żart, radzę nie panikować tylko spokojnie obserwować sytuację i być cierpliwym. Transfery prędzej czy później będą, a jakiej jakości dowiemy się 12 lipca.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
troj88
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.06.2011, 22:38
Boże, czytając takie coś, krew mnie zalewa. Uspokójcie się z tym narzekaniem. Z góry zakładacie, że ch*j będzie z LM. A może lepiej w ogóle nie grać?!
Poczekajcie spokojnie co będzie z transferami, wtedy możemy pogadać. Wykrzywianie się na zapas nic nie da, zwłaszcza, że żadna zła wiadomość odnośnie transferów nie jest oficjalnie potwierdzona.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.06.2011, 22:39
blanco napisał(a):Wyświetl post
Nie płaczcie już, i tak pasujemy do tej Ligi Mistrzów jak świnia do siodła...

Oczywiście żart, radzę nie panikować tylko spokojnie obserwować sytuację i być cierpliwym. Transfery prędzej czy później będą, a jakiej jakości dowiemy się 12 lipca.
transfery mogą byc super , ale na tydzień czy 2 przed pierwszymi spotkaniami nawet nie będzie szansy oszacowac ich jakości

dlatego 4 tygodnie przygotowan z drużyną to byłoby juz coś

Oczywście nie płaczę , bo i nie spodziewałem się wszystkich transferów do 10 , ale przynajmniej 2-3 wzmocnień oraz informacji co z czwórka wypożyczonych Cikoszem , Chavezem , Sivakowem i Riosem . Szczególnie kwestia tej 4 powinna byc szybko załłatwiona , a tak nasz klub sam sobie stwarza problemy .
Odpowiedz cytując
MaciekJ87
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2011

Stary 09.06.2011, 22:51
Karherop napisał(a):Wyświetl post
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20126
szkoda ze wypowiedzi sprzed 17 dni nijak sie maja do rzeczywistości
jutro jest 10 , mam nadzieję że jakis dziennikarz "dorwie " Basałaja i niech nas chociaz poinformują np "finalizacja transferów trwa dłużej niz przypuszczaliśmy , wszystkie transfery chcemy zaklepać do 20 "
lubie słuchac konkretów i takie też wypowiedzi padły ponad 2 tygodnie temu , można powiedzieć chcieli dobrze wyszło jak zawsze .
z tego co się orientuję miała byc końcem tego tygodnia ( sobota , piątek ) konferencja zapowiadając przygotowania do sezonu ( nie wiem czy nawet nie rav cos wspominał ) , ktos cos wie na ten temat ?
Jak chcesz się już tak czepiać słów Basałaja, to przeczytaj tekst jeszcze raz i wychwyć fragment gdzie mówi że "Teraz od 10 czerwca musi nastąpić finalizacja transferów"
Zgadza się jutro jest 10, co nie oznacza że jutro poznamy kompletną kadrę tylko od jutra będą finalizowane transfery a czy to będzie jutro czy za tydzień to już inna sprawa, nie czepiajcie się słów tylko cierpliwie czekajcie! Wydaje mi się że już długo nie trzeba będzie czekać na nowe nazwiska! Choć boję się jak jutro wrócę z pracy wejdę na forum i okaże się żadnego piłkarza nie podpisali.. Na forum będzie kocioł!
Powód: kursywa
Ostatnio edytowane przez MaciekJ87 : 09.06.2011 o godz. 22:52.
Święte Barwy Swe Wznieś i Zaśpiewaj Tę Pieśń, Niech Patrzy Cały Świat, Jak Nasza Wisła Gra.
Więc, Naprzód W Bój, Kochany Klubie Mój, Przy Tobie Nasza Brać, Na Wieki Będzie Trwać.

Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.06.2011, 22:58
Cóż - musimy utrzymać Chaveza, jeśli Jaliens ma kontuzję, a ona jest poważna, to nie wyobrażam sobie na środku obrony wirtuoza techniki - Kowalskiego. Po drugie - potrzebujemy jeszcze jednego środkowego obrońcy. Także Chavez jak dla mnie to priorytet, aczkolwiek jeśli menago zachowuje się nieprofesjonalnie, to ja bym w ogóle nie podejmował z takim kolesiem tematu. Do środka potrzebny jest kolejny grajek. Na lewą obronę należy sprowadzić jakiegoś zawodnika, bo Paljic wypada gorzej niż Cikos. Co do tego ostatniego - jeśli Slovan chce go zatrzymać i nie będą mieć ochoty na spuszczenie z ceny, to może ten Bacall z Izraela okaże się tańszym, a w ostatecznym rozrachunku nawet lepszym prawym obrońcą.

