The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2011, 16:53
banasik jakim grasz teamem
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.05.2011, 14:41
Wisłą oczywiście
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 11.05.2011, 17:59
kogo z tej 5tki Przyrowski-Stachowiak- Gikiewicz-Sandomierski- Keleman polecacie do Wisły ?szukam bramkarza na europejskie puchary który zastąpi serba w bramce jest Kurto ale gra w Zawiszy a Jarosiński jest blisko Jagi więc zostałem z jednym bramkarzem co prawda rzuciłem sieci na Muche ale niestety Everton nie zgadza sie na transfer a jak ktoś szuka skrzydłowego polecam do Wisełki Charliego Disselsa bardzo dobry skrzydłowy
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 17.05.2011, 10:26
Gram sobie w FM'a i gram, zawsze awansowałem do ligi mistrzów, ale niestety tylko dwa razy udało mi sie wyjść z grupy. O dziwo zawsze miałem po 9 pkt czyli teoretycznie szanse na wyjście dość duże powinny byc, jednak nigdy tak nie było.
Więc pochwalę się swoimi ostatnimi osiągnieciami, stan na sezon 2017/2018
http://imageshack.us/photo/my-images/806/historiaf.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/39/sklado.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/10/tabelalm.jpg/
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 17.05.2011, 13:54
Ja na swoim save jestem w 2017 roku, zaczynałem w Wiśle, z którą zdobyłem LE i superpuchar europy, a nLM niestety w ćwierćfinałach odpadałem, po 4 sezonach odszedłem do Holandi do Grongingen, gdzie zagrałem dwa mecze i odszedłem do Norwich, którym awansowałem do Premiership, to mnie Chelsea w połowie sezonu zatrudniła. Byłą ostatnia w tabeli to zakończyłem na szóśtej pozycji i posadę zaoferowała mi Barcelona, ale zdecydowałem ściagnąć sobie nowe uaktualnienie składów i gram od nowa Wisełką, mam Genkova i cały aktualny skład. W el. LE trafiłem na Zenit, udało się awansować, ale w grupie mam Metalist, Porto i PSG, czyli liczę na cud z PSG, bo Metalist pokonałem już raz, ale raczej odpadnę z grupy z trzeciego miejsca. Polecam na obronę Chibuzor Okonkwo - koleś wygryzł jak na razie ze składu Cikosa, na napad Khouma Babacar - strzela kilka bramek na mecz, ale cena to 3,4mln euro.

Uwezu i Hopkinson to też są młode talenty. Polecam też Gorka Larrea, bardzo dobry ofensywny pomocnik, sciągnąłem go za małe pieniądze z Levante.
http://www.youtube.com/watch?v=NlTxvZjfnqI - tutaj właśnie bramka Larrea'y
Powód: polecenie zawodnika i bramka zawodnika
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 17.05.2011 o godz. 14:40.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.05.2011, 13:44
Panowie potrzebuje do Wisly szybkich i dobrych obroncow bocznych...dopiero zaczynam gre ale pod moja taktyke potrzebuje wlasnie takich obroncow. Najlepiej albo z wolnego albo dosc tanich bo na transfery duzo nie ma jak wiecie
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.05.2011, 14:17
szprotson napisał(a):Wyświetl post
sergiej pareiko!
Tak dla jaj zostawiłem swoją karierę z 2015 roku i spróbowałem swoich sił z Wisłą na najnowszej łatce.
Pareiko puszczał piłki które leciały w niego, babol za babolem... i wróciłem do swojej poprzedniej kariery...
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Stary 24.05.2011, 15:29

w rewanżu wygrałem u u nich 2:1 i awansowałem do fazy grupowej
Powód: Rewanż
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 24.05.2011 o godz. 16:05.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 24.05.2011, 17:30
PlacekTSW zapodaj skład i sztab jak możesz
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.05.2011, 17:31
przeciez dopiero co rozpoczął gre
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Stary 24.05.2011, 17:59
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
PlacekTSW zapodaj skład i sztab jak możesz
Już Ci zrobię SS'a, sztab mam taki jaki był z początku, lekko skład podrasowałem. To i tak gram od początku, zrezygnowałem ze starego save'a, w którym Wisłą byłem w 2016r. i wygrałem LE, superpuchar europy, a potem przeniosłem się do Barcy.

Na ligę mam taką taktykę, natomiast na LE i silniejsze zespoły gram defensywnie. Teraz arkę rozklepałem 5:0. Uwezu to 19-letni talent, z wolnego transferu ściągnąłem.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 24.05.2011, 19:15
Co trzech Romario to nie jeden
Mógłby ktoś dać screena z umiejętnościami Meliksona?
Z góry dzięki
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Stary 24.05.2011, 19:32
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
Co trzech Romario to nie jeden
Mógłby ktoś dać screena z umiejętnościami Meliksona?
Z góry dzięki
Najlepsze jest to, że każdy to talent mają 18/19/20 lat ;P
Powód: Maor
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 24.05.2011 o godz. 20:09.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.05.2011, 01:51
To i ja się pochwalę ostatnio grałem Uralem Jekaterinburg, ale jakiś problem z save'm był... no więć zacząłęm od nowa w 2 lidze niemieckiej. Szło mi całkiem całkiem. Teraz mam ekipę, która miała wspaniałą passę 88 spotkań bez przegranej. Już niestety przerwana

http://screenshooter.net/4257284/srqgvin

tak to wygląda jak do tego pory.

taktyka: http://screenshooter.net/4257284/ktmptrx

Skład oczywiście opieram na newgenach [ prawie, bo zostali mi w skłądzie jeszce Kevin i Raamsey, może kojarzycie młogych gniewnych ]
http://screenshooter.net/4257284/ikpwvvx
i co smieszne mam perełke z... Libanu! Uwielbiam takich graczy z "dupianego" kraju:
http://screenshooter.net/4257284/japxpsj <- staty
http://screenshooter.net/4257284/awvralf <- biografia
http://screenshooter.net/4257284/imnxgnp <- jak grał w lidze
Jest on aktualnie najdroższym piłakrzem świata. Trafiłem na niego podczas żmudnego przeszukiwania reprezentacji, w celu znalezienia "fajengo grajka" do zespołu. na początku gry tak robię, teraz już się opieram na samych skautach

http://screenshooter.net/4257284/rjyoayi a to mój najlepszy pomocnik, niestety kontuzjowany...

Co ciekawe mam Radka Mynara w moim sztabie trenerskim, jest z niego kozak

P.S po pierwszym awansie do LM przyszedł bardzo miły inwestor, który wyłożył 40 mln na szkółki młodziezowe, obiekty treningowe, splacil długi i pozwolil mi sie wzmocnic o kilku graczy.
Powód: P.S
Ostatnio edytowane przez jonaf : 28.05.2011 o godz. 01:53.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 03.06.2011, 15:22
Linki skąd mogę pobrać fm11? zapodziałem gdzieś płytkę z oryginałem, a chciałbym sobie pograć w wolnych chwilach, które b.szybko się zbliżają

EDIT: najlepiej jeszcze okrojoną wersję. Na cholerę mi portugali, ruski, francuski czy słoweński, wystarczy ang/pl
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 03.06.2011 o godz. 15:41.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 03.06.2011, 16:06
Mam problem ze swoim FM. Chcę zrobić, żebym miał FM w oknie, a ta opcja nie jest dostępna. Jakieś pomysły jak to naprawić?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 07.06.2011, 19:36
Jak wgrać stroje, herby i twarze zawodników? (oprócz wchodzenia do moich dokumentów, bo to i ja wiem xD)
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 08.06.2011, 11:47
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Mam problem ze swoim FM. Chcę zrobić, żebym miał FM w oknie, a ta opcja nie jest dostępna. Jakieś pomysły jak to naprawić?
grasz na laptopie?

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 08.06.2011, 12:24
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Jak wgrać stroje, herby i twarze zawodników? (oprócz wchodzenia do moich dokumentów, bo to i ja wiem xD)

Ustawienia-Dzwiek i obraz- odznaczyc uzywaj "buforowania skorki".
Druga metoda to sciagniecie calego przerobionego juz folderu data ( jak tak wlasnie robie ) ale ma to ok 5 giga i jest potem problem ze zmiana poszczegolnych grafik.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.06.2011, 12:35
Co do grajkow z takich dupnych krajow, ktorzy w naszej Eksttraklasie sie sprawdza na pewno:
Adam Monday-Nigeryjczyk, swietny skrzydlowy, ale jeszcze lepiej gra wysunietego rozgrywajacego. Duzo asyst,Dajcie mu strzelanie karnych to cena wtedy rosnie za niego szybko.Za czapke gruszek go kupilem
Daniel Tijani-mlokos.Ale jak sie na niego postawi to sie odwdziecza dobra gra. Spory talent. Tanioszkowaty!
Nashat Akram-irakijczyk. Swietnie rozgrywa.Strzela gole z wolnych, z poza pola karnego. Za darmo!
Andrade-brazyliski defensywny pomocnik. Ma straszna petarde w nodze Dac mu wolne do kopania. W sezonie 2010/2011 nabylem go za friko.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 08.06.2011 o godz. 12:51.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 09.06.2011, 23:41
grasz na laptopie?
nie właśnie, pecet.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 08.07.2011, 20:56
Gram sobie Śląskiem Wrocław, całkiem nieźle mi idzie. Tylko jedna rzecz mnie niepokoi, mianowicie znikła mi przeprowadzka czy też rozbudowa stadionu w zakładce " baza treningowa". Czyli co, zostaje przy 8 tys? :(
Odpowiedz cytując
Wojtator
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.07.2011, 21:04
a jak wejdziesz do interakcji z zarządem to jest możliwa rozmowa o rozbudowie stadionu?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 10.07.2011, 16:51
Wojtator napisał(a):Wyświetl post
a jak wejdziesz do interakcji z zarządem to jest możliwa rozmowa o rozbudowie stadionu?
Nie. Jest tylko możliwość o wykupienie obecnego obiektu oraz zakup nowego.

Nie pamiętam kiedy nowy stadion miał zostać oddany do użytku, 04.2011?
Jeśli tak to już niedługo się wyjaśni sprawa.

Póki co jednak skupiam się na sprawach sportowych - 15 zwycięstw 5 remisów i 1 porażka dają mi 2 punkty przewagi nad Legią...
Odpowiedz cytując
boczek
Banita

Od: 06.2011

Stary 10.07.2011, 17:22
Jeśli Print Screen nie działa to jak inaczej zrobić zrzut z FM-a ?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 10.07.2011, 17:23
alt+f9, zapisuje w moje dokumenty/fm 11/graphics/screenshots

Odpowiedz cytując
boczek
Banita

Stary 10.07.2011, 17:40
dzięki

żadnych bugów, żadnych przekrętów czy ingerencji w ustawieniach gier ( typu jakieś pliki wewnętrzne, staty itd )

Sezon 2018. Trener Wisły i jednocześnie Repry Senegalu

Jeśli chodzi o Polaków w składzie to mam tylko dwóch, Czekaj ( reprezentant dorosłej kadry PL ) oraz wychowanek O PŚ Pogonowski.
Miałemu siebie takich zawodników jak Boenisch, Glik, Kosecki, Grosicki ale są po prostu słabi.
Za te same pieniądze mogę mieć dwóch perspektywicznych murzynów z U-18 kadry RPA.

A propos RPA, teraz mam tylko 5 murzynków w U-21 ale był okres gdzie miałem ich aż 10. 4 dostało się do dorosłej drużyny, dwóch poszło na wypożyczenie.
W U-21 zostało 3, pozostałych sprzedałem z zyskiem.

Budżet na 2018 / 2019 92 mln złotych ~ 23 mln euro
Ostatnio edytowane przez boczek : 10.07.2011 o godz. 17:44.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 10.07.2011, 17:53
jakim cudem Lukaku i Kovacica sciagnales?ale grubo, ja grając Wisła do bodajze 2025! roku takich sukcesów na arenie miedzynarodowej nie zrobiłem, maks zawsze ćwierćfinał LM i "goodbye" z Interem tudzież Realem.
Miazdzyłem finansowo ale nie zawsze sportowo

i taki psikus od prezesa

Odpowiedz cytując
boczek
Banita

Stary 10.07.2011, 18:05
Lukaku został mi zaproponowany przez jego menadżera !
Więc skoro Ci proponują zawodnika, to jego obecny klub nie będzie robił problemów z odejściem i zawodnik raczej jest chętny.

Czemu się udało ? Bo jak zdobywasz LM to Twoja ranga , tzn ranga klubu wzrasta. Już nawet nie chodzi o ten ranking że jestem 3 klubem europy, ale im więcej razy zdobędziesz LM tym łatwiej Ci ściągnąć zawodników.

Ale nie zawsze, bo np. Van Persie jak miał 33 lata to nie chciał do mnie przyjść. Klub się zgodził, ale jak już podpisujesz kontakt z zawodnikiem to masz opcję podawać mu zarobki, premie, do kiedy kontakt itd, a tacy emeryci zawsze mi pokazują " ZAWODNIK NIE JEST ZAINTERESOWANY PRZEJŚCIEM DO TWOJEGO KLUBU " .

W ogóle mam problem ze scoutingiem, zobaczcie sami. Mam tych samych od 7 lat, i paru zagranicznych zatrudniłem. Mam problem z wyszukiwaniem juniorów, zawsze mi ich menadźerowie dają CV takiego grajka.
A żeby mój człowiek mi takiego znalazł to słąbo ;-/

Poradzi ktoś coś ?

A ! Jesli chodzi o kluby partnerskie:

Znicz Pruszków
Kszo Ostrowiec
Tiajnij - Chiński klub, który ani razu nie zaproponował mi sprzedaży grajka, ani anwet wypożyczenia !. A kasują co roku ode mnie bodaj 2 mln złotych. Więc podziękuje im za współprace nawet teraz :0
Olympic Marsylia
Liverpool
Olimpic Lyon
Juventus
Arsenal

możecie się złapać za głowy i mówić jaki zajebiste kluby finalne tylko...co ja z tego mam ?
Że co sezon dadzą mi 600 c zy 800 tysięcy złotych ?
To żadne pieniądze dla mnie. Finalne charakteryzują się tym, że dają Ci kase i sparing zagrasz z nimi przed sezonem i tyle/

Chociaż raz OM wypożyczył mi środkowego pomocnika o wartości 20 mln złotych. 21 latek . No i co ? Ja mam opcję zaznaczoną " NIE POKAZUJ WYPOŻYCZEŃ " i przez cały sezon nie grał, nie był zarejestrowany do żadnych rozgrywek bo był ukryty hehehe

Kiedyś grając Manchesterem United ściągnąłem 19letniego Mateja Delacia, póxniejszego bramkarza Chorwacji który w wieku 25 lat został uznany za najlepszego bramkarza świata, dostał złotego trampka czy coś. Także chciałem go ściągnąć do Wisły. Za 20 mln złotych. Trwały negocjacje, klub zaczął negocjować z Delaciem i wycenili go na 80 baniek. Zgodziłem się podjarany że będę miał najlepszego bramkarza europy niebawem. ( U mnie zawodnik który ma 28 lat idzie na sprzedaż, jest za stary dla mnie, jak będzie miał 29 czy 30 to raczej go nie sprzedam ). I co ? Nie chciał przejśc do mojego klubu...

Więc nie zawsze się daje
Powód: DELAC
Ostatnio edytowane przez boczek : 10.07.2011 o godz. 18:10.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 10.07.2011, 18:09
jakim cudem Lukaku i Kovacica sciagnales?ale grubo, ja grając Wisła do bodajze 2025! roku takich sukcesów na arenie miedzynarodowej nie zrobiłem, maks zawsze ćwierćfinał LM i "goodbye" z Interem tudzież Realem.
Miazdzyłem finansowo ale nie zawsze sportowo

i taki psikus od prezesa
O niee. Reymonta 22 dla pejsów?

Jak już to mogli od nazwiska managera nazwać stadion a nie od morcina

No ale ładnie koksicie, aż chce się grać tym Śląskiem

boczek napisał(a):Wyświetl post
Chociaż raz OM wypożyczył mi środkowego pomocnika o wartości 20 mln złotych. 21 latek . No i co ? Ja mam opcję zaznaczoną " NIE POKAZUJ WYPOŻYCZEŃ " i przez cały sezon nie grał, nie był zarejestrowany do żadnych rozgrywek bo był ukryty hehehe
Taki z Ciebie Mourinho a takiej rzeczy nie dopilnowałeś, zapomniałeś o swoim podopiecznym?
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 10.07.2011 o godz. 18:11.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów