|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie jest źle ale są dwie sprawy:
1) Nie można strzelić bramki mając na szpicy Lewandowskiego 2) Nie można opanować środka pola mając tam Murawskiego i Dudkę Może będę mało obiektywny, ale moim zdaniem gdyby grał Wilk i Brożek wyglądałoby to lepiej. No cóż... nie od dziś wiadomo że Smuda ma swoich pupilków :/ O obronie nic nie powiem bo wiadomo jaka tam jest sytuacja kadrowa... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mierzejewski -> Małecki (Mały jako cofnięty napastnik, Obraniak skrzydło)
Lewandowski -> Brożek Jodłowiec -> Głowacki i jakoś by to było... Nie mam przekonania jeszcze co do Wojtkowiaka i Murawskiego, ale nie ma za bardzo kogo wsadzić w ich miejsce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Źle słyszałeś, porównali go do napastnika Johna Carew'a.
![]()
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak na nasze możliwości to nie gramy źle - mamy słabego napastnika, słabych środkowych pomocników (nie licząc Obraniaka oczywiście), słabych środkowych obrońców i słabego lewego obrońce.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dokładnie. Nie rozumiem sensu stawiania na zawodnika będącego zupełnie bez formy, nic nie dającego w ofensywie, zaliczającego mnóstwo strat w środku pola i w okolicach pola karnego. Obecnie np. taki Cezary Wilk przewyższa go o klasę. Ba, nawet Ariela Borysiuka bym wolał na tej pozycji.
Mówię oczywiście o Murawskim ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
To marzenie wielu z Nas... PS. smiesznie bylo jak z trybun wrzeszczeli do Evry Wypier**j... Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Glazik : 09.06.2011 o godz. 21:01.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Lewandowski kiepsko dziś wygląda, tumiwisizm totalny, nawet jak na niego. Wydaje mi się, że lepiej by wyglądał gdyby grał za plecami Brożka, a Mierzejewski został przesunięty za Murawskiego do środka pola. Generalnie nie jest dziś źle, ale dalej nie ma gry drużynowej, wszystko oparte na pojedynczych zrywach (ot czasem wyjdzie jakaś klepka) czy też indywidualnych umiejętnościach Kuby i Mierzeja.
Kolejny niezły mecz na lewej stronie rozgrywa Wawrzyniak. Może nie jest to materiał na kluczowego zawodnika dla tej kadry, ale dużym plusem tych czerwcowych meczów jest to, że przy tej nędzy na lewej obronie (poza od wieków kontuzjowanym Boenischem i Brożkiem) jest jakaś bardzo solidna opcja rezerwowa. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niby nasi grają ambitnie, ale nic z tego nie wynika. Owszem, wiele akcji się może podobać ale brakuje ostatniego podania.
Świetnie grają nasi boczni obrońcy: Wawrzyniak i Piszczek. Nieźle - Błaszczykowski, Mierzejewski. Czyli skrzydła. Lewandowski nie gra źle, ale jest osamotniony. Obraniak najsłabszy na boisku, dywersja Trójkolorowych. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Miał być bojkot, miał być protest i co? Mecz kadry to przecież najlepszy moment, można było go olać, można było pokazać całej Polsce swoje zdanie. Pięknie się Warszawiaczki popisują, nie ma co. Najpierw wciągają z Lechem całą Polskę w protest, a później oklaskują ładnie i grzecznie reprezentację i pakują kasę Grzesiowi do kieszeni.
A na nowy sezon zróbmy kolejne milczące protesty. Tylko cichutko, żeby nikt nie usłyszał. I ciekaw jestem, co treneiro Franciszek powie, gdy przegramy 0-3 z tym 2-3 garniturem. ![]()
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
rzygać się chce ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
Żenada, jeszcze Szpaku orgazmu dostanie z powodu tych fajnych, grzecznych kibiców. Czekam na oklaski po meczu dla Smudy, Grzesia i Donalda. Aha i jeszcze "nic się nie stało" ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale mnie Smuda wku*wia z tymi zmianami a raczej z ich brakiem.
"ładna zabawa publiczności .."-Szpakowski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
OMG, 65 minuta i nie oddalismy celnego strzalu na bramke
P.S - Bogu dzieki, ze 99% spoleczenstwa ma w 4 literach jakis smieszny protescik w imie dziwnej sprawy. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam dość Smudy panowie... Powołuje Wilka kolejny raz i jak się okaże nie zagra ani minuty. W czym chłopak jest gorszy od Murawskiego albo kogoś innego? Dla mnie jest obecnie najlepszym defensywnym pomocnikiem w Polsce i na środku pomocy dał by rady. Szlak mnie trafia takie powoływanie. Chłopak by przywalczył , nabrał doświadczenia a tu tak go trzyma. Zszedłbym z tej ławki na jego miejscu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Trzy mankamenty trenera Smudy
1. umilowanie do pewnych pilkarzy - przez co inni nie dostaja powolania 2. nie potrafi w odpowiednim momencie zrobic zmiany - po kiego tak długo z nimi czeka dzisiaj. 3. jak sie wypowiada przed kamerami to strasznie kaleczy nasz jezyk |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szpaku z Trzeciakiem oglądają chyba mecz w pesie. ŻENADA
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czerwona kartka dla abidala wg Szpaka. No ten gość mnie rozwala.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
k.urwa Szpaku i te jego gatki o wspaniałej atmosferze już mnie nawet nie smieszą ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Po cholere te zgrupowania i sparingi skoro żadnych zmian i testowania nie ma?
A Brozio nie wejdzie dopóki faworyt trenera czyli Lewandowski bramy nie strzeli. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chciałbym wiedzieć co biorą Szpakowski i Trzeciak. Ja się czuję jakby mnie ktoś wkręcał. Widzę co innego, a oni nawijają o czym innym.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 09.06.2011 o godz. 21:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja .......e, jakbym wyłączył obraz i słuchał samej fonii, to bym pomyślał, że rozpierdalamy podstawową Francję. Dawno nie byłem świadkiem takiego kiczu.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
KU*WA MAĆ!!!!!! o jakim oni "fanatstycznym dopingu" pie*dolą od półtorej godziny?! Szpakowski pajacu...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale mamy ser szwajcarski z tyłu.
UFFF!! Nareszcie gwizdnął, zlitował się ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zmiany Smuda, zmiany...gra siadla, a ten zamiast zmienic kilku pilkarzy, to czeka do koncowych minut. Pawlowski na boisko? Kto to jest? Matuszczyk za skrzydlowego? O co chodzi? My bronimy czy gonimy wynik
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jedyne dobre rozwiazanie na teraz to gra 2 napastnikami - w tym Brozio wysuniety a Lewandowski z tyłu za Pawłem jak w Borussi za Lucasem - tutaj z Trzeciakiem sie zgadzam. Jezeli nadal Smuda bedzie grał z 1 napastnikiem to nigdy z ta kadra dobrze nie bedzie + oczywiscie zmiany w odpowiednim momencie bo dzisiaj postapił jak Amator
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Murawski , Lewandowski czemu oni grają.
Jodłowiec jesteś zajebisty ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|