Obrona to w chwili obecnej podstawa - tak czy owak czeka nas w tej formacji rewolucja, więc trzeba się na to przygotować. Mam jednak nadzieję, że Wisła pozbędzie się Kowalskiego z drużyny, bo to słaby zawodnik - jak na Wisłę, nie wiem nawet czy na Ekstraklasę w ogóle.

Środek pola też kuleje, natomiast atak po ewentualnym sprowadzeniu Ilieva będzie potrzebował jeszcze jednego wysuniętego napastnika - i ten cały Biton z Chaleroi wydaje się całkiem prawdopodobny, tyle że pytanie, czy Wisła będzie w tym okienku dokonywała jakichkolwiek transferów gotówkowych...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.06.2011, 22:59
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Mnie tylko wku^^^ że znowu przed eliminacjami rozje^^^ sami sobie obrone. Co roku jest to samo i nikt nie wyciąga wniosków.
To nie tak. Wcześniej to było raczej kontuzje + brak ławki, a te na szczęście raczej nas obecnie omijają (dwóch zawodników wracających po kontuzji to sytuacja mieszcząca się w normie). Obecna sytuacja jest w 100% winą Basałaja, z trzech powodów:
- sprzedaliśmy wszystkich przyzwoitych obrońców
- na ich miejsce kupiliśmy leszczy
- byliśmy w tak wielkiej matni organizacyjnej, że podpisywaliśmy jak leci i braliśmy co jest, nie zastanawiając się nad przyszłością.

Rok temu pisałem, że sytuacja w której większość składu jest wypożyczona na koniec sezonu ugryzie nas w dupę (nie trzeba geniusza żeby na to wpaść). Wiadomo było, że przed samymi pucharami to my będziemy pod ścianą i na pewno aktualni właściciele kart Chaveza czy Cikosa będą chcieli to wykorzystać. Bo niby - czemu nie?
Ja do dziś nie potrafię sobie wyobrazić, jak można było wtedy być tak bezmyślnym...

Dlatego jak czytam .......enie, że Lamey zły i dobrze, że któryś geniusz zablokował transfer Baszczyńskiego to mi się nóż w kieszeni otwiera. Dlaczego termin transferu jest tak ważny? Z prozaicznej przyczyny - pod koniec okienka może być już i po pucharach, i po trenerze i kto wie, czy nie po DS-ie. I ja nie miałbym absolutnie żadnych problemów gdybyśmy sobie puchary odpuścili, ale mając świadomość, że Oberprezes ma wahania nastrojów jak kobieta w ciąży...

bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Mam jednak nadzieję, że Wisła pozbędzie się Kowalskiego z drużyny, bo to słaby zawodnik - jak na Wisłę, nie wiem nawet czy na Ekstraklasę w ogóle.
Tylko jest jeden kurewsko duży problem - mamy trzech stoperów razem z Kowalskim, w tym wracającego po kontuzji Bunozę. Wróć - mamy trzech naprawdę słabych stoperów. Jeżeli Jaliens faktycznie ma jakąś poważniejszą kontuzję, to czeka nas powtórka z duetu Kowalski - Bunoza. Obaj młodzi, obaj przyszłościowi, niech się ogrywają. Chociaż mam obawy, że to ich będą ogrywać. Oh well, ale przynajmniej Boss pokazał Baszczyńskiemu kto tu rządzi, dzięki czemu ten zarabia większe pieniądze w Polonii To tak jak z Petrescu - pewnie do dziś pije zdrowie Cupiała, bo gdyby został w Wiśle, w tym burdelu organizacyjnym i miejscu wiecznych wojenek personalnych, to kto wie czy tak szybko wyrobiłby sobie nazwisko.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.06.2011 o godz. 23:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.06.2011, 22:59
MaciekJ87 napisał(a):Wyświetl post
Jak chcesz się już tak czepiać słów Basałaja, to przeczytaj tekst jeszcze raz i wychwyć fragment gdzie mówi że "Teraz od 10 czerwca musi nastąpić finalizacja transferów"
Zgadza się jutro jest 10, co nie oznacza że jutro poznamy kompletną kadrę tylko od jutra będą finalizowane transfery a czy to będzie jutro czy za tydzień to już inna sprawa, nie czepiajcie się słów tylko cierpliwie czekajcie! Wydaje mi się że już długo nie trzeba będzie czekać na nowe nazwiska! Choć boję się jak jutro wrócę z pracy wejdę na forum i okaże się żadnego piłkarza nie podpisali.. Na forum będzie kocioł!
Moim zdaniem powinno tam być do, ale jeżeli tak upierasz się przy tym od no to okej - niech Ci będzie. W takim razie z tekstu wynika, że od 10 do 12 będziemy poznawać nowych piłkarzy. Nie mam nic przeciwko.

