The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Donki
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2011, 19:29
Fan123 napisał(a):Wyświetl post
I oczywiście Dawid Nowak ktory jest polakiem i dotego juz sie mu nie przyplatuja jakies kontuzje przynajmniej w ostatnim polroczu. Ciekawe ile Belchatow by za niego zaspiewal ale mysle ze cudow chyba nie chcieli by za niego tym bardziej ze robia tam mala wyprzedarz bo nie maja kasy
No czyli do kontuzji co raz blizej.
Odpowiedz cytując
JarekTSW
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.06.2011, 19:35
Nowak tak jakby się cofnął w rozwoju. Nie gra tego samego co dawniej
Odpowiedz cytując
FevPL
Member

Od: 04.2010

Stary 04.06.2011, 19:35
@ wolfy
Fk Szawle przeszliśmy, a w dwumeczu było chyba nawet 7:0. Jak było potem wiemy. Wydaje się, że utrzymamy podstawową jedenastkę z ubiegłego sezonu, czego nie zrobiliśmy rok temu i już to może być kluczowe w meczach z przeciwnikami z niższej półki. Ponadto Bogdan B. udzielił kilku wywiadów, w których mówiło wzmocnieniach składu. Na dokładkę Robert M. (nie mylić z muzykiem) zacznie przygotowania wcześniej niż np. Skorża, gdy graliśmy z Lewadią Talin. W tym roku wszystko wydaje się być przemyślane i powinieneś to zauważyć, a nie tylko wylewać żale na forum jak to jest źle.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.06.2011, 19:39
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej podoba mi sie tutaj temat transferow do 10 czerwca wzglednie transferow po 10 czerwac...

A ja ma pytanie do tej grupy upierajacej sie o transferach do 10 czerwca... a czy jak transfery beda pozniej to sie obrazicie
Ile jeszcze razy trzeba napisać, że Bogdan Basałaj mówił "Obserwacje zawodników przez naszych skautów zaczęły się już w lutym-marcu. Teraz do 10 czerwca musi nastąpić finalizacja transferów" - tylko portal popełnił błąd w cytacie

Nikt tu sobie nie będzie żył podcinał gdy nie uda się żadnego zawodnika zakontraktować przed początkiem zgrupowania, gdyż różnie może być. Zwyczajnie mamy nadzieję na początek normalności w naszym klubie. Ja w przeciwieństwie do Wolfego uważam Bogdana Basałaja za jedno z najmocniejszych ogniw w naszym klubie i mam nadzieję, że się na nim nie zawiodę. W przeciwieństwie do poprzednich "prezesów" ten sensownie mówi, oraz powoli małymi kroczkami wprowadza swoją wizje w życie, poprzedni wyglądali jakby prowadzenie Wisły ich przerastało i totalnie improwizowali.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.06.2011, 19:41
maxipiter napisał(a):Wyświetl post
Czy to prawda, że Wisła ma się wzmocnić przed LM i to jeszcze do 10 czerwca?
ma nawet wygrać finał, ale to już po 10 czerwca
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
hcgn
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 04.06.2011, 20:21
Karherop napisał(a):Wyświetl post
. Czy nalezy z tego wyciągać dalekosiężne wnioski ? nie sądzę

.
Z samego Podbeskidzia nie ale z ogólnej postawy w tej rundzie już tak a była ona....średnia, delikatnie mówiąc
Tak ten zespół ograłby najpewniej drużynę z przed roku ale różnica jest mniej więcej taka że jak rok temu Karabach się po nas przejechał(szczególnie w Baku), to 'dziś' można by liczyć na wyrównaną potyczkę

Tak więc szanse kompromitacje są mniejsze niż w ubiegłym roku ale ogólnie nadal są całkiem realne
Wisła zrobiła krok do przodu ale na pewno nie jest on tak duży by być pewnym lub prawie pewnym awansu choćby do LE
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.06.2011, 20:57
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Czy nalezy z tego wyciągać dalekosiężne wnioski ? nie sądzę
Z Podbeskidzia, Korony, Śląska, Górnika Zabrze etc.: złożone razem do kupy pokazują, że nie potrzeba super drużyny żeby nas ograć - to po pierwsze. Po drugie - że nie mamy ławki rezerwowych.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Brzytwa128
Member

Od: 07.2010

Stary 04.06.2011, 21:02
Dlatego najważniejsze jest to, by w tym okienku nikt z podstawowych zawodników nie odszedł. Głównie chodzi o Małego i Meliksona, bo za nich mogą być oferty.

Jak dojdą zawodnicy, to będzie ławka, rywalizacja i lepsze wyniki. Nie oczekujcie, że zaczniemy grać 3 razy lepiej - postęp musi trwać. Nawet w piłce.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 04.06.2011, 21:11
Przed napisaniem postu, bardzo proszę się zastanowić czy wnosi on coś do tematu - Polityka transferowa Wisły Kraków.
Jak ktoś nie wiem w jakim klubie gra dany zawodnik to niech najpierw to lepiej sprawdzi a nie ośmiesza się na forum.

Wszelkie posty typu ''ja bym chciał że X zagrał w Wiśle'' to kierować do tematu ''Gdybym był bogaty''

Trzymajcie się tematu.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.06.2011, 23:18
Brzytwa128 napisał(a):Wyświetl post
Dlatego najważniejsze jest to, by w tym okienku nikt z podstawowych zawodników nie odszedł. Głównie chodzi o Małego i Meliksona, bo za nich mogą być oferty.
To nie jest najważniejsze - najważniejsze jest zrobić tak samo dobre transfery jak w ostatnim okienku. Jeśli pojawi się jakaś korzystna oferta za Kirma, czy Małeckiego, to pewnie trzeba będzie choć jednego sprzedać. Owszem sam jestem przeciwnikiem sprzedaży, ale Meliksona i Genkova, ale za Valcxa będziemy mieli często do czynienia z obrotem "żywą gotówką", jaką są piłkarze. Niestety klub to też ekonomia, a dla dyrektora sportowego przede wszystkim ekonomia - tak w gruncie rzeczy to dobry ekonomista podniesie poziom drużyny dobrze obracając tą "żywą gotówką".
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 04.06.2011, 23:32
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Z Podbeskidzia, Korony, Śląska, Górnika Zabrze etc.: złożone razem do kupy pokazują, że nie potrzeba super drużyny żeby nas ograć - to po pierwsze. Po drugie - że nie mamy ławki rezerwowych.
pokaż mi drużyne na świecie która wygrywa 100% spotkań i nigdy nie przegrywa nie będac drużyna faworyzowaną

mistrz Angli w tym sezonie przegrał z West Ham United 4-0 , przegrał też Wolverhampton , remisów ze 'słabeuszami ' nawet nie chce mi się szukać

to pokazuje że nawet na MU nie potrzeba super druzyny by ja ograć, dodałbym że nawet nie maja ławki rezerwowych !

rozumiem krytykowanie , rozumiem podejście sceptyczne ... ale do kroćset troche wiary we własną druzynę też by się przydało

po niektórych widzę że powinnismy oddac wszystkie mecze w pucharach walkowerem , po co się kompromitować , co nie ?
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.06.2011, 23:47
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Ile jeszcze razy trzeba napisać, że Bogdan Basałaj mówił "Obserwacje zawodników przez naszych skautów zaczęły się już w lutym-marcu. Teraz do 10 czerwca musi nastąpić finalizacja transferów" - tylko portal popełnił błąd w cytacie
Pytanie czy wywiad był autoryzowany. Wątpię by do 10 czerwca była kadra skompletowana - do 1 lipca pewnie będzie skompletowana, ale nie do 10 czerwca. Nie wierzę w to.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 05.06.2011, 00:07
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Pytanie czy wywiad był autoryzowany. Wątpię by do 10 czerwca była kadra skompletowana - do 1 lipca pewnie będzie skompletowana, ale nie do 10 czerwca. Nie wierzę w to.
Basałaj wypowiedział te słowa na antenie tv... Kadra ma być gotowa do 10 czerwca. Prezes wydawał się być pewny swego - czekam więc, aż wreszcie cokolwiek wydarzy się w terminie i nowopozyskani zawodnicy zostaną kolejno przedstawiani w przyszłym tygodniu. Włodarzom Wisły bardzo sprawnie wychodzi sprzedawanie, może wreszcie sprawnie pójdzie kupowanie...
Odpowiedz cytując
MMMMM
Member

Od: 04.2011

Stary 05.06.2011, 00:12
Wyluzujcie, jeśli nie kupią do 10 to znaczy że się nie dało
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 05.06.2011, 00:28
A się uparliście na tego 10 czerwca. Jak będą przed 10 to będą, a jak nie będą to nie będą. My nie jesteśmy Realem Madryt żeby sobie wybrać zawodnika jakiego chcemy i żeby dawać za niego tyle ile chcą inne kluby. U nas ogląda się każda złotówkę po kilka razy i nie możemy sobie pozwolić na wybór. A jeśli już upatrzy Stan jakiegoś grajka na poziomie to potem musi ciężkie negocjacje przeprowadzać jak to było z Maorem. To wszystko trwa sporo czasu.

Trzeba wierzyć w profesjonalizm Stana i w to co mówi w wywiadach. Należy ufać w tajemniczą listę kilku nazwisk na każdą pozycje i w to że negocjują z zawodnikami. A czy ci zwodnicy zasilą nas jutro czy za miesiąc to już nie ważne.

Wiadomo, że marzeniem jest pełna kadra na początek okresu przygotowawczego, ale przypominam my nie jesteśmy Realem. Nas na to nie stać. A nawet gdybyśmy tym Realem byli toi tak by nie było kadry skompletowanej na początku okresu transferowego. Kluby z wyższej półki, szczególnie w Anglii swoje transfery dopinają minuty przed zamknięciem okienka i nikt nie płacze, że zgrania nie będzie w drużynie.

Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 05.06.2011, 02:44
Czy ktos zaznajomiony z Wislackimi realiami moglby pokusic sie o ocene czy ostatnie zmiany w radzie nadrorczej Wisly sa korzystne dla klubu ? Czy wrecz przeciwnie, zwyciezyla opcja oszczedzania.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 05.06.2011, 07:31
a co z opcja wyszukania jakiegos fajnego mlodego np Brazylijczyka

Cleber mial sie podjac tego bodajze i ani widu ani slychu ?
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 05.06.2011, 08:02
Cleber może i kogoś znajdzie, pozostaje kwestia wykupu. Dla mnie pierwsza i podstawowa oznaka chciejstwa właściciela jest ponoszenie ryzyka finansowego za klub jak na razie nie widzę tego oznak, sprawy maja się tak.. albo się uda albo się nie uda. Mamy ludzi którzy znają się na piłce i właściwie potrafią ocenić klasę zawodnika, ba nawet podobno miliony z transferów.MAM OCZYWIŚCIE NA MYŚLI WISŁĘ .

Edit:
Zbliżają się wakacje, dla niektórych szansa na zapoznanie się ze słownikiem, rozumiem jeden błąd, góra dwa ale, żebym co drugi wyraz poprawiał.
Powód: ortografia i interpunkcja
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 05.06.2011 o godz. 09:36.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 05.06.2011, 08:13
Gordian napisał(a):Wyświetl post
A się uparliście na tego 10 czerwca. Jak będą przed 10 to będą, a jak nie będą to nie będą. My nie jesteśmy Realem Madryt żeby sobie wybrać zawodnika jakiego chcemy i żeby dawać za niego tyle ile chcą inne kluby..

do 10 czerwca maja byc zrobione najbardziej konieczne transfery koniec kropka jak chcemy powaznie traktowac swoj start w pucharach i gre o tak duze pieniadze i przyszlosc, oby nie bylo tak ze dzis wszyscy zachwycają sie tenerem i dyr. sportowym a lipcu pojedzie nas Videoton,Pjunik czy inne Skonto bo to na pewno nie sa slabsze zespoly niz graja w naszej lidze i bedziemy budowac wszystko od nowa , ze juz o 3 rundzie nie wspomne bo tam praktycznie same silne kluby czekaja a jak wiemy musimy tą runde minimum przejsc.

reszte transferow mozna zrobic pozniej w zaleznosci o ilosci $ zarobionych w pucharach i ilosci rozgrywek w jakich Wisla bedzie uczestniczyla
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 05.06.2011, 08:23
Gordian napisał(a):Wyświetl post
A się uparliście na tego 10 czerwca. Jak będą przed 10 to będą, a jak nie będą to nie będą. My nie jesteśmy Realem Madryt żeby sobie wybrać zawodnika jakiego chcemy i żeby dawać za niego tyle ile chcą inne kluby. U nas ogląda się każda złotówkę po kilka razy i nie możemy sobie pozwolić na wybór. A jeśli już upatrzy Stan jakiegoś grajka na poziomie to potem musi ciężkie negocjacje przeprowadzać jak to było z Maorem. To wszystko trwa sporo czasu.

Trzeba wierzyć w profesjonalizm Stana i w to co mówi w wywiadach. Należy ufać w tajemniczą listę kilku nazwisk na każdą pozycje i w to że negocjują z zawodnikami. A czy ci zwodnicy zasilą nas jutro czy za miesiąc to już nie ważne.

Wiadomo, że marzeniem jest pełna kadra na początek okresu przygotowawczego, ale przypominam my nie jesteśmy Realem. Nas na to nie stać. A nawet gdybyśmy tym Realem byli toi tak by nie było kadry skompletowanej na początku okresu transferowego. Kluby z wyższej półki, szczególnie w Anglii swoje transfery dopinają minuty przed zamknięciem okienka i nikt nie płacze, że zgrania nie będzie w drużynie.
Po co w takim razie ta paplanina Basałaja? Ja czekam, aż wreszcie jakaś zapowiedź naszego prezesa się zrealizuje w terminie. Stan wg słów jaśnie panującego Bogdana nie musi szukać zawodników, bo już ich znalazł. Teraz miała tylko nastąpić finalizacja ustalonych już warunków. Nikt nie czepiałby się daty 10 czerwca, skoro jednak sam prezes podał taki termin to do jasnej cholery wymagajmy, żeby osoba na takim stanowisku nie opowiadała bajek!

Wspominasz tu o klubach "z wyższej półki". Zauważ drobną różnicę - jakie te kluby mają kadry? Oni nie mają problemu takiego jak my, że na lewej obronie gra lewy pomocnik. Wielkie kluby zamieniają dobrego gracza na danej pozycji zawodnikiem jeszcze lepszym.

My musimy kadrę wzmocnić jak najprędzej, bo inaczej skończy się nasza europrzygoda na drugiej rundzie. Niestety mistrzostwo chyba naprawdę przysłoniło Wam słabość naszej jedenastki. Conajmniej trzech obrońców musi dołączyć na dniach. Z taką obroną, jaką mamy teraz każdy europejski słabeusz jest nas w stanie wyeliminować. Nie chcę nawet myśleć, jakim "faworytem" będziemy w tej drugiej rundzie, gdyby ze składu wypadł Genkov...
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 05.06.2011, 08:38
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
do 10 czerwca maja byc zrobione najbardziej konieczne transfery koniec kropka jak chcemy powaznie traktowac swoj start w pucharach i gre o tak duze pieniadze i przyszlosc, oby nie bylo tak ze dzis wszyscy zachwycają sie tenerem i dyr. sportowym a lipcu pojedzie nas Videoton,Pjunik czy inne Skonto bo to na pewno nie sa slabsze zespoly niz graja w naszej lidze i bedziemy budowac wszystko od nowa , ze juz o 3 rundzie nie wspomne bo tam praktycznie same silne kluby czekaja a jak wiemy musimy tą runde minimum przejsc.

reszte transferow mozna zrobic pozniej w zaleznosci o ilosci $ zarobionych w pucharach i ilosci rozgrywek w jakich Wisla bedzie uczestniczyla
Może podziel się z nami wiedzą jak się przeprowadza takie transfery, albo udaj się od razu na Reymonta i zrób szkolenie dla naszego dyrektora sportowego?
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.06.2011, 08:44
wikink1 napisał(a):Wyświetl post
Cleber moze i kogos znajdzie ,pozostaje kfestja wykupu .Dla mnie pierwsza i podstawowa oznaka chciejstwa własciciela jest ponoszenie ryzka finansowego za klub jak narazie nie widze tego oznak ,sprawy maja sie tak.. albo sie uda albo sie nie uda .Mamy ludzi kturzy znaja sie na piłce i własciwie potrafią ocenic klase zawodnika , ba nawed podobno miliony z transferow.MAM OCZYWISCIE NA MYSLI WISŁE .
Kolego wklej sobie tego posta do worda albo coś. A jakby po znakach interpunkcyjnych dalej było coś nie tak po podpowiadam że najpierw znak a potem spacja.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 05.06.2011, 08:49
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Może podziel się z nami wiedzą jak się przeprowadza takie transfery, albo udaj się od razu na Reymonta i zrób szkolenie dla naszego dyrektora sportowego?
akurat po zimowym okienku tranferowym mam głeboka wiare jak chyba wszyscy w fachowosc naszego dyr. sportowego, co nie zmienia faktu że mamy słaba kadre i czekające nas ogromne wyzwania w pucharach no chyba ktos naprawde wierzy ze w 2 a szczegolnie 3 rundzie sa slabi rywale

