|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no a czy sezon rozpoczyna sie jutro pojutrze czy chociazby za tydzien ze ma być hałas, harmider, rumor, huk, trzask, tumult, wrzawa, larum ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Według mnie rozsądnym kompromisem byłoby : Biała Gwiazda po lewej stronie, herb SSA po środku. Od razu wzrosłaby sprzedaż koszulek, fajny powrót do tradycji. Więc panie Cupiał i Basałaj jeśli czytacie te słowa : wróćcie Białą Gwiazdę na koszulki a wszyscy będą zadowoleni: my kibice z powrotu naszego symbolu , a i zyski z koszulek dla SSA będą kilkakrotnie większe.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Może nie będzie wam pasowała ta bajka, ale ja spróbował bym jebnąć an cała koszulkę taka Gwiazdę, niewiem czy dałoby sie to jakoś poustawiać ale zdecydowanie wole gwiazdę niż jakieś wzory zwykłe adidasów. Ewentualnie gwiazda na pierś SA na ramię i gra.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Wcale bym się nie zdziwił, jakby Adidas sobie "zapomniał" o nas i nie będzie nowych strojów na nadchodzący sezon.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w miesiac czasu to mozna bardzo duzo.spokojnie.
Póki co trwa cały czas stary sezon. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Pytanie do bardziej zorientowanych.
Czy adidas dostarcza Wiśle stroje z nadrukowanym logo sponsora, czy też Wisła we własnym zakresie zleca jakiemuś Stefanowi przygotowanie wprasowanki? |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
P.S. znalazłem nowe stroje Realu Madryt na nadchodzący sezon 2011/2012 jest to mniej więcej pogląd na to jak mogą wyglądać nasze ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez krism84 : 09.06.2011 o godz. 17:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a teraz cofnij sie strone wstecz i zobaczysz ze 31.05 ktoś juz wrzucał stroje Realu.
i tak btw. PO CH** wrzucacie te stroje Realu ? po Ch** ? Równie dobrze moglbyscie wrzucic Magazyniera Wołkowyja ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
tyle, ze my bedziemy miec stroje Realu z zeszlego sezonu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a mozesz mi powiedziec kto takie głupkowate info wsadził Ci w banieczke?
Tak ciężko jest po prostu czytać ze zrozumieniem Cytat:
![]()
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czesc, jestem nowy tutaj!
Jak tutaj juz kto pisal, to nowa koszulke meczowa mial syn Pareiki. http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._mistrz/48367/ To jest najnowsza kolekcja Adidasa i koszulka ma podobny wzor, jak nowa Derby County! http://www.footballshirtculture.com/...-home-kit.html Pozdrawiam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a skąd takie info ze to takie koszulki ?
I gdzie w tych koszulkach jest element "unikatowy wzór" Unikat - rzecz szczególna, niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
100 procentowe info to nie jest. Ale to jest prawdopodobnie, ze to jest nowa koszulka. Nie jest super, ale nowa kolekcja. I do tego: jakie zagraniczne firmy robia dla polskich druzyn unikatowy wzor koszulek? Jedyna roznica miedzy katalogiem (Derby County) i Wisla, jest ten bialy pasik na ramionach! To jest ten unikat!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Powiedz mi tylko skad masz taką informacje ?
Ostatnio edytowane przez Donki : 09.06.2011 o godz. 18:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Bo w klubie nic nie wiedzą nt temat narazie ![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jeśli syn Pareiki nie ma nowego modelu to co to za koszulka?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie wiem, moze to szef regionu adidasa albo przedstawiciel.
jesli byłby to wzór nowej koszulki, to raczej którys z piłkarzy by o tym wiedział, prawda, nie mówiac o dziale promocji czy marketingu. idźmy dalej, dlaczego syn Pareiki miał własnie miec NOWA koszulke meczowa a inne dzieci piłkarzy nie? neq-koszulka dziecięcia jednak wyglada inaczej. Nie wiem jak te nowe co przyszły własnie przed derbami.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 09.06.2011 o godz. 19:10.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
a nie wpadł nikt z was na to że to jest koszulka w naszym wzorze tylko że dla dzieci ?
jak będą wzory będzie jakieś info ![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Co, mam napisac, ze brat kolezanki pracuje dla Adidasa?
W Niemczech nawet takie kluby jak Schalke albo Hamburg nie maja unikatowych koszulek, a one ich wiecej sprzedawaja jak wszystkie polskie kluby razem. To sa koszulki z katalogu, ktore Adidas troche zmiena. A jak masz tak dobre kontakty do klubu, to spytaj ich, skad syn Pareiki ma ta koszulke? Watpie tez, ze w klubie nie wiedza, jak nowa koszulka bedzie wygladac. Tak krotko przed sezonem. Kto ma racje, zobaczymy, jak bedzie prezentacja koszulki. Szkodaby tylko bylo, jak by Wisla mialy ten sam wzor jak Legia. Ten ostatni sezon byl wstyd dla Adidasa. 3 kluby w Polsce pod kontraktem, a dwoch z nich mialo ten sam wzor. A trzeci klub, Lechia, miala koszulki ot 3 lat starej kolekcji! Sorry, za moj Polski! Ale ja juz jak dziecko wyjechalem do Niemiec |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Twój polski jest całkiem w porządku
i chyba nie ma się za bardzo do czego przyczepić, gdyby ktoś chciał ...Powiedziałbym, że to absolutne wyżyny językowe w porównaniu do "TFUUURCZOSCIi" niektórych wtórnych analfabetów stale mieszkających i wzrastających w Polsce (a "produkujących" się na różnych forach) ![]()
Ostatnio edytowane przez yarow : 10.06.2011 o godz. 00:36.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
To jest raczej temat strójów Wisły Kraków a nie FC Liverpool...
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zauważyłem jaki temat. Wrzuciłem, bo taki wzór mieć będziemy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A ciekawe skąd to misiu wiesz
Nic takiego nie będzie (mimo tego, że Adi lubi wrzucać stare modele na "Europę wschodnią"), bo to nawet nie jest standardowa koszulka "szablonowa". |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ale lipton. Wygląda troche jak moja zasłona w salonie z lat 96-99. To już wolę te stroje Realu ze złotymi paskami :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam, to było mówione, że koszulki zostaną zaprojektowane specjalnie z myślą o Wiśle Kraków. Jeżeli okaże się to prawdą to nie będziemy mieli żadnego z tych wzorów, które przedstawiacie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale chyba (zaznaczam CHYBA, bo nie pamiętam dokładnie) Umbro też mówiło, że zrobi wzór koszulek specjalnie dla Wisły, a skończyło się tylko, że Białą Gwiazdę dali na ramieniu.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Mi się podoba ten wzór Ajaxu ![]() |
|
|

|