Podejrzewam, że jedyny prawdopodobny scenariusz jest taki, że w tym okresie zasili nas tylko jeden piłkarz i będzie nim Iliev.
Ostatnio edytowane przez Reser : 09.06.2011 o godz. 23:26.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.06.2011, 23:32
Reser napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam, że jedyny prawdopodobny scenariusz jest taki, że w tym okresie zasili nas tylko jeden piłkarz i będzie nim Iliev.
Zgadza się,tylko wtedy mam nadzieje,ze nikt w klubie nie oceni odpadniecia w 2 badz 3 rundzie eliminacji jako "wielkie rozczarowanie" badz "blamaz". Bo jezeli faktycznie sprowadza jednego gracza, do tego bezgotowkowego przed walka o LM to jest to jedna wielka pomyłka,a nie bicie sie o faze grupową LE bądź LM.

Póki co mam nadzieje,ze jednak w poniedziałek-środa przynajmniej 2-3 nowe twarze ujrzymy
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.06.2011, 23:34
Reser napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem powinno tam być do, ale jeżeli tak upierasz się przy tym od no to okej - niech Ci będzie. W takim razie z tekstu wynika, że od 10 do 12 będziemy poznawać nowych piłkarzy. Nie mam nic przeciwko.

czyli 31 letni Prawy pomocnik - a jak wiadomo z obsadą tej pozycki w klubie był największy problem

Ale oczywiście zapomniałem że będzie wymiana - Małecki za jeszcze większego emeryta Wasilewskiego...
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 09.06.2011, 23:41
Bardziej niż możliwość odejścia Chaveza niepokoją mnie informacje o Czikoszu. Nie mówi się przecież o jakiejś astronomicznej cenie. Tymbardziej, że zawodnik ten pod koniec sezonu grał coraz lepiej. Za Bunozę płaciliśmy podobno więcej.

Mam nadzieję, że związane jest to z rozmowami z dwoma lepszymi zawodnikami na tą pozycję. W przeciwnym wypadku zostajemy z samym Burligą i chłopakami z MESY na pozycji prawego obrońcy. Lepiej nie sprawdzać ich umiejętności w el. LM. Chociaż uważam, że szanse należy im dać, ale w wymiarze 15-minutowym i w meczu ligowym, albo Pucharu Polski.

Zawsze jeszcze można improwizować i wystawić Małeckiego na prawej obronie ; )
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 09.06.2011, 23:49
Panowie nie dobrze, na prawde nie dobrze :/ 10 czerwca a transferów jak nie było tak nie ma.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.06.2011, 23:55
Donki napisał(a):Wyświetl post
Panowie nie dobrze, na prawde nie dobrze :/ 10 czerwca a transferów jak nie było tak nie ma.

Spokojnie

bedzie 6 mln Euro ,bedzie Van Nisterloy a na prawą podkupimy ruskim Roberto Carlosa

info pewne-Onet pl

P.S Tak cos czulem ze po tych "szumnych" wzmocnieniach i corocznej "ofensywie " ,na obronie w grze o LM zagra Kowalski ,ale to juz nawet smieszne nie jest.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 09.06.2011 o godz. 23:58.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 10.06.2011, 00:06
Co do Czikosza to może z kimś jesteśmy dogadani na prawą obronę. Tak z ciekawości przejrzałem kadry Ekstraklasy według prawych obrońców komu się kończy teraz kontrakt. Mam nadzieję, że decyzja o nie wykorzystaniu klauzuli do końca maja nie jest związana z negocjacjami z Wasilewskim. Z drugiej strony dyrektorem sportowym jest Stan, więc możemy być spokojni. Ktoś napewno przyjdzie.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 10.06.2011, 01:48
Wasyl nie bylby takim zlym posunieciem. napewno gosciu by walczyl i gryzll trawe mimo 31 lat na karku. Jego dopingiem jest Euro2012 gdyz napewno bedzie chcial powalczyc o miejsce w kadrze.
Odpowiedz cytując
zloty1906
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.06.2011, 04:36
Ciąg dalszy informacjo o Chavezie .

Cytat:
Od wielu dni negocjacje w sprawie nowej umowy ze stoperem Osmanem Chavezem przypominają latynoski serial. Raz honduraskie media informują, że zawodnik zostaje w Wiśle, innym razem, że sprawa się oddala. Wczoraj portale Diez.hn i goal.com podały, że doszło do porozumienia między Wisłą, Chavezem i jego byłym klubem CD Platense - i piłkarz podpisał nowy kontrakt, który łączy go z "Białą Gwiazdą" na pięć lat.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 10.06.2011, 06:01
http://www.diez.hn/Secciones/Legiona...-hasta-el-2016

chyba tylko 40 % dla Wisly.
Odpowiedz cytując
MaThEuS
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 10.06.2011, 06:09
Dariook napisał(a):Wyświetl post

Dobre i by nawet to było, byle tylko Osman z nami został
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Stary 10.06.2011, 07:25
MaThEuS napisał(a):Wyświetl post
Dobre i by nawet to było, byle tylko Osman z nami został
oby oby oby w końcu został !!!!!!!!
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 10.06.2011, 07:26
Dariook napisał(a):Wyświetl post

I znowu inna kwota - 300 tys. dolarów.

BTW, to chyba dobra cena...
c.d.n.
Odpowiedz cytując
kolend
Senior Member

Stary 10.06.2011, 08:02
- Wisła miała opcję pierwokupu do końca maja, ale z niej nie skorzystała. Chcielibyśmy zobaczyć go w najbliższym sezonie w błękitnej koszulce Slovana. Wciąż istnieje możliwość jego powrotu do Polski, ale my wierzymy, że się uda... - mówi wiceprezydent Petr Kaspar.

jakieś absurdalne jest to info. Skoro klauzula wygasła, to teraz wystarczy, że go po prostu nie sprzedają, nie muszą się martwić czy zostanie, jeśli sami nie dają zgody na jego odejście
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.06.2011, 08:26
Niechce narzekac, histeryzowac, panikowac ale dla mjie pierwszym warunkiem jakiegos powodzenia w pucharach jest utrzymanie podstawowego skladu z poprzedniego sezonu (tak bylo gdy Kasperczak przejal druzyne po Smudzie).
To powinien byc priorytet, a dopiero potem mozna gadac o ewentualnych wzmocnieniach.

Jesli Chavez i Cikos obaj mieli jakies klauzule wykupu to suma na to powinna byc juz dawno zabezpieczona.
Zycze powodzena pozbywajac sie dwoch najlepszcyh obroncow.
Zeby nie okazalo sie, ze Burliga to drugi Kowalski.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 10.06.2011, 08:27
No i zaczną sie płacze bo jest 10 czerwca i transferów żadnych nie ma. Jednak jesli dobrze kojarzę to Basałąj w ostatnim wywiadzie mówil ze zaczną finalizować transfery od 10 czerwca do 12 zeby mieć na początku zgrupowania kadrę kompletną. Moze niepokoić to co się dzieje w sprawie Chavesa i Cikosza. Poczekajmy i przez rozpoczęciem rozgrywek oceniajmy transfery.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 10.06.2011, 08:28
- Obserwacje zawodników przez naszych skautów zaczęły się już w lutym-marcu. Teraz od 10 czerwca musi nastąpić finalizacja transferów, bo chcemy, żeby od początku przygotowań, czyli od 12 czerwca - już wszyscy byli z zespołem - zdradza plany klubu Basałaj.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.06.2011, 08:31
Dlaczego absurdalne?Mogą się nie dogadać z Cikosem o jego zarobki w Slovanie.On wie,że na Słowacji nie dostanie tyle ile w Polsce.
Odpowiedz cytując
matys2
Member

Od: 08.2010

Stary 10.06.2011, 08:49
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
No i zaczną sie płacze bo jest 10 czerwca i transferów żadnych nie ma. Jednak jesli dobrze kojarzę to Basałąj w ostatnim wywiadzie mówil ze zaczną finalizować transfery od 10 czerwca do 12 zeby mieć na początku zgrupowania kadrę kompletną. Moze niepokoić to co się dzieje w sprawie Chavesa i Cikosza. Poczekajmy i przez rozpoczęciem rozgrywek oceniajmy transfery.
Ty tak poważnie czy jaja sobie robisz?
W 2 dni to można sobie sfinalizować wywóz śmieci.
PS: Podejrzewam, że paru nowych już mają podpisanych i w najbliższych dniach ich zaprezentują.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów