|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Iliev piłkarzem Wisły!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
gdzie to znalazłeś? bo na głównej cisza...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powód: sAJmon_ABG mnie uprzedził :)
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 05.06.2011 o godz. 23:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ten sezon przyzwoity bo o poprzednich dużo dobrego napisać nie można. Zobaczymy.. piłkarz zagadka.
http://www.youtube.com/watch?v=4ILKzoJEPJ8 \ Na plus na pewno że za frajer przyszedł. Więc nie ryzykujemy dużo.
Ostatnio edytowane przez CH. : 05.06.2011 o godz. 23:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
czyli 1 nazwisko przed media trafione. Teraz ważne, żeby nie trafiły media z Lameyem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Niech te wiadomości zostaną potwierdzone przez oficjalną, bo na innych serwisach cisza.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Powiem tylko tyle doświadczony zawodnik, ograny między innymi w bundeslidze!! To jest wzmocnienie. No to Genkov ma konkurencję
Ciekawe czy jest szansa na ty aby Wisełka grała 2 napadziorami ?Ekstra![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Prędzej Kirm ma konkurencję. Zdecydowanie bardziej widzę go na skrzydle, aniżeli za Genkowa w ataku.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
myślę że bardzo dobry transfer zobaczycie postrzela trochę bramek, i wcale nie chcę transferów polaków - droższych i wogóle a tu wolny transfer to co Stan umie ostatnio bardzo dobrze bo jest też trochę zmuszony do tego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Bardzo dobry transfer,do tego bezgotówkowy.
Tylko czekac na oficjalna ![]() Co do Ilieva to zostal wybrany do jedenastki sezonu jesli mi Chrome dobrze tlumaczy http://www.partizan.rs/11166-uspe%C5...r-lige-srbije/ ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
został wybrany. Jedyne co zabrzmiało niepokojąco podczas wywiadu to: "W Partizanie osiągnąłem wszystko, co mogłem. Nie wierzę, że udałoby mi się powtórzyć drugi tak dobry sezon. Dlatego lepiej, by kibice zapamiętali mnie z tego okresu - powiedział Iliev, w który sięgnął z Partizanem po podwójną koronę - mistrzostwo i krajowy puchar." Można to różnie interpretować, ale ja osobiście liczę, że najbliższy sezon albo2 będzie miał najlepsze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja tam z rezerwą podchodzę do tego piłkarza. Zobaczymy co pokaże w Wiśle.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a ja sie w sumie ciesze, przyda sie zawodnik ktory jest uniwersalny. Nawet jak nie strzeli tych kilkunastu bramek to zawsze to zwieksza konkurencje w druzynie.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja mysle ze to bardzo dobry transfer jezeli to mozna nazwac "transferem" bardziej "signing". Przychodzi do nas pilkarz z bardzo dobrym doswiadczeniem (CL, Bundesliga) i co za tym idzie jest za friko. Po obejrzeniu filmiku z YT widac ze to pilkarz z charakterem, z obecnych pilkarzy to tylko Pareiko mu chyba dorownuje pod tym wzgledem
. Oby to Oficjalna potwierdzila...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja tam ten transfer traktuje jako uzupełnienie/wzmocnienie konkurencji. Nie sądzę żeby był to zawodnik o takiej klasie jak Melikson, żeby od razu wskoczył do składu i stał się gwiazdą tej naszej ligi. Jednak takich zawodników też nam trzeba. Dobry transfer.
P.S Co mnie najbardziej urzekło w tym filmiku - zaraz po stracie zasuwa do odbioru ![]()
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 06.06.2011 o godz. 05:53.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Na bank nie bedzie gral zamiast Kirma bo ma juz 32 lata a na skrzydle trzeba zapieprzac od 1 do 90 minuty.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Super! Pierwsze wzmocnienie przed Pucharami
![]() Wracając do tematu, moim zdaniem Iliev będzie dobrym wzmocnieniem. Ma doświadczenie, sporo widział i jestem pewien, że w krytycznym momencie meczu (a takie na pewno się zdarzą) nie straci głowy i zachowa zimną krew której tak często brakowało naszym piłkarzom. Co się tyczy ostatniego wywiadu Ilieva w którym mówi, że w Partizanie osiągnął wszystko i nie liczy na powtórzenie takiego wyczynu.. Uważam, że chodziło mu o to żeby kibice nie oczekiwali od niego cudów zaraz po przyjściu do klubu.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 06.06.2011 o godz. 08:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ivan Vukovic król strzelców z Czarnogóry i Repr. Izraela Mohamed Ghadir z Maccabi.
http://www.fakt.pl/Wisla-chce-miec-k...,105578,1.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.06.2011 o godz. 06:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szmaciarska gazeta w swoim stylu, pamietam sprawe Wasilewskiego w Wisle. Nie “nie przeszedł testów”, tylko gumiory krzyknęły Wiśle cene z kosmosu. Do Śląska poszedl za o wiele nizsza stawke.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Zostawcie Robertowi ocene tego zawodnika, przepracuje okres przygotowawczy, Maaskant zobaczy na co go stać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Skoro oficjalna nie podała informacji ani żadnej konferencji nie było, to może na coś jeszcze czekają ? Przecież gdyby podpisał w piątek, to na pewno by chociaż poinformowali o tym na oficjalnej. Miały być transfery do 10 to pewnie dziś będzie konferencja i ktoś jeszcze oprócz Illieva zostanie zaprezentowany. Tak czuję. Mam nadzieję że jakaś miła niespodzianka.
Co do samego Illieva - jak dla mnie zagadka. Pożyjemy, zobaczymy. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jeśli będą prezentowani jacyś nowi zawodnicy czy informacja o podpisaniu kontraktu to według mnie nie na jednej konferencji. Dawkowanie informacji jest w cenie bo więcej o Wiśle się pisze, mówi, pokazuje. A to wpływa na wzrost medialności klubu i tym samym wiekszą wartość marketingową u reklamodawców.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Giggs zapierdala nie tylko na skrzydle...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła złożyła oferte Trifonowowi z CSKA.Bułgar jest przymierzany na lewą obrone
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Eks...475,1,727.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.06.2011 o godz. 07:33.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|