|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
8 bramek w sezonie to zły wynik ? Skoro Mały strzelił 7 a Kiro 9.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.06.2011 o godz. 17:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jako zmiennik dla Gienka byłby w sam raz,no ale skoro wszyscy sie napalają na 32-35 letniego kolesia co pewnie będzie tylko spacerował po boisku to ok
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.06.2011 o godz. 17:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Według mnie najlepszym klubem dla tego typu zawodnika mogło by być np. Zagłębie. Nie drużyna walcząca o LM.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
co to sa za zawodnicy widziales ich kiedys w akcji chociazby w TV? Cena wedlug tego chorego portalu nie jest zla za kazdego z nich ale pytanie co oni saba prezentuja?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A ja gdybym był bogaty to ...
kupiłbym całą reprezentację polski U-17, U-18 + wyróżniających się grajków w tym wieku z całego świata, szkolił ich i czekał jak w przyszłości będę na nich zarabiał krocie ... Bo ja nie widzę sensu prowadzenia ME skoro i tak zbyt mała jest szansa że ktoś z tego klubu wejdzie do naszej I drużyny, ME powinna być silniejsza i nie złożona wyłącznie z juniorów polskich, bo ci nie prezentują się wybitnie, jeszcze w ekstra klasowym wydaniu ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Z tego co on mówił w wywiadach, to nie bardzo pali się na wyjazd, a do MP może by przyszedł uważam, że to dobry napastnik jak na naszą ligę, Polak w dodatku. Przeszkodą na pewno będzie cena, ale gdybym był bogaty...l |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Myślę, że można byłoby się zastanowić nad Johnem Carew, bo kończy mu się kontrakt teraz z Aston Villą. Choć nie wiadomo czy drzemią w nim jeszcze jakieś ambicje.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
John Carew 32 lata dobra kariera i ciągły reprezentant Norwegii, kończy mu się kntrakt z Aston Villą, tylko chciał by pewnie duży kontrakt, a i to nie przesądziło by o jego przyjściu do nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
||
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Oglądając Cafe Futbol przypomniało mi się dobre nazwisko :
Radosław Majewski z Nottingham Forest ![]() Do tego Grzegorz Krychowiak i byłoby dobrze ![]() Mamy jak na razie zbyt wielu zagranicznych grajków i nie smęce teraz tylko mówię logicznie ! U nas nie ma kto prowadzić komentarzy z prasą to raz, dwa na fecie aktywni byli z 4 grajkowie, a reszta nie wiedziała w ogóle o co biega ... ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oczywiście widziałeś ostatnie występy w/w ?
Szczególnie baraże w wykonaniu Maji ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
zamiast Majewskiego proponowałbym Kaźmierczaka tylko ciężko byłoby go wyrwać ze Śląska zamiast Krychowiaka Sernasa albo Traore z Lechii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ja .......e, Labukas
![]() Od razu proponuje sciagnac jeszcze Podstawka i Bazika z Polonii B. Labukas na szpice, Podstawek na skrzydlo (za Malego rzecz jasna), Bazik za Meliksona i jedziemy z wszystkimi, LM nasza Ajaka lawke bysmy mieli mocna (Maly, Maor, Gienek).Naprawde czy niektorzy zanim napisza tu posta to sie przed tym szprycuja? Z polskiej ligi zawodnicy, ktorzy mogliby wzmocnic Wisle to tacy zawodnicy jak Traore (z Lechii), Dudu, Kazimierczak, moze Sernas itp a nie ....a jakies Boniny, Labukasy czy Zahorskie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kaźmierczak S-F ? 0.5mln Euro i jest nasz. Młody dobry, może na puchary jeszcze śląsk go nie puści ale potem kto wie. Dobra inwestycja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
29 lat... ok może z tym młody to przesada ale dziadkiem też nie jest. Za to słowa "Dobra inwestycja" podtrzymuję. Widać jaką ma formę, przynajmniej ze 2-3 lata dobrej gry w Wiśle by go czekały...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Brać Piotra Celebana ze Śląska Wrocław z każdym sezonem jest coraz lepszy.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Celeban robi postępy to fakt. Ja kupiłbym Dudu z Widzewa i Grzelczaka, który koniec sezonu miał bardzo dobry.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja jestem za Majewskim. Zgadzam się, że zjada na śniadanie i Gułe i Jirsaka. Nie awansowali do Premiership więc pewnie ma troche mieszane uczucia, ale to i tak S-F.
A szkoda... Rozgrywać chłopak umie i ma strzał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
a pysio dalej leci grubo : podobno Boenischa zablokowal Rada Nadzorcza, haha
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Majewski? Przecież z Polonii, a to zgoda z parchami! Zdrada! Jak Baszczyński!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Tak poważnie to z polskiej ligi z drużyn, z których realnie można kogoś kupić to ciężko znaleźć piłkarzy jakich potrzebujemy - boczni obrońcy Dudu, ewentualnie Pejović, napastnik - ... nie widzę, stoper - podobnie. Edit: JOSE 841 - pomyłka, poprawiłem, przepraszam Powód: pomyłka z cytowaniem
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 06.06.2011 o godz. 16:43.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napastnik - może nie nominalny, ale da rade - ABDOU TRAORE. Tyle dyskusji o nim a wy coś pierdzielicie o Labukasie...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jeden transfer już przyklepany i jest to obcokrajowiec. Stan wyraźnie mówił, że będą też polscy zawodnicy. Zastanawiam się, czy w Polsce są w ogóle gracze "do wyjęcia" dla nas, którzy zagwarantują odpowiednią jakość... Adam Banaś? Sebastian Madera? Takie dwa nazwiska mi się nasunęły.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|