Moim zdniem o awansie lub odpadnieciu beda decydowac szczegóły takie jak miedzy innymi zgranie zespolu jakos nie wierze ze mamy nad ktorymkolwiek zespolem jakąkolwiek wielka przewage sportową

PS szczególnie nasza obrona nie nadaje sie do zaprezentowania w europie dlatego potrzebne sa szybkie i konkretne transfery plus czas na zgranie tym bardziej ze Maaskant jakos nie potrafił gry obronnej ustawic na dobrym poziomie
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 05.06.2011 o godz. 08:53.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 05.06.2011, 11:09
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Widać że Wisła nastawia się na wzmocnienie tylko i wyłącznie na kadry pierwszego zespołu... o LM możemy być spokojni
Odpowiedz cytując
sebastian1727
Banita

Od: 06.2011

Stary 05.06.2011, 11:43
No właśnie powiedzcie mi czemu Wisła pozbywa się utalentowanych juniorów a za 5-10 lat będzie grała nie swoimi wychowankami . bezsens według mnie
Odpowiedz cytując
gordziu5
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 05.06.2011, 11:49
ja jestem juniorem i to nie jest tak że możesz sobie odejść kiedy Ci się podoba, więc to że zapraszają to nie znaczy że juz nam podebrali. a zawodnik 94 to za 2 lata mógłby już próbować sił w pierwszej skoro się wyróżnia
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 05.06.2011, 11:52
Po opiniach angielskich kibiców mam nadzieję, ze z tym Lamley'em to jakiś żart. Stan Valckx chyba za bardzo opiera się na nazwiskach, nie zwracając uwagę na obecną formę piłkarza.

Holender utraci u mnie całe zaufanie, jeżeli sprowadzi na prawą obronę kogoś słabszego od Baszczyńskiego, w sytuacji gdy mógł zakontraktować właśnie Baszcza. Czekam Panie Valckx na transfery, bo chce zobaczyć kogoś lepszego od Baszczyńskiego, gdyż tylko taki transfer może uzasadniać brak podpisania kontraktu z Baszczem właśnie.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.06.2011, 11:52
sebastian1727 napisał(a):Wyświetl post
No właśnie powiedzcie mi czemu Wisła pozbywa się utalentowanych juniorów a za 5-10 lat będzie grała nie swoimi wychowankami . bezsens według mnie
To samo słyszałem jak puszczali Leszczaka. Dalej uważasz, że błędem było nieprzystanie na jego warunki? Skoro ich puszczają to widać mają ku temu jakieś powody.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.06.2011, 11:57
Dzimi napisał(a):Wyświetl post

Czekam Panie Valckx na transfery, bo chce zobaczyć kogoś lepszego od Baszczyńskiego, gdyż tylko taki transfer może uzasadniać brak podpisania kontraktu z Baszczem właśnie.
Staś kazał mi napisać że przeczytał twojego posta i zrobi wszystko co w jego mocy, by Cie zadowolic...

także możesz być spokojny
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 05.06.2011, 12:03
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
.....
To wszyscy wiemy, łącznie z Basałajem, o czym świadczy jego wypowiedź.
Ale data 10 czerwca nie powinna być w żadnym wypadku jedynym wyznacznikiem tego czy dany transfer ma być przeprowacony.
W klubie powinno robić się wszystko, co leży w granicach możliwości i rozsądku, by zdążyć do tej daty.
Napisanie, że transfery "mają być zrobione" do tego dnia sugeruje, że te granice możliwości i rozsądku przekraczać jednak można.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów