|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zarzad klubu przeglosowuje transfery
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Pewnie przez właściciela i ja sie nie dziwię - tyle co podejsc mial Baszczynski do LM ... Nikt nie pozostał z druzyny ktora przegrywala z Tibilisi - wracanie do starych korzeni srednio.. A i zarabiac na pewno by mało nie chciał - popieram ta decyzje |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Valckx zapowiada w tym okienku trzy lub cztery transfery do Wisły, choć zaznacza, że liczba ta uzależniona jest od tego jacy gracze opuszczą "Białą Gwiazdę". Chciałby także dopiąć kadrę zespołu już do 12 czerwca. - Przecież od tej daty do eliminacji Ligi Mistrzów zostałyby tylko cztery tygodnie, a to niedużo - podkreśla.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To po co my zatrudnialiśmy Holendrów skoro teraz jakiś laik z góry torpeduje ich prace? Przecież sam Basczyński nie przegrał Tbilisi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Baszczu się strasznie podpalał w meczach pucharowych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kurcze mam nadzieje, że to info o zakontraktowaniu Ilieva to nie jakieś bzdury... jeżeli to prawda to mamy zajebistego napastnika/skrzydłowego i to za darmo... oby to była prawda
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Chavez potaniał w mediach, ale znając nasz napięty budżet na transfery to możliwe:
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,97...e_w_Wisle.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie trudno sie domyślić, że Baszczu był brany pod uwagę jako rezerwowy ( czemu się nie dziwię). Zaproponowali mu kasę jak dla rezerwowego to olał ( czemu się też nie dziwię) i poszedł tam gdzie kasa płynie szerokim strumieniem bez oglądania się na sens tego przepływu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Zresztą nie dziwie sie Cupiałowi - nie po to nie przedłużał kontraktów z częścią wypalonych graczy, którzy 3-4 razy zawiedli w walce o Ligę Mistrzów, żeby po roku-dwóch wracać do starych układów które zawiodły, z tymi samymi graczami, tylko starszymi. Dajmy szanse nowemu rozdaniu. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Jeśli mamy bawić się w odgrzebywanie przeszłości to jednym z zawodników, którzy skarżyli się na Petrescu to właśnie Baszczu. Według mnie to on był na czele tej grupy która go zwolniła, do tego sytuacja z West Hamem, wtedy Dan kazał mu się szanować.
Przeszłość pokazała że trenowanie trenera przez zawodników to coś skandalicznego bo wyszło na Dana. Takie sytuację się pamięta i trzeba je pamiętać. I jak kolega wyżej napisał, nie po to mamy Valckxa aby odgrzebywać stare nazwiska.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 06.06.2011 o godz. 08:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Macie już Ilieva. 90minut nie myli się w tych sprawach.
http://www.90minut.pl/news/158/news1...la-Krakow.html |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
On raczej sie nie cieszy wszak napisał w drugiej osobie liczby mnogiem - nie mamy Ilieva tylko macie Ilieva.
Jeżeli rzeczywiście Iliev jest już podpisany (dopóki nie będzie na oficjalnej - jest to fakt niepotwierdzony - w związku z nabytym doświadczeniem - pozostaje jeszcze szukanie obrońców - lewego i stopera z górnej półki, ostatnim nabytkiem musi być napastnik - o cechach podobnych do Genkova czyli umiejący grać w systemie z jednym napastnikiem. Media donoszą o Trofimovie na lewą obronę. Myślę, że będzie ciekawie ;-) ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może oficjalna nie informuje o Ilievie bo chcą 12 czerwca przedstawić od razu kilku nowych zawodników i tym samym skompletowaną drużynę na nowy sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Media także donoszą o królu strzelców Ligi Węgierskiej - Andre Alvesu jako potencjalnego napastnika, podobno Wisła mogłaby na niego wydać ponad 1 mln €, ciekawe jak potoczą się negocjacje, czy w ogóle one będą ;]
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mylisz się. źródło własne
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego mistrz kraju który tak jak my będzie się bił o LM ma pozbywać się swojego najlepszego strzelca?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
z powodu pieniędzy? a ile razy mistrz ligi polskiej pozbywał sie najlepszych zawodników przed pucharami ![]() Powód: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ostatnio edytowane przez crate digger : 06.06.2011 o godz. 08:49.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Baszczyński jest może i sympatycznym gościem i to w Wisle się stał pilkarzem, ale mam co do niego identyczne odczucia co kolega westertyl. No i Baszcz nie gwarantował w tym momencie absolutnie żadnego skoku jakosciowego w grze. W Polonii bedzie sobie rzadził, dogra do emeryturki i zawiesi buty na kołku wspominając całkiem udaną kariere.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Myliłem się z wislakrakow.com, ale informację autor wziął z tego portalu, bo sam mi o tym napisał teraz: http://balkan-football.com/newsy/63-...la-krakow.html
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokładnie oni nic nie muszą, zwłaszcza że Alves ma jeszcze rok ważny kontrakt ze swoim klubem... zapewne lepsze propozycje dostanie Videoton jeżeli ta drużyna nie zakwalifikuje się do pucharów...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
